2013. október 11. péntek

okt. 11
7:18
25 fokkal jön a hétvége (NLCafé)
Kellemes őszi idő várható, sok napsütéssel és 20 fok feletti hőmérséklettel. Szerdán azonban már egy esőket hozó hidegfront csaphat le.
okt. 11
8:30
Lazulhat az egyetemi dress code (NLCafé)
A hallgatókkal egyeztetett a rektor. A HÖOK részben egyetért a vihart kavaró öltözködési szabályzattal, ám inkább iránymutatásként értelmezné az öltözködési előírást.
okt. 11
8:48
Beat Per Minute: kisfilmsorozat az elektronikus zenéről (est.hu)
A maga nemében egyedülálló sorozatot indított a Corvintető támogatásával két filmes és két zenével foglalkozó alkotó, akik Beats Per Minute (BPM) címmel kisfilmeket készítenek, bemutatva az elektronikus zene különböző válfajait.
okt. 11
8:48
Hétvégi szerelmi horoszkóp október 11-étől (NLCafé)
A gondoskodás és az egymásra való odafigyelés lesznek a hétvége kulcsszavai. Most fontos, hogy elengedd az összes félelmedet és féltékenységedet. A kapcsolatodban lévő negatív érzelmeket fordítsd pozitívra, és összpontosíts a szerelmedre a hétvégén!
okt. 11
8:50
Eurovíziós Dalfesztivál: kiírták A Dal pályázatát (est.hu)
Az idén is pályázaton keresik azt a dalt, amelyik Magyarországot képviseli 2014-ben Európa legnagyobb zenei versenyén, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A jelentkezők pályaműveikkel december 1-ig nevezhetnek.
okt. 11
9:24
Az NLCafé videós túlélőtábora a hétvégi Filmünnephez (NLCafé)
Brutálisan kedvezményes jegyárak, premier előtti vetítések, hatalmas tömeg, sztárok minden mennyiségben és persze rengeteg film. Az NLCafé segít eligazodni a pénteken kezdődő Filmünnep káoszában.
okt. 11
9:26
Diplomás gyereket akarnak a szülők (NLCafé)
Sok családnak nagy teher a felsőoktatási tanulmányok finanszírozása. A munkaerő-piaci esélyekkel kapcsolatban a szülők meglehetősen pesszimisták.
okt. 11
9:42
Ne dobd ki! 13 tipp a régi törölköző újrahasznosításához! (NLCafé)
Foltos lett, elkopott, elszakadt a régi törölköződ, te mégis sajnálod kidobni? Íme 13 hasznos trükk, segítségükkel újrahasznosíthatod a megunt fürdőszobai textíliát.
okt. 11
10:00
X-Faktor: Így alakult át Krasznai Tünde - fotó (NLCafé)
Porcelánbabává varázsolták a lázadó külsejű énekesnőt.
okt. 11
10:36
Könnyen bedőlünk az álvirslinek (NLCafé)
Leginkább az a mérvadó, hogy „milyen érzés volt beleharapni".
okt. 11
11:12
Mutasd a Gépkocsid! (est.hu)
Újraindult a Totalcar a DoQ-n! Winkler és Karotta immáron az ötödik évaddal jelentkezik, hogy újabb kocsikat mutassanak be - a maguk módján.
okt. 11
11:12
Nő lett az idei irodalmi Nobel-díjas (NLCafé)
Alice Munro kanadai írónőnek ítélte oda az elismerést a Svéd Akadémia. Kuriózum, hogy ezúttal olyan szerzőt díjazott a testület, aki nem írt mást, csak novellát.
okt. 11
11:14
A legfurcsább ételmúzeumok (NLCafé)
A világ legnagyobb útikönyvkiadója, egy magyar szalámi- és paprikamúzeumot is a legjobb ételmúzeumok közé sorolt. Azonban korántsem ez a legfurcsább ilyen hely a világon...
okt. 11
11:16
Óriási baki az új Bridget Jones könyvben (NLCafé)
Vannak, akik örülnek a hibás példánynak.
okt. 11
11:48
Fogacskák és a hozzátáplálás (NLCafé)
Ismét tévhitet oszlatunk: csak akkor adjunk darabosabb ételt, ha már van foga!
okt. 11
11:50
A baba étele és éjjele, avagy van-e összefüggés a baba étkezése és alvása között? (NLCafé)
Sok kisbaba kel fel még fél éves kora után is, akár többször is éjszaka. Az alvásproblémák mögött húzódhatnak-e rossz étkezési szokások, emésztési problémák?
okt. 11
12:06
Étkezéssel kapcsolatos problémák 2. (NLCafé)
A hozzátáplálás megkezdésével a gyermek emésztőrendszerére komoly feladat hárul, amivel még nem biztos, hogy meg tud küzdeni. Odafigyelőnek és türelmesnek kell lennünk a folyamatban, hiszen ahogy a szobatisztaság megkezdésének szempontjából is nagyok a különbözőségek, úgy az emésztés szempontjából is. Mindegy mit is ír a könyv, figyeljünk gyermekünk jelzéseire!
okt. 11
12:08
Takaríts a fotelből! Itt a távirányítós kefe (NLCafé)
Fel sem kell állni a fotelből a portörléshez.
