2013. február 14. csütörtök

febr. 14
5:12
Szőcs Géza a Milánói Világkiállításért felelős kormánybiztos (Infostart)
Szőcs Gézát nevezte ki a kormány a 2015. évi Milánói Világkiállításért felelős kormánybiztossá - az erről szóló kormányhatározat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.
febr. 14
6:42
L. Simonnal is végez a daráló? (Spa Trend Online)
Távozik L. Simon László kulturális államtitkár - erősítették meg a korábbi sajtóinformációt az egyik hírportálnak. Az államtitkár bukásához vélhetően az vezetett, hogy rossz néven vette a Fekete György vezette Magyar Művészeti Akadémia térnyerését. Az államtitkárság funkcióit ért korábbi súlyos csonkítások után, alig maradt hatáskör a kezében.
febr. 14
6:44
L. Simon cáfolta a cáfolatát, majd megerősítette (Spa Trend Online)
L. Simon László kulturális államtitkár reggel cáfolta lemondását, majd közleményben cáfolta cáfolatát, később újságírók előtt mégis cáfolta távozását. Pénteken tudjuk meg hivatalosan, hogy marad-e az államtitkár - közölte a minisztérium. Ha addig nem cáfolják. Úgy tudjuk L.Simonnak a Vigadó felújítását végző MMA közeli alapítvány ellen tervezett vizsgálat miatt kellett buknia.
febr. 14
6:46
Nem tudja, mit beszél (Spa Trend Online)
Szőcs Géza sok kellemes percet okozott az újságíróknak, amikor az Andrássy úti konflisokról, a Los Angeles-i Bánk bán bemutatóról, az ózdi műtárgybázisról beszélt. S akkor is, amikor néhány héttel menesztése előtt még arról szólt, nincs miért aggódnia, hiszen a tárcavezető, illetve a miniszterelnök elégedett a munkájával.
febr. 14
8:30
Jeremy Irons várat újított fel gázsijából (Metropol)
Jeremy Irons jó néhány filmjére büszke. A Lenyűgöző teremtményekben egy természetfeletti képességekkel rendelkező déli család fejét alakítja.
febr. 14
9:24
Lady Gaga műtétje borít mindent (Infostart)
Elmarad Lady Gaga nagy sikerrel zajló világturnéjának hátralévő része, mert csípőízületi sérülése miatt meg kell műteni az énekesnőt.
febr. 14
9:42
Steve Martin 67 évesen először lett apa (Metropol)
A rózsaszín párduc, az Örömapa és Grand Canyon sztárját második felesége, a 41 esztendős Anne Stringfield ajándékozta meg első gyermekével.
febr. 14
9:44
Elmaradnak Lady Gaga koncertjei (Metropol)
A 26 éves világsztár március 20-áig 21 koncertet adott volna Észak-Amerikában.
febr. 14
13:36
Valentin-napra: Passione Bocellitől (Metropol)
A romantikus dallamok kedvelői Valentin napon és még két napig nálunk meghallgathatják Andrea Bocelli új, Passione című lemezét.
febr. 14
15:42
Két hét múlva megnyílik az Erkel Színház (Metropol)
A beruházásra 1,8 milliárd forintot fordítanak.
febr. 14
16:00
Cseke Péter újabb öt évig a kecskeméti színház igazgatój (Spa Trend Online)
Cseke Pétert további öt évre megválasztották a kecskeméti Katona József Színház igazgatójává a város közgyűlésének csütörtöki ülésén.
febr. 14
16:18
Military karnevál Budapesten (Metropol)
Az Ed Philips and The Memphis Patrol egy katonai karnevál keretén belül ünnepli első lemezének megjelenését.
febr. 14
16:20
Szülinapos a Prison Band (Metropol)
Február 15-én, pénteken a The Prison Band az Iskolában (VI. Hegedű utca 3.) ad koncertet 20.30-kor.
febr. 14
17:30
Két hét múlva nyit az Erkel (Infostart)
Március elsején megnyílik az Erkel Színház, de egyelőre csak próbaüzemben működik, hiszen a felújítás még zajlik. A beruházásra 1,8 milliárd forintot fordítanak. Erről L. Simon László kultúráért felelős államtitkár beszélt csütörtökön az épület bejárásán.
febr. 14
17:30
Új életet akar kezdeni Yoko Ono (Metropol)
A művész Yoko Ono. Half-A-Wind Show című kiállítása február 15-től május 12-ig látható Németországban.
febr. 14
18:24
Hamvas a Lélekpillangó díj jelöltjei között (Metropol)
A jótékonysági projekttel összekapcsolt program bevételét a nyertes életművének gondozására fordítják.
febr. 14
19:00
A konszenzus nélküli alkotmány - könyvbemutató az ELTE-n (Spa Trend Online)
Az alaptörvény megosztó, és egy bizonyos politikai erő versenyelőnyét kívánja biztosítani, kiút csak a nagy rivális politikai tömbök megegyezése lehet - vélekedtek a Magyar Alkotmányjogászok Egyesületének és a Central European University Pressnek a könyvbemutatóján Budapesten csütörtökön felszólaló szakemberek.
febr. 14
19:00
Két önállóest a Katona József Színházban (Metropol)
Bodnár Erika a Magyarmesék című produkcióval, Bezerédi Zoltán a Bagatell - gondolatok egy pincében című előadásával lép a közönség elé.
febr. 14
19:18
Ezért lesz érdemes a VOLT Fesztiválra kilátogatni (Infostart)
Az idei soproni VOLT Fesztiválon a Hurts, a Billy Talent, a Papa Roach, a Bullet For My Valentine, Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, valamint a Gus Gus is fellép július 3. és 6. között - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Keresés