2013. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
7:57
Időjárás: esővel indul a szeptember (NLC)
Napsütés és záporok. Így indul a szeptember idén.
szept. 1
8:33
Egy hétig 6000 forintból – 4. rész (NLC)
Hóvégi fillérmentő kísérletünk utolsó napjához érkeztünk, amikor is a bab, valamint a rizs is főszerepet kap.
szept. 1
8:51
A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkóp (NLC)
A Mars és az Uránusz közötti trigon váratlan és kellemes meglepetéseket hoz – minden állatövi jegynek más-más életterületen. Asztrológusunk, Izing Klára havi horoszkópját olvashatjátok.
szept. 1
10:21
Ide menj az első őszi vasárnapon! (NLC)
Eljött, amitől egész nyáron féltünk. Itt a szeptember, de az első vasárnap se teljen tétlenül, kerekedj fel!
szept. 1
13:21
Vírus Pszicho Est – Armani a cellában (NLC)
A nyári szünet utáni első Vírus Pszicho Est témája szeptember 4-én: a börtönök normarendszere. Az est vendége Fiáth Titanilla börtönpszichológus.
szept. 1
14:33
Testek – aktok, 9. rész (NLC)
„Testek” sorozatunk főszereplője a meztelen emberi test, melynek egyedi és megismételhetetlen szépségét híres aktfotósok munkáin keresztül mutatjuk be.
szept. 1
14:51
Kerüld el a mellrákot! (NLC)
Évről évre egyre több a mellrákkal diagnosztizált nők száma, és bár a szakértők szerint nincs olyan módszer, amivel biztosan megelőzhetnénk, többféleképpen is csökkentjük kialakulásának kockázatát. Maradj távol a dohányfüsttől!
szept. 1
15:09
Lélekerősítéssel a gyógyulásért (NLC)
A daganatos betegek terápiájának nem csak a kezelések és az életmódváltás fontos része. A lélekerősítés valamint a pozitív hozzáállás jelentőségét számos orvos és gyógyult beteg hangsúlyozza világszerte.
szept. 1
19:00
Inspiráló hírességek, akik túlélték a rákot (NLC)
Rosszindulatú daganatokkal számos világsztár sikeresen megküzdött már, akik közül sokan nem csak legyőzték a rettegett kórt, hanem a gyógyulás után sorstársaikon is igyekeznek folyamatosan segíteni – ki anyagilag, ki a tapasztalatai megosztásával. Lássuk a legismertebbeket közülük!
szept. 1
22:18
Terézapu története – Terhek, melyek felemelnek (NLC)
József annyi nehézséget kapott az élettől, ami tíz embernek is sok lenne. A buktatók mégis megerősítették, és ma ő segít szenvedélybeteg fiataloknak.

2013. szeptember 2. hétfő

szept. 2
0:06
Az öngondoskodó életszemlélet (NLC)
A legtöbb ember életében eljönnek azok a fontos pillanatok, mikor egy kis időre kiszáll a mindennapok mókuskerekéből és megpróbálja végigtekinteni addigi életét, és választ keres arra, vajon mi várhat még rá a következő években. Te milyen jövőt látsz magad előtt?
szept. 2
7:54
A nagy lelkesedés után elakadt a jótékonykodás (NLC)
Ebben az évben többször is bizonyította az ország, hogy ha „helyzet van”, akkor össze tudunk fogni, és tudunk egy keveset áldozni azokért, akik nálunk is rosszabb helyzetbe kerültek. Ennek egyik jele volt egy új jótékonysági forma, az „Adj egyet ajándékba!” hihetetlen népszerűsége. Megnéztük, hogyan működik a rendszer majdnem fél évvel az indulás után.
szept. 2
8:12
Hogyan úszhatjuk meg olcsóbban a szőnyegtisztítást? (NLC)
Sokan nem is szeretik a szőnyeget, mert csak szívja magába a port, állandóan rálöttyen valami, a mosógépbe mégsem dobhatjuk be a legtöbb fajtát. Utánanéztünk, hogyan tisztíthatjuk ki a szőnyegünket, ha a sima porszívó már nem elég.