okt. 11
12:10
Étkezéssel kapcsolatos problémák 2. (NLCafé)
A hozzátáplálás megkezdésével a gyermek emésztőrendszerére komoly feladat hárul, amivel még nem biztos, hogy meg tud küzdeni. Odafigyelőnek és türelmesnek kell lennünk a folyamatban, hiszen ahogy a szobatisztaság megkezdésének szempontjából is nagyok a különbözőségek, úgy az emésztés szempontjából is. Mindegy, mit is ír a könyv, figyeljünk gyermekünk jelzéseire!
okt. 11
12:12
Szezonális: CÉKLA (NLCafé)
A téli zöldségek egyik jellegzetes képviselője a cékla, mely a sütőtökhöz hasonlóan igazi gyógynövény felnőttnek, gyereknek egyaránt. De lássuk, mit is tud ez a gumó?
okt. 11
12:24
Sütőtök a hozzátáplálásban (NLCafé)
A sütőtök, amilyen megosztó a felnőttek között, a gyerekek körében éppen hogy nagy népszerűségnek örvend vidám, élénk színe és édeskés íze miatt. Kora ősztől kapható, így az év közel felében adhatjuk babáinknak.
okt. 11
12:42
A mászó babát utánozzák a kutyák - videó (NLCafé)
Napi cuki, kisgyerekkel és két tanulékony kutyával.
okt. 11
13:00
Az utcán szült egy pécsi nő (NLCafé)
Két sétáló nő sietett a vajúdó nő segítségére a szülés levezetésében.
okt. 11
13:54
Szakítás után hova tűnnek a közös barátok? (NLCafé)
Ha azt gondolod, hogy szakítás után nemcsak a fiúdnak, de a közös barátoknak is búcsút inthetsz, most megnyugtatunk: nem kell így lennie. Csak légy te az okosabb – megmutatjuk, hogyan kezeld a kellemetlen szituációkat, így tuti nem maradsz majd barátok nélkül!
okt. 11
13:56
Kiszivárogtak a családi járulékkedvezmény részletei (NLCafé)
A kedvezmény kiterjesztése alapvetően a három vagy több gyermeket nevelő családokat, illetve a két gyermeket nevelő egyedülállókat érinti kedvezően.
okt. 11
14:30
Függőágyban repülhet a baba (NLCafé)
Ha kisbabával indulsz repülőútra, jól jöhet ez a praktikus babaágy.
okt. 11
14:48
Így néz ki a tökéletes menyasszonyi ruha (NLCafé)
Továbbra sem múlik a Kate Middleton-hatás.
okt. 11
15:06
10 különbség az első és a második gyerek között (NLCafé)
Ugyanúgy szereted, ugyanúgy vártad, ugyanúgy törődsz vele és meg vagy róla győződve, hogy mindig is a legjobban nevelted. Mégis minden más. Naná, hiszen az egyik elsőként érkezett a családba, a másik viszont egy rutinos anyukához került. Hogy is lehetne minden ugyanolyan?
okt. 11
15:08
Bizarr: 20 négyzetméteres tojás (NLCafé)
Aludnál polcon, egy nagyra nőtt tojás belsejében?
okt. 11
15:24
Golden Globe-díjat kaphat az RTL-es produkció (NLCafé)
Folytatódhat az Aglaja nemzetközi sikere. Újabb díjat söpörhet be az Ónodi Eszter főszereplésével készült film.
okt. 11
15:26
Kell a szex az életben maradáshoz! (NLCafé)
Sok harmincas nő él négyéves kori szexualitásához kapcsolódó blokkokkal a fejében, amelyek aztán szégyenhez és szexuális problémákhoz vezetnek. Pedig jó lenne, ha észrevennénk, hogy a testünk intelligens: ha figyelünk a jelzéseire, segít a párválasztásban is. Dr. Ruczek Évával, a Sexual Grounding terápia hazai képviselőjével beszélgettünk.
okt. 11
15:43
High-tech cég lett a "Legjobb Női Munkahely" (NLCafé)
Kiderült, mely cégek babusgatják legjobban ma Magyarországon a munkavállaló nőket. Nem minden kategóriában sikerült nyerteseket választani...
okt. 11
15:45
Gombaszörny termett Somogyban (NLCafé)
A hatalmas pöfeteget kirántották, több család, többször is jóllakott belőle.
okt. 11
16:36
Naponta 39 ezer új gyermekházasság (NLCafé)
Az UNICEF a Lánygyermekek október 11-ei világnapja alkalmából a gyerekházasság kockázataira és következményeire kívánja felhívni a figyelmet.
okt. 11
17:30
10 kérdés, 10 válasz - Szinetár Dóra (NLCafé)
Hivatás, irigység, vonzalom: ezen a héten Szinetár Dórát kérdeztük.
okt. 11
17:49
Turitrend: őszi ruhatár a legolcsóbban (NLCafé)
Bár vannak még szép napok, itt az évszakváltás a nyakunkon, muszáj beszerezni néhány szép melegebb holmit. De nem kell túl sokat költeni, megmutatjuk, hogy a használtruhaboltok kínálatában is megtalálhatjuk az idei trendeket.
okt. 11
19:55
Gombaszörny termett Somogyban (NLCafé)
A hatalmas pöfeteget kirántották, több család, többször is jóllakott belőle.
okt. 11
19:57
Konyhai történetek a Balkánról (NLCafé)
Páratlan utazásra hívnak a bolgár fotós, <a href=http://emaxphotography.com/index.php/gallery/vie/69 > Eugenia Maximova </a> képei, aki saját hazájának kultúráját, szépségét, szegénységét mutatja be a Konyhai történetek a Balkánról című sorozatában.

Keresés