2013. január 6. vasárnap

jan. 6
2:09
Célban a magyarok a Dakar nyitányán (Vezess)
A motorosoknál a chilei Chaleco López, az autósoknál pedig a spanyol Carlos Sainz volt a leggyorsabb a 2013-as Dakar-rali első, szombati szakaszán. Mindhárom magyar egység a célban, Szalay volt a leggyorsabb.
jan. 6
8:09
A városi hölgyek legkiválóbb partnere? (Vezess)
Brutális ár, kompresszor, CVT váltó és megdöbbentő fogyasztás egy speciális kiadású minimanóban.
jan. 6
8:27
Négyen szörnyethaltak a frontális karambolban a 4-es főúton, Karcagnál (ma.hu)
Négy ember a helyszínen életét vesztette, négyen pedig megsérültek, amikor frontálisan karambolozott két személyautó, vasárnap reggel, a 4-es főúton, Karcagnál.
jan. 6
9:03
Hivatalos fotókon a Peugeot 2008 (Vezess)
A Peugeot új szabadidő-autójával kívánja bővíteni modellpalettáját. Ugyan a bemutató csak tavasszal esedékes, mégis hivatalos képek sora várja az érdeklődőket.
jan. 6
9:57
Jelentős a torlódás a röszkei átkelő belépő oldalán (ma.hu)
Jelentős torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhely belépő oldalán az ünnepeket követően Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt.
jan. 6
10:15
Rekordévet zárt a Mercedes (Vezess)
Minden eddigi rekordot megdöntöttek a Daimler csoport autóeladásai tavaly. A cégcsoport nyereségét főleg a jelentős számú amerikai és kínai vásárlónak köszönheti.
jan. 6
11:45
Merkel a személyautók pályadíja ellen (ma.hu)
Angela Merkel német kancellár továbbra is elutasítja, hogy Németországban autópálya-használati díjat vezessenek be a személyautók számára.
jan. 6
11:47
Karcagi baleset: négyen szörnyethaltak, élletveszélyes állapotban van a csecsemő (ma.hu)
Életveszélyes állapotban van az a csecsemő, aki vasárnap reggel a 4-es számú főúton történt közúti balesetben sérült meg.
jan. 6
12:03
Gázos Sprintereket vásárolt a DHL (Vezess)
15 darab CNG meghajtású Mercedes Sprinter 316 NGT-vel bővítette flottáját a DHL mexikói leányvállalata. A szállítmányozó és logisztikai vállalat bivalens kivitelű járműveket vásárolt, ennek köszönhetően hagyományos üzemanyaggal és földgázzal is üzemeltethetőek.
jan. 6
12:39
Megszűnt a várakozás a magyar-ukrán határszakasz átkelőin (ma.hu)
Megszűnt a várakozás a magyar-ukrán határszakasz záhonyi és beregsurányi átkelőhelyein vasárnap reggelre.
jan. 6
12:57
Karcagi baleset: meghalt a csecsemő (ma.hu)
A debreceni Kenézy Kórházban meghalt a vasárnap reggeli karcagi balesetben megsérült csecsemő. Feloldották az útzárat a 4-es számú főút 164-es kilométerszelvényénél, ahol vasárnap reggel öt halálos áldozatot követelő közúti baleset történt.
jan. 6
13:15
Gumigyilkos világrekord Ausztráliában (Vezess)
Gumiabroncs-füstölési világcsúcsot állítottak fel pénteken Ausztráliában: egyszerre 69 izomautó vezetője égette porrá hátsó abroncsait
jan. 6
13:51
A Toyota három évig nem létesít új gyárat (HVG)
Az eredeti tervekkel ellentétben három évig nem létesít új gyárat a Toyota.
jan. 6
14:09
A Toyota három évig nem létesít új gyárat (ma.hu)
Az eredeti tervekkel ellentétben három évig nem létesít új gyárat a Toyota.
jan. 6
14:09
Babonából rendszámcsere (Vezess)
Elsőre úgy tűnhet, az Írországban 26 éve bevezetett rendszámokra vonatkozó szisztémát a 13-as szám miatt cserélték le. A változtatás okai azonban némileg árnyaltabbak.
jan. 6
17:45
Karcagi baleset - csíkszeredai lehet az öt áldozat (ma.hu)
Csíkszeredaiak lehetnek a Karcagnál vasárnap történt tragikus baleset áldozatai, az MTI értesülései szerint a négy felnőtt közül ketten román állampolgárok, a másik két áldozat román-magyar kettős állampolgár.
jan. 6
19:33
Nem jelentettek nagyobb fennakadást az utakon (ma.hu)
Több mint 130 géppel dolgozik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a középső országrészben, ahol vasárnap délután óta havazik, egyelőre nem jelentettek nagyobb fennakadást.
jan. 6
19:42
Extra adó a kis fogyasztású autókra (Autó-Motor)
Újabb USA tagállamban akarnak kivetni adót a kis fogyasztású járművekre.
jan. 6
23:54
Büntetés Karácsony éjjelén (autozz.blog.hu)
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora után megisznak egy korsó sört, így akár Attiláék is megúszták volna a vaskos büntetést, ami valóban nagyon rosszul eshetett…

Keresés