2013. január 28. hétfő

jan. 28
1:15
Kedd esték a Toldiban (est.hu)
Január 29-től Kedd esték a Toldiban címmel filmklub indul a Toldi moziban az elmúlt évtizedben készült magyar filmekből. Többnyire olyan műveket mutatnak be, amelyek láthatóak voltak mozikban, díjakat nyertek a fesztiválokon,...
jan. 28
3:39
Solange Knowles: True (est.hu)
Filmek, könyvek, színdarabok születtek már arról, hogy milyen egy gigasztár kevésbé sikeres testvérének lenni, a téma azonban kimeríthetetlen. Ez az oka annak, hogy Beyoncé huszonhatéves kishúga, Solange mindig elsősorban a nagy testvér kapcsán kerül előtérbe.
jan. 28
3:43
Manoya: Hundred Arms (est.hu)
Nehéz elhinni, hogy van egy XXI. századi énekesnő, aki nem hűvös díva, vagy vérmes vamp, egyszerűen csak kedves, és jót akar nekünk a maga - ambientes, kamarapopos, elektrofolkos - módján.
jan. 28
9:03
Story-gála és az Eurovízió uralja a tévét a héten (NLC)
Beindult a 2013-as tévészezon! Miközben a TV2 és az RTL Klub új sorozattal hódít, a STORY4 a Story magazin gáláját közvetíti, az m1 pedig keresi a Dalt az Eurovízióhoz. Ezt nézd a héten!
jan. 28
9:21
A boldog házasság hizlalhat? (NLC)
A boldog ifjú házasok több kilót magukra szedhetnek, szemben azokkal, akik kevésbé elégedettek kapcsolatukkal – állítja egy új tanulmány.
jan. 28
11:09
Feltalálták az életmentő kardigánt (NLC)
Rosszullét vagy esés esetén a ruhadarab azonnal segítséget hív.
jan. 28
11:27
Mindjárt kitavaszodik: tíz fok lesz (NLC)
A hétvégén ropogtak a mínuszok, néhol 35 centisre duzzadt a hó, de közeledik a felmelegedés.
jan. 28
11:45
Szavazz az év női bloggerére! (NLC)
Eljött a nagy nap: ma kezdődik a szavazás a Bloggerina 2013 versenyen. Nézd meg az indulókat!
jan. 28
12:03
A rajtaütés (est.hu)
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ázsiai rokonaik mellett a hollywoodi akciófilmek többnyire csak túlértékelt, korhatáros pirotechnikai bemutatók, legyen szó hongkongi, japán, dél-koreai, thai, vagy mint esetünkben, egy majdnem indonéz munkáról.
jan. 28
12:03
Keira Knightley csizmáját akarják a nők (NLC)
Csak várólistán lehet hozzájutni a sztárok körében is felkapott bokacsizmához.
jan. 28
12:05
Gengszterosztag (est.hu)
Nehéz lehet újat hozzáadni a gengszterfilm műfajához, olyat, amit az elmúlt 70-80 évben még nem tettek meg. Így az újonnan próbálkozók rendszerint csak még nagyobb sztárokat, még több vért, fegyvert és külcsínt tesznek hozzá ahhoz, ami már eddig is megvolt.
jan. 28
12:05
A jószerencse hete (NLC)
Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk a hétre, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni nektek. Az év ötödik hetének középpontjába a szerencse kerül. A Jupiter azon dolgozik, hogy javuljon a helyzetünk, de a mi segítségünkre is szüksége lesz ahhoz, hogy szerencséssé tegyen bennünket!
jan. 28
12:07
Mobilja leplezi le a csalfa partnert (NLC)
A mobiltelefon memóriája a modern kor „rúzsos ingnyaka”.
jan. 28
12:09
Elbúcsúztatták kollégái Ördög Nórát – fotók (NLC)
A műsorvezető bejelentette, hogy megkezdi szülési szabadságát. Így búcsúztatták kollégái.
jan. 28
12:21
Januári absztinencia – többet árt, mint használ (NLC)
Inkább két-három napnyi „tűzszünet” a májnak, mint egy egész, de egyetlen hónap alkoholmentesen – ezt ajánlják az orvosok. A januári, kampányjellegű fogadalmak szerintük többet ártanak, hiszen nem a rossz szokásainkon változtatunk, csupán a lelkiismeretünkön könnyítünk, hogy februártól még nagyobb lendülettel vessük magunkat az ital mámorába.
jan. 28
13:15
Feketelistára tehetjük a csaló „munkaadókat” (NLC)
„Otthon végezhető”, „magas fizetés”, „bejelentett munka”: ezek azok a kulcsszavak, amelyek sok álláskeresőt vonzanak. Ám sokszor csak csalik, és aki bedől nekik, az ráfizet, ahelyett hogy neki fizetnének. Ám a becsapottak most összefognak.
jan. 28
13:17
Hová tűnt a kislány? – videó (NLC)
Még csak hároméves, de máris mesteri módon rejtőzködik a kislány. Te megtalálod?
jan. 28
14:09
Ne fagyj meg a buszmegállóban!: 5+1 tipp melegedéshez (NLC)
Miután megtapasztaltuk, micsoda fennakadásokat tud okozni a havazás a közlekedésben, elgondolkoztunk, milyen eszközökkel melegíthetjük magunkat, ha ott ragadunk egy buszmegállóban vagy egy behavazott, jegessé vált úton.
jan. 28
14:11
Háziasszonyképző: megtanítunk sűríteni (NLC)
Puhára főzzük, majd behabarjuk... Hagymás rántással sűrítjük, majd melegen tálaljuk… Pirítjuk, majd lisztes szórással kicsit besűrítjük a szaftját… Hát nem tiszta? Sokaknak nem, eleinte nekünk sem volt, hiszen Horváth Ilonán kívül senki sem született úgy, hogy kisujjában lett volna az összes fellelhető sűrítési technika. Háziasszonyképzőnk újabb része következik.
jan. 28
15:03
Négy óra alatt megtanulhatsz főzni (NLC)
Négy óra alatt bárkit megtanít főzni, ezt állítja magáról egy amerikai csodaszakács. Nekünk azért vannak kétségeink.
jan. 28
18:21
Ezt nézzük februártól az RTL Klub csatornáin (est.hu)
A Magyar RTL Csoport szezonnyitó sajtóeseményén kiderült, hogy az RTL Klub és az RTL kábelportfoliója számos saját gyártású műsorral és premiersorozatokkal erősít tavasszal, valamint HD tartalmakkal is jelentkezik az elkövetkező hónapokban.
jan. 28
18:39
A rajtaütés: gyurmafilm (est.hu)
Január 31-én mutatják be a magyar mozik A rajtaütés (The Raid) című, máris kultikussá vált indonéz-amerikai akciófilmet, amit még magyarországi megjelenése előtt az év akciómozijának kiáltottak ki a külföldi kritikusok.

Keresés