2013. október 11. péntek

okt. 11
3:06
F1: Japán Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Japánban folytatódik az F1-es idény, s az a kérdés, folytatódik-e Sebastian Vettel diadalmenete? Az első szabadedzéseken az utóbbi időben nem a háromszoros világbajnok, hanem Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, s a Mercedesnek állítólag nagyon fekszik a pálya. Mire lesz mindez elég? Majd a hétvégén kiderül. Az első edzéstől kezdve jó időt jósolnak Szuzukára.
okt. 11
4:54
F1: Mercedes-fölény az első edzésen Szuzukában (She)
Lewis Hamilton sorozatban a negyedik nagydíjhétvégét kezdte úgy, hogy az élen zárta az első szabadedzést: Monza, Szingapúr és Dél-Korea után Szuzukában is az övé lett a legjobb kör az első másfél órában, de a Mercedes fölénye ezúttal sokkal nagyobbnak tűnik a Red Bull-lal szemben, mint a többi versenyen. Ám a többin Sebastian Vettel fordítani tudott, és a versenyek után már ő örült – nagy…
okt. 11
5:48
NFL: Eli Manning 15. elpasszolt labdája, a Giants 6. veresége (She)
Eli Manning, a New York Giants irányítója a Chicago Bears ellen tovább növelte az ellenfélhez passzolt labdái számát, már 15 interceptionnél jár (ez hattal több, mint bárki másé), amit nem bír el a csapata: a Giants 27–21-re kikapott, s hat fordulót követően hat vereséggel áll.
okt. 11
7:00
NHL: bravúrral maradt hibátlan a Colorado és a San Jose (She)
Négy mérkőzés után is százszázalékos a Colorado Avalanche az NHL-ben, a negyedik diadalát ráadásul a tavaszi döntős Boston otthonában aratta, ami hatalmas fegyvertény Patrick Roy vezetőedző számára. A San Jose is megőrizte veretlenségét, miután Vancouverben szerzett értékes skalpot.
okt. 11
7:02
NB II: legalább hat pont kell a száműzöttek visszatéréshez (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV keretébe akkor térhet vissza Bognár Zsolt és Bali Péter, ha a csapat a következő négy bajnoki mérkőzésen 6-9 pontot szerez. A csütörtöki megbeszélésen az is eldőlt, hogy Supka Attila folytathatja munkáját.
okt. 11
7:04
F1: Japán Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Japán Nagydíj első szabadedzésén, de ehhez már hozzászokhattunk a legutóbbi F1-es hétvégéken. Ahhoz is, hogy ezt követően a Red Bull és Sebastian Vettel átveszi a hatalmat – kérdés, ezúttal megszakad-e a trend, és az élen maradnak az „ezüstnyilak”, vagy megint a szokásos forgatókönyv szerint zajlanak az események? Esetleg megtáltosodik a Lotus vagy a…
okt. 11
7:18
MLB: a Detroit zsinórban harmadszor főcsoportdöntős (She)
A Nemzeti ligában St. Louis Cardinals–Los Angeles Dodgers, az Amerikai ligában Boston Red Sox–Detroit Tigers párharcot rendeznek az észak-amerikai profi baseballbajnokság, az MLB rájátszásában. A Detroit zsinórban harmadszor jutott el a konferenciadöntőig. A két győztes csap össze a World Seriesben a bajnoki címért.
okt. 11
7:36
Holland-magyar: van, aki alig várja Van Gaal búcsúját (She)
Alig várja Louis van Gaal távozását Wim van Hanegem, a korábbi 52-szeres válogatott labdarúgó, aki a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtező előtt nyilatkozott a németalföldi sajtónak. A vezetőedzőként a Feyenoordot és az AZ-et is irányító 69 éves szakember szerint Van Gaal rossz választás volt az oranje kispadjára.
okt. 11
7:54
Vb 2014: a románok csak a törökökkel számolnak (She)
A román Pro Sport című lap munkatársa megkérdezte Vlad Chirichest, a válogatott egyik legértékesebb labdarúgóját a második helyért zajló versenyfutás kapcsán, és a Tottenham Hotspur hátvédjének nyilatkozatából az tűnik ki: a magyarokkal ő már nem számol.
okt. 11
7:56
Ferencváros: Akeem Adams magához tért (She)
Alig néhány nappal azután, hogy amputálni kellett a bal lábát, végre jó hírek érkeztek Akeem Adamsről: a Ferencváros trinidadi futballistáját tegnap levették a lélegeztetőgépről, és fel is ébresztették – számolt be róla a Blikk. Az élvonalbeli klub légiósa súlyos infarktuson esett át szeptember 25-én budapesti otthonában, és azóta mesterséges kómában feküdt a városmajori klinikán.
