2013. január 1. kedd

jan. 1
5:15
Újra itt vannak a tűsarkú cipők (NLC)
Lassan, de biztosan lejár a magas platformcipők ideje, és ismét kecsesebb tűsarkakban járhatunk, ha bírja a lábunk. A kínálat már most elég nagy, mi pedig megkerestük a legjobban kihasználható darabokat.
jan. 1
10:21
Így fogyunk le idén? – Az űrkutató módszere (NLC)
Megfogadom, hogy... mondjuk vagy nem mondjuk, de sokan gondoljuk: év elején muszáj lesz fogyózni. Ehhez egyre többen választják az Ongaro-módszert, amely kézenfekvő tanácsokkal indított „diétaforradalmat”.
jan. 1
10:23
Ne félj 2013-tól! (NLC)
Mindannyian félünk valamitől. Az új év kezdetével pedig egyre inkább vágyunk arra, hogy a következő évünk megnyugvással teljen, megszabaduljunk attól, ami korábban nyomasztónak vagy aggasztónak tűnt. De biztos, hogy a félelmeink az ellenségeink?
jan. 1
11:15
Vágykeltő recept: Fügés-májas-garam masalás rozé kacsa (NLC)
Soma Mamagésa vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális öröm forrása. Legújabb könyvében pedig olyan recepteket ad az olvasóknak, amikkel ez az öröm fokozható. Ma fügés-májas-garam masalás rozé kacsa lesz terítéken.
jan. 1
13:03
Oláh Gergő: „Nem fogom megcsalni a feleségemet” (NLC)
X-faktor-beli diadala óta mindenki azt találgatja, vajon a siker kifordítja-e majd önmagából a szerény salgótarjáni fiút. Túl sok elrettentő példát látott már a közönség ahhoz, hogy a találgatások elinduljanak. Hiszen Gergővel most száznyolcvan fokot változott minden. Felkapott lett, már pénze is van, és nyilvánvalóan jönnek majd a kísértések – a női rajongók személyében.
jan. 1
15:27
Nagy karrierhoroszkóp 2013-ra (NLC)
2013-ban nem lesz olyan sok változás, mint 2012-ben volt. A bolygók szokásos, éves útjaikat teszik. Kivétel Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója lesz, ami nyáron átlép a Rák jelébe, és kb. 12 hónapot itt lesz. Ez elsősorban a Rákoknak hoz szerencsét, de a Skorpióknak és a Halaknak sem lesz okuk panaszra. De nézzük, mire számíthat a 12 jegy 2013-ban!

Keresés