2013. február 27. szerda

febr. 27
0:57
Romakép Műhely: Digitális emlékezet és identitás (est.hu)
Digitális emlékezet és identitás címmel rendezik meg a Romakép Műhely soron következő estjét február 27-én, 18 órakor a DocuArtban, ahol a Roma Hiphop Archívum videóiból és a miskolci Jameson Cinefest filmfesztivál...
febr. 27
2:27
Áprilisban jön a Stooges új lemeze (est.hu)
A Ready To Die című anyag az első, amelyet az 1967-től létező, de tevékenységét 30 évig szüneteltető hard rock csapat Ron Asheton nélkül jegyez.
febr. 27
2:31
Ákos készített remixeket a Hurtsnek (est.hu)
A Sony Music-tól - egyedüli magyarként! - Ákos kapta meg a lehetőséget, hogy a Hurts legújabb, "Miracle" című dalához remixet készítsen.
febr. 27
4:54
Ő váltja Malekot az X-Faktorban (NLCafé)
Óriási lehetőség vár Tóth Gabira, a hajdani megasztáros ugyanis az RTL Klub tehetségkutatójának új mentora lesz. A jelenleg a Szombat esti lázra készülő énekesnő nem tart attól, hogy túl fiatal lenne a feladatra - írja a Blikk.
febr. 27
7:18
Koncz Zsuzsa: „Mindenben maximalista vagyok” (NLCafé)
Békés délelőtti hangulat a budai kávéházban, mégis érzem, ideges vagyok. Uramisten, annyi magyar és külföldi nagyemberrel készítettem már interjút, most miért izgulok? Lassan jövök rá: Koncz Zsuzsa mégiscsak generációk bálványa volt, és a bálványok fénye nem kopik bennünk…
febr. 27
9:06
„Megfogadtuk: öt hónapig spórolunk!” – 2. rész (NLCafé)
Folytatódik Laci és Laura története. A fiatal – esküvő előtt álló – pár eldöntötte, hogy öt hónapig félretesznek, megtakarítanak.
febr. 27
10:18
Alapozók tavaszra (NLCafé)
Télen néha rosszabb a bőrünk, és vastagabb smink alá rejtjük, de ahogy kisüt a nap, egyből sokkal jobban látszik, hogy milyen smink van az arcunkon; ilyenkor érdemes diszkrétebb, könnyebb fedésű alapozót választani.
febr. 27
10:20
Most költöztesd a cinkéket az ablakod alá! (NLCafé)
Nemsokára fészkelnek, és ha belakják a nekik kikészített odút, két-három fészekaljnyi madárka felcseperedését követhetjük nyomon. Tippekkel segítünk, hogyan csábítsd oda a cinkéket az otthonodhoz, és hogyan figyeld meg a fiókákat anélkül, hogy háborgatnád őket.
febr. 27
10:54
Van még az Oscarnak őszinte pillanata - videó (NLCafé)
A legjobb színésznőnek választott Jennifer Lawrence épp interjút adott az Oscar után, amikor hirtelen megjelent a háttérben Jack Nicholson.
febr. 27
11:12
23 faluban egyetlen nő sem él (NLCafé)
Talán a barátságtalan időjárás, talán más oka van annak, hogy minden nő odébbállt Szibéria egyik vidékéről.
febr. 27
11:14
Több száz gyerek nyomtalanul eltűnik az országban (NLCafé)
Egy év alatt duplájára nőtt a Magyarországra szökött külföldi gyerekek száma. A többségük nyomtalanul eltűnik a gyermekvédelmi rendszerből.
febr. 27
12:06
Kell-e nekünk okosbili? (NLCafé)
A táblagépes bili az idei év egyik technológiai szenzációja, és a gyártó szerint segít a bilire szoktatásban.
febr. 27
12:08
Mit csinálj otthon, ha beteg vagy? (NLCafé)
Köhögsz, fújod az orrod, és eleged van a világból. Adunk néhány tippet, hogy ilyenkor se unatkozz otthon!
febr. 27
12:10
Kapcsolati válság - mi a megoldás? (NLCafé)
Frusztráció, félelem, féltékenység: csak néhány azok közül az alattomos jelenségek közül, amelyek nap mint nap próbára teszik az ember házasságát, párkapcsolatát, tűrőképességét, eszét és lelkét. Hogy ez a harc a kapcsolat erősítését és épülését szolgálja, a Nők Lapja Café legújabb sorozatában a párterapeuta házaspár, Baktay Zelka és Baktay Miklós is besegít, és válaszol olvasóink kérdéseire.…
febr. 27
13:18
Európa legjobb programjai között a 100 éves házak (NLCafé)
A Guardian angol hírportál három magyar kulturális eseményt is beválogatott 2013 legjobb európai programjai közé.
