2013. január 22. kedd

jan. 22
0:39
Emil.Rulez: Gyere át! (est.hu)
Nagyon várt lemez egy emblematikus visszatérőtől, a 7 esztendő után reaktiválódott hobbizenekartól. Hegyi György és Hajós András saját bevallása szerint is "eklektikus izé" jött ki a kezeik közül.
jan. 22
0:43
Bohemian Betyars: Stone Soup (est.hu)
A miskolci egyetemisták bő egy évvel a borban ázó, népmesei elemeket felvonultató debütkorong után most Kőlevessel kínálnak. Egyből Fellegajtót nyitogatnak és aztán sem lacafacáznak.
jan. 22
1:15
Szeptemberben avatják fel Cseh Tamás szobrát (est.hu)
Várhatóan szeptember 6-án, a magyar dal napjához kapcsolódva avatják fel Cseh Tamás énekes szobrát a budapesti Szent Gellért téren. Újbuda a korábbi terveken változtatva az alkotással nem az "indiánnak", hanem a dalszerzőnek állít emléket. A 2009-ben elhunyt Cseh Tamás kedden lenne 70 éves.
jan. 22
1:19
Midem: döntőbe került Yonderboi projektje (est.hu)
A Midem elnevezésű rangos nemzetközi zenei konferencián, a Midem Marketing Versenyen shortlistre került a Vodafone-nak a Yonderboi-jal közösen megvalósított nagyszabású zenei projektje.
jan. 22
7:15
Fekete is lehet a franciamankűr (NLCafé)
Ha unod a francia manikűrt, de piros körmöket sem tudsz elképzelni magadon, válaszd a hagyományos stílus fekete változatát.
jan. 22
7:17
Megoldások eltünedező kulcscsomókra (NLCafé)
A klasszikus fütyülős kulcstartót meghaladta a tudomány. Megmutatjuk, milyen kütyüket találtak ki azóta arra, hogy megtaláljuk a szőrén-szálán felszívódott kulcscsomónkat.
jan. 22
9:03
Exkluzív! Keira Knightley: „Azokkal tudunk a legkegyetlenebbek lenni, akiket a legjobban szeretünk” (NLCafé)
Lenyűgözően elegáns, mintha épp egy elegáns bálra készülne, pedig csak interjút ad. Legmerészebb szerepéről, Anna Karenináról Keira Knightley Londonban mesélt nekünk.
jan. 22
9:05
Sofia Vergara, a világ legszexisebb 40-es híressége (NLCafé)
A Modern család - másik nevén, az Egy rém modern család - című sorozat Gloriája szokatlan jelenség Hollywoodban, aki amellett, hogy mindig képes megújulni, tehetséges, vicces, ráadásul az évek múlásával csak gyönyörűbb lesz. Bemutatjuk a világ legszexisebb negyvenesének tartott nőt, Sofia Vergarát!
jan. 22
9:07
99 évesen is tanít Amerika legidősebb tanítónője (NLCafé)
A diákjai is Nagyinak szólítják a tanítónőt, akinek egyelőre nem áll szándékában visszavonulni.
jan. 22
11:09
Svájcban a legjobb születni 2013-ban (NLCafé)
Magyarország a 46. helyre került a listán. Amerika sincs az első tízben.
jan. 22
11:27
Ingyen mehetnek a Rómeó és Júliára a szerelmesek (NLCafé)
Nemcsak az idén házasulandók, hanem az ezüst- vagy aranylakodalmukat ünneplő házaspárok is ingyen nézhetik meg a Rómeó és Júlia operát Pécsett. Nekünk tetszik az ötlet!
jan. 22
11:45
Kétéves kislány a világ legfiatalabb celebhasonmása (NLCafé)
Az angol kislánynak csupán a szemszíne tér el jelentősen Harper Seven Beckhamétől.
jan. 22
12:03
„Bocsánat” – Harry herceg videóban üzent családjának (NLCafé)
Öt hónap telt el Harry herceg Las Vegas-i meztelen, részeges partija óta, és Károly herceg kisebbik fia most kommentálja először a történteket. Egy dokumentumfilmben elmondja: tudja, hogy csalódást okozott a családjának...
