2013. december 1. vasárnap

dec. 1
7:39
Megtanítunk férfiinget vasalni (NLC)
Inget vasalni nem nagy mutatvány, cserébe minden pasi odavan tőle, ha a szerelme rendelkezik ezzel a szuperképességgel. Mi ugyan hagynánk a vasalást arra, akié az ing, de azért beavatunk a titokba.
dec. 1
7:57
Csak semmi stressz! – decemberi horoszkóp (NLC)
A Mars, az Uránusz és a Plútó között nehéz konstelláció jön létre, amely türelmetlenebbé, feszültebbé, agresszívabbá tehet mindenkit. Izing Klára havi előrejelzését olvashatjátok.
dec. 1
8:15
A nap karácsonyi dala, december 1. (NLC)
Csapjunk a rénszarvasok közé! Naponta, egy újabb karácsonyi dallal ajándékozunk meg titeket, és persze a korábbiakat is megtaláljátok a cikkben!
dec. 1
8:17
Már Budapesten a lappföldi Mikulás (NLC)
Idén is több magyar városba látogat el, hogy megajándékozza a gyerekeket.
dec. 1
8:19
Sűrű ködre figyelmeztetnek (NLC)
Tizenkét megyére figyelmeztetést adott ki vasárnapra a várható tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
dec. 1
8:51
„Endre vagyok, 43 éves, HIV-pozitív" (NLC)
Endre 43 éves, 2000-ben tudta meg, hogy HIV-pozitív. Azóta legfontosabb célja sorstársai segítése és a társadalom figyelmének felhívása a prevenció fontosságára. Beszélgetésünk elején arra számítottam, nagy sóhajok és hosszú csöndek töltik majd ki a kérdések és válaszok közti másodperceket. Endre viszont energikusan, lendületesen mesélt. Egyszerűen és határozottan: egy ember közülünk, aki éli az…
dec. 1
9:09
Programok vasárnapra: adventi örömök (NLC)
Elkezdődött az adventi időszak, meggyújtjuk az első gyertyát a koszorún. Hangolódj a karácsonyra, mozdulj ki!
dec. 1
10:03
A legtutibb adventi naptár: adj élményt! (NLC)
Közeleg a decemberi ajándék- és édességdömping, itt az adventi naptár összerakásának ideje. A kérdés, mint ilyenkor mindig: mi kerüljön a naptárba?
dec. 1
10:05
Egyensúlyozó kutya a net új sztárja (NLC)
Bármi is kerül Scout fejére, ügyesen megtartja.
dec. 1
10:07
Alapos fejmosást kapott Istenes Bence (NLC)
Egy ember fogalmaz meg igazán könyörtelen, őszinte kritikát Istenes Bencével szemben, az pedig a műsorvezető imádott nagyija.
dec. 1
10:21
Tipp: ajándékozz személyre szabott fotókönyvet! (NLC)
Válaszd ki a stílust, és állíts össze egy gyönyörű könyvet az elmúlt év legemlékezetesebb pillanataival.
dec. 1
10:39
Töltve jó: hús karácsonyra (NLC)
Karácsonykor igyekszünk mindig valami extrát tenni az asztalra, a megszokott húsok ilyenkor felveszik az ünnepi ruhájukat. Ebben segítünk.
dec. 1
10:41
Még mindig közösségi tér a rádiózás (NLC)
„Mennyire lehet nehéz rádiózni? A műsorvezető beszél, szól a zene, az emberek pedig hallgatják a kocsiban, bevásárlás alatt, mosogatás közben...” – gondoltam én, kis naiv, mielőtt néhány napot eltöltöttem Jáksó László esti műsorában, a Class FM stúdiójában. Ezúton is köszönöm a vendéglátást és azt, hogy rájöttem: rádiózni bamba ember nem tud, itt kérem pörögni kell, akkor és ott és azonnal.
dec. 1
10:43
Így alszanak ők – felkavaró fotósorozat (NLC)
Egy ideális világban minden gyerek békésen alhatna, tiszta, meleg ágyikóban. Ez a portrésorozat igen sokféle ágyat (olykor csak fekvőhelyet) mutat be a világ minden tájáról.
dec. 1
11:15
Hiába vártak Csobot Adélra (NLC)
Önhibáján kívül keveredett bajba Csobot Adél, de megígérte, hogy kárpótolni fogja a rajongókat.
dec. 1
11:33
Már előre kideríthető, mennyire lesz tartós egy házasság (NLC)
Érzelmi tesztet dolgoztak ki amerikai tudósok a házasság tartósságának megjóslására.
dec. 1
11:51
Csináld magad: zokni a Mikulás ajándékainak (NLC)
Dekorálhatjuk vele a gyerekszobaajtót, ha pedig bekopog a Télapó, ebbe teheti ajándékait. Évről évre visszatérő dísze lehet otthonunknak a textilzokni.
