2013. január 6. vasárnap

jan. 6
8:09
Kímélő fogások a sztárbloggertől (NLC)
Az ünnepek után valószínűleg mindenkinek szorít egy kicsit derékban a nadrág, ezért könnyű, gyorsan összedobható, szezonális alapanyagokból készített ételeket ajánlunk.
jan. 6
9:03
Mit csinálj vízkeresztkor? (NLC)
Most vasárnap, még ha fájó szívvel is, de bizony le kell szedni a karácsonyfát, mert így szokás ez vízkeresztkor. De hogy ne szomorkodj sokáig, most is válogattunk neked jó kis programokat.
jan. 6
10:15
Ők lesznek a legmenőbb modellek 2013-ban (NLC)
Ha azt hiszed, még mindig Kate Moss a legmenőbb modell, akkor itt az ideje, hogy megtekintsd az új arcokat, akikkel idén tele lesznek a plakátok.
jan. 6
11:09
Olcsóbban eszik, aki nem telefonál (NLC)
Kedvezményt kap egy amerikai étteremben az, aki bent nem használja a mobiltelefonját. Szerintetek ez jó ötlet?
jan. 6
11:11
Rubint Réka kisfia máris férjnek készül (NLC)
Rubint Réka kisfia máris jó férjnek és apukának készül, derült ki Réka Facebook-oldaláról.
jan. 6
12:03
A spiritualizmus reneszánsza (NLC)
A 21. század bizonytalan világában egyre többen fordulnak a spirituális világszemlélet felé, hogy így találják meg saját magukat.
jan. 6
13:15
Király Viktor meg van elégedve magával (NLC)
Szabó Zsófi nem fogadkozik idén, mert már tavaly életmódot váltott, Király Viktor szintén nem tett újévi fogadalmat, mert elégedett magával, Fluor pedig nem akar túlgondolt lenni 2013-ban.
jan. 6
15:03
Kékre vert kart villantott Lindsay Lohan – fotó! (NLC)
Lindsay Lohan tökéletes sminkben és öltözékben jelent meg a fotósok kereszttüzében, úgy tűnt, végre összeszedte magát, csakhogy egy óvatlan mozdulatnál súlyosan véraláfutásos kart villantott.
jan. 6
18:39
Nagy pénzhoroszkóp 2013-ra (NLC)
Pénzügyi helyzetünk könnyen megváltozhat 2013-ban. Ha ez a mondat megijeszt, mert azonnal anyagi veszteségeket látsz mögé, ideje pozitívra hangolni a gondolataidat. Ha a könnyű változást rögtön úgy értetted: könnyen gyarapodhatsz, jó úton jársz ahhoz, hogy megteremtsd és megnöveld a saját bőségedet ebben az évben. A Jupiter és a Vénusz, a két pénzügyi bolygó most azt jutalmazza meg segítő…

Keresés