2013. február 28. csütörtök

febr. 28
0:54
Március 5-én érkezik a Maffiadoktor az AXN-re (est.hu)
A kórház- és a krimisorozatok legizgalmasabb pillanatait ötvözi az AXN márciusban induló új sorozata, a Maffiadoktor, amelyben egy fiatal sebésznő kénytelen megbirkózni a chicagói alvilággal, miközben minden erejével igyekszik fenntartani hétköznapi életét.
febr. 28
4:54
Két Mester is távozhat a Voice-ból (NLCafé)
Két új Mesterrel indulhat a tehetségkutató új szériája. Caramel és Mező Misi helye biztos, ám a hírek szerint a csatorna Malek Andrea és Somló Tamás helyett új zsűritagokat keres - írja a Bors.
febr. 28
8:42
Főz, takarít és szobakoncertet is ad az Óriás (est.hu)
Harmadik nagylemezén dolgozik az Óriás. Az április elejére várható albumhoz rendhagyó előrendelési program kapcsolódik, és a támogatásért cserébe kisebb-nagyobb ajándék jár.
febr. 28
9:06
Nemcsak a tárgyak lettek eldobhatók, hanem a párkapcsolatok is (NLCafé)
Rossz hírünk van a romantikusoknak! Ha eddig a bűvös 3. és a 7. év volt a vízválasztó a kapcsolatokban, mára sokszor az első év is perdöntő lehet. Ezt tudhatjuk meg az Az a bizonyos első év című romantikus vígjátékból.
febr. 28
10:18
Alapozók tavaszra (NLCafé)
Télen néha rosszabb a bőrünk, és vastagabb smink alá rejtjük, de ahogy kisüt a nap, egyből sokkal jobban látszik, hogy milyen smink van az arcunkon; ilyenkor érdemes diszkrétebb, könnyebb fedésű alapozót választani.
febr. 28
10:20
Misi és a szerepcsere (NLCafé)
Misi otthagyta a tányérján a fél kacsacombot. – Nem kéred, Misi? Mert akkor megeszem – fenyegettem meg.
febr. 28
10:22
Érzelmesebben twittelnek a nők (NLCafé)
A pasik emotikonok helyett inkább trágár szavakkal hangsúlyoznak.
febr. 28
11:12
Kilenc gyerekkel sem fél a jövőtől a Bokros család (NLCafé)
Gyereket nevelni sosem volt könnyű. Egy tordasi házaspár – Bokrosék – vendégül láttak minket, hogy megmutassák, hogyan néz ki egy hétvége náluk. Boldogság, nyugalom, jókedv és biztonság tölti meg a házukat.
febr. 28
12:06
Kelta horoszkóp 2013-ra (NLCafé)
A kelta horoszkóp nem különböztet meg éveket, hanem az év bizonyos napjaihoz rendeli a jegyeit. Nézzük, mit ígér a jóslat erre az évre!
febr. 28
12:08
Fájdalomcsillapítót szednek, hogy dolgozni tudjanak (NLCafé)
Több millióan szednek rendszeresen fájdalomcsillapítókat Nagy-Britanniában azért, hogy egyáltalán képesek legyenek ellátni a munkájukat.
febr. 28
12:24
Fiúknál menő, lányoknak ciki a sok partner? (NLCafé)
Mi van akkor, ha már fordult a kocka? Ha már eljött az a pillanat, hogy mi, nők még inkább képesek vagyunk érzelmek nélkül szexelni, és a fiúkat kielégítő eszköznek használjuk?
febr. 28
13:18
Számmisztika: Ilyen szeretők a nők! (NLCafé)
Ahány szám, annyi izgalmas nőtípus – születési dátumod alapján számold ki, te melyik vagy!
febr. 28
13:20
Anne Hathaway meglepő videója (NLCafé)
Telefontársaságot reklámozott tinédzserkorában Anne Hathaway.
febr. 28
14:12
Pszichológia és spiritualitás: két külön út? (NLCafé)
Ha a lélek gyógyulása a cél, vajon pszichológia és spiritualitás megférnek egymás mellett, a gyógyulás érdekében összeköthető a két út?
febr. 28
14:14
Számmisztika: Ilyen szeretők a pasik! (NLCafé)
febr. 28
16:12
Fekete hattyú (est.hu)
A balett meglehetősen diszkriminatív műfaj, a kohászokat és a húsipari dolgozókat szinte kivétel nélkül eltanácsolják a pályáról. Ugyanakkor védjegyszerű jellegzetessége: ha az ember igen fiatalon belekezd, szinte képtelen lesz abbahagyni a későbbiekben.
febr. 28
16:18
Tovább nyitva tartó óvodák lesznek (NLCafé)
Tovább lenne nyitva az óvoda, bölcsőde, és minden oktatási intézményben kapnának meleg ételt a diákok. Családbaráttá tennék Pest megyét.
febr. 28
16:20
Angkor: a világ legfurcsább nyomortelepe (NLCafé)
Miért varázslatos Angkor, és milyen egy ázsiai piac? Miért választott Angelina Jolie kambodzsai gyereket? Útinaplónk második részéből kiderül.
febr. 28
16:30
A dolog (est.hu)
A Carpenter-féle The Thing egyike volt azon horror-alapműveknek, melyet egy tökgyalu érzelmi töltetével rendelkező narrátor szövegével volt szerencsénk hallani 80-as évekbeli zúgvideózásaink alkalmával. Naná, hogy a hollywoodi hulladék-újrahasznosítás áldozata lett!
febr. 28
16:32
Péntek 13. (est.hu)
Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy egy joviális háziasszony fejszével felszeletelt egy komplett gólyatábort. Tettének pedig vajmi kevés köze volt ahhoz, hogy a lármázó fiatalok rendszeresen túlharsogták a Katolikus krónikát.
febr. 28
16:34
Sziklák szeme 2. (est.hu)
Horrorfilmes törvényszerűség: egy kisbuszban utazó csoportosulás kizárólag olyan nyálcsorgató, púpos gnómoktól hajlandó útbaigazítást kérni, akik fél órája még együtt háltak egy elgázolt mosómedvével. Na, valahogy így kezdődtek az előző rész bonyodalmai.
febr. 28
17:12
Hamburger, krémtúró, májkrém házilag! (NLCafé)
Májkrém, kifli, hamburgerhús és -zsemle, keksz, tészta, krémtúró – csupa olyan dolog, amit automatikusan leveszünk a boltok polcairól, és eszünkbe se jut, hogy házilag készítsük el. Pedig egyáltalán nem ördöngösség! Sokkal finomabb lesz így, és nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot sem.
febr. 28
17:14
Ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, mint dédanyáink (NLCafé)
Miközben egyre több szó esik az egyenlő bánásmódról és a nők érvényesüléséről, addig sok nő mindennapi nehézségekkel küzd. Mit tud segíteni a Magyar Nők Szövetsége, ha bajba kerülünk?
febr. 28
17:16
Visszaadta a talált pénzt a négygyermekes anyuka (NLCafé)
Bőven lett volna helye a pénznek, a becsületes asszony azonban mégsem tartotta meg.
febr. 28
17:18
Vega: fasírtok hús nélkül (NLCafé)
Nincsen semmi rossz a húsos fogásokkal, de böjt alatt, vagy ha valami könnyebb vacsorára vágyunk, jobban esik a zöldség. Fasírtok hús nélkül.
febr. 28
21:06
Furcsa barátság az iskolában? (NLCafé)
Kislányom, Réka harmadikos. Nemrégen levelet kapott egy hetedikes kislánytól, aki csak tavaly, a tanév végén jött az iskolába.

Keresés