2013. február 28. csütörtök

febr. 28
6:42
Popénekesnő és operett-sztár (Spa Trend Online)
Dancs Annamari popénekesnői gyakorlattal szerzett operaénekesi diplomát, a Budapesti Operettszínházban pedig musicalekben, operettekben láthatjuk. Most éppen az Ördögölő Józsiás női főszerepére készül.
febr. 28
6:44
Film készült a bevándorlókról (Spa Trend Online)
Az Európai Unió Európai Integrációs Alapjának támogatásával a Katapult Film hatrészes dokumentumfilm-sorozatot készített Hegyek és tengerek között címmel.
febr. 28
6:46
Botránysorozat a Bolsojban (Spa Trend Online)
Tömérdek pénzért újjászületett a Bolsoj, a moszkvai Nagy Színház, de azóta a csodálatos épületben botrányt botrány követ.
febr. 28
7:18
Spielberg lesz a cannes-i filmfesztivál zsűrielnöke (Metropol)
A 66 éves Spielbergnek a múltban számos filmjét vetítették Cannes-ban, legtöbbször versenyen kívül.
febr. 28
8:12
Prága tett azzá, aki vagyok (Metropol)
Agnieszka Holland fiatal filmesekkel forgatta le a rendszer ellen önégetéssel tiltakozó Jan Palach történetét az Olthatatlan című minisorozatban.
febr. 28
9:06
HD minőségben élvezhető a Parsifal (Metropol)
Március 2-án a két szokásos helyszínen (az Uránia mozi és a Müpa) Wagner Parsifalját tekinthetik meg.
febr. 28
9:42
Német Médiadíjat kapott George Clooney (Metropol)
A színész-filmrendezőt politikai elkötelezettségéért és humanitárius tevékenységéért díjazták.
febr. 28
13:36
Vágó István: bezárkózó ország nem lehet sikeres (Spa Trend Online)
Magyarország látványosan nem együttműködő ország, mindenkit felelőssé tesz a bajaiért, csak saját magát nem - vélekedik Vágó István. Hozzáteszi, mi, magyarok, mintha nem nagyon szeretnénk, hogy mások is szabadon gondolkodnak. Sokkal jobb, ha van valaki, aki megmondja az egész társadalomnak, merre kell menni és ha valaki közbeszól, azt mondja, hogy ő nem ezt szeretné, azt nehezen tűrik. A tévés…
febr. 28
13:54
Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette (Metropol)
Csalás az a videó, amelyen egy malac egy fuldokló kecskegidát segít ki egy tavacskából az Egyesült Államokban. A felvétel tavaly ősz elején került fel a világhálóra, és azóta hétmillióan voltak rá kíváncsiak.
febr. 28
15:42
Omega-koncert június 15-én (Metropol)
Ingyenes koncertet ad az 50. születésnapját tavaly ünnepelt Omega együttes június 15-én Győrött a Városház téren.
febr. 28
17:12
Ki marad a végén? (Metropol)
Törőcsik Mari, Básti Juli, Udvaros Dorottya, Blaskó Péter, Bodrogi Gyula és Sinkó László vélhetően marad a Nemzeti Színháznál.
febr. 28
18:42
Müller Péter a Budai Micve Klub vendége (Spa Trend Online)
Müller Péter a hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja a Budai Micve Klub (II. Frankel Leó u. 49.)vendége, március 2-án 19 órától. Egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé.
febr. 28
19:00
Nincs igazgató a Ludwig Múzeumban (Spa Trend Online)
Visszavonta Bencsik Barnabás, a Ludwig Múzeum főigazgatójának vezetői kinevezését az emberi erőforrások minisztériuma, mert február 28-val lejárt öt éves igazgatói mandátuma. Ugyanakkor a múzeum igazgatói pályázatát a mai napig nem írta ki a tárca.
febr. 28
19:36
Negyven éves a Képzelt riport (Infostart)
Negyven éve, 1973. március 2-án mutatta be a budapesti Vígszínház a Déry Tibor kisregényéből, Presser Gábor zenéjével és Adamis Anna verseivel készült, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt.

Keresés