2013. március 2. szombat

márc. 2
8:12
Kirúgta a TV2 a letartóztatott sorozatsztárt (NLC)
Ahogy azt tegnap megírtuk, a TV2 Bűnök és szerelmek című sorozatának egyik szereplőjét rendőrök vették őrizetbe. A férfit egyelőre kiengedték, a TV2 viszont úgy döntött, felmondással reagál a történtekre.
márc. 2
8:14
Napi cuki: kutyát sétáltat a baba (NLC)
A kisgyerek, a kutya és a tócsa esete, amit te sem fogsz tudni mosoly nélkül megállni.
márc. 2
9:06
Daniel Day-Lewis: a férfi az Oscar-díjak mögött (NLC)
Mindenki az egykori mohikánról beszél, de hol van már a szerep? Daniel Day-Lewis idén harmadjára nyerte el az Oscar-díjat, éppen ezért összegyűjtöttünk róla 11 érdekességet!
márc. 2
10:18
Bordavillantó partiruha és oroszlános pulcsi – sztár kismamák ruhatára (NLC)
Egyre több celeb vállal kisbabát Hollywoodban és azon kívül, de a legtöbbjüknek eszük ágában sincs szakítani eddigi öltözködési stílusával, és ez alól még Kate Middleton sem kivétel. Várandós hírességek gardróbjába lestünk be!
márc. 2
16:18
Együtt ünnepeltek a bloggerinák (NLC)
Március 1-jén átadták a Bloggerina 2013 verseny díjait. Az ünnepség nagy bloggertalálkozóvá alakult, hiszen sokan eljöttek az indulók közül.
márc. 2
20:30
Csináld magad: báránykák tojásból (NLC)
Lassan indul a visszaszámlálás húsvétig, a boltokban legalábbis már szaporodnak a dísztojások és a nyuszifigurák. Sokan főleg maguk szeretik elkészíteni az ünnepi dekorációt, ebben segít most a Caféblog blogversenyének különdíjasa, a Kifli és Levendula blog szerzője. A könnyen elkészíthető húsvéti báránykái különösen a gyerekeknél számíthatnak nagy sikerre.

Keresés