2013. január 5. szombat

jan. 5
0:03
A király beszéde (est.hu)
VI. György királyra meglehetősen gyászos karrier várt volna a reptéri forgalomirányítói szakmában. Ugyanakkor vélhetőleg a slam poetry sem tartogatott volna különösebb sikerélményeket számára. Márpedig ez utóbbit csak egy hajszál választja el a szónoki hivatástól.
jan. 5
0:07
Élve eltemetve (est.hu)
Paul Conroy egy sötét, szűk térben ébred, és vajmi kevés emlék áll rendelkezésére arról, hogyan is került oda. Mikor aztán meggyújtja öngyújtóját, nyomban elveti azt az elméletet, miszerint egy egyetemi gólyabál áll a dolgok hátterében.
jan. 5
0:11
Árvaház (est.hu)
Egy 50-es évekbeli árvaház hasonlóan szívderítő környezet, mint egy árvíz sújtotta görénymenhely. Ráadásul bármikor kiderülhet, hogy egy szadista dadus visító fejhangon operettrészleteket dalolt a lurkóknak, valahányszor nem volt ínyükre a menzai kelkáposztafőzelék.
jan. 5
0:15
A másik lány (est.hu)
Horrorfilmes alaptétel: amennyiben egy család új otthonba költözik, garantálható, hogy valamelyik félnótás kölök előbb-utóbb karikás szemekkel kezd maga elé bámulni. Idővel pedig olyan elgyötörtté válik, mintha ötórányi Három kívánságot nézettek volna vele VHS-ről.
jan. 5
8:27
Már biztos! Új szerelme van a TV2 sztárjának (NLCafé)
A közelmúltban szakított a TV2 sztárpárja, a Jóban Rosszban Pongrácz Barbarája és kollégája. Barbarának mostanra új szerelme van.
jan. 5
9:04
Fanyar humorral tért vissza a Harry Potter írója – kritika (NLCafé)
Aki Harry Potter varázsvilágát keresi J. K. Rowling új könyvében, keservesen csalódni fog. Aki viszont nyitott a fájdalmasan igaz, fanyar humorral és polgárpukkasztó szókimondással megírt mai irodalomra, az úgy imádja majd az Átmeneti üresedést, ahogy van. Kritika.
jan. 5
9:06
Újra divatba jön a nagyi fürdőruhája (NLCafé)
Bikini, trikini vagy tankini helyett a trendi nők idén egyrészes fürdőruhában süttetik magukat.
jan. 5
11:10
Varró Dani: Misi siet (NLCafé)
Ha Misi megneszeli, hogy készülök elmenni hazulról, azonnal felpattan a játszásból, és rohan felém. – Juj, elmegy a papa, el kell köszönni! – hadarja rohanás közben, és aztán nagyon gyorsan ad két puszit.
jan. 5
12:21
Szerezz magadnak dizájnerruhát olcsóbban! (NLCafé)
Nem kell egy vagyont kifizetned azért, hogy úgy nézz ki, mintha a kifutóról léptél volna le.
jan. 5
12:23
Csináld magad: öntöltő madáretető (NLCafé)
Fillérekből előállítható, ráadásul mutatós is ez a madáretető. Ha használjuk, garantáltan nem maradnak éhen a madarak.
jan. 5
14:09
Elrohant a műsorról a Voice kiesett versenyzője (NLCafé)
Somló Tamás döntése után kirohant a színpadról a Voice egyik kiesett versenyzője, majd a közös zárójelenetre sem tért vissza. Később a verseny háttérműsorában próbálta a mester és a kieső megbeszélni a történteket, nem túl nagy sikerrel.
jan. 5
15:03
Így tárold a karácsonyi díszeket! (NLCafé)
A legtöbb helyen ma, vízkereszt napján szedik le a karácsonyi díszeket. Tippekkel segítünk, hogy soha többé ne gabalyodjanak össze a karácsonyfaégők, és még a kifogyott papírtörlő hengerét is felhasználhatod valamire.
jan. 5
17:09
Eldőlt: Beyoncé lánya kapta 2012 legrosszabb nevét (NLCafé)
Szavazásra bocsátották, melyik sztárpár babája járt legrosszabbul 2012-ben keresztnevével. A nem túl szerencsés nyertes Beyoncé kislánya lett.

Keresés