2013. február 11. hétfő

febr. 11
5:12
Pszichiátrián kezelik VV Évát (NLC)
Az egykori villalakó szombaton igencsak felöntött a garatra, másnap viszont már a kórházban ébredt. A botrányhősre – akire ismét rendőrt és mentőt hívtak – most kórházi kezelés vár írja a Bors.
febr. 11
7:18
Kényeztesd magad különleges brownie-val! (NLC)
Kívül ropogós, belül lágy, krémes. Tömény csokoládé! Ilyennek kell lennie ennek a klasszikus süteménynek! A dupla csokoládé, a krémsajt, a barna sör már csak ráadás!
febr. 11
8:12
„A szeretőkkel ünneplik a február 15-ét!” (NLC)
Az egyik országban a nagymama is küld az unokának képeslapot Valentin-napra, egy másik országban pedig február 15-én a szeretőkkel is megünneplik a Valentin-napot. Máshol pedig még a piros szívecske is erkölcstelen.
febr. 11
9:06
Pénztárcakörkép 2013 (NLC)
Nem mindegy, hogy miben hordjuk a legfontosabb dolgainkat. Van, aki csupán némi készpénzzel jár, mások az összes iratukkal a táskájukban érzik magukat biztonságban. Mindenkinek találtunk klassz darabokat az idei tavaszi kínálatból.
febr. 11
9:08
Mi lett velük? – Isaura és a Rabszolgasors többi szereplője (NLC)
Jó negyed évszázada forgatták le a Rabszolgasors száz epizódját, s ezután világszerte nézők milliói bújtak Isaura bőrébe. Megnéztük, mi lett a sorozat színészeivel, akiknek köszönhetően egykor mi is megéltük a brazil rabszolgatartás kínzó pillanatait.
febr. 11
9:10
Valentin-nap a tévében (NLC)
Nem kell kimozdulni a tévé elől Valentin-napkor, hogy romantikus hangulatba kerüljünk. Jennifer Lopez terhesen találja meg az igazit, Jennifer Love Hewitt szerelmes lesz, az antiromantikusok pedig Bruce Willisszel vigasztalódhatnak.
febr. 11
10:18
A legszebb szerelmes dalok – 8. rész (NLC)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 11
10:20
Elképesztően szexi fotó Cseke Katinkáról (NLC)
Cseke Katinka vasárnap este Kökény Attila oldalán állt színpadra a Nagy Duett első adásában. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje elképesztően átalakult!
febr. 11
10:22
6 hónap szürkeség – mit okoz a napsütés hiánya? (NLC)
Testünk és lelkünk is megsínyli a naphiányos hónapokat, így februárra érezzük: már a vésztartalékok is kiürülőben. A D-vitamin ráadásul létszükséglet: betegségek melegágya lehet az, ha hosszan hiányzik a szervezetünkből.
febr. 11
11:12
Itt vannak az olvadó harisnyák! (NLC)
Minden idők talán legbizarrabb harisnyakollekciójával büntet egy német divatcég.
febr. 11
11:14
10 tipp, amivel spórolhatunk a rezsin (NLC)
„Zárd el jól a csapot, hogy ne folyjon feleslegesen!” – ugye ismerősen cseng ez a mondat abból a bizonyos játékból? Sokszor elhatároztad már, hogy spórolni fogsz a rezsin, de mindig kudarcba fulladt a kísérlet? Íme tíz tanács, amiket betartva több marad minden hónapban a zsebedben!
febr. 11
11:16
Nagy pénzügyi fogalomtár – 1. rész (NLC)
Van, amit nem tanulunk meg az iskolában, vagy nem emlékszünk rá. Pedig ha képben vagyunk a pénzügyi alapfogalmakkal, könnyebben eldönthetjük, hogy mibe fektetjük be a spórolt pénzünket. És ha pénzügyi tanácsadó segítségét kérjük, akkor sem kell tanácstalanul vakarnod a fejedet a kifejezéseket látván.