szept. 2
9:06
Ilyenek voltak a The Walking Dead szereplői fiatalon (NLC)
A sorozatfüggők jól ismerik a képregényből készült tévésorozatot. A The Walking Dead komoly rajongótáborral büszkélkedhet Magyarországon is. Az egyik legnézettebb amerikai kábelsorozat, zombikiller szereplőinek fiatalkori fotóit ástam elő.
szept. 2
10:00
Kasza Tibi: „Anyu közel állt ahhoz, hogy elveszítsük” (NLC)
Kasza Tibi életének egyik legfontosabb napján került kórházba az édesanyja, és csak órákkal a Kasza! című talkshow felvételei után mondták el a műsorvezetőnek, hogy baj van.
szept. 2
10:54
Hétvégén újra nyár lesz (NLC)
Hétfőn lesz a leghűvösebb, és a hét közepéig felhős, esős időre számíthatunk. Hétvégére aztán felmelegszik a levegő és kisüt a nap. Addig viszont a melegfrontra és hidegfrontra érzékenyeknek is fájhat ma a fejük.
szept. 2
11:48
Heti holdnaptár szeptember 2-től (NLC)
Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...
szept. 2
12:06
„Szeretnék gyereket akarni, de nem akarok!” (NLC)
„Most fogok férjhez menni. Szerelemből. Viszont nem akarok gyereket. Szeretnék akarni, de nem akarok” – írja egy olvasónk. Erre az egyre gyakoribb fejtörésre reflektál két párkapcsolati terapeutánk, Baktay Zelka és Baktay Miklós, akik nem mellesleg boldog szülők.
szept. 2
12:08
Pozitív terhességi tesztekkel kereskednek a nők (NLC)
Egyre több amerikai kismama csinál sajátos módon üzletet a terhességéből.
szept. 2
13:00
Az öngondoskodó életszemlélet (NLC)
A legtöbb ember életében eljönnek azok a fontos pillanatok, mikor egy kis időre kiszáll a mindennapok mókuskerekéből és megpróbálja végigtekinteni addigi életét, és választ keres arra, vajon mi várhat még rá a következő években. Te milyen jövőt látsz magad előtt?
szept. 2
13:02
Jelölj te is Aranyanyut! (NLC)
Harmadik alkalommal hirdetik meg a Richter Aranyanyu Díjat, amellyel az egészségügyben és a pedagógusként dolgozó nők munkáját ismerik el. A Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa író által 2011-ben alapított díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat hat nő veheti majd át.
szept. 2
13:18
Heti asztrovideó: Csak csütörtökig kell kibírni! (NLC)
Az év 36. hetében úgy érezzük, hogy fogságba estünk, méghozzá a munka az, ami akadályoz bennünket a boldogságban; de aggodalomra semmi ok, csak csütörtökig kell kibírni...
szept. 2
13:36
Vírus Pszicho Est – Armani a cellában (NLC)
A nyári szünet utáni első Vírus Pszicho Est témája szeptember 4-én: a börtönök normarendszere. Az est vendége Fiáth Titanilla börtönpszichológus.
szept. 2
13:54
A tizenévesek szexjátszótere: chatrulett (NLC)
A fiatalok zöme ma már azt sem tudja, mi fán terem a szerelmes levél vagy az udvarlás, helyette virtuális szobákra járnak, ahol már 14 évesen önkielégítést végeznek egymás előtt. Szextanácsadónk, Bibók Bea óva inti a szülőket!
szept. 2
14:12
Túlzsúfolt órarendek: már panaszkodnak a szülők (NLC)
Sok szülő már most panaszkodik: nem értik, miért kell – szerintük – túlzsúfolt órarenddel terhelni az iskolásokat. Túlzás vagy nem a napi hét tanóra?
