2013. január 3. csütörtök

jan. 3
7:03
Peller Mariann: Átverés vagy életmentő az őssejt? (NLC)
Sok mókás kismamakaland után műsorvezető bloggerünknek ezúttal egy komoly dilemmában kellett döntenie: mi legyen a hamarosan érkező baba őssejtjeivel. És ha már körüljárta a témát, megosztja mindenkivel a legfontosabb tudnivalókat.
jan. 3
8:15
Hajléktalanoknak segít szülinapján a kisfiú (NLC)
Az ajándékára szánt pénzt is a rászorulóknak ajánlja fel a jószívű gyerek.
jan. 3
10:03
Nem fogadom meg, hogy... (NLC)
Bevallom, nekem már évek óta nincsenek újévi fogadalmaim. Eleinte (éveken át) éreztem a vonzást, hogy az új év olyan, mintha tiszta lappal kezdenénk az évet, és nagy lelkesedéssel fogalmaztam meg (mert megfogalmazni könnyű), mi mindent nem fogok és fogok csinálni, de újra és újra csalódnom kellett magamban, és csak a frusztráló tény maradt: na, ehhez is gyenge voltál!
jan. 3
10:57
Ki lehet Jamie Oliver felesége? (NLC)
Jamie szakácskönyvei, televíziós főzőműsorai, éttermei és egyéb vállalkozásai 150 millió fontos vagyont hoztak össze az Oliver családnak. Úgy tűnik azonban, ebben a háztartásban nem a férj az egyedüli, aki ismeri az üzleti siker receptjét. Felesége, a modellből főállású anyává előlépett Jools gyermekruhamárkája nagy népszerűségnek örvend világszerte.
jan. 3
11:15
A 10 kedvenc trendünk 2012-ből (NLC)
Ezek voltak a 2012-es év legszerethetőbb irányzatai, legalábbis szerintünk. Visszatekintés.
jan. 3
11:33
Internetfüggő vagy? Teszteld! (NLC)
Nem újdonság, hogy az online világ és az internet egyre nagyobb területet foglal el az életünkben, kihat a barátságokra, a családi életre, a munkára, a vásárlási szokásokra. De vajon mennyire függsz te a világhálótól? Tesztünkből kiderül.
jan. 3
11:35
Ultrahangbuli a legújabb őrület (NLC)
Te hívnál vendégeket az ultrahangvizsgálatodra?
jan. 3
12:09
11 ok, amiért még mindig szeretjük Tom Cruise-t (NLC)
Botrányok ide vagy oda, még ma is bármikor letagadhat 15 évet, lehengerlően kedves a rajongóival, és olyankor a legszerethetőbb, amikor genyó. Új filmje, a Jack Reacher kapcsán próbáltunk rájönni, miért szeretjük még mindig.
jan. 3
12:11
Pataki Zita: „Megtaláltam a férjem” (NLC)
Pataki Zita több mint egy évtizede mond időjárási híreket az egyik kereskedelmi televíziós csatornán. Vőlegénye mit sem tudott erről, amikor az első randevún találkoztak. Mindketten előítéletek nélkül vágtak bele egymás megismerésébe. Mára nem titok, hogy tavasszal esküvőre készülnek. Hosszú, seprő fekete szempillái még inkább kiemelik valószínűtlenül áttetsző, zöld szemét. A mosoly lételeme,…
jan. 3
12:45
Máris itt az év első szuperapája (NLC)
Elbűvölő videót készített arról, hogyan játszott végig egy délutánt az egyéves kisfiával, amíg anya elment dolgozni.
jan. 3
13:03
2013 – mi változik idén? (NLC)
Az idénre tervezett belső fejlődésért magunk felelünk, ám ezúttal is adódik jó néhány tényező, ami akaratunktól függetlenül befolyásolhatja a mindennapjainkat. Íme a legfontosabb 2013-as változások.
jan. 3
13:39
A betonmanikűr a legújabb körömtrend (NLC)
Ha ráuntál a szokványos körömlakkokra, ezt neked találták ki...
jan. 3
15:09
Még egy érv a leszokás mellett (NLC)
Nem igaz, hogy a cigi segít oldani a feszültséget: aki leszokik, az sokkal jobban érzi magát utána.
jan. 3
15:11
Gyógynövénnyel a téli depresszió ellen (NLC)
Az ünnepek elmúltával levertnek, kedvetlennek érzed magad? Hívd segítségül az egyik legismertebb depresszió ellen ható gyógynövényünket, az orbáncfüvet!
jan. 3
16:03
Erre indul be Sarka Kata (NLC)
Több hazai és külföldi híresség is kedveli a Szürke ötven árnyalata trilógiát. Hollywoodban például Kim Kardashian, míg itthon Sarka Kata nem tudta letenni a botránykönyvet.
jan. 3
16:05
Így lábalj ki gyorsan a hasmenésből! (NLC)
Immunrendszerünk a tél előrehaladtával egyre megviseltebb állapotba kerül, a családon átsöprő betegségeket mi is rendre elkapjuk, és az azokból való kilábalás is jóval hosszabb időbe telik. Ezért fontos, hogy a gyógyulási folyamat során szedjünk probiotikumokat – hasmenés és hányás esetén ez különösen indokolt.
jan. 3
20:15
Végre megszólal Soma férje! (NLC)
Spitzer Gyöngyi, pontosabban – ahogy az ország ismeri – Soma Mamagésa férje hangtechnikatanár. Szegő András beszélgetett vele.
jan. 3
22:21
Visszérbarát piacmustra (NLC)
Két idénynövény, amelyek nemcsak finomak, de a lábaid is hálásak lesznek érte.
jan. 3
23:15
Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban (NLC)
„Tapasztalataim szerint az egyik legkomolyabb baj az, hogy a felnőtt környezet gyakran nem tudja, vagy nem akarja azonosítani, illetve elfogadni a gyermek pszichológiai rendellenességét.”

Keresés