2013. január 17. csütörtök

jan. 17
6:03
Durván nyomulnak a Voice énekesnőjére (NLC)
Illetlen ajánlatokkal bombázzák Agárdi Szilvit. A tehetségkutató alig látó énekesnőjét duettpartnere, Pál Dénes karolta fel, s kész bármikor megvédeni a fiatal lányt – írja a Bors.
jan. 17
7:15
Téli bőrápolás babáknak – ilyen krémeket használj! (NLC)
A hideg nem rossz a babáknak, de nem mindegy, hogy bekrémezett arccal vagy anélkül indulunk harcba a mínuszok ellen.
jan. 17
7:17
Imádja a baba a fúrógépes babafotelt – videó (NLC)
A leleményes apuka házilag készített rezgő pihenőfotelt a kisfiának.
jan. 17
7:19
Füstmentes nevelés: ragadós, vagy elrettent a családi példa? (NLC)
Ahány ház, annyi le- és rászokás, vagyis nagyjából annyiféle történet arról, hogyan válnak az emberek dohányossá. A legtöbben kamaszként lesznek függők, amikor szülőként már nem sokat tehetünk. Utánajártunk, hátha mégis.
jan. 17
9:03
A Másnaposok és Az éhezők viadala is folytatódik 2013-ban (NLC)
Folytatódik a Másnaposok és Az éhezők viadala, de lesz új Alkonyat-utód és Diana hercegnő szerelmi életébe is beleshetünk. Ez vár minket idén a mozikban.
jan. 17
10:15
Kirúghatnak, ha nem mész dolgozni a havazás miatt? (NLC)
Hétfő reggel sokakat váratlanul ért az a régen látott mennyiségű hó, ami beborította a fél országot. Volt, aki akadályt nem ismerve dolgozni indult, volt, aki félútig jutott, és olyan is, aki el sem indult. Lehet-e ebből gondjuk a munkahelyükön?
jan. 17
10:17
Vedd fel a fonalat! – családi nap az Iparművészeti Múzeumban (NLC)
Az Iparművészeti Múzeum Cérnába szőtt évszázad – 110 éves a halasi csipke című kiállításához kapcsolódva családi napot rendez szombaton Vedd fel a fonalat! címmel.
jan. 17
12:03
Szécsi Saci és Szécsi Böbe: „Meg sem állunk Amerikáig” (NLC)
Noha hétvégén véget ért számukra a Voice, Saci és Böbe nem bánkódnak. A Szécsi ikrek nem mondanak le az álmukról, a nemzetközi karrierről.
jan. 17
12:05
Extrém ruhát adnak Veres Mónikára (NLC)
Az egykori gyereksztárra az ígéretek szerint igazán különc ruhát adnak majd a stylistok a Voice pénteki elődöntőjén.
jan. 17
12:07
Elmegy a szeretett óvó néni... (NLC)
Kedvenc óvodánkban meglepetés ért. Nekünk, szülőknek megmondták, hogy az egyik óvónő – akit ráadásul az én gyerekeim a legjobban szeretnek – hamarosan elmegy.
jan. 17
12:09
Piszkafa modell mutatja be az alakformáló fehérneműt (NLC)
Ha valakinek, akkor neki egészen biztosan nincs szüksége ilyen holmira…
jan. 17
14:09
Gwyneth Paltrow idén nem fogyókúrázik (NLC)
A színésznő módszerével te is egészségesebben táplálkozhatsz anélkül, hogy gyötörnéd magad.
jan. 17
14:11
Aki száműzte a bolti kozmetikumokat (NLC)
A fürdőszobája most úgy néz ki, mint egy konyha, és előfordult, hogy hetekig banánt szedegetett ki a hajából, de összességében egyértelmű siker a Nők Lapja Café bloggerének kísérlete. A bőre olyan szép lett, hogy azt hitték, drága kozmetikumokat használ.
jan. 17
15:03
Variációk kompótra (NLC)
Egészen kicsi korunk óta kompóttal kúráljuk magunkat, ha betegek leszünk, jól működő gyógyír. Főleg akkor, ha a nagyi főzi nekünk.
jan. 17
16:15
Csináld magad: nyugtató masszázsolaj (NLC)
A házi készítésű levendulás, citromfüves masszázsolaj nemcsak a testet, de a lelket is megnyugtatja, ráadásul elkészíteni sem bonyolult művelet.
jan. 17
16:17
Nem tudsz lefogyni? Az érzelmeid is akadályozhatnak (NLC)
Az elfogyasztott étel mennyiségén és a mozgáson túl az érzelmeink is szerepet játszhatnak a sikeres fogyókúrában – állítja egy kutatás.
jan. 17
17:09
Eszenyi Enikő: „Nekem még mindig van libidóm a Vígszínházhoz” (NLC)
Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatónője egész nap próbál, rendez, szervez, amikor véletlenül az irodájában található, ott folyamatosan megbeszélések zajlanak. Ha teheti, másokon segít: süteményt süt kollégáival jótékony célra, időseket látogat, gyerekeket fogad a színházban. Hogyan van mindehhez ennyi ereje, kitartása? – többek között ezt is megkérdezte tőle Vig György kollégánk.
jan. 17
18:03
Így teszi tönkre a stressz a szexet (NLC)
Aki 2013-ra nem fogadott meg semmit, az most mégis tegyen ígérete egyvalamire: szokjon le a stresszről, már csak a szexuális élet megóvása érdekében is.
jan. 17
18:05
Kötelező megálló: a fül (NLC)
A túl sok nyál nem jó, de a suttogás annál inkább. Legújabb sorozatunkban az erogén zónákat vesszük sorra, harmadik megállónk pedig nem más, mint az oly gyakran elfelejtett fül. Összeszedtük, amit e területről tudni érdemes.
jan. 17
20:09
Még mindig a tűzoltókra bizsergünk? (NLC)
Ami a női szexuális izgalmat illeti, tényleg még mindig a tűzoltókra, az izzadt teniszedzőkre és a szivaros milliomosokra gerjedünk?
jan. 17
21:03
Ökoanyu: Tükröm, tükröm… (NLC)
Decemberben szokás összeállítani a „best of” listákat, január elején meg fogadkozás és tervezés van terítéken. Gondoltam, így év elején önvizsgálatot tartok, és összefoglalom, miket sikerült megvalósítanom 2012-ben és miket nem, illetve melyik területeket lenne jó erősíteni 2013-ban. Ezzel kicsit azt is szeretném elárulni, milyen témákkal tervezek foglalkozni ebben az évben. Miután a sorozat…

Keresés