dec. 1
12:09
Igazából szerelem – decemberi szerelmi előrejelzés (NLC)
Új sorozatunkban, az Igazából szerelemben Sarkadi Kriszta a szerelem kártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatokban éljünk.
dec. 1
12:27
Ilyen lesz a babakötvény (NLC)
Hétfőtől lehet megvásárolni az új babakötvényt. A kormány adómentességgel, extra kamattal és állami támogatással ösztönzi a Start-számla megnyitását és a babakötvény vásárlását.
dec. 1
16:21
Már nyelvvel is kormányozható a kerekes szék (NLC)
A nyelvbe illesztett különleges piercing segítségével kormányozhatják kerekes széküket, vagy éppen kezelhetik a számítógépet azok, akiknek végtagjai megbénultak.
dec. 1
17:15
Adj egy gyerekmentes órát! (NLC)
Be kellene fejezni az ajándékok csomagolását, elkészíteni a salátaöntetet és a tölteléket a húsba, esetleg mégis becserélni még gyorsan a nagyinak szánt pogácsaszaggatót egy krumplinyomóra? Mindezt úgy szeretnéd megtenni, hogy közben a gyerekek ne zavarjanak? Intézd úgy, hogy közben ők is érezzék jól magukat!
dec. 1
22:21
Fényárba öltözött Budapest (NLC)
Először csak az esti utcákra költözik be a fény, aztán meglátjátok, szép lassan a szívünkbe is. December, advent, várakozás. A főváros így készül, nézzétek!

2013. december 2. hétfő

dec. 2
4:57
Berki Krisztián kordában tartja Pamelát (NLC)
Berki Krisztián kedvese nem bír vágyaival, alig várja, hogy leteljen a hat hét.
dec. 2
5:15
Akár -10 fok is lehet a héten (NLC)
December első hetében fokozatosan lehűl az idő.
dec. 2
5:17
Megvan az Év fája! (NLC)
A versennyel a természet fontosságára és a mindennapi életünkben betöltött szerepére igyekeztek felhívni a figyelmet a szervezők.
dec. 2
5:33
Kifosztották az amerikaiak az üzleteket (NLC)
Két nap alatt 12 milliárdot költöttek el. A vásárlási őrület azonban folytatódik, a „kiberhétfőn" ugyanis minden a számítástechnikai cikkek körül forog.
dec. 2
5:51
Luxusajándék karácsonyra: életnagyságú, beszélő rénszarvas (NLC)
Kisebbek-nagyobbak akár lovagolhatnak is rajta.
dec. 2
7:39
Körkép: lapos csizmák télre (NLC)
Bár kétségtelen, hogy a magas sarkú csizmák a legszexibbek, azért hóban, fagyban, rohanásban nem igazán praktikusak. Ilyenkor jönnek a jégbarát lapos fazonok...
dec. 2
8:15
A nap karácsonyi dala, december 2. (NLC)
Csapjunk a rénszarvasok közé! Naponta, egy újabb karácsonyi dallal ajándékozunk meg titeket, és persze a korábbiakat is megtaláljátok a cikkben!
dec. 2
9:09
Életet is menthet egy új, tenyérnyi kütyü (NLC)
Tellspec névre hallgat az az új kis kütyü, ami képes megállapítani és tudatni velünk egy étel összetevőit.
dec. 2
9:27
Tíz dolog, ami jobban működik New Yorkban, mint Budapesten (NLC)
2010-ben mentem Amerikába, hogy elvégezzem a New York Film Academy forgatókönyvíró szakát. Szeptemberben költöztem az addig szinte ismeretlen városba. Sokan feltétezték itthon, köztük magam is, hogy New York óriási méretei miatt „agyonnyomja" az embert, egy idegen pedig pláne elveszettnek érezheti magát a nyolcmilliós metropolisban. Legnagyobb meglepetésemre New York számos tekintetben…
dec. 2
9:29
Hangolódj a karácsonyra! – Mikulásfesztivál, adventi koszorúkészítés (NLC)
Megkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan itt karácsony. Elindult a Nők Lapja Café Advent oldala is, ahol minden héten igazi ünnepi programajánlóval készülünk!
dec. 2
9:31
Heti asztrovideó: behajtani nem tilos! (NLC)
A héten mindenki hagyja figyelmen kívül a behajtani tilos táblákat, hajtson át bátran – persze ezt most szigorúan lelki síkon értjük, a szerelem égi gépezete ugyanis nagyon beindul. Senki ne fogja vissza magát!
dec. 2
9:45
Heti holdnaptár december 2-ától (NLC)
Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...
