2013. február 5. kedd

febr. 5
4:51
Exei szerint Berki egy szánalmas alak (NLC)
Egykori barátnői ma már kínosnak érzik, hogy közük volt a magyar playboyhoz, aki magalázó stílusban nyilatkozott róluk. Az exei szerint Berki Krisztián gyenge és gyerekes férfi, s egyöntetűen szánalmas alaknak tartják – írja a Bors.
febr. 5
7:15
Csináld magad: gyöngyös vállfa (NLC)
Könnyen feldobhatjuk és használhatóbbá tehetjük a drót vállfáinkat, ha gyöngyöt fűzünk rájuk.
febr. 5
9:03
Megterveztük! Bálint-napi hosszú hétvége Noszvajon (NLC)
Olaszországban utazgatva gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy régió termelői, vendéglősei és szállodásai összefognak, és együttes erővel csábítják a turistákat. Hazánkban sajnos ez a fajta összefogás még kevés helyen terjedt el, de már akad néhány példa. Az egyik nagyszerű kezdeményezést az Egertől mindössze 10 kilométerre fekvő Noszvajon találtam, ahol a számos tematikus hétvége…
febr. 5
9:05
Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem – így élnek a Szulejmán sztárjai (NLC)
A nálunk is nagy sikerrel futó török történelmi televíziós sorozat, a Szulejmán epizódjaiból semmi sem hiányzik, ami a többi hasonló szériában előfordul. Cselszövés, becsvágy és szerelem színesíti nemcsak a karakterek, hanem a főszereplők magánéletét is. Az egyik színésznőt saját férje ütötte el kocsijával, míg a Szulejmánt alakító színész a felesége helyett inkább más nőkhöz jár haza éjszaka.
febr. 5
9:21
Mentazöldben esküsznek idén a trendi arák (NLC)
Ebben az évben a mentazöld az új fehér. Nem csak a menyasszonyi ruhákon.
febr. 5
9:23
Napsütésben könnyebben ismerkedünk? (NLC)
Aki a flörtnél többre vágyik, várja meg, míg kisüt a nap – tanácsolják francia kutatók.
febr. 5
10:15
A legszebb szerelmes dalok – 2. rész (NLC)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 5
12:03
Idén az ötszögletű napszemüveg lesz a trendi (NLC)
A világsztárok máris ilyen fazont hordanak…
febr. 5
13:15
Az űrből kéri meg szerelme kezét egy férfi (NLC)
Ez lesz a világ első űrbéli lánykérése. A pár egyik tagja sem űrhajós.
febr. 5
14:09
Mi az a primer, és miért jó? (NLC)
A primereket az alapozó alá visszük fel, hogy jobban és egyenletesebben tapadjon a bőrhöz, de bőrhibákat is javíthatunk velük.
febr. 5
14:11
„Nem feltétlen kötelességünk támogatni a szüleinket!” (NLC)
Öt gyermekét perelte be egy anya, mert azok nem hajlandók eltartani őt. Soma szerint nem vagyunk felelősek a szüleinkért, ahogyan ők sem kötelezhetők jogilag arra, hogy szeretettel vegyenek körül minket.
febr. 5
14:13
Nézz be Jude Law szerelmi fészkébe! (NLC)
Ebben a kellemesen emberarcú házban élnének ma is Siena Millerrel, ha nem szakítottak volna másodjára is.
febr. 5
15:03
Szerelmi mágia régen és ma (NLC)
A szerelmesek régen és manapság is szerették/szeretik magukhoz láncolni kedvesüket. Eszközök között nem nagyon válogattak anno és mostanság se. Pedig óvatosnak kellene lenniük, ugyanis vannak olyan mágiák, pl. a szerelmi kötések, amelyek kimondottan veszélyesek.
febr. 5
15:21
Végzetes fogamzásgátlás?! (NLC)
Január végén futótűzként terjedt a hír, hogy a francia hatóságok felfüggesztették az egyik „fogamzásgátló” forgalmazását, a Diane 35 használatával ugyanis több halálesetet is összefüggésbe hoztak.
febr. 5
15:23
Itt az S.O.S. óvszer-app (NLC)
Az S.O.S. óvszer-app segít, ha ég a ház...
febr. 5
16:15
Pasiszótár: „Komoly kapcsolatot keresek, de nincs időm rá!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme felélesztett sorozatunk, a Pasiszótár következő példamondata!
febr. 5
17:09
Különleges téli főzelékek (NLC)
Unjuk a telet nagyon, egyetlen porcikánk sem kívánja a már a mínuszokat és a havat, a vitaminkészleteink pedig annyira lemerültek, hogy felkelnünk is gyötrelem. Télűző főzelékekkel tartjuk magunkban a lelket...

Keresés