okt. 11
8:12
Egervárit nem szabadna meneszteni - Kiprich József (Agroinform)
A Feyenoord egykori csatára kitartana Egervári Sándor mellett, a hatharom.com-nak elmondta, nincs értelme váltani.
okt. 11
8:30
Videó: Fogcsikorgatva, mindent a hazáért! - Buzánszky Jenő (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Hollandia ellen lép pályára a világbajnoki selejtezősorozat utolsó előtti állomásaként. Azt a főszereplőktől már megtudhattuk, hogy csak a győzelemnek van igazi értéke, és hogy hitük szerint ezt az álmot igenis képes valóra váltani az Egervári Sándor vezette nemzeti csapat. Az NSO Tv ezúttal a futballhoz ezer szállal kötődő szakembereket kérdezte meg, mit várnak a…
okt. 11
8:30
Hamiltoné az első, Vettelé a második szabadedzés (Metropol)
A brit versenyzőt csapattársa, Nico Roseberg követte. A Mercedesek mögött Vettel végzett a 3. helyen.
okt. 11
8:32
Újra felszáll Besenyei Péter is (Metropol)
Három kontinensen hét futammal tér vissza a Red Bull Air Race.
okt. 11
8:48
Hamilton volt az első szabadedzés legjobbja (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki, első szabadedzésén.
okt. 11
8:48
WNBA: elszállt az Álom, a Minnesota Lynx a bajnok (She)
A Minnesota Lynx nyerte meg az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) 2013-as szezonját, miután a finálé harmadik mérkőzésén 86–77-re legyőzte az Atlanta Dreamet.
okt. 11
8:50
F1: Vettel az élre küzdötte magát Szuzukában (She)
Hiába volt Lewis Hamilton a leggyorsabb a Japán Nagydíj első szabadedzésén, Sebastian Vettel délután a lágyabb gumikeverékre váltva ismét megmutatta, hogy ő a legjobb a mezőnyben, és Szuzukában sem hajlandó lemondani a győzelemről, amely a negyedik világbajnoki címet érheti neki abban az esetben, ha Fernando Alonso ott zárja a versenyt, ahol a pénteki tréninget. Csakhogy a spanyol nem mutatta meg…
okt. 11
9:06
FTC: Adams hazájában naponta 140 Akeem-mezt adnak el (She)
Abigail Francis értékesítési menedzser a trinidadexpress.com oldalnak arról számolt be, hogy hazájában naponta mintegy 140 darab !Support, Akeem! felirattal ellátott pólót adnak el, amely a Ferencváros szívinfarktussal kórházba került labdarúgójának, Adamsnek a gyógyulását hivatott segíteni.
okt. 11
9:08
F1: holtan találták María de Villotát, a Marussia korábbi tesztpilótáját (She)
Ma reggel holtan találták egy sevillai szállodaszobában María de Villotát, a Marussia korábbi tesztpilótáját.
okt. 11
9:24
Holland-magyar: Egy vagy két csatár? Nincs értelme erről beszélni - Várhidi (She)
A Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőn a döntetlen is csodaszámba menne, a helyzet azonban annál faramucibb, elvégre másodikok alighanem csak úgy lehetünk, ha mind a három pontot hazahozzuk Amszterdamból. Tényleg csak a rend kedvéért: van olyan taktika, amely legalább némi esélyt tartogathat a bombameglepetésre?
okt. 11
9:24
Győzelmi kényszerben az FTC (Metropol)
Az FTC-Rail Cargo Hungária, nő kézilabdásainak fontos győzelmet kell aratniuk a BL-ben.
okt. 11
9:26
FTC: Orosz Pál topklubok vezetőivel dolgozik együtt (She)
Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját, Orosz Pált beválasztották az Európai Klubok Szövetségének (ECA) marketing- és kommunikációs bizottságába.
okt. 11
9:42
Videó: Nikolics és Németh is a lehetőségre vár (She)
Hollandia elleni fellépésére készül a magyar labdarúgó-válogatott a 2014-es vb selejtezőinek keretében. Szalai Ádám betegsége miatt a keret többi, csatárposzton bevethető játékosa is reflektorfénybe kerülhet – Németh Krisztián és Nikolics Nemanja egyaránt készen áll az ezúttal jóval sokrétűbbnek látszó feladat végrehajtására.
