2013. január 31. csütörtök

jan. 31
7:15
6 otthon elkészíthető farsangi gyerekmaszk (NLCafé)
Oké, minden nagyobb papírboltban, sőt, már a hiperekben is kapható farsangi álarc, de ha nem akarsz rá költeni, vagy valami egyedit szeretnél, akkor készítsd el inkább magad - adunk néhány ötletet.
jan. 31
8:09
Legyél te is cukrász! – a legjobb webshopok (NLCafé)
Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy saját cukrászüzemet rendezzen be a konyhájában, az előtt megnyílnak a webshopok fondant-nal kirakott kapui. A legjobbakat mutatjuk, és siratjuk az azokban elszórt fizetésünket.
jan. 31
9:03
25 éves a Die Hard – 11 ok, amiért még mindig imádjuk (NLCafé)
Negyed évszázada hallottuk először a „Yippee ki-yay” kiáltást és negyed évszázada imádjuk az egyre kopaszabb John McClane-t. Vajon miért? Szerkesztőségünk tagjai mellett néhány olvasónk is elárulja, miért rajongunk még mindig a kiöregedett akcióhősért.
jan. 31
10:15
Már kisgyerekekről is készítenek divatblogot (NLCafé)
A blog készítői legszívesebben luxusruhákban parádézó kicsiket fotóznak le.
jan. 31
10:17
Rablás közben sírta el magát a rabló – videó (NLCafé)
Még papír zsebkendőt is kapott a megtámadott benzinkutastól a zokogó rabló. Nézzétek meg a nem mindennapi videót!
jan. 31
10:19
A szex rákényszerít, hogy kiadd magad (NLCafé)
Szeretkezni a menstruáció alatt, egyszerre a csúcsra jutni, vagy arra várni, hogy ott kényeztessen szájjal a partner, ahol épp szeretnénk. Vágyak, amelyek csak rajtunk múlnak, meddig maradnak kimondatlanul.
jan. 31
11:09
Tavasszal a szemek is kizöldülnek – trendelőrejelzés (NLCafé)
Belegondolni is jó, hogy néhány hét múlva érkezik a tavasz, vele együtt pedig a legfrissebb sminktrendek is. A szemhangsúlyos sminkek kedvelői előnyben.
jan. 31
11:11
Ki nem állhatja egymást az élő Barbie és Ken (NLCafé)
Az élő Ken szerint Barbie eleven másolata nem elég hiteles…
jan. 31
12:03
Mi mentsük meg a férfiakat? (NLCafé)
A megváltozott férfi-női kapcsolati és szerepminták hatására mindkét nem keresi a helyét, az egymáshoz (és az önmagához) való viszonyulás új útjait, megoldásait, ami már most mérhetetlenül sok következménnyel, új jelenséggel bír.
jan. 31
12:39
Itt a sálfotel! (NLCafé)
Egy sál, amiben üldögélhetsz, vagy egy fotel, amit magadra tekerhetsz…
jan. 31
13:15
Így szundikált saját tárgyalásán Lindsay Lohan – fotó (NLCafé)
Lindsay Lohan picit elbóbiskolt a tárgyalásán, de aztán időben próbált éber fejet vágni.
jan. 31
13:17
Misi és a tudatos nyelvhasználat (NLCafé)
Egyik nap azt hallom, hogy Misi fiam bekopog a toaletten tartózkodó feleségemhez (ki tudja, milyen indíttatásból, talán sürgős elintéznivalója támadt, vagy szimplán unta magát), mondván: – Anyu, jöjj ki a vécéből!
jan. 31
13:19
Coco Chanel: A divat legnagyobb kisasszonya (NLCafé)
Kisasszonyként emlegették, pedig a „Mademoiselle” a divat nagyasszonya volt. Több is ennél: nemcsak ruhatárunkat formálta át, hanem a nemünkről és az önmagunkról alkotott képet is.
jan. 31
13:51
Különdíjas lett a magyar séf (NLCafé)
Végéhez ért a legismertebb szakácsverseny, a Bocuse dOr. A magyar induló, Széll Tamás tizedik lett, gratulálunk!
jan. 31
14:09
Az English Club TV már a PR-Telecom Zrt. hálózatában is elérhető (est.hu)
2013 januárjától az angol nyelvoktató English Club TV csatorna elérhetővé vált a PR-Telecom Zrt. hálózatában is. Ezáltal a nézők immár tizenegy magyarországi megyében fejleszthetik angolnyelvtudásukat a televízión keresztül.
