2013. február 14. csütörtök

febr. 14
5:48
Kihallgatják Stohl rabtársait (NLC)
Raportra hívják a rendőrök a rács mögött ült színész rabtársait. Stohl a könyvében leírtak miatt hamarosan a bíróság kérdéseire felelhet – írja a Blikk.
febr. 14
7:18
Ingyenes válás Valentin-napra (NLC)
A legszaftosabb szakítós sztoriért cserébe ingyen intézi a nyertes házaspár válását egy michigani ügyvéd.
febr. 14
7:20
Költözik a WAMP! (NLC)
Most vasárnaptól új helyen vár a dizájnvásár: a Millenárisról a Váci utcába költözik a kavalkád.
febr. 14
8:12
Szépülj szőlővel: házi arcmaszk (NLC)
Az is igaz, hogy azok vagyunk, amiket megeszünk, de vannak olyan ételek, melyek a bőrünket kívülről is szebbé tehetik; ilyen a szőlő.
febr. 14
9:06
Mutasd a pocakod! – Kismamadivat 2013 (NLC)
A csíkos holmik, a derékfodor és a cicafarmer sem maradhatnak ki idén tavasszal és nyáron a trendi kismamák ruhatárából.
febr. 14
9:08
Ilyen kabátokban fogunk járni tavasszal! (NLC)
Nemsokára elrakhatjuk a hatalmas pufikabátokat és a nehéz szövetkabátokat is; helyettük pedig beszerezhetünk egy parkát, ballont vagy kis dzsekit.
febr. 14
9:10
Hollywoodban a 40 az új 30 (NLC)
Már a negyvenesek kapják a legjobb szerepeket a filmekben, és Jennifer Garner, Naomi Watts vagy Cameron Diaz példája után bátran állíthatjuk: ma a 40 az új 30!
febr. 14
10:00
A legszebb szerelmes dalok – 11. rész (NLC)
Napok óta a legszebb szerelmes dalokat hallgathatjátok meg itt, a Nők Lapja Cafén. Íme az utolsó dal, és persze sorban mögötte megtaláljátok a korábbiakat is, ha lemaradtatok volna róla!
febr. 14
10:02
Újabb TV2-es szépség vár babát (NLC)
A 2011-ben szépségkirálynőnek választott Lipcsei Betta már több mint négy éve van együtt párjával, most pedig hamarosan bővül kis családjuk.
febr. 14
10:04
Kifektették Gájer Bálintot és Katus Attilát (NLC)
Rendhagyó pizsamapartin vettünk részt. A házigazda Katus Attila selyemköntösben várta hazánk hírességeit, a Voice ezüstérmesét, Gájer Bálintot pedig azonnal az ágyban találtuk.
febr. 14
10:18
Legyél te az LGT operatőre! (NLC)
Az LGT hagyományaihoz híven lehetőséget nyújt arra, hogy koncert közben a közönség telefonos felvételeket készíthessen. A nézők CSAK TELEFONT használhatnak, mert az aréna szabályzata más képrögzítő eszközt nem engedélyez. Az előadást megelőző 15 percben a hangmérnökök „mérőhangot” is adnak, hogy a felvételekre jól felkészülhessenek az önkéntes operatőrök.
febr. 14
11:12
Térj vissza a randik színterére! (NLC)
Eleged van a sikertelen próbálkozásokból? Unod már az unalmas és hozzád nem illő férfiakat? Talán rosszul választasz – vagy magad sem tudod, mit szeretnél.
febr. 14
11:14
Varró Dani: Misi érvel (NLC)
A legkényesebb gócpontja Misivel való kapcsolatomnak az öltöztetés. Itt az érdekeink maximálisan ütköznek, jelesül: én ráadni akarok dolgokat, ő meg levenni.
febr. 14
11:16
Rózsaszín recept: málnás tejberizstorta (NLC)
Alig van olyan ember, aki a tejberizst ne szeretné, mivel ezzel mellélőni nem nagyon lehet, Valentin-napra tökéletes recept a tejberizstorta.
febr. 14
11:18
Egészséges a bonbon, ha házilag készül (NLC)
A Valentin-nap a szerelmesek napja, s ha nem is vagyunk olyan nagy hívei e hagyománynak, egy kis aprósággal kedveskedhetünk párunknak ezen a napon. Készítsünk házi, cukormentes bonbonokat!
febr. 14
11:20
A boldog házasság újabb titka (NLC)
Évi huszonegy percen múlik a boldog házasság – állítják Northwestern Egyetem szakemberei.
febr. 14
11:30
A pasik romantikusabbak a nőknél (NLC)
Több pasit hoz lázba a Valentin-nap, mint nőt egy friss kutatás szerint. Tényleg?
febr. 14
12:08
A nőkért futott a 102 éves férfi (NLC)
A világ legidősebb maratoni futója egy indiai férfi, aki a nők elleni erőszak ellen szervezett minimaratont.
febr. 14
13:18
Jótékonykodik a világhírűvé vált pincér (NLC)
Miután kiállt a Down-szindrómás kisfiúért, özönlöttek hozzá az elismerő üzenetek és az adományok. Utóbbiakat nem tartotta meg.
febr. 14
14:12
Éld túl a Valentin-napot szingliként! (NLC)
A szingliszívnek meglehetősen nyomasztó, hogy ma minden a szerelemről szól. De aggodalomra semmi ok, van pár jó tippünk!
febr. 14
15:06
Csábíts afrodiziákumokkal! (NLC)
Ezekkel a vágyfokozó termékekkel anélkül kerülhetünk szexi hangulatba, hogy előtte tele kéne ennünk magunkat osztrigával, csilivel vagy egyéb, afrodiziákum hírében álló étellel.
febr. 14
15:08
Egyre többen követelik az abortusztablettát (NLC)
A világ 37 országában a nők eldönthetik, hogy hagyományos vagy gyógyszeres módszernek vetik alá magukat, ha abortuszra kényszerülnek. Most aláírásgyűjtés indul azért, hogy Magyarország is köztük legyen.
febr. 14
15:24
Tényleg egyszerre dobban a szerelmesek szíve (NLC)
Tudományosan is bebizonyították, hogy a szerelmespárok élettani szinten is képesek egymásra hangolódni.
febr. 14
15:26
Elefántbébi született a budapesti állatkertben (NLC)
Fél évszázada ez az első elefántbébi Budapesten. Az aprócska, babahajas ormányos már fürgén sétálva ismerkedik a külvilággal.
febr. 14
15:42
S. O. S. recept Valentin-napra: áfonyás-mascarponés gesztenyetorta (NLC)
Aki munka után áll neki, hogy valami édeset gyártson szíve választottjának, annak itt jön egy izgalmas, de gyors recept.
febr. 14
16:36
Mediterrán hangulatban: így csíráztass narancsmagot! (NLC)
A múlt századfordulón a télikertes erkélyek büszkeségének számított egy citromfa, de mi is könnyen nevelhetünk fácskát mandarinból, citromból vagy narancsból. Elmeséljük, hogyan!

Keresés