2013. január 9. szerda

jan. 9
4:51
Kórházba került Détár Enikő (NLC)
Lemondta az előadásait a színésznő, és egy hónapig senkivel sem akart beszélni. Détár Enikőt annyira megviselte édesanyja halála, hogy kórházba is került – írja a Blikk.
jan. 9
4:55
Ők lesznek a Nagy Duett sztárjai (NLC)
Fény derült a versenyzők nevére. Többek között Szulák Andrea is szerepel a Super TV2 produkciójában, mégpedig énekesnőként – írja a Blikk.
jan. 9
7:15
Gundel Takács Gábor: A játékmester (NLC)
Sportriporterként kezdte, első játékvezetői munkája a Játék határok nélkül volt, legutóbbi pedig a Maradj talpon! című műsor (beszélgetésünk óta felmerült, hogy szünetelni fog - a szerk.), sokak szerint ő a legnépszerűbb férfi műsorvezető.
jan. 9
9:03
A 10 legfurcsább múzeum Magyarországon (NLC)
Boszorkányos szexuálmágia, egy atomerőmű irányítóterme, sok száz orsós magnó, minden, ami csokoládé, és az élet vakon. Megkerestük az ország legfurább múzeumait. Kicsiknek és nagyoknak.
jan. 9
9:05
31 titok a ma 31 éves Katalin hercegnéről (NLC)
Bár úgy tűnik, Katalin cambridge-i hercegnéről már nem is lehet újat mondani, nekünk azért sikerült összeszedni 31 olyan dolgot, melyet egyáltalán nem, vagy alig lehetett hallani az éppen ma 31 éves hercegnéről.
jan. 9
9:07
Ne randizz hétfőn! (NLC)
Csak hétfőre ne szervezz találkát, ne kérj időpontot az orvosnál, mert állítólag ezen a napon mondjuk le a legtöbb találkozónkat egy friss tanulmány szerint.
jan. 9
9:21
„Azt hittem, még fiatal vagyok a visszérhez” – LábStoryk a visszerekről (NLC)
A visszér a kor függvénye, vagy már fiatalon is fel kell készülnünk a betegségre? Legújabb olvasói LábStorynkban egy olyan nő mesél, akinek már fiatal korában megjelentek a visszérbetegség első tünetei.
jan. 9
10:33
Utcaseprőként dolgozik a milliomos anya (NLC)
Megdolgozott a gazdagságért, és a mai napig is kétkezi munkát végez.
jan. 9
10:35
Bruce Willis visszatér Budapestre? (NLC)
Február 14-én bemutatják a nagyrészt Magyarországon forgatott Die Hard – Drágább, mint az életed című mozit. Már itt a szinkronos előzetes, de vajon eljön a budapesti premierre Willis?
jan. 9
11:09
Kiszámolták Katalin hercegnét (NLC)
Kedvenc színe a kék, a haját nem szívesen hordja összefogva, a táskáját pedig általában két kézzel fogja. Egy kis Katalin-statisztika.
jan. 9
12:03
Beyoncét megcsaltja a férje? - fotó (NLC)
Nem túl elegánsan, alig egy nappal Jay-Z és Beyoncé kislányénak első születésnapja után az amerikai lapok arról írnak, hogy a férfi megcsalta.
jan. 9
12:21
Beyoncét megcsalja a férje? – fotó (NLC)
Nem túl elegánsan, alig egy nappal Jay-Z és Beyoncé kislányának első születésnapja után az amerikai lapok arról írnak, hogy a férfi megcsalta feleségét.
jan. 9
13:15
Működhet egy néma kapcsolat? (NLC)
Megannyi vicc szól arról, hogyan lehet elhallgattatni egy szószátyár asszonyt, miként lehet szóra bírni egy magába forduló férjet. Vagyis a társadalom is érzékeli: baj van a kommunikációval. Örök kérdés: jó-e az, ha nem, vagy csupán keveset beszélgetünk? Mi történik a néma kapcsolatokban? Hol van a határ csend és hang között? Mit jelent a jó beszélgetés? No és kérdés az is, mikor nagyobb a…
jan. 9
13:17
50 évet várt az esküvőre a szerelmespár (NLC)
Annak idején a lány apja ellenezte a házasságot. Fél évszázad múltán mégis megkötötték.
