2013. január 21. hétfő

jan. 21
2:09
Nem engedik csődbe menni a HMV-t (est.hu)
A világ legnagyobb zene- és filmforgalmazó cégei próbálják megmenteni a brit HMV zenemű-forgalmazó áruházláncot, amely a napokban csődvédelmet kért.
jan. 21
2:45
Anna Karenina: exkluzív VIP-est (est.hu)
Január 24-én mutatják be a magyar mozik a Keira Knightley és Jude Law főszereplésével készült Anna Kareninát. A filmhez kapcsolódva január 22-én, kedden 19 órai kezdettel exkluzív VIP-estet szerveznek az orosz pompa jegyében.
jan. 21
7:15
A legjobb szájfények az olcsótól a luxusig (NLCafé)
Annyiféle szájfényt lehet kapni, hogy nő legyen a talpán, aki ki tudja választani, hogy neki melyik lenne a legjobb; most ehhez próbálunk tippeket adni.
jan. 21
9:03
Jön a nagy parahét! Ezt nézd a tévében! (NLCafé)
Stephen King legfélelmetesebb rémfilmje, New Yorkot sakkban tartó terroristák és egy visszatérő sorozatgyilkos. A tévécsatornák az izgalmakat szerencsére néhány vígjátékkal csillapítják.
jan. 21
9:05
Mit árul el rólad a szoknyád hossza? (NLCafé)
Vajon meg lehet ítélni egy nőt csupán a szoknyája hossza alapján?
jan. 21
10:33
Betiltották A szürke ötven árnyalatát (NLCafé)
Hiába népszerű a világ minden pontján az erotikus regény, A szürke ötven árnyalata nem szerepelhet egy brazil város könyvesboltjainak polcain.
jan. 21
11:09
Két órán át bírták a pasik a vajúdást – videó (NLCafé)
A két vagány műsorvezetőt igencsak próbára tették szülési fájdalmak.
jan. 21
11:27
Időjárás: tavaszias meleg lesz! (NLCafé)
Mínuszok helyett pluszok, hólapát helyett esőkabát. A frontokra érzékenyek készüljenek fel, a héten kapunk hideget-meleget!
jan. 21
12:03
Te vállalkoznál a legjobb barátnőddel? (NLCafé)
Nagyon kevés nálunk az olyan vállalkozás, amit nők, barátnők alapítanak, állítólag azért, mert a nők túl sok érzelemmel alakítják a kapcsolataikat, ami itt nem feltétlen előny. Pedig a nők vállalkozásai hosszú távon versenyképesebbek.
jan. 21
12:21
Régebbi vetélkedőjét veszi elő újra a TV2 (est.hu)
A TV2 két évvel ezelőtt debütált game show-ja, A 40 milliós játszma nemsokára visszatér a képernyőre. A műsor házigazdája az új évadban is Rákóczi Feri lesz. Az indulás időpontja még nem ismert, de már lehet jelentkezni a játékba.
jan. 21
13:15
Ezt tedd, ha elesel a hóban! (NLCafé)
A téli ónos esős, sunyin síkos utakon elég egy rossz mozdulat, és zúzódás, rándulás, ficam, vagy legrosszabb esetben törés a vége. Reméljük, senkivel nem történik meg a baj, de addig is jó tisztában lenni azzal, mit tehetsz ilyenkor.
jan. 21
13:51
VV Veronika: „Úrinő vagyok, nem reagálok a szexvádakra” (NLCafé)
Mint azt ma reggel a Blikk megírta, lebuktatták VV Veronikát: az újságírók lehetséges kliensnek adták ki magukat, és kiderült, hogy az exvillalakó vállal meztelenkedést, sőt felárért extrákat is, ha valaki ilyen témában keresi meg. Telefonon utolértük Veronikát, aki közölte: ő szeretne úrinő maradni.
jan. 21
14:09
Ő a világ leghangosabban doromboló cicája – videó (NLCafé)
A gazdi már megtanult együtt élni a „háttérzajjal”.
jan. 21
15:03
A megújulás és a belső forradalmak hete (NLCafé)
Hétindító ezotéria sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk a hétre, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni nektek. Az év negyedik hetének középpontjába a megújulás kerül. A bolygók közül a forradalmiságáról, extremitásáról és meglepő eredményeiről ismert Uránusz lesz a főszereplő. Lássuk, mire számíthatunk ezen az uranikus héten!
jan. 21
15:05
Gyerekrajzzal indult a 60 kilós megafogyás (NLCafé)
Lehet felvenni az egyre bővebb ruhákat, gyömöszölni a szaporodó hurkákat a nadrágba és minimális időt tölteni a tükör előtt, de előbb-utóbb el szokott jönni a Nagy Szembesülés Pillanata a hízással. Egy angol pedagógus esetében a problémával való szembenézést egy ártatlan gyerekrajz hozta el.
jan. 21
16:15
Áramütéssel ébreszt az óra (NLCafé)
Hatásos, viszont a legkevésbé sem kíméletes ébresztőóra készült notórius visszaalvóknak.
jan. 21
16:51
Less be Mulder ügynök otthonába! (NLCafé)
Csak tavaly ősszel költözött ki David Duchovny abból a luxuslakásból, ahol a feleségével éltek, mielőtt végleg szakítottak volna.
jan. 21
23:27
Die Hard 5.: készül a szinkron (est.hu)
A Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard, előzetes korhatár-besorolás: 16 év) jórészt Magyarországon készült: a világ egyik legismertebb, legmogorvább és legbátrabb zsarujának új kalandját a múlt nyáron...

Keresés