2013. március 2. szombat

márc. 2
8:12
Kirúgta a TV2 a letartóztatott sorozatsztárt (NLCafé)
Ahogy azt tegnap megírtuk, a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozatának egyik szereplőjét rendőrök vették őrizetbe. A férfit egyelőre kiengedték, a TV2 viszont úgy döntött, felmondással reagál a történtekre.
márc. 2
8:14
Napi cuki: kutyát sétáltat a baba (NLCafé)
A kisgyerek, a kutya és a tócsa esete, amit te sem fogsz tudni mosoly nélkül megállni.
márc. 2
9:06
Daniel Day-Lewis: a férfi az Oscar-díjak mögött (NLCafé)
Mindenki az egykori mohikánról beszél, de hol van már a szerep? Daniel Day-Lewis idén harmadjára nyerte el az Oscar-díjat, éppen ezért összegyűjtöttünk róla 11 érdekességet!
márc. 2
10:18
Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára (NLCafé)
Egyre több celeb vállal kisbabát Hollywoodban és azon kívül, de a legtöbbjüknek eszük ágában sincs szakítani eddigi öltözködési stílusával, és ez alól még Kate Middleton sem kivétel. Várandós hírességek gardróbjába lestünk be!
márc. 2
15:18
Hétfő estétől Ada vezeti a Reflektort az RTL Klubon (est.hu)
Mádai Vivien helyett hétfő estétől a Viva TV egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn - közismert nevén Ada - vezeti az RTL Klub népszerű magazinműsorát, a Reflektort. A cserére Mádai Viven és a csatorna közös döntése alapján került sor.
márc. 2
15:20
Ingyen játszik Győrben az Omega (est.hu)
Ingyenes koncertet ad az 50. születésnapját tavaly ünnepelt Omega együttes június 15-én Győrött a Városház téren, a Négy Évszak Fesztivál nyárnyitó rendezvényén.
márc. 2
15:22
A 30 Seconds To Mars új dala az űrbe megy (est.hu)
A Jared Leto-vezette amerikai 30 Seconds To Mars negyedik stúdiólemezét beharangozó vadonatúj számának, az Up In The Airnek megjelenését nem mindennapi módon ünnepli meg.
márc. 2
16:18
Együtt ünnepeltek a bloggerinák (NLCafé)
Március 1-jén átadták a Bloggerina 2013 verseny díjait. Az ünnepség nagy bloggertalálkozóvá alakult, hiszen sokan eljöttek az indulók közül.
márc. 2
20:30
Csináld magad: báránykák tojásból (NLCafé)
Lassan indul a visszaszámlálás húsvétig, a boltokban legalábbis már szaporodnak a dísztojások és a nyuszifigurák. Sokan főleg maguk szeretik elkészíteni az ünnepi dekorációt, ebben segít most a Caféblog blogversenyének különdíjasa, a Kifli és Levendula blog szerzője. A könnyen elkészíthető húsvéti báránykái különösen a gyerekeknél számíthatnak nagy sikerre.

Keresés