2013. január 25. péntek

jan. 25
0:21
Gengszterosztag: két kisfilm (est.hu)
Január 31-én mutatják be a magyar mozik a Gengszterosztag című gengszterfilmet, melyben egy klasszikus maffiatörténet elevenedik meg. A megtörtént eseményeken alapuló mozi a Mickey Cohen nevű gengszterfőnökkel szembeszálló...
jan. 25
6:03
Exkluzív videó Presser Gábor címlapfotózásáról (NLCafé)
Presser Gábor címlapfotózásán jártunk.
jan. 25
6:57
Pál Dénest lelki terror alatt tartják (NLCafé)
Hiába lenne nyugalomra szüksége Pál Dénesnek a ma esti döntő előtt, talán a legnehezebbel kell szembesülnie: riválisai beszólásaival - írja a Bors.
jan. 25
6:59
Bánfalvy Ágit 23 éves tanítványára cserélte férje (NLCafé)
Az Abigél rendezője, Horváth Csaba, Bánfalvy Ágnes 17 évvel fiatalabb férje, összejött egy 23 éves színészlánnyal. Az eset pikantériája, hogy a lány Bánfalvy tanítványa volt - írja a Blikk.
jan. 25
7:01
Cseke Katinka: –30 kiló (NLCafé)
Eddig 17 kilótól szabadult meg a Jóban Rosszban színésznője, de azt mondja míg legalább 13 kilótól szeretne örökre búcsút venni.
jan. 25
7:51
Ezért nem nyer Pál Dénes – versenytársai szerint (NLCafé)
Hiába lenne nyugalomra szüksége Pál Dénesnek a ma esti döntő előtt, talán a legnehezebbel kell szembesülnie: versenytársai beszólásaival – írja a Bors.
jan. 25
9:03
Hétvégi programok: Esküvő Kiállítás és ruhacserebere (NLCafé)
Fodros-bodros menyasszonyi ruhák, hagymásvér-kóstoló vagy használtruha-cserebere. A hétvégén megint sok program közül válogathattok.
jan. 25
10:15
Kifogta a világ legrosszabb főbérlőjét (NLCafé)
Főzésre 30, zuhanyozásra 15 percet engedélyez a főbérlő. Disznóhús pedig nem kerülhet a lakásba.
jan. 25
11:09
Az ölelés jó, ha mindkét fél kívánja (NLCafé)
Fokozza a kötődést, oldja a szorongást és csökkenti a vérnyomást az ölelés. A jótékony hatások azonban nem mindig érvényesülnek – állítja egy nemrég megjelent tanulmány.
jan. 25
12:03
Exkluzív fotók! Ördög Nóra, a csodaszép kismama (NLCafé)
Egy új parfüm arca lett Ördög Nóra. A boldog kismama csak úgy tündökölt a sajtóeseményen...
jan. 25
12:05
Egy évig nem szépítkezett az anyuka (NLCafé)
A kísérlet megváltoztatta a külsejéhez való hozzáállását.
jan. 25
12:07
Mit tegyek, ha diszlexiás a gyerekem? (NLCafé)
Ha megkapod a diszlexia „diagnózisát”, először is ne ess kétségbe! Íme néhány ismert és kevésbé ismert módszer a leküzdésére.
jan. 25
12:09
A nő választ az új társkeresőn (NLCafé)
Akár egy internetes áruházban, úgy válogathatnak a nők a párra váró férfiak között egy amerikai online társkeresőn.
jan. 25
12:57
Maffiózónőkkel és Dr. Hannibal Lecterrel kezdi a tavaszt az AXN (est.hu)
Mindenre elszánt maffiózónők és a világ talán legellentmondásosabb sorozatgyilkosa, Hannibal uralják majd az AXN képernyőjét 2013 tavaszán, de folytatódnak a tavalyi év legnépszerűbb programjai, a speciális filmes esték is.
jan. 25
13:15
Vadonatúj krimisorozat debütál szombaton a TV2-n (est.hu)
Új krimisorozat indul a TV2-n Sherlock és Watson címmel. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő, napjainkban játszódó sorozat, melynek egyik főszereplője Lucy Liu, szombaton debütál, azt követően pedig szerda esténként jelentkezik a csatornán.
jan. 25
13:15
A beavatás lapjai: Bemutatjuk a Mágust a Tarot-ból (NLCafé)
Olvasóink kérésére új rovatot indít a Nők Lapja Ezotéria, amelyben a Tarot kártya lapjain egyenként mutatjuk be a rajtuk látható képeket, illetve a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszokat, legendákat. Valamint azt, hogy az egyes lapok mit jelentenek, ha kihúzzuk őket, azaz milyen energiákat, történéseket képesek vonzani az életünkbe. Tartsatok velünk, hogy együtt pillanthassunk bele ebbe a lenyűgöző…
jan. 25
14:09
A hét szexkérdése: Hogyan iktathatók ki a párunkra tapadó nők? (NLCafé)
Mit tehet az ember lánya, ha párjára csak úgy tapadnak a nők? Olvasóink segítségével próbáltuk felkutatni az ideális megoldást.
jan. 25
14:11
Nem legóból épült a legóhotel (NLCafé)
A szobákban viszont kedvükre legózhatnak a vendégek.
jan. 25
14:27
40 és annyi (est.hu)
Aki pár éve látta a Felkoppintva című filmet (ez az, amelyikben a szupernő teherbe esik egy ismeretlen lúzertől, és úgy dönt, hogy megtartja a babát, a balul elsült egyéjszakás kalandból pedig lassan szerelem szövődik), annak talán rémlik...
jan. 25
14:45
Lincoln (est.hu)
Minden jel arra mutat, hogy a tavalyi Oscar-gála nagy vesztesét az idén bőségesen kárpótolja az Akadémia. Steven Spielberg Lincolnja 12 Oscar-jelöléssel várja a díjátadót, és akár a legrangosabb kategóriákban is szoborra válthatja a nominációt.
jan. 25
15:03
Vajon rábízhatom magam? (NLCafé)
„Van egy férfi, idősebb nálam tizenöt évvel. Hat évvel ezelőtt ismertem meg. Nagyon fiatal és tapasztalatlan voltam még, ő pedig másfél évvel volt túl a nagy szerelemmel való szakításon.”
jan. 25
15:05
Mark Zuckerberg az új férfiideál (NLCafé)
Macsók helyett technoszexuális pasikra vágynak a nők.
jan. 25
21:03
Uránia Filmnapok a filmhang és a filmzene jegyében (est.hu)
Vetítésekkel, gyerekprogramokkal, élőzenei műsorokkal és szakmai beszélgetésekkel köszönti a magyar filmet február első hétvégéjén az Uránia Nemzeti Filmszínház egy háromnapos rendezvény keretében. Ez a sajátos "filmszemle"...
jan. 25
23:45
B.Craack feat. Sári Évi - az új magyar elektronikus zenei live act formáció (est.hu)
2012 nyarán új magyar formáció alakult: a B.Craack feat. Sári Évi duó két tagja izgalmas egyedi produkciót hozott. Az élőben előadott saját szerzemények az elektronikus zenében mindig is kuriózumnak számítottak, Magyarországon pedig túlzás nélkül mondható, hogy egyedülálló a maga nemében.

Keresés