2013. február 5. kedd

febr. 5
2:09
Lady Gaga népszerűsége már a múlté (est.hu)
Az internetes közönség ráunt az amerikai popsztárra, a statisztikák legalábbis ezt mutatják.
febr. 5
2:13
Bejelentették a Grammy-díjátadó fellépőit (est.hu)
A Zene Estéjeként emlegetett gálán a tizennégyszeres Grammy-díjas Alicia Keys és a több kategóriában is jelölt Maroon 5 közös performansza mellett Frank Ocean is színpadra lép.
febr. 5
4:51
Exei szerint Berki egy szánalmas alak (NLCafé)
Egykori barátnői ma már kínosnak érzik, hogy közük volt a magyar playboyhoz, aki magalázó stílusban nyilatkozott róluk. Az exei szerint Berki Krisztián gyenge és gyerekes férfi, s egyöntetűen szánalmas alaknak tartják – írja a Bors.
febr. 5
7:15
Csináld magad: gyöngyös vállfa (NLCafé)
Könnyen feldobhatjuk és használhatóbbá tehetjük a drót vállfáinkat, ha gyöngyöt fűzünk rájuk.
febr. 5
9:03
Megterveztük! Bálint-napi hosszú hétvége Noszvajon (NLCafé)
Olaszországban utazgatva gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy régió termelői, vendéglősei és szállodásai összefognak, és együttes erővel csábítják a turistákat. Hazánkban sajnos ez a fajta összefogás még kevés helyen terjedt el, de már akad néhány példa. Az egyik nagyszerű kezdeményezést az Egertől mindössze 10 kilométerre fekvő Noszvajon találtam, ahol a számos tematikus hétvége…
febr. 5
9:05
Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem – így élnek a Szulejmán sztárjai (NLCafé)
A nálunk is nagy sikerrel futó török történelmi televíziós sorozat, a Szulejmán epizódjaiból semmi sem hiányzik, ami a többi hasonló szériában előfordul. Cselszövés, becsvágy és szerelem színesíti nemcsak a karakterek, hanem a főszereplők magánéletét is. Az egyik színésznőt saját férje ütötte el kocsijával, míg a Szulejmánt alakító színész a felesége helyett inkább más nőkhöz jár haza éjszaka.
febr. 5
9:21
Mentazöldben esküsznek idén a trendi arák (NLCafé)
Ebben az évben a mentazöld az új fehér. Nem csak a menyasszonyi ruhákon.
febr. 5
9:23
Napsütésben könnyebben ismerkedünk? (NLCafé)
Aki a flörtnél többre vágyik, várja meg, míg kisüt a nap – tanácsolják francia kutatók.
febr. 5
10:15
A legszebb szerelmes dalok – 2. rész (NLCafé)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 5
12:03
Idén az ötszögletű napszemüveg lesz a trendi (NLCafé)
A világsztárok máris ilyen fazont hordanak…
febr. 5
12:21
Több mint egy filmpremier a MiMozink Óbuda moziban (est.hu)
A MOST JÓ c. film bemutatója alkalmából egy különleges filmvetítésre kerül sor február 7-én csütörtökön 19 órakor a MiMozink Óbuda Eurocenter moziban.
febr. 5
13:15
Az űrből kéri meg szerelme kezét egy férfi (NLCafé)
Ez lesz a világ első űrbéli lánykérése. A pár egyik tagja sem űrhajós.
febr. 5
14:09
Mi az a primer, és miért jó? (NLCafé)
A primereket az alapozó alá visszük fel, hogy jobban és egyenletesebben tapadjon a bőrhöz, de bőrhibákat is javíthatunk velük.
febr. 5
14:11
„Nem feltétlen kötelességünk támogatni a szüleinket!” (NLCafé)
Öt gyermekét perelte be egy anya, mert azok nem hajlandók eltartani őt. Soma szerint nem vagyunk felelősek a szüleinkért, ahogyan ők sem kötelezhetők jogilag arra, hogy szeretettel vegyenek körül minket.
febr. 5
14:13
Nézz be Jude Law szerelmi fészkébe! (NLCafé)
Ebben a kellemesen emberarcú házban élnének ma is Siena Millerrel, ha nem szakítottak volna másodjára is.
febr. 5
15:03
Szerelmi mágia régen és ma (NLCafé)
A szerelmesek régen és manapság is szerették/szeretik magukhoz láncolni kedvesüket. Eszközök között nem nagyon válogattak anno és mostanság se. Pedig óvatosnak kellene lenniük, ugyanis vannak olyan mágiák, pl. a szerelmi kötések, amelyek kimondottan veszélyesek.
febr. 5
15:21
Végzetes fogamzásgátlás?! (NLCafé)
Január végén futótűzként terjedt a hír, hogy a francia hatóságok felfüggesztették az egyik „fogamzásgátló” forgalmazását, a Diane 35 használatával ugyanis több halálesetet is összefüggésbe hoztak.
febr. 5
15:23
Itt az S.O.S. óvszer-app (NLCafé)
Az S.O.S. óvszer-app segít, ha ég a ház...
febr. 5
16:15
Aaron Taylor-Johnson interjú (est.hu)
Huszonkét éves, de már annyi ideje színészkedik, hogy az a sokkal idősebb kollégáinak is becsületére válna. Az Anna Karenina londoni díszbemutatója után találkoztunk a filmben Vronszkij grófot játszó és erősen kiszőkített Aaron Taylor-Johnsonnal.
febr. 5
16:15
Pasiszótár: „Komoly kapcsolatot keresek, de nincs időm rá!” (NLCafé)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme felélesztett sorozatunk, a Pasiszótár következő példamondata!
febr. 5
16:17
Quentin Tarantino interjú (est.hu)
A spagettiwestern Tarantino régi nagy szerelme, és most sikerült eljutnia odáig, hogy megrendezze első saját cowboymoziját. A Django elszabadul kapcsán a direktor Sergio Corbucciról, DiCaprioról és a forgatókönyvírási módszereiről mesélt.
febr. 5
16:51
Barátok Közt, Homeland és Dallas az RTL II műsorán (est.hu)
Számos új, csak az RTL II-n látható műsorral, többek közt sorozatpremierekkel és a Barátok közt ismétléseivel jelentkezik a már csaknem 6 millió nézőhöz eljutó RTL II, melynek kínálatában február 18-tól duplájára, átlagosan napi 10 órára nő a magyar tartalom.
febr. 5
16:53
Frászkarika (est.hu)
Meg kell hagyni, a vámpírok ritka siralmas evolúción estek át az évek során. Fekete köpenyüket tűzre dobva költöztek ki erdélyi kastélyaikból, majd brutális dózisokban kezdték adagolni maguknak az ösztrogént. Az eredmény mára szemmel látható.
febr. 5
16:55
A Vaslady (est.hu)
Hogy Thatcher asszony mérhetetlenül népszerű lett volna, az nem jelenthető ki kategorikusan. Monty Pythonék pl. viszonylag kevés politikust állítottak direkt módon pellengérre, a Vasladyt azonban már akkor kiszúrták maguknak, mikor még csak oktatási miniszter volt.
febr. 5
17:09
Különleges téli főzelékek (NLCafé)
Unjuk a telet nagyon, egyetlen porcikánk sem kívánja a már a mínuszokat és a havat, a vitaminkészleteink pedig annyira lemerültek, hogy felkelnünk is gyötrelem. Télűző főzelékekkel tartjuk magunkban a lelket...

Keresés