2013. február 6. szerda

febr. 6
4:15
Válása után újra szerelmes az egykori TV2-es (NLC)
Onyutha Judit mára már kiheverte, hogy férje elhagyta egy másik nőért. Nemcsak a boldogságot találta meg negyvenes udvarlója mellett, hanem a karrierje is kedvezően alakul: visszatér a képernyőre – írja a Blikk.
febr. 6
4:33
Súlyosan lesérült A Nagy Duett sztárja – veszélyben a show (NLC)
Spárgázni akart, ám egy rossz mozdulattól jobb combjában izomszakadást szenvedett Kovács Lázár. A tévés szakács sérülése miatt veszélybe kerülhet a vasárnapi show – írja a Bors.
febr. 6
5:27
Döntött Molnár Anikó (NLC)
Boldogtalan az egykori Nagy Ő. Az Amerikából hazatért Molnár Anikó otthonra, társa és gyerekre vágyik. Ennek érdekében inkább Magyarországon marad ahelyett, hogy végleg elhagyná az országot – írja a Blikk.
febr. 6
7:15
Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrisebb számába! (NLC)
Hogyan kezdjünk új életet szakítás, elbocsátás után? Miként állhatunk talpra egy csődközeli állapotból? Ezekre a kérdésekre is kerestük a választ legfrissebb számunkban.
febr. 6
7:17
Jennifer Aniston esküvő előtt párterápiára viszi vőlegényét (NLC)
Jennifer Aniston hamarosan másodszor is kimondja a boldogító igent, ezúttal azonban semmit nem bíz a véletlenre: párkapcsolati terápiára megy vőlegényével.
febr. 6
9:03
Megterveztük! Bálint-napi hosszú hétvége Noszvajon (NLC)
Olaszországban utazgatva gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy régió termelői, vendéglősei és szállodásai összefognak, és együttes erővel csábítják a turistákat. Hazánkban sajnos ez a fajta összefogás még kevés helyen terjedt el, de már akad néhány példa. Az egyik nagyszerű kezdeményezést az Egertől mindössze 10 kilométerre fekvő Noszvajon találtam, ahol a számos tematikus hétvége…
febr. 6
9:21
Milyen veled együtt élni? (NLC)
Párkapcsolatban te hogyan működsz? Magabiztos, erős vagy konfliktuskerülő vagy? Töltsd ki a tesztet és megtudod. Kattints a képre!
febr. 6
10:15
A legszebb szerelmes dalok – 3. rész (NLC)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 6
10:19
Cuki manikűrt villantottak a sztárok (NLC)
A vörös szőnyegen nem csupán a ruhák, frizurák és sminkek, de a körmök is versengenek.
febr. 6
10:21
Sally Field és a harmadik Oscar-díj? (NLC)
Eljátszani Amerika talán legnagyobb történelmi alakjának feleségét – vonzó lehetőség. Szerepet kapni egy nagyszabású Spielberg-filmben – sikerrel kecsegtető alkalom. Így már érthető, hogy az amúgy szerény és visszafogott Sally Field miért volt olyan elszánt, amikor Lincoln feleségének szerepéről volt szó…
febr. 6
10:51
Egy hétvége alatt kétszer nyertek a lottón (NLC)
A házaspár nem érte be az 1 millió dolláros nyereménnyel…
febr. 6
11:09
Velünk lelkiztek (NLC)
A Nők Lapja Psziché legújabb számának közreműködői, akik velünk lelkiztek.
febr. 6
11:11
Adele hálából lakást vett az anyukájának (NLC)
A hálás énekesnő mindent megtesz azért, hogy édesanyja semmiben ne szenvedjen hiányt.
febr. 6
11:45
Beszóltak a buszon, erre felére fogyott (NLC)
Egy bántó megjegyzés ébresztette rá a túlsúlyos nőt, hogy ideje lefogynia.
febr. 6
13:15
Ezért élnek kevesebb ideig a férfiak (NLC)
Akárhány statisztikát nézünk is meg, a nők várható élettartama mindenütt magasabb, mint a férfiaké – ezt a viccek az elviselhetetlen anyósokra és a követelődző feleségekre vezetik vissza, cikkünkben viszont a valódi okoknak próbálunk utánajárni.
febr. 6
14:09
Felejthetetlen szerelmek a mozivászonról (NLC)
Régen tényleg minden érzés tisztább, a romantika pedig romantikusabb volt? Hat régi szerelmes filmben próbáltuk megtalálni a választ a Casablancától a Legénylakásig.
febr. 6
15:03
Fotó: Ahogyan még biztosan nem láttad a Barátok közt bombázóját (NLC)
A Barátok közt szőkesége, Nagy Alexandra kicsit sem az a törékeny lány, mint amilyennek hinnék. Mi több, mondhatni igazán fiús, hiszen igazi bokszrajongó, és immár egy éve nemcsak nézi, de űzi is ezt a sportot. Nézd meg a ringben – fotók!
febr. 6
15:21
Magyarként Berlinben – egy próbát megér? (NLC)
Berlin jó város: sok magyar próbál kitelepülni, ám kevés a sikertörténet. A stabil nyelvtudással érkezőknek egyszerűbb a beilleszkedés.
febr. 6
15:23
Napi cukivideó: sütit sütni egyévesen (NLC)
A kis Archie tésztát gyúr, süt, mosogat, és még vásárolni is elmegy. Nézzétek meg, milyen kisfilmet készített a büszke apuka a születésnapos kisfiáról!
febr. 6
15:25
Valentin-napon az erőszak ellen táncol a világ (NLC)
Február 14-én nagyszabású flashmob lesz: világszerte milliók táncolnak majd a nők elleni erőszak miatt tiltakozva.
febr. 6
16:15
Magabiztos vagy? – Teszteld magad! (NLC)
Határozottságod mágnesként vonzza a sikert, a boldogságot, vagy van még min dolgozni? Derítsd ki, hogy állsz ezen a téren! Kattints a képre, és töltsd ki tesztünket!
febr. 6
16:17
Lépj kapcsolatba belső vezetőddel! (NLC)
Amit a belső vezető fogalmán értünk, az részben rokon az „őrangyal” néven ismert szellemi segítővel. Az „őrangyal” szót szinte az egész világon ismerik, s ugyanazt értik rajta: egy jóindulatú, szeretetteljes, nagy tudású láthatatlan lényt, aki a „másik világból” vigyázza lépteinket, s megóv minden bajtól.
febr. 6
16:19
Csináld magad: farsangi dekoráció szalvétából (NLC)
Akár gyerekeknek, akár felnőtteknek rendezünk farsangi összejövetelt, néhány színes szalvéta segítségével gyönyörű girlandot készíthetünk, és ezt még mutatós rizspapír gömbökkel is megfejelhetjük.
febr. 6
16:51
Ahol minden évszakban kikapcsolódás vár rád... Villach – Karintia szívében (NLC)
Úti célunk Villach, Karintia tartomány 2. legnagyobb városa. Az Alpok déli oldalán elterülő település alig hatórányi autózás alatt érhető el Budapestről, de természetesen vonattal vagy akár menetrend szerinti repülőjárattal is könnyen megközelíthető. Ideális hely azok számára, akik valódi kikapcsolódásra vágynak.
febr. 6
17:09
Kezdd újra! (NLC)
A legfrissebb Nők Lapja Pszichében szakértők és sokat megélt újrakezdők osztják meg velünk, hogyan tovább válság után. Olvasd el Akovács Éva főszerkesztő beköszöntőjét!

Keresés