szept. 2
15:06
7+1 garantáltan mocsokmentes móka (NLC)
A nyár végi időjárásunk kicsit kiszámíthatatlanul szeszélyes. Ha a hűvösebb idő, a nagy szél vagy az eső miatt a négy fal közé szorulnánk, kipróbálhatjuk ezeket a szuper játékokat!
szept. 2
15:24
Divat a felhők fölött (NLC)
A repülés és a divat két egymástól elválaszthatatlan kategória, és legfőbb képviselői persze a légiutas-kísérők. Keith Lovegrove nemrég megjelent könyve a légi divat és dizájn evolúciótörténetét mutatja be! Nézzétek csak!
szept. 2
15:42
Díszdobozos csokit terveztek szakításra készülőknek (NLC)
A szakítás pillanatai olyan kellemetlenek, hogy sokan csak magukban tépelődnek időtlen időkig, mire elszánják rá magukat, rosszabb esetben nem is szólnak. Ezen javítana csokival egy dizájner.
szept. 2
16:18
Downton Abbey - itt a 3. évad! (NLC)
A Magyarországon kizárólag a STORY4-en látható Downton Abbey sorozat régóta várt harmadik évada hamarosan érkezik. A premier első részt, szeptember 22-én, vasárnap este vetíti a csatorna. De addig is a nézők átélhetik újra az első két évad izgalmát. Szeptember 2-től, hétköznap esténként 19:30-tól látható a sorozat.
szept. 2
17:12
Minden forint számít (NLC)
Kevésből nem lehet félretenni - hangzik gyakran a kifogás, ha spórolásról van szó. Pedig még egy nem túl tehetős család is képes megtakarítani igen szép összeget, akár több százezer forintot is évente, ha igazán odafigyel és „fillérenként" megfogja kiadásait. A megmaradt összeg pedig hosszú távú befektetésekre fordítható.
szept. 2
17:30
Így puszilkodnak a celebbabák! (NLC)
Az önzetlen és őszinte szeretetről és ragaszkodásról leginkább a gyerekek tudnának mesélni, de mivel még beszélni nem nagyon tudnak, óriás puszikkal és öleléssel adják szüleik tudtára érzelmeiket. A celebbabák például így!
szept. 2
18:42
55 000 ruhát vásárolt a feleségének (NLC)
A feleség saját bevallása szerint utál vásárolni. A férj viszont éppen ellenkezőleg.
szept. 2
21:07
Nők Lapja őszi kuponakció (NLC)
A minden családot anyagilag erősen megterhelő iskolakezdés után igazán jól jöhetnek most a Nők Lapja kuponjai! Kereskedelmi partnereinket újra arra buzdítottuk, ismételjék meg velünk közösen a nagy sikerű kuponakciót.

2013. szeptember 3. kedd

szept. 3
4:36
Apukája szerint hazudik Szepesi Niki (NLC)
A sportolónő édesapja szerint Niki sokat hazudott róla könyvében.
szept. 3
7:01
Kicsavarták a modell lábát a fotón (NLC)
Amire nincs magyarázat: újabb bizarr Photoshop-baki született.
szept. 3
7:03
Így vernek át az „előtte-utána” képek (NLC)
Az előtte-utána típusú fogyókúrás fotóknak óriási hatásuk van, legtöbbször bedőlünk nekik – pedig gyakran nincs szó másról, mint merő ámításról: fényekről, pózokról és a megfelelő méretű ruháról. Íme, a bizonyíték.
szept. 3
7:18
Lilla gardróbja: cipőkiállításon jártunk (NLC)
Milyen sportcipőre ácsingóznak az igazi divatőrültek, és mi a jó az arannyal és lilával kombinált párducmintában? Lendvai Lilla az ország első sportcipő-kiállítására vitt el minket, ahol teljesen lázba jött egy angyalszárnyas darabtól.