febr. 11
11:18
„Megfogadtuk: öt hónapig spórolunk!” – 1. rész (NLC)
Te is eltervezted már, hogy spórolni fogsz, de valami miatt mindig elbuktál? Laci és Laura esküvő előtt állnak, és eltervezték, hogy a következő öt hónapban úgy élnek, hogy félre tudjanak tenni. Az ő történetüket olvashatod új sorozatunkban.
febr. 11
11:20
7 tévhit az államkötvényről (NLC)
Ideje eloszlatni néhány tévhitet az állampapírokról. Ne a szomszédtól vagy a buszon utazóktól tájékozódj, tudd meg tőlünk a hiteles információkat!
febr. 11
11:31
Ezektől a zenéktől fogsz a legtöbbet fogyni (NLC)
Izzadj Beyoncéra, Kelly Clarksonra, vagy hajladozz a Coldplay-re!
febr. 11
12:06
Lábvillantás – a Grammy-gála legszebb ruhái (NLC)
Jennifer Lopez és Taylor Swift lábat villantott, míg Rihanna tűzpirosban pompázott az idei Grammy-gálán. Adele viszont a szokásos fekete ruha helyett beújított!
febr. 11
12:08
Az akadályok leomlásának hete (NLC)
Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni. Az év hetedik hetének középpontjába a nehézségek legyőzése, a lehetőségek megteremtése kerül. Mint mindig, most is arra biztatunk benneteket, hogy használjátok ki az aktuális bolygóerőket, és ti magatok is tegyetek meg mindent a siker érdekében.…
febr. 11
12:42
Még szavazhatsz az év Bloggerinájára! (NLC)
Vajon a vicces csaj nyeri, vagy a paleolit receptek lesznek a befutók? Pörög a számlálónk, és nemsokára kiderül, ki lesz az év Bloggerinája a Nők Lapja Café és Cafeblog közös versenyén!
febr. 11
13:18
Jön az ónos eső! (NLC)
Még mindig elhisszük naivan, hogy vége a télnek. Pedig sajnos nem: havazás és ónos eső jön a héten.
febr. 11
13:36
Ezek a műsorok taroltak hétvégén (NLC)
Jól indítottak az új sorozatok és show-műsorok hétvégén. Remekelt a Downton Abbey első része, és a celebek olykor süketítő éneklésére is sokan voltak kíváncsiak.
febr. 11
14:12
Okosabb lehet a gyerek, ha rendszeresen reggelizik (NLC)
Jobb eredményeket érnek el a teljes körű intelligenciateszteken azok a gyerekek, akik nem hagyják ki a reggelizést.
febr. 11
14:14
Egy szelet nyár: áfonyás-joghurtos szelet (NLC)
Annyira vágyunk már a jó időre, hogy Valentin-nap alkalmából egy nyári recepttel készültünk...
febr. 11
14:16
Már nem a hetedik év a kritikus a házasságban (NLC)
A házastársak feleannyi idő után kezdenek eltávolodni egymástól, mint korábban.
febr. 11
14:18
Testi izgalomtól lesz átlátszó a ruha (NLC)
A villantás izgalmas műfajára épült az a különleges ruha, ami izgalom hatására átlátszóvá válik.
febr. 11
15:06
11 nullaforintos ajándék Valentin-napra (NLC)
A nők közül sokan elvárják, hogy drága ajándékokkal lepjék meg őket Valentin-nap alkalmából; szerencsére azonban ez csak nagyon kevés férfire jellemző, így annak is nagyon örülnek, ha kedveskedésekkel lepjük meg őket.
febr. 11
15:24
Erre is jó a parafa dugó! (NLC)
Készíthetünk belőle edényalátétet, mini virágcserepet pozsgásoknak, pecsétet és különböző koszorúkat. 25 kreatív ötlet.
febr. 11
23:48
Az élet Berlinben – Karafiáth Orsolya mesél (NLC)
Egyre több magyar választja Berlint otthonául. Tavaly a hivatalos adatok szerint csaknem negyvenezren jöttek ide szerencsét próbálni. Erősen tartja magát a mítosz, hogy itt mindenki könnyedén boldogul. De ez sem a múltban nem volt, sem most nincsen így. Egy régi emigráns sikertörténete.

Keresés