2013. január 24. csütörtök

jan. 24
7:15
A PS az új G-pont? (NLC)
Szerencsére a huszonegyedik században már senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mi az a G-pont, és hol található. Köszönet a sok kutatásnak, a G-pont beszédtéma, nem tabu, a női szexualitás része. De mi a helyzet a PS-szel?
jan. 24
9:03
Emberéleteket mentett a részeg pilóta (NLC)
Kirúghatnak, ha alkoholt iszol munkaidőben? Részegen is tudod jól végezni a munkád? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Denzel Washington Oscarra jelölt alakítása a Kényszerleszállásban.
jan. 24
9:05
Csupasz lábbal járnak télen a celebcsemeték (NLC)
Úgy tűnik, a hírességek gyermekeinek körében mostanában nem menő a harisnyanadrág…
jan. 24
9:07
Tizenöt év álmatlanság (NLC)
Ha sosem tudunk mély álomba merülni, az ébrenlétünket sem leszünk képesek kontrollálni. Ez történt Hajnalkával is, aki tizenöt év álmatlanság után végre megtalálta a problémája igazi okát.
jan. 24
10:15
Első szerelem: soha nem ér véget? (NLC)
Az első szerelmére mindenki emlékszik, a szemezésekre az iskola folyosóján, az andalgásra a főutcán, és az első csókokra a kapu előtt. A legtöbben nosztalgiával gondolnak vissza a másikra, és arra a fiatal lányra vagy fiúra, akik akkor voltak. De mi történik, ha az első szerelem újra felbukkan, és vele együtt a régi érzelmek is életre kelnek?
jan. 24
11:09
Szépülj a patikából! (NLC)
Nemcsak a gyerek popsikenőcsét, de akár a saját szemránckrémünket is beszerezhetjük a patikában. És ezúttal nem a drága, márkás kencékre gondolunk...
jan. 24
11:11
Kilenc hónap alatt kétszer szült (NLC)
Nem használt az anyukának a fogamzásgátló tabletta.
jan. 24
11:45
Kitalálod, kik ezek az iskolások? (NLC)
Húsz osztályterembe leshettek be Angliától Tajvanig, de nem áruljuk el rögtön, melyik országban járunk. Tippeld meg, hogy brazilok-e vagy angolok!
jan. 24
12:03
Elhízott a férjem – tehetek bármit helyette? (NLC)
Mi van, ha férjünk bizony már egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor hozzámentünk? Fenyegessük, vagy segítsünk lefogyni? Most akkor mégis számít a külső? Tippek túlsúlyos férjekhez...
jan. 24
14:45
Könyvet írhat fel receptre az orvos (NLC)
Egy friss tanulmány szerint az önsegítő könyvek akár a gyógyszereknél is hatékonyabbak lehetnek egyes depressziós állapotok kezelésében; az ezen alapuló ötlet szerint az orvos ugyanúgy felírhatná ezeket receptre, mint a tablettákat.
jan. 24
15:03
Aranyhalait sétáltatja a gazdi (NLC)
A hóbortos férfi szerint a halaknak is kell a változatosság...
jan. 24
15:39
Magyar hírességgel domborít Leonardo DiCaprio – fotó (NLC)
A fiatal, magyar modell Palvin Barbara, ezúttal a Titanic sztárjával pózolt.
jan. 24
16:15
Elromlott, de nincs meg a blokkja? (NLC)
Sok boltban szabják meg, hogy csak akkor foglalkoznak a náluk vett hajsütővassal vagy telefonnal, ha jótállási jegy mellett blokkot is fel tudunk mutatni, pedig ez jogszabályellenes.
jan. 24
18:21
Fokozd a vágyat a hálóban lilával! (NLC)
Összegyűjtöttünk 15 olcsón beszerezhető kiegészítőt, amivel feldobhatod a hangulatot a hálószobában.

Keresés