szept. 3
7:54
Befüvesítettük Magyarország legismertebb betonplaccait (NLC)
Eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha a Hősök terén szalmabálák állnának, a miskolci Avasi lakótelepet egy erdő övezné, az esztergomi bazilika mellett vízesés lenne... Aztán megvalósítottuk, amit megálmodtunk.
szept. 3
9:42
Várunk a Lélek színpadán! (NLC)
Szeptember 8-án a Csupanő Kiállítás Lélek színpadán a Nők Lapja és a Nők Lapja Psziché újságírói, vendégei beszélgetnek! Várunk téged is!
szept. 3
9:44
Titokban zongorázott a kutya – videó (NLC)
A gazdi sem sejtette, hogy a kutyája művészlélek.
szept. 3
10:00
Íme, a legújabb királyi baba – fotó (NLC)
A brit Hello! magazinnak mutatták be az angol királyi család legújabb tagját, aki, ahogyan szülei elmesélték, híres felmenőiről kapta a nevét.
szept. 3
10:36
A hűtlenek csapdája: a Facebook (NLC)
Tartásdíjat nem fizető apák, hűtlen feleségek és galád férjek csapdája lehet a Facebook, ugyanis válóper esetén, a közösségi oldalnak köszönhetően, semmi perc alatt megüthetik bokájukat: az ott fellelhető tartalmak ugyanis bizonyító erejűek.
szept. 3
10:38
Gyors görög receptek uzsonnára (NLC)
A görög utcai fogások elképesztően finomak, a nyaralás már messze jár, de az emlékek még éltetnek minket. Most jöjjön 3 népszerű görög recept, szigorúan az utcáról.
szept. 3
10:54
Csak 5 perc: expressz frizurák (NLC)
Ha reggel csak néhány percünk van rendbe hozni magunkat, vagy az esti jelenés előtt vagyunk rohanásban, akkor jól jön néhány hasznos tipp. Last minute frizurák kezdőknek.
szept. 3
10:56
48 évvel a válás után újra összeházasodtak (NLC)
Úgy érzik, ezúttal működni fog a házasságuk.
szept. 3
11:30
Csináld magad: drága füzet helyett kösd be az olcsót! (NLC)
Felesleges megvenni a hihetetlen árakon kapható színes füzeteket, ha magunk is átalakíthatjuk a legolcsóbb spirálfüzetet. Ha akad otthon színes anyagmaradék, pompás, egyedi darabokat készíthetünk iskolás gyerekeinknek, vagy akár saját magunknak. Brandt Diána, a Masni Dekoráció kreatív bloggere megmutatja, milyen egyszerű az egész. Letölthető füzetcímkét is ajánlunk hozzá.
szept. 3
12:06
Plüssmaci vigyázza a babákat alvás közben (NLC)
Még jobb, mint egy légzésfigyelő, és két horvát tervezőnő találta ki.
szept. 3
13:00
Így vernek át az „előtte-utána” képek (NLC)
Az előtte-utána típusú fogyókúrás fotóknak óriási hatásuk van, legtöbbször bedőlünk nekik – pedig gyakran nincs szó másról, mint merő ámításról: fényekről, pózokról és a megfelelő méretű ruháról. Íme, a bizonyíték.
szept. 3
14:12
Kreatív reklámmal kapmányoltak a küzdősportok mellett (NLC)
Igencsak bátor húzással kampányolt a Magyar Birkózó Szövetség amellett, hogy a birkózás olimpiai sportág maradhasson. A meghökkentő megmozdulás másik apropója a szeptemberben kezdődő világbajnokság volt.
szept. 3
14:14
Az új irányok hete (NLC)
Szeptember első hetében a munka és az egészségünk kerül előtérbe. Mindkét életterületen eljön az ideje a megújulásnak, és mindkét életterületünkön lehetőségünk lesz arra, hogy pozitív változásokat indítsunk el. Csak rajtunk áll, élünk-e ezekkel a lehetőségekkel!

Keresés