2013. október 1. kedd

okt. 1
6:51
Filmbe illő fotókon pózol a jegyespár (NLC)
A szó szoros értelmében véve.
okt. 1
7:09
Itt tárolják a hírességek a ruhatárukat (NLC)
Ha már nem fér el az otthoni gardróbban...
okt. 1
8:39
A leggyakoribb gyerekkori fóbiák (NLC)
A gyermeki fantázia nem csak tündérmeséket, súlyos félelmeket is szőhet. Ám ha a rossz érzésektől később sem tudunk szabadulni, fóbiánk megkeserítheti mindennapjainkat.
okt. 1
9:15
4 szuper edzéstipp időhiányban szenvedőknek (NLC)
Szeretnél rendszeresen mozogni, de reggeltől estig rohansz, napi 10-14 órát dolgozol, így aztán nincs időd edzőterembe járni? Aggodalomra semmi ok: íme a bombabiztos recept egyenesen Béres Alexandrától!
okt. 1
9:17
Mi lett velük? Így néznek ki most az Igazából szerelem szereplői (NLC)
Oké, rendben. Ígérem, hogy december 24-ig egy szót sem írok az <a href="http://www.nlcafe.hu/szabadido/20130925/igazabol-szerelem-film-mozi/" target="_blank">idén 10 éves Igazából szerelemről </a> . Csak még most az egyszer... Kíváncsi voltam, mennyit változtak a szereplők 10 évvel a premier után.
okt. 1
9:33
Ötvenből csak egy család étkezik közösen (NLC)
Az étkezőasztal helyett inkább a tévé előtt gyűlik össze a família.
okt. 1
10:45
Érzelmes napok várnak ránk! - Októberi horoszkóp (NLC)
Készüljön mindenki! Asztrológusunk, Izing Klára sok izgalmat jósol októberre, az érzelmi skála összes létező fokát bejárjuk: féltékenység, eksztázis, konfliktusok, váratlan fordulatok és békés pillanatok várnak ránk.
okt. 1
11:03
Fogj ecsetet! - 3 tipp lakáscsinosításhoz (NLC)
Nem tetszik az egyik fal a lakásban, de nem tudod, mihez kezdj vele? Vagy csak egy széket, kisasztalt szeretnél festéssel feldobni? Ma pont ehhez hoztak remek tippeket és inspiráló képeket a bloggereink.
okt. 1
11:21
Károsítja az autóvezetés a nők petefészkét? (NLC)
Az Arab-félsziget legnagyobb országába megelégelték a nők, hogy csak az erősebbik nem tagjai vezethetnek autót, és kaphatnak jogosítvány, ezért tiltakozásba kezdtek. Egy vallási vezető azonban meglepő kijelentéssel állt elő.
okt. 1
11:39
Bögrekörkép kávéfüggőknek (NLC)
Nem indulhat nélküle a reggel, és nem tud folytatódni a délután. Kötelező része a hétköznapoknak, a rituáléknak, minden sejtünk követeli és szereti. Rég kitalálhattátok, persze, hogy a kávéról van szó, ami a tökéletes bögréből, csészéből az igazi. Például ezekből...
okt. 1
11:57
Rekordot döntöttek a magyar bringások (NLC)
Lelkesen teker a Nők Lapja Café szerkesztősége is munkába, és örülünk, hogy egyre többen teszik ugyanezt. Alig indult a kampány, de már több százezer kilométeren vannak túl a munkás bringások.
okt. 1
12:15
Táskaként jön divatba a szemeteszsák (NLC)
Ez lehet a jövő tavasz legbizarrabb kiegészítője.
okt. 1
12:33
Már napelemet is árul az IKEA (NLC)
Kínai napelemekkel bővíti kínálatát nagy-britanniai áruházaiban a svéd bútor-kiskereskedelmi lánc. Ha beválik a szigetországban, akkor más országok IKEA-üzleteiben is felkerül a terméklistára.
okt. 1
13:45
Az 50 év a legjobb életkor (NLC)
A fiatalabb generációk is szívesen lennének már idősebbek.
okt. 1
13:47
"Hiába a Zeneakadémia, átmegy az ember suttyóba" - Aluljárók illegális művészei (NLC)
Az aluljárók, utcák zenészei közt találtunk olyat, aki tűpontos marketingstratégiával lőtte be célcsoportját, de olyan idős bácsit is, aki annak ellenére jár naponta Szegedről Budapestre hegedülni, hogy nagyon fél, mert egyszer már durván ellökdösték a területéről. A köztereket használó zenészek ritkán fizetnek a területért, de nem is egyszerű az engedély megszerzése.
okt. 1
13:49
Cumival lájkolhatnak a babák (NLC)
Tetszik, vagy nem tetszik?
okt. 1
14:03
A sejtek is szeretnek minket (NLC)
Egy felfedezés szerint nemcsak lelki kapcsolat van anya és gyermeke között, de sejtszinten a fizikai szál is megmarad. Soma különvéleménye.
