2013. január 1. kedd

jan. 1
0:30
BÚÉK és folytatás 2013-ban! (autohistory.blog.hu)
Bár az elmúlt hónapokban nem jelent meg új cikk az Autohistoryn, a blog nem szűnt meg, csupán szünetelt. Az alábbi képen viszont láthatók a 2013-ra tervezett anyagok; ezzel kívánok Boldog Újévet minden kedves Olvasónak.
jan. 1
6:39
10+1 autó, amelyet nagyon várunk 2013-ban (HVG)
Elektromos BMW, teljesen magyar Audi és Merci, Amerika új kedvence, a Ferrari izom-demonstrátora és néhány más exkluzív sportautó. Szubjektív lista, amely alapján jó kis évünk lehet.
jan. 1
7:15
Elindult a magyar csapat a Dakar ralira (Vezess)
A világ legnagyobb tereprali versenyén másodszor áll rajthoz a Sebestyén Sándor - Bognár József (455-ös rajtszámmal) kettős.
jan. 1
7:17
Mi történt 2012-ben a Forma-1-ben? II/II (Vezess)
A sztorit mindenki ismeri: Sebastian Vettel és a Red Bull sorozatban harmadszor is bezsebelte a bajnoki címeket idén. De mik voltak az idény fő jellemzői, érdekes vagy fontos sztorijai? Mi történt a Forma-1-ben idén? II. rész.
jan. 1
10:15
Valódi sportautókkal támad fel az Alfa Romeo? (Vezess)
A táblázat legérdekesebb része a speciális autókra vonatkozó oszlop. Három modell szerepel itt, három olyan autó, ami segíthet abban, hogy a márkára jellemző rég megfakult sportosság új erőre kapjon.
jan. 1
11:09
Pic szerint nem lesz nyomás a Caterhamen (ma.hu)
A Caterham nemrégiben szerződtetett tehetsége, Charles Pic szerint nem lesz nyomás az istállón a 2013-as évben. Ugyan Cyril Abiteboul, a leafieldi csapat főnöke jövőre már a pontokért szeretne harcolni, Pic szerint nem ez lesz az első számú küldetésük: a francia továbbra is a tudatos fejlődésben bízik, így ha nem jönne össze a pontszerzés, akkor sem lenne szomorú.
jan. 1
12:03
Új kategória buszokra és lakóautókra (Vezess)
A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók mától az újonnan bevezetendő B2 kategóriába tartoznak. Tulajdonosaik éves autópálya-használati jogosultságot is vásárolhatnak majd.
jan. 1
12:39
Miskolcon elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát (ma.hu)
Bár némileg csökkent Miskolcon a légszennyezettség mértéke, a szálló por magas koncentrációja miatt a város polgármestere kedden elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát.
jan. 1
12:57
Halálos autóbaleset Pápán (ma.hu)
A helyszínen meghalt az a férfi, aki autójával egy fának ütközött Pápán.
jan. 1
13:15
Meghalt a Tiszába hajtó autó sofőrje (ma.hu)
A helyszínen életét vesztette az az ember, aki személyautójával a Tiszába hajtott, kedden reggel, a Heves megyei Poroszlón.
jan. 1
14:09
Csecsemővel az autóban szenvedtek balesetet - KÉPEK! (ma.hu)
Baleset történt a XXI. kerületben újév hajnalán.
jan. 1
14:11
Késnek a vonatok a pusztaszabolcsi és a székesfehérvári vonalon (ma.hu)
Műszaki hiba miatt hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalon.
jan. 1
14:27
Így suhantunk a jövő felé 2012-ben (Vezess)
Nehezen adja meg magát a belsőégésű motoros egyéni személyi közlekedés, de azért néha felcsillan a jövő. Ami valószínűleg elektromos lesz, egy hosszú ideig tartó hibrid-átmenettel. Ezekkel a jövőből jött modellekkel suhantunk 2012-ben.
jan. 1
15:03
Felhívás: Mentsen mentőt! (Vezess)
Szerkesztőségünket megkereste az Armadillo Légpárnás Kutató és Mentés Támogató Egység - légpárnás járművel nyújtanak segítséget eltűnt személyek felkutatásában, ár- és belvízi helyzetekben, illetve jégről mentenek - hogy segítsünk, ha tudunk.
jan. 1
15:39
Oszlopnak csapódott a BKV-busz: öt sérült az M3-as bevezető szakaszán (ma.hu)
Öten sérültek meg, amikor két személyautó és egy BKV-busz karambolozott, kedden, az M3-as autópálya bevezető szakaszán.
jan. 1
16:33
Először azt hitték, vicc: emu szaladgált Pápán (ma.hu)
Tréfának hitték, de igaznak bizonyult az a szilveszteri bejelentés, hogy egy nagytestű madár szaladgál a 83-as főút elkerülő szakaszán, és egyenesen Pápa belvárosa felé halad - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.
jan. 1
16:33
BKV busz karambolozott a fővárosban (HVG)
Négy ember megsérült, amikor egy holland forgalmi rendszámú autó és egy BKV busz összeütközött kedden Budapesten, az M3-as autópálya bevezető szakaszán.
jan. 1
17:45
Vigyázat, emu az úton! (Vezess)
Gyakran okoz veszélyes helyzetet az úton császkáló kutya, macska, netán egy áthajtott birkanyáj, de aszfaltra tévedt emuról viszonylag ritkán hallani.
jan. 1
18:21
Halálos vonatgázolás Kőbányán (ma.hu)
A helyszínen életét vesztette az a 17 éves fiatalember, akit Kőbánya alsó megállóhelynél gázolt el a Monorra tartó vonat, kedden délután.
jan. 1
18:39
Elárverezik a Keresztapa autóit - Galéria (totalcar.hu)
jan. 1
20:27
Boldog új évet kívánunk! (F1világ)
Az F1világ.hu szerkesztősége ezúton kíván mindenkinek eredményekben gazdag, boldog új évet! Tovább »

Keresés