2013. január 13. vasárnap

jan. 13
7:15
2013 új autói - Családi autók és terepjárók (Vezess)
Tegnapi cikkünkben az idén bevezetendő városi autók, egyterűek és kabriók szerepeltek. Ebben az anyagban az alsó középkategóriában, négyajtósok és a terepjárók között megjelenő újdonságokról lesz szó. Kattints a képre!
jan. 13
8:45
Az eső átírta a Dakart (Vezess)
A spanyol Joan Barreda Port győzött a motorosoknál a Dakar-rali nyolcadik szakaszán, összetettben pedig francia David Casteu vette át a vezetést. Az autósoknál jelen állás szerint a címvédő Peterhansel áll az élen.
jan. 13
10:15
Suzuki száz alatt (Vezess)
Változó szelepvezérlést, új fényezést, friss belső színvilágot kapott a Suzuki kisautója.
jan. 13
11:09
A legfürgébb a világon (Vezess)
Mindig is sejtették, de most már hivatalos: a brit-amerikai koprodukciós fenevad ugrik legjobban háromszázra.
jan. 13
12:03
Kiállítás Szeged troliközlekedéséről (Vezess)
A trolibusz közlekedést bemutató kiállítás nyílt csütörtökön, Szegeden. A korabeli fotókat és dokumentumokat is felvonultató tárlaton a troli megjelenését, történetét és jövőjét mutatják be. Az SZKT uniós pénzt kapott a kiállítás megszervezésre.
jan. 13
12:09
Kovalainen: Az élcsapatok átnéztek rajtam (F1világ)
Heikki Kovalainen úgy érzi, a Caterhamnél mutatott relatíve gyenge teljesítménye miatt a nagyobb csapatok még csak nem is számoltak vele felállásuk véglegesítésekor, és elmondása szerint meglepte, hogy nagy valószínűséggel nem lesz ott a rajtrácson az idei évben. Tovább »
jan. 13
12:39
Landthaller Tasziló benzinkútja Diósdon - Galéria (Totalcar)
jan. 13
13:15
Elfogták a cserbenhagyó gázolót Csákváron (HVG)
Elsodort egy kerékpáros nőt egy gépkocsi Csákvár belterületén szombaton, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A gázolót szemtanúk segítségével elfogták – kközölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.
jan. 13
14:09
F1: Kovalainent meglepte a mellőzés (Vezess)
Gyakorlatilag biztos, hogy Heikki Kovalainen hat év után kiesik a Forma-1-ből, a finn pilótát senki nem akarta a caterhames évek után.
jan. 13
14:11
Az Opel nem eladó (Vezess)
Nem akarja eladni a General Motors az Opelt, helyette a következő években felfuttatná a márkát. Európa mellett a feltörekvő piacokra is koncentrálnak.
jan. 13
16:00
Hamilton kockázatot vállalt a Mercedesszel (F1világ)
Jackie Stewart szerint Lewis Hamilton komoly kockázatot vállalt azzal, hogy a gyári Mercedes istállóhoz igazolt, ami kihatással lehet hosszú távú jövőjére a Forma-1-ben. Tovább »
jan. 13
16:15
Telefonpóznát tört ketté a raliautó (Vezess)
A veterán vas szerencséje valószínűleg egy szúhadsereg szorgalmas munkája volt, így sikerült egy pöccintéssel ártalmatlanná tenni a rossz helyen bámészkodó telefonpóznát.
jan. 13
18:39
Idő előtt: Infiniti Q50 (Autó-Motor)
Pár nappal a hivatalos információk megjelenése előtt napvilágot látott az új Infiniti.

Keresés