jan. 9
13:33
Főzz kókusztejjel! – 2 recept (NLC)
A kókusztej sokkal többre érdemes annál, mint hogy néha indiai kaját főzzünk vele. Főzelékhez vagy raguhoz is finom, de akár a tejjel készült desszertek egy részébe is belecsempészhetjük. A kókusztejes palacsinta például teljesen egyszerű és nagyon finom. Két kedvencünk jön.
jan. 9
13:35
„Mindannyiunkat érint az indiai lány tragédiája” (NLC)
Világméretűvé nőtt a tiltakozáshullám, ami egy indiai orvostanhallgató csoportos megerőszakolása miatt robbant ki. A tüntetések a konkrét ügynél többről szólnak: a tiltakozók jogokat követelnek a nőknek és valós igazságszolgáltatást. Karafiáth Orsolya különvéleménye.
jan. 9
13:51
Teszt: felkészültél az influenzaszezonra? (NLC)
Most, hogy hazánkba is betette a lábát az influenza, és javában tart a megfázások szezonja, nálunk tesztelheted, mennyire készültél fel fejben erre az időszakra. Válaszolj a kérdésekre, és kiderül, mennyit tudsz ezekről a betegségekről!
jan. 9
14:09
Friss: Ő lett Gundel Takács Gábor párja (NLC)
Novodomszky Éva lesz Gundel Takács Gábor partnere A DAL 2013. Eurovíziós Dalválasztó Show-ban – értesült róla a Nők Lapja Café.
jan. 9
15:03
Vidám festmények segítik a gyógyulást (NLC)
Nemcsak bohócdoktorok javíthatják a kórházban lévő gyerekek hangulatát, hanem az is, ha a kicsiket eleve pozitív környezet veszi körül. Sokan fogtak most össze azért, hogy a Szent László Kórházban gyógyuló gyerekeket kedvenc mesehőseik vegyék körül: egész kis csapatok festik majd a falakat.
jan. 9
15:05
A 10 legjobb leárazott csizma (NLC)
Javában tartanak a téli leárazások. Még nem tartunk ugyan a végénél, amikor 70 százalékkal olcsóbban vehetjük meg a kiszemelt cuccokat, de érdemes szétnézni, főleg ha csizmát keresünk. Most még akadnak remek fogások, de lehet, hogy rövidesen mérethiány borzolja idegeinket, és a hordhatatlan cuccokon kívül mást nem találunk...
jan. 9
17:09
Így néz ki az év madara! (NLC)
A gyurgyalag az egyik legszínpompásabb madarunk, ám egyre fogyatkozik az állománya. Az emberek is pusztítják, mert méheket is eszik.
jan. 9
17:45
Nagy előrejelzések 2013-ra (NLC)
Izgalmas, változásokkal és nagy fordulatokkal teli év elébe nézünk: szerelem, karrier, pénzügyek és a családi élet dolgában mindenre számíthatunk, csak unalomra nem. Olvasd el, hogy a Nők Lapja Café asztrológusai mit jósolnak 2013-ra!
jan. 9
18:04
5 természeti csoda, amihez nem kell Photoshop – 5. rész (NLC)
Újra egy kis vizuális kikapcsolódásra hívunk benneteket a színek birodalmába. Jó pihenést!
jan. 9
20:10
Anyaság és karrier – Az egyensúly létezik! (NLC)
Ha megőriznéd önmagad, és közben szeretnél anyaként, feleségként, beosztottként, vezetőként és más szerepeidben is helytállni, a januárban induló Anyacsoportot neked találták ki.

Keresés