jan. 22
12:05
Kell-e a gyerekeknek kötelező erkölcsoktatás? (NLCafé)
Már idén lesz kötelező hittan- vagy etikaoktatás az általános iskolákban. A szülőknek most kell dönteniük, milyen tanokat tanuljon a gyermek, ám ez sokaknak nem tetszik. Soma különvéleménye.
jan. 22
12:07
Így csinálj száraz sampont otthon! (NLCafé)
Nem kell hozzá semmi különleges alapanyag, lehet, hogy simán van a spájzod polcán. És néha bizony jól tud jönni a vízmentes hajmosás.
jan. 22
13:15
Pasiszótár: „Ne tűnjél el!” (NLCafé)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme, a Pasiszótár következő példamondata!
jan. 22
13:33
Pár dollárral többért (est.hu)
Hogy az Egy maroknyi dollárért című örökbecsű hogyan is végződött, azt képtelen lennék felidézni, de ha Clint Eastwood szemszögéből vizsgáljuk a dolgot, a záró képsor nem lehetett más, mint a naplemente egy fél mikrométeres csíkban.
jan. 22
13:35
Válogatott gyilkosok (est.hu)
A szuperügynök szakmánál talán már csak a jutalékos rendszerű telefonos értékesítés hálátlanabb feladat, ezért előbb-utóbb a legtökösebb gyilkológépek is bedobják a törölközőt. Csakhogy aztán megcsörren a telefonjuk, és erős zaklatottság uralkodik el rajtuk.
jan. 22
13:37
Ébredések (est.hu)
A visszahúzódó, inkább kutatóorvosnak, mint gyakorló pszichiáternek való Dr. Malcolm Sayer a Bainbridge kórház ideggyógyászatára kerül. Az osztályon szinte teljesen öntudatlan, gyermekkoruk óta tetszhalott állapotban lévő betegeket kezelnek.
jan. 22
13:39
Napok romjai (est.hu)
Stevens, Darlington Hall főkomornyikja hosszú útra készül. Új munkaadója, egy gazdag amerikai üzletember kérésére a régi szolgálók helyére keres kevesebb számú, de annál rátermettebb személyzetet keres. Így esik választása Miss Kentonra, az egykori házvezetőnőre.
jan. 22
13:51
Csináld magad: dísztál újságpapírból (NLCafé)
Kis papírcsigákból könnyedén kirakhatjuk ezt az egyedi dísztálat, csak ragasztó és egy lufi kell hozzá.
jan. 22
15:03
Így becézi kisfiát Adele (NLCafé)
A 24 éves énekesnő októberben adott életet első gyermekének, akit először a Golden Globe-gála előtt mutatott meg nyilvánosan. Eddig senki sem tudta a pici nevét, mindenki csak találgatott.
jan. 22
15:05
Élvezed az életet? (NLCafé)
Ha azon kapod magad, hogy nem értékeled az élet apró örömeit, talán elérkezett a lazítás ideje. Vajon képes vagy elengedni magad? Ha kitöltöd tesztünket, kiderülhet, mennyire tudod jól érezni magad a bőrödben.
jan. 22
15:07
Laci-pecsenye: házi barbecue és oldalas (NLCafé)
Lelkes hobbiszakácsunk ismét megpróbál minket elkápráztatni, ezúttal megmutatja, hogy mitől igazán jó a házi barbecue-szósz és mi kell a tökéletes oldalashoz. Újra itt a Laci-pecsenye rovat.
jan. 22
15:57
Máris növekszik a Szulejmán rajongótábora (est.hu)
Míg a 18-49-es korosztályban előbbrevaló volt a szappanopera, a bulvár és a krimisorozat a híradónál, addig a teljes lakosság először a hírekre (RTL Híradó) volt kíváncsi, utána viszont jöhetett minden ugyanúgy, ahogy a fiataloknál, még a sorrend is stimmelt: Barátok közt, Fókusz, Cobra 11.
jan. 22
16:15
Így választunk párt (NLCafé)
Az emberi párválasztásban fontos szerepet játszik a testmagasság – ezt támasztották alá holland kutatók.
jan. 22
18:03
A tűsarkúból is hótaposót csinál a gumipánt (NLCafé)
Igaz, meglehetősen „érdekesen” mutat. Persze valamit valamiért.

Keresés