2013. január 20. vasárnap

jan. 20
7:15
Belül puha, kívül kemény: új Range Rover (Vezess)
Szélesebb, terepjáróbb, egyedibb az összes SUV-nál. Megérkezett Magyarországra is az új Range Rover
jan. 20
8:09
Dakar: Rekorddal győzött Peterhansel (Vezess)
Véget ért a 2013-as Dakar, autóval és motoron is franciák diadalmaskodtak. Az ezúttal MINI-vel indult Stephane Peterhansel végképp legendává vált. Mindhárom magyar autós egység végigcsinálta a versenyt, Szalay Balázsék a 24. helyen zártak.
jan. 20
9:03
Elárverezték az eredeti Batmobile-t (Vezess)
A forgatás után megtarthatta, most túladott féltett kincsét a legelső Batmobile tervezője, George Barris
jan. 20
9:39
Huszonheten sérültek meg szombaton közlekedési balesetben (ma.hu)
Összesen huszonheten sérültek meg szombaton közlekedési balesetben országszerte, közülük 12-en súlyosan.
jan. 20
10:51
Dakar 2013 - Minden magyar a célban (HVG)
Minden magyar induló egység sikerrel teljesítette a Dakar idén 8400 kilométeres távját. A legjobban Szalay Balázs szerepelt, aki az összetettben a 24. helyet szerezte meg.
jan. 20
10:51
Zalában már csak két út járhatatlan (ma.hu)
Zala megyében már csak két út járhatatlan a hóátfúvások miatt.
jan. 20
11:09
Dakar 2013: minden magyar a célban (ma.hu)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László duó után az ugyancsak az autósok között érdekelt Sebestyén Sándor, Bognár József kettős és a Pócsik László, Farkas Nándor, Szaller Zoltán trió, valamint a Darázsi Zsolt, Vörös Ferenc, Szalai Norbert kamionos hármas is célba ért a Dél-Amerikában rendezett Dakar-rali szombati, utolsó szakaszán.
jan. 20
11:09
Egyet vártunk, hármat hoznak (Vezess)
Még első szériamodelljét is csak most fogja megmutatni, máris két újabb tanulmánnyal jelentkezik a kínai-európai Qoros márka
jan. 20
11:11
Gázcsonknak ütközött egy autó a 49-es főút mentén (ma.hu)
Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es számú főút mentén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Járminál vasárnap, a veszélyhelyzet miatt az utat rövid időre lezárták a forgalom elől.
jan. 20
12:03
Félezer gázos busz Los Angelesnek (Vezess)
550 darab CNG-meghajtású New Flyert rendelt Los Angeles. Az új járművek forgalomba állásával több öreg busztól, így egyes korábban vásárolt NABI gyártmányoktól is megválnának.
jan. 20
14:09
Franciaország nagy részén megbénult a közlekedés (ma.hu)
Megbénult a közlekedés vasárnap Franciaország jelentős részén a több mint 12 órája tartó folyamatos havazás következtében.
jan. 20
16:15
Mad Max könyörögne ezért a Ladáért (Vezess)
Egy igazi mérnöki csoda! Mintha az egész Lada gyár kutatásért, fejlesztésért felelős osztálya dolgozott volna rajta, hosszú évek megfeszített munkájával
jan. 20
17:27
Szoftveres hiba miatt állhatott le egy Alstom-szerelvény (ma.hu)
Szoftveres hiba miatt állhatott le egy Alstom Metropolis szerelvény vasárnap délelőtt a 2-es metróvonal Keleti pályaudvari állomásán, emiatt a metrók helyett pótlóbuszok közlekedtek egy órán keresztül a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között.
jan. 20
17:45
Móczár Péter az MNASZ általános alelnöke (ma.hu)
Móczár Pétert választották meg a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) általános alelnökének a szervezet vasárnapi közgyűlésén.
jan. 20
19:33
Már minden út járható Győr megyében (ma.hu)
Vasárnap délutánra az utolsó két, hó által elzárt Győr-Moson-Sopron megyei utat is megtisztították a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.
jan. 20
20:45
Csatára készül a Volkswagen (ma.hu)
Martin Winterkorn vezérigazgató szerint az európai autópiaci válság miatt nehéz idők várnak a Volkswagen konszernre, mert támadásokra kell számítania a két táborra szakadt autópiacon.

Keresés