jan. 31
14:27
Nézői nyomásra folytatódik a Maradj talpon! (est.hu)
2012. december 31-én parádés szilveszteri műsorral búcsúzott Gundel Takács Gábor kvízműsora a nézőktől. Rövid pihenő után tavasszal újra az M1 képernyőjére kerül a közmédia legnépszerűbb szórakoztató műsora, a Maradj talpon!
jan. 31
15:03
„Boldog vagyok, hogy anya lettem” (NLCafé)
Dobó Kata színművésznőnek tíz hónapos a kislánya, mégis dolgozik, vagyis nem élhet túlságosan nyugodt életet. Mégis árad belőle a harmónia. Vajon mi a titka?
jan. 31
15:05
Ezért (ne) hagyd aput a konyhában a babával! (NLCafé)
Soha nem lehet tudni, a bevett játékok helyett min fog végtelenül jól szórakozni egy baba – <a href="http://www.nlcafe.hu/baba/20121204/vicces-baba-video/" target="_blank">gondoljunk csak a világhálót megjárt videóra, amelyen a papírtépkedés is elég az eksztázishoz</a>. Ezúttal egy jókedvű, főzőcskéző apukából lett virtuális showman, már mindannyiunk örömére.
jan. 31
15:07
Űzd el a telet ezzel a bájos videóval! (NLCafé)
A táncosok a saját testükkel formálják meg a Parlament sziluettjét a Tavaszi szél vizet áraszt dallamára.
jan. 31
15:21
36 fokos lázban – Konferencia testről és lélekről (NLCafé)
A KAPSZLI és a L’élek Egyesület 2013-ban is megrendezi az ingyenes Szakmai Napokat március 1-től 3-áig. A résztvevők ezúttal a TEST témáját járhatják körül.
jan. 31
15:57
Pedagógus Filmklub indul (est.hu)
Pedagógus Filmklubot indít a Budapest Film Zrt. és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete, melyre a pedagógusokon kívül az az érdeklődő szülőket is várják, kéthetente szombaton, 16 órától. Az első vetítésre február 2-án...
jan. 31
17:27
Erre is jó a befőttesüveg! (NLCafé)
Csillagokat vető mécsestartót, képkeretet vagy szappantartót is könnyen készíthetünk belőle, vagy ültethetünk bele minikertet.
jan. 31
18:03
Kell-e tanulni a gyerekkel? (NLCafé)
Berakodjunk-e a gyerek táskájába, számon kérjük-e a leckéjét, egyáltalán beavatkozzunk-e az iskolai dolgaiba? – ezek minden szülő visszatérő dilemmái. Az egyértelmű válasz: NE! Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelnünk a gyerekünkre...
jan. 31
20:09
Corvintető újranyitás (est.hu)
A Blaha Lujza téri Corvin Áruház negyedik emeletén található Corvintető 2008-as indulása óta emblematikus hely mindazok számára, akik a magyar és a nemzetközi elektronikus tánczene legfrissebb-legkúlabb zenéivel és arcaival kívánnak találkozni, nem utolsósorban bulizni, mindezen túl rendszeres visszatérők a hazai koncertélet kurrens zenekarai, előadói.
jan. 31
22:15
„33 évesen hatvanas nagyinak tűntem” – LábStoryk a visszerekről (NLCafé)
Újabb résszel jelentkezik LábStory sorozatunk, amelyben olvasóink visszérbetegséggel kapcsolatos tapasztalatait, történeteit dolgozzuk fel. Olvasónk ezúttal arról írt, hogyan változtatta meg az életét az első terhessége után.
jan. 31
23:45
Bori bakeliten (est.hu)
Egy 20 éve elhagyott hagyományt éleszt újjá Péterfy Bori zenekara. Legújabb lemezük, a Fehér éjszakák - a megszokott cd és mp3 formátum mellett - bakeliten is megjelent.
jan. 31
23:47
Lennonádé (est.hu)
Vajon mit tenne John Lennon, ha ma lenne fiatal? Mondjuk 2013-ban, mondjuk Budapesten? Ha közöttünk élne, közülünk lenne egy? Tehetség; adott, jó kiállás; pipa, mondanivaló; van.

Keresés