dec. 2
10:39
Új napi realityt indít jövőre a TV2 (NLC)
Az Édes élet sikere után a TV2 új, civilek életét bemutató realityt indít 2014-ben. Emellett jövőre tovább folytatódik az Édes élet.
dec. 2
11:15
Itt vannak az első képek A szürke ötven árnyalatának a forgatásáról! (NLC)
Anastasiát és Christian Greyt Dakota Johnson és Jamie Dornan kelti életre a filmvásznon.
dec. 2
11:17
Karácsonyi édességgyár: csinálj szaloncukrot! (NLC)
Karácsony előtt igazi szuper családi program a házi szaloncukor készítés, amiben a gyerekek is szívesen részt vesznek. Ez a három egyszerű recept bárki által elkészíthető, az alapanyagokon kívül csak selyempapírra, karácsonyi csomagoló papírra és szalagra lesz szükség.
dec. 2
12:09
Csillogás: borulj ezüstbe! (NLC)
Télen muszáj feldobni a szettünket valami igazán csillogó kiegészítővel, az ezüst tökéletesen elegáns, és mégis visszafogott... Ha az ember úgy akarja.
dec. 2
12:11
Ő kapott szerepet a Jóban Rosszban sorozatban – fotó (NLC)
Fésűs Nelly egy igazán megosztó szerepben tűnik fel a Jóban Rosszban című sorozatban.
dec. 2
12:27
„Egy alfahím nem férjnek való!" (NLC)
Miért van az, hogy a dübörgő internetes társkereső-business ellenére egyre több a magányos ember? Mi miatt olyan bonyolult ez a pártalálás-ügy? És mi a baj az alfahímekkel? Olyan ember válaszol, akinek az összeboronálás a szakmája: Beke Irina.
dec. 2
12:29
Változik a minimálbér – ennyi lesz jövőre (NLC)
Megállapodás született a minimálbérről.
dec. 2
12:31
Tévé: új műsorok és filmdömping december első hetében (NLC)
Nem mondanám, hogy egysíkú ajánlatot állítottam össze erre a hétre, hiszen a horrortól a katasztrófafilmeken át a legromantikusabb komédiákig és a legviccesebb krimivígjátékokig gyakorlatilag minden műfaj kedvelői találhatnak nekik való filmet a tévében.
dec. 2
12:45
Tuti tippek: így tisztítsd a gyerekjátékokat! (NLC)
A kicsi gyerekek sokat betegeskednek, főleg a hidegebb évszakokban, így állandó a küzdelem a hazahozott vírusok ellen, és fontos tisztán tartani azokat a dolgokat, amiket a legtöbbször fognak meg a kicsik. Ilyenek például a gyerekjátékok, ezért összeszedtük, melyiket hogyan érdemes tisztítani.
dec. 2
13:03
Mágneses erővel emel az új csodamelltartó (NLC)
Egy egyszerű fizikai jelenséget használ ki az új találmány.
dec. 2
13:39
Transzszexuális pár kötött házasságot Argentínában – a férj szülni fog (NLC)
Először kötött házasságot Argentínában olyan transzszexuális pár, amelynek egyik tagja sem esett át nemátalakító műtéten. A „férj” ráadásul hamarosan szülni fog.
dec. 2
13:41
Mi köze egymáshoz az öngyilkossági hajlamnak és az influenzának? – Átlátható egészségügyi adatok (NLC)
Orvosok szerint már a kérdésfeltevés is hibás, adatvédelmi szakemberek szerint pedig nagyon is adekvát: miként lehet megvalósítani azt, hogy a betegek egészségügyi adatai teljes egészében nyilvánosak legyenek az orvosok számára? Az erről szóló törvényjavaslat a parlament előtt van.
dec. 2
13:57
Karácsonyi ajándékok egy óra alatt (NLC)
Kenyeret karácsonyra? Miért ne? Egyszerű és könnyen legyártható ajándékok következnek, szigorúan a konyhából.
dec. 2
14:15
Ez a kisfiú más... – Jó-e az integrált nevelés? (NLC)
Tejérzékeny, kicsit alacsonyabb, más színű a bőre, lassabban, máshogy fejlődik. Óvodától iskoláig bárhol előfordulhat, hogy valakit valamiért megkülönböztetnek, elítélnek, kitaszítanak.
dec. 2
14:33
Bárki kibérelheti a teljesen pink színű házat (NLC)
A kevesebb több elve ennek a háznak az esetében egyáltalán nem érvényesült.
dec. 2
14:51
Mi vár a 2014-ben születő gyermekekre? (NLC)
2014-ben születő gyerekek szinte mindenben fejlettebbek lesznek, mint a korosztályuk. Tehetségük és ízlésük is szokatlan lesz. A szülők nyugodtan eldobhatják a gyereknevelési könyveket. Mivel nem fognak működni…

Keresés