okt. 11
9:42
Meg lehet zavarni a hollandok tapasztalatlan védelmét - Moniz (Agroinform)
A Ferencváros vezetőedző mondta el a véleményét honfitársairól a péntek esti világbajnoki selejtező kapcsán.
okt. 11
9:44
Videó: a szögletzászlótól lőtt akciógólt a holland támadó (She)
A holland U21-es labdarúgó-válogatott idegenben is komoly, 6–0-s győzelmet aratott Grúzia korosztályos csapata ellen. A második félidő elején, kétgólos vezetésnél olyat láthattak a találkozóra kilátogató szurkolók, amilyet korábban nem sokszor. A Twente csatára, Luc Castaignos a szögletzászlónál kevergetett, majd beadásra szánta el magát, amely a vártnál jobban sikerült: a labda a jobb oldali…
okt. 11
10:00
Elhunyt a Marussia korábbi női tesztpilótája (Infostart)
Elhunyt Maria de Villota, a Marussia Forma-1-es istálló korábbi spanyol tesztpilótája.
okt. 11
10:00
F1: Én csak imádkozni szeretnék Maríáért - Alonso (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk: ma reggel holtan találták egy sevillai szállodaszobában María de Villotát, a Marussia korábbi tesztpilótáját. A tragikus hír rutinos F1-es pilótákat, köztük a honfitárs Fernando Alonsót is megrendített.
okt. 11
10:18
Sznúker: meg akarták vesztegetni Ronnie O'Sullivant (She)
Ronnie O'Sullivan nemrég megjelent életrajzi könyvében (Running) leírta, hogy tíz évvel ezelőtt megpróbálták rávenni egyik Premier League-meccsének eladására. A 37 éves sznúkeresnek 20 ezer angol fontot (mintegy 7 millió forintot) ajánlottak, ám ő visszautasította azt.
okt. 11
10:18
Elhunyt a Forma-1-es Marussia korábbi női tesztpilótája (Metropol)
A 33 éves De Villotát sevillai hotelszobájában találták holtan, az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok.
okt. 11
10:18
Akeem Adamst felébresztették (Agroinform)
Dr. Szelid Zsolt szerint, ha a hét végéig nem lép fel komplikáció, talán lesz ok az optimizmusra - írja a Blikk.
okt. 11
10:20
Jöjjön, aminek jönnie kell! (Agroinform)
Valamilyen módon legalább a hollandok tudtára kellene adni, hogy nyerni akarunk. Aztán vagy elhiszik, vagy nem.
okt. 11
10:36
Holland-magyar: Építkezni inkább a holland térfélen kellene - Csank (She)
Csank János, korábbi szövetségi kapitányunk a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtező előtt kicsit szakmázva megjegyezte, a rivális jellemzően letámad, nyomás alatt tartja az ellenfelet, amiből nálunk lehet zűr, mert ha mi is gyorsan szeretnénk futballozni, alighanem eladjuk a labdát, ha viszont lassabban játszunk, letámadnak bennünket, és úgy kényszerítenek hibára.
okt. 11
10:38
Holland-magyar: Guzmics Richárd megragadná az esélyt (She)
A ma esti Hollandia–Magyarország labdarúgó vb-selejtező kapcsán Guzmics Richárd, a Haladás védője nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának.
okt. 11
10:40
Játékossors: Ne ítéljenek meg elhamarkodottan - Lanzafame (She)
A Sportitalia oldalnak nyilatkozó, a fogadási csalási ügyben való részvételéért július közepén kapott 16 hónapos eltiltását töltő Davide Lanzafame – többek között a Juventus és a Bp. Honvéd korábbi labdarúgója – arról számolt be, hogy sportkarrierje nem igazán fényes időszakát éli, de elítéli a fölötte elhamarkodottan ítélkezőket.
okt. 11
10:42
Videó: Eli Manning ezúttal három interceptiont dobott (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 6. játékhetének nyitó meccsén az öt vereséggel rajtoló New York Giants Chicagóba látogatott. A legnagyobb kérdés az volt, hogy a vendégek irányítója, Eli Manning képes-e túllépni eddigi gyenge teljesítményén (öt mérkőzésen 12 interceptiont dobott). A helyes válasz: nem. A legifjabb Manning testvér ezúttal háromszor passzolt az ellenfél védőihez, a…
okt. 11
10:54
IndyCar: kiengedték a kórházból a félelmetes balesetet szenvedő pilótát (She)
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy az IndyCar autóverseny-sorozat houstoni futamán félelmetes balesetet szenvedett Dario Franchitti, akit bordasérülésekkel, bokatöréssel és agyrázkódással vittek kórházba, és több néző is megsérült. A legfrissebb hírek szerint a brit pilótát már kiengedték a kórházból.
