2013. október 17. csütörtök

okt. 17
0:06
NS: Exkluzív interjú Papinnel; hazánkban Nuno Gomes! - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
okt. 17
0:06
Kikapott a Pécs Zágrábban (Metropol)
A PINKK Pécsi 424 vereséget szenvedett Zágrábban a női kosárlabda Közép-európai Liga szerdai játéknapján.
okt. 17
7:00
Bécs-Budapest ultramaraton - Közel 250 induló (Infostart)
Az egyéni és a váltó kategóriákban közel 250-en állnak rajthoz a három országot érintő, ötnapos Bécs-Pozsony-Budapest ultramaratoni futóversenyen, mely szombaton reggel indul a bécsi Praterből.
okt. 17
7:00
NHL: Lundqvist Washingtonban nullázta le a Capitalst (She)
A New York Rangers és az Anaheim Ducks győzelmét hozta az NHL legutóbbi játéknapja, amelynek hőse a Capitalst Washingtonban lenullázó Henrik Lundqvist kapus volt.
okt. 17
7:36
FTC: Adams még lélegeztetőn, nem múlt el az életveszély (She)
Bár már felébresztették a mély altatásból Akeem Adamst, a  Ferencváros szeptember 25-én súlyos szívinfarktuson áteső trinidadi légiósát, a játékos még nincs tisztában vele, hogy amputálták a bal lábát. Adams továbbra is lélegeztetőgépen van, mert túlságosan legyengült ahhoz, hogy magától lélegezzen. Jobbára alszik, az életveszély még mindig nem múlt el.
okt. 17
8:12
Vb 2014: Ha Budapesten nem áll be Chipciu… - Bölöni (She)
Bölöni László szerint a román válogatott nem ezért készülhet a világbajnoki pótselejtezőre, mert jobb a magyarnál és a töröknél, hanem azért, mert kevesebbet hibázott, mint közvetlen riválisai.
okt. 17
8:13
Elnök úr, segítünk! - kapitányjelöltjeink (Agroinform)
Frank Rijkaardtól Felix Magathig, avagy a hatharom.com javaslatai a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
okt. 17
8:30
Juventus: Dzsudzsák Conte kiszemeltjei között - sajtóhír (She)
Az olasz La Stampa szerint Dzsudzsák Balázs is képbe került a Juventusnál, ahol a téli átigazolási időszakban szélsőt akarnak vásárolni. Antonio Conte listájának tetején a PSG-ben keveset játszó Jérémy Ménez és a Dinamo Kijevben légióskodó Jeremain Lens szerepel, de az alternatív lehetőségek között van a Dinamo Moszkva magyar játékosa is.
okt. 17
8:48
Férfi kézi BL: ötgólos dán győzelem Szlovéniában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti mérkőzésén a dán Aalborg fontos győzelmet aratott Szlovéniában, a Gorenje Velenje vendégeként. Az Aalborg eddig csak a Hamburg, Flensburg német párostól kapott ki a csoportban, így jó úton halad a nyolcaddöntő kivívása felé.
okt. 17
8:50
Videó: ledöntött gát - bánat után robognak a Loki kézisei (She)
A Debrecen női kézilabdacsapata az előző szezonban ugyan papíron kiesett az NB I-ből, de mivel a másodosztályt megnyerő szekszárdiak nem vállalták az NB I-es tagságot, a Loki az idén is az első osztályban vágott neki a szezonnak. Köstner Vilmos, a DVSC szakmai igazgatója az NSO Tv-nek elmondta, ebben az idényben az a cél, hogy a Loki stabil középcsapattá váljon.
okt. 17
8:52
Autósport: Baumgartner indul a DTM idényzáró betétfutamán (She)
Rajthoz áll a német túraautó-bajnokság hét végi idényzáró hockenheimi futamának betétversenyén Felix Baumgartner, aki egy éve 39 kilométeres magasságból ugrott le, ezzel világrekordot állított fel. Az osztrák extrémsportolónak ez lesz az első versenye a VW Scirocco-kupában, amelyben olykor elindulnak német sztárok.
okt. 17
9:06
A kapitány szerint a 3. hely nem is rossz (Metropol)
Csábi József nem gondolt rá, hogy hazaküldi a válogatottól a magyar futballt élesen kritizáló Szalai Ádámot.
okt. 17
9:24
Videó: Varga bombázott, a Győr kiütötte a Fradit (She)
A labdarúgó Ligakupa F-csoportjának 4. fordulójában a bajnok Győri ETO FC hazai pályán 4–1-re kiütötte a címvédő Ferencvárost. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 17
9:24
Romario kirohanása a FIFA és a CBF ellen (Metropol)
A 1994-es világbajnok brazil válogatott tagja, jelenlegi parlamenti képviselő szerint a jövő évi világbajnokság házigazdájaként már így is túl sok pénzt költöttek el a szervezők, és az emberek szeretnék tudni, ezt mire fordították.
okt. 17
9:25
Dunn megizzadhat a thai csodagyerek ellen (Agroinform)
A szezon negyedik pontszerzőjén, az Indian Open harmadik játéknapján egy thai tehetségbe fektetünk.
okt. 17
9:26
Juventus: a BL-gólgyáros kihagyja a Real elleni meccseket (She)
A Juventus három hétig nem számíthat Fabio Quagliarellára, aki kedden edzésen lovaglóizom-sérülést szenvedett. A torinóiak eddigi mindkét (egyébként döntetlennel záruló) BL-csoportmeccsén gólt szerző támadó így kihagyni kényszerül a Real Madrid elleni találkozókat.