okt. 1
14:21
Süsd meg az Így jártam anyátokkal menő sütijét - recept (NLC)
Az amerikaiak már egy hete örülhetnek, elkezdődött ugyanis az Így jártam anyátokkal utolsó évada, amiben bemutatkozott "az anya". Rögtön sütit is sütött, most megmutatjuk a receptjét!
okt. 1
14:39
Ismert modell költözik az Éjjel-Nappal Budapest albérletébe (NLC)
Egykori valóság-show szereplő költözik a budai albérletbe.
okt. 1
14:57
Zajos, önző, akaratos? - 7 mítosz az egykékről (NLC)
Amikor Kína 1971-ben bevezette az egy család-egy gyerek politikát, sokan azt jósolták, hogy elkényeztetett, zsarnok generáció lesz a sok kis egykéből. A gyakorlat azonban azt bizonyította, hogy az egygyerekes családban felnőtt utódok ugyanolyan sokfélék, mint azok, akik nagy családba születnek. Az, hogy milyen lesz egy gyerek, sokkal inkább a szülőktől függ, semmint a gyerekszámtól.
okt. 1
15:33
Így hordd: magas szárú cipők (NLC)
Középiskolás korunkban kisírtuk magunknak, hogy végre csizma helyett hordhassunk bakancsot, aztán "felnőttként" újra csizmára váltottunk. Idén ősszel pedig mindkettő jöhet, most a legmenőbb fűzős cipős, bakancsos szetteket mutatjuk.
okt. 1
15:51
A világ legbizarrabb szalonnái (NLC)
Szalonnából sosem elég, hagymával vagy paprikával, mindegy nekünk... Na de mi van a szalonnás csokival és óvszerrel, azt is beveszi a gyomrunk?
okt. 1
16:09
Székelyföldön már havazik (NLC)
Lehullt az első hó kedd hajnalban Székelyföldön, de Erdély többi hegyvidéki részén is beköszöntött a tél.
okt. 1
17:03
Megdöbbentő szobrok – a gyerekek új kedvencei (NLC)
„Ne nyúlj hozzá! Az egy szobor, nem szabad hozzányúlni, nem azért van, hogy megfogjuk!” Ismerős?
okt. 1
17:21
Itt az elsőrandis evőeszközkészlet! (NLC)
A készlet segít eljutni az illedelmes leveskanalazástól a közös tálból desszertezésig.
okt. 1
17:23
Testek – aktok, 11. rész (NLC)
„Testek” sorozatunk főszereplője a meztelen emberi test, melynek egyedi és megismételhetetlen szépségét híres aktfotósok munkáin keresztül mutatjuk be.
okt. 1
17:39
Újhold újraértelmezve - fotók (NLC)
Lados Dávid fotós különleges fotósorozatára bukkantunk a világhálón, aki New Moon, avagy Újhold című fotósorozatával fény és sötétség dinamikus kapcsolatát mutatja be...
okt. 1
17:41
Egyre ügyesebben az ollóval (NLC)
Manapság már nem kell annyira rettegni a kisgyerekek ollóhasználatától, mert az ollók egyre biztonságosabbak. És ha már pontosan megy a vágás, jöhetnek a kivágós játékok.
okt. 1
17:43
Medúzák és India: egy magyar lány világsikere (NLC)
Ha valakit egy olyan neves bemutatóra hívnak meg, mint az India International Jewellery Show, az bizony már az élmezőnybe tartozik. Lázár Veronika, egy törékeny lány a világ másik végére is elvitte a magyarok hírét...
okt. 1
17:57
Itt a legbiztonságosabb esernyő! (NLC)
Legfeljebb térdtől lefelé lehetsz vizes, viszont mindenki megbámul az utcán.
okt. 1
19:45
A türelem hete (NLC)
Hétindító ezotéria sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk a hétre, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni nektek. Október első hetében lesz néhány óvatosságra intő égi esemény. Ez az időszak jó alkalmakat kínál arra, hogy lassítsunk, és gondolkodjunk, mielőtt cselekszünk, vagy döntünk. Az sem baj, ha a jövő hétig gondolkodunk és várunk a döntésekkel.
okt. 1
20:21
Könnyen elkészíthető házi szirup köhögésre (NLC)
Egyre hidegebb van, úgy látszik, az időjárás sajnos hónapot tévesztett. Ha esetleg valami köhögős kórság kapna el minket, van rá egy kiváló receptünk.
okt. 1
20:23
Egy prostituált lány vallomása (NLC)
Borzalmas gyerekkor, agresszív édesapa, kezelhetetlen testvér, prostitúció: vajon az ördögi körből van kiút? Dr. Gerevich József pszichiáter válaszol...
okt. 1
20:39
Világszép természeti jelenség a Hortobágyon (NLC)
Bár leggyakrabban a tiszavirágzást emlegetik, legalább ennyire látványos a darvak őszi gyülekezője, ami most zajlik a Hortobágyon. Idén rekordszámban érkeznek a madarak, hogy megpihenjenek nálunk, mielőtt tovább indulnak Afrikába.
okt. 1
21:33
Festői szépségű csodák a természetből (NLC)
Földünk tele van egészen elképesztő csodákkal, melyek egy részét a természet, másikat emberi kéz alkotta. Mivel többségünk számára ezek elérhetetlen célpontok maradnak, egy vizuális utazásra csábítunk mindenkit. Jó utat!
okt. 1
21:35
Elhúzódó szüzesség (NLC)
Úgy voltam vele, hogy a kávéfőzők csak úgy lesznek maguktól, valahonnan, akárcsak az esernyők. Valaki ránk hagyja, ajándékba adja, itt felejti, vagy mi magunk nyúljuk le. Esetleg hozzámegyünk valakihez, akinek már van. (Az itt felsoroltakat mind próbáltam.) Ebből a stratégiámból kifolyólag soha nem sikerült egy kávéfőzőt sem a territóriumom részévé tennem.