febr. 27
13:20
Huszonéves házasok – léteznek még? (NLCafé)
Ha valaki húszas éveinek első felében férjhez megy, nemegyszer kerülhet szembe csodálkozó tekintetekkel vagy „neked elment az eszed?” jellegű kérdésekkel. Ma már kvázi extém sportnak számít a fiatalkorban megkötött házasság, ami régen természetes volt. De miért is tekintenének sokan döbbenettel azokra, akik harmincéves koruk előtt vállalják, hogy összekötik az életüket?
febr. 27
13:22
Kambodzsa: ahol elfelejtesz aggódni (NLCafé)
Sosem utaztunk még messzire, sem a férjem, sem én. Barátainkat viszont mindig irigykedve hallgattuk, ha az ázsiai kalandjaikról meséltek, meg persze a 10 dolláros fürdőruha gondolata is lázba hozott rendesen. Gondoltunk hát egy nagyot, és a nászutunkat két hátizsákkal a hátunkon Kambodzsában töltöttük.
febr. 27
14:12
Pszichológia és spiritualitás: két külön út? (NLCafé)
Ha a lélek gyógyulása a cél, vajon pszichológia és spirituális megférnek egymás mellett, a gyógyulás érdekében összeköthető a két út?
febr. 27
14:14
Nátha ellen használj sót! (NLCafé)
A napi étkezések során rendszeresen, túlzott mennyiségben fogyasztva károsíthatja egészségünket. Belélegezve viszont a náthás, allergiás panaszok kiváló ellenszere lehet. Hogyan használjuk a sót a légúti betegségek kezelésében?
febr. 27
14:16
Veszélyes lehet a sok ülés (NLCafé)
A napi hat óránál több időt üléssel töltők körében gyakrabban fordulnak elő krónikus betegségek - figyelmeztet egy új tanulmány.
febr. 27
14:30
Itt fog élni a visszavonult XVI. Benedek - fotó (NLCafé)
Február 28-án este nyolc órakor lemond Szent Péter trónjáról XVI. Benedek. Ezután a pápák nyári rezidenciájára, a varázslatos Castel Gandolfoba vonul vissza.
febr. 27
15:18
A Nemjuci tovább inzultálja a közönséget (est.hu)
Az 5 éves Nemjuci országos turnéra indul, kedvenc klubjaik mellett olyan állomásokat is érintenek, ahol eddig még élőben nem tapasztalhatta a közönség mindazt a magával söprő energiát, 100%-os odaadást és nem utolsó sorban Juci elképesztő vonzerejét, amitől a banda ritka csemegének számít a magyar zenei palettán.
febr. 27
16:18
A 9 hónapos babának saját zenekara van – videó (NLCafé)
Dob, gitár és szintetizátor – a kis Quentin mindegyiken játszik, vagy olyasmi. Nézd meg a napi cukiságot!
febr. 27
16:20
Babafotelt készítettek felnőtteknek (NLCafé)
Te is elfogadnál egy ilyet otthonra?
febr. 27
17:12
Ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, mint dédanyáink (NLCafé)
Miközben egyre több szó esik az egyenlő bánásmódról és a nők érvényesüléséről, addig sok nő mindennapi nehézségekkel küzd. Mit tud segíteni a Magyar Nők Szövetsége, ha bajba kerülünk?
febr. 27
17:14
Suri Criuse-nak már dublőre is van (NLCafé)
A kislányt egy időben két helyen is látták New Yorkban...
febr. 27
18:06
Három anyukája van a bébinek (NLCafé)
Az egész család összefogott, hogy a meddő asszony anya lehessen.
febr. 27
21:00
Legkisebbek mozija, 2013. tavasz (est.hu)
Márciusban is folytatódik a Budapest Film Zrt. gyermekeknek szóló programsorozata, a Puskin Kuckó, melynek részeként a Legkisebbek mozijában ezúttal is láthatók kicsiknek szóló filmalkotások. Március 2-án a Mazsola és Tádé-hétvége...
febr. 27
21:18
Hegyek és tengerek között: nézd meg! (est.hu)
Mint arról korábban már írtunk, hatrészes dokumentumfilm-sorozat készül a a Katapult Film gyártásában. A Groó Diana, Török Ferenc, Gelléri Péter, Pálos György és Soós Kata rendezésében megvalósuló epizódok időközben...

Keresés