okt. 11
10:54
Gigászok csatájából húznánk hasznot (Agroinform)
Pénteken a Vardar Szkopje-Larvik női kézilabda BL-találkozóból szereznénk meg a napi betevőt.
okt. 11
10:56
Úszás: Kapás Boglárka egy hónapja nem mehet vízbe (She)
A kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok úszó, Kapás Boglárka nem tesz le a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon való részvételről, bár az ottani (jó) szereplést alaposan megnehezíti egy betegsége, ami miatt már egy hónapja nem mehet vízbe, és egyelőre még a visszatérésének időpontja sem biztos.
okt. 11
11:12
Holland-magyar: a helyi sajtó Van Persie-ről és Vormról ír (She)
A holland sajtó is kiemelten foglalkozik a pénteki, Magyarország elleni labdarúgó-világbajnoki selejtezővel. Helyszínen tartózkodó kollégánk segítségével a jelentősebb lapok beharangozóiból és szalagcímeiből szemezgettünk.
okt. 11
11:12
Ronaldo szerint Neymar a világ legjobbja lehet (Metropol)
A brazilok egykori szupersztárja, Ronaldo szerint 21 éves honfitársa, Neymar egyszer a világ legjobb labdarúgója lehet.
okt. 11
11:12
Hamilton és Vettel nyerte az első két szabadedzést (Agroinform)
A Red Bull világbajnoki címvédő, a jelenlegi pontversenyben is élen álló német pilótája vasárnap újra vb-győztes lehet.
okt. 11
11:14
Videó: palánkra kenés és csípődobás a Minnesota védőitől (She)
A Minnesota Wild hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 10. játéknapján a Winnipeg Jets ellen. A sikerhez a végig kitűnően és főképp brutálisan működő védekezés adta az alapot Mikko Koivuéknak. Az első harmad 3. percében Clayton Stoner plakátolta ki Mark Scheifelét, a záró játékrészben pedig a rutinos Keith Ballard reptette meg Evander Kane-t egy…
okt. 11
11:30
Chelsea: Torres szerint túlreagálták a rossz időszakát (She)
A Chelsea labdarúgócsapatának spanyol csatára, Fernando Torres egy interjúban elmondta, tisztában van vele, hogy a brit rekordot jelentő ötvenmilliós átigazolási díjáért cserébe többet várnak tőle, ugyanakkor úgy érzi, a közvélemény eddig túlságosan is negatívan reagált a játékára.
okt. 11
11:30
Edzőváltás az MTK kézicsapatánál (Metropol)
Menesztették Borsodi Pétert, az NB I-ben pont nélkül álló MTK Budapest női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét.
okt. 11
11:32
Női kézilabda NB I: menesztették az MTK vezetőedzőjét (She)
Menesztették Borsodi Pétert, az NB I-ben pont nélkül álló MTK-BSE női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét.
okt. 11
11:48
Brazília: Neymar a világ legjobbja lehet - Ronaldo (She)
A brazilok egykori szupersztárja, Ronaldo szerint 21 éves honfitársa, Neymar egyszer a világ legjobb labdarúgója lehet.
okt. 11
11:48
Holtan találták a Marussia korábbi pilótanőjét (Agroinform)
A 2012 nyarán súlyos balesetet szenvedett María de Villota pénteki halálának körülményei egyelőre nem tisztázottak.
okt. 11
11:50
Holland-magyar: Lebecsültek minket 29 éve - Varga J. (She)
Az 1984-ben Hollandiában vb-selejtezőn 2–1-es győzelmet arató magyar labdarúgó-válogatott balhátvédje, Varga József öt százalék esélyt lát a mai győzelmünkre. A korábbi futballista a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta: ne álmodozzunk, a magyar játékosok jelenleg ennyire képesek, ne várjunk tőlük sokkal többet, leginkább a szerencsében bízzunk. Varga figyelmetlennek és…
okt. 11
12:06
Asztalitenisz Eb: párosban már nincs versenyben magyar (She)
Kellemetlen meglepetést okozva minden magyar, illetve magyar érdekeltségű duó búcsúzott a párosverseny pénteki első fordulójában a Bécs melletti Schwechatban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 11
12:06
Gerwen sima győzelmével kaszálnánk (Agroinform)
A válogatott meccsek mellett a darts is szépen hozhat a konyhára péntek este.

Keresés