2013. október 2. szerda

okt. 2
6:15
Stílustippek Gabitól: ilyen farmert válassz! (NLC)
A kedvenc farmered a legjobb barátod, általában évekig keresed, és nagyon sírsz, ha tönkremegy... Gabi most elmondja, hogy milyen alkatra melyik fazon a legjobb, hogy a farmerválasztás ne legyen kínszenvedés...
okt. 2
6:17
Forradalmi módszer: a meddő nők is szülhetnek (NLC)
Amerikai és japán kutatók olyan eljárást dolgoztak ki, amellyel a korán meddővé vált nők petefészkét „újraébreszthetik". Az új technológia alkalmazása nyomán megszületett az első csöppség, sőt újabb baba érkezését várják.
okt. 2
6:33
Jönnek az első fagyok (NLC)
Reggelente egyre több helyen várható talajmenti fagy. Délutánra jó, ha a 15 fokot eléri a hőmérő higanyszála.
okt. 2
6:51
Leoperáltatta mindkét mellét Anastacia (NLC)
Másodszor is megtámadta a rák az amerikai énekesnőt.
okt. 2
7:27
Több női vezetővel több a profit (NLC)
Becsődölt a férfidominancia, a vállalatok gazdasági irányításában ezért több hölgyre lenne szükség.
okt. 2
8:03
Kivonul az iskolákból a legnagyobb üdítőgyártó cég (NLC)
Októbertől kivonul az iskolai büfékből az egyik legnagyobb üdítőgyártó cég. Hogy ez csak jó marketingfogás vagy példamutató magatartás, nem tudni, de egy biztos: az Emmi örül...
okt. 2
8:57
Nem akar olvasni a gyerekem (NLC)
A tanító néni, aki a magyart tanítja, kéri, hogy minden héten írjuk be az üzenőfüzetbe, hogy hány oldalt olvasott el a gyerek. Nálunk ez a szám elég alacsony lenne.
okt. 2
8:59
Csányi Vilmos-interjú (NLC)
Tíz kérdés rovatunkban ezen a héten Csányi Vilmost kérdeztük.
okt. 2
9:01
Egyéves lett a gyerek, irány a munka! (NLC)
2014. január 1-je után egy összegben megkapják a hátralévő GYED-et azok a nők, akik vállalják, hogy gyermekük egyéves kora után ismét munkába állnak. Mi mindent változtathat meg ez a döntés?
okt. 2
9:15
Egyéves lett a gyerek, irány a munka! (NLC)
2014. január 1-je után egy összegben megkapják a hátralévő GYED-et azok a nők, akik vállalják, hogy gyermekük egyéves kora után ismét munkába állnak. Mi mindent változtathat meg ez a döntés?
okt. 2
9:17
Kamarás Iván: „Mindig kihívom a sorsot magam ellen ” (NLC)
Évek óta szabadúszó, ami esetében azt jelenti, hogy szabadon jár kel a világban. Keresi a lehetőségeket, amik rendre meg is találják. Idén tíz olyan filmet mutatnak be a világon, melynek ő is szereplője. A sármos színésszel kalandokról, magányról, gyerekekről és hű társakról beszélgettünk.
okt. 2
9:33
Karrieratlasz: Coldplay hat lépésben (NLC)
Atlas címmel új Coldplay dal jelent meg az Éhezők viadala saga második részéhez, és talán egy kicsit előrevetítheti azt, hogy milyen lehet a rendkívül népszerű angol együttes következő lemezének a hangzásvilága. Chris Martinék zenéje rengeteget változott az évek során, és ez az új szám remek apropót szolgáltat karrierjük szubjektív bemutatására.
okt. 2
9:35
Keszthely, a múzeumok városa (NLC)
Biztos nem vagyok egyedül a Balaton-imádatommal és azzal, ahogy gyakran sajnálkozom, miért olyan rövid a nyár, a balatoni szezon. Pedig ha belegondolunk, nincs az előírva, hogy a Balcsira csak nyáron lehet lemenni. A tó partja rengeteg kirándulási lehetőséget kínál, és néhány település kifejezetten gazdag egész évben élvezhető látnivalókban. Ilyen például Keszthely, ahol egy teljes hétvégére való…
okt. 2
10:27
"Sakk Oscart" kapott Polgár Judit (NLC)
A női világranglistát megszakítás nélkül csaknem negyedszázada vezeti.

Keresés