okt. 17
9:27
Bale szombaton szerepet kap Ancelottitól (Agroinform)
A walesi szélső csereként kaphat lehetőséget a Real Madridban a Málaga elleni bajnokin.
okt. 17
9:28
Vb 2014: Romário szerint a FIFA korrupt, Blatter pedig tolvaj (She)
Romário, az 1994-es világbajnok brazil válogatott tagja, jelenlegi parlamenti képviselő éles kirohanást intézett a Nemzetközi (FIFA) és a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) vezetői ellen, akiket gyakorlatilag korrupcióval vádolt meg.
okt. 17
10:00
Vívás: Imre Géza a riói olimpiáig folytatja (She)
A 2016-os riói olimpiáig folytatja pályafutását Imre Géza, a világbajnok férfi párbajtőrcsapat tagja. Az augusztusi, budapesti vb-t követően, a csapataranyérem megszerzése után az együttes 38 éves korelnöke úgy nyilatkozott a további sportpályafutását firtató kérdésre, hogy aludnia kell még néhányat, mielőtt határozna. A vívószövetség csütörtöki tájékoztatása szerint mostanra eldöntötte:…
okt. 17
10:00
Nem lenne helyes, ha a Real Madridról beszélnék - Falcao (Agroinform)
Radamel Falcao megtisztelőnek tartja Florentino Pérez szavait, de egyelőre a Monacóra koncentrál.
okt. 17
10:18
Videó: dortmundi varázsló - bekötött szemmel is jól céloz (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dortmund középpályása, Marco Reus zseniálisan céloz. A 15-szörös német válogatott labdarúgó a lécről rúgta a gumiabroncsok közé a labdát. Tekintse meg, érdemes!
okt. 17
10:20
Felkészülés: brazil-orosz novemberben Torontóban? (She)
A Toronto Sun című lap értesülései szerint a brazil labdarúgó-válogatott novemberben Oroszországgal játszhat felkészülési mérkőzést Kanadában. A két csapat a hírek szerint november 19-én csaphat össze a torontói Rogers Centre-ben.
okt. 17
10:22
FIFA-világrangista: 13 helyet visszaesett a válogatott, így 43. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 13 helyet visszacsúszva a legutóbbi, szeptemberi világranglistához képest jelenleg a 43. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos rangsorában.
okt. 17
10:36
FIFA-világranglista: 13 helyet visszaesett a válogatott, így 43. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 13 helyet visszacsúszva a legutóbbi, szeptemberi világranglistához képest jelenleg a 43. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos rangsorában.
okt. 17
10:54
Videó: gúnyos taps - Kassai öltözőbe küldte a bolgárt (She)
A cseh labdarúgó-válogatott 1–0-ra nyert Bulgária ellen vb-selejtezőn. A mérkőzést Kassai Viktor vezette, aki a 74. percben, 1–0-s vendégvezetésnél kiállította Petar Zanevet, a hazaiak védőjét. A játékos gúnyosan tapsolni kezdett, amiért a magyar játékvezető pirosat mutatott fel neki. Tekintse meg a jelenetet 2:43-tól!
okt. 17
10:54
Blatter csal, Valcke zsarol, a FIFA kirabolta a brazilokat - Romário (Agroinform)
Kőkeményen megmondta a véleményét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségről az 1994-es világbajnok brazil válogatott tagja.
okt. 17
10:56
Vb 2014: a franciák nem kiemeltek a pótselejtezőn (She)
Csütörtökön a FIFA a legfrissebb világranglistával együtt hivatalossá tette a világbajnokság európai pótselejtezőjének kiemelését, s az is kiderült, melyik hét válogatott került az első kalapba a vb-csoportok december 6-ai sorsolásán.
okt. 17
10:58
Varázslat a magyar kalapban meg az izlandi fociban (She)
Az első kalapból öt, a másodikból egy, a harmadikból három (!) válogatott harcolta ki eddig Európából a részvételi jogot a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokságra. De mi történt a többiekkel? Miért állíthatjuk a minapi érzelmi megrázkódtatás és a kikövetelt kapitánybúcsú dacára is, hogy a magyar válogatott az elvártnak megfelelő teljesítményt nyújtott az elmúlt bő egy évben? Miért Izland a…
okt. 17
11:12
Vb 2014: hét ország helye már biztos az első kalapban (She)
Csütörtökön a FIFA hivatalossá tette, melyik hét válogatott kerül bele az első kalapba a világbajnokság csoportjainak december 6-ai sorsolásán. A hetedik csapat kiléte attól függ, Uruguay sikerrel vívja-e meg a Jordánia elleni pótselejtezőt.
okt. 17
11:12
A franciák nem kiemeltek, a magyar csapat 13 helyet rontott (Agroinform)
A magyar válogatott a 43. helyen áll a FIFA legfrissebb világranglistáján, a pótselejtezőket hétfőn sorsolják.
okt. 17
11:14
Női kézilabda: Planéta és Mayer is a válogatott keretében (She)
Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 20 fős keretét az október 25–27. között sorra kerülő szombathelyi Provident-kupára és az azt megelőző felkészülési időszakra. A csapat október 21-én kezdi meg az edzéseket Szombathelyen, majd a brazilokkal, a horvátokkal és a norvégokkal méri össze erejét.
okt. 17
11:30
Videó: bombagólok - Tisza-dupla a Vasas ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa A-csoportjában a DVTK gól nélküli első félidőt követően 4–2-re legyőzte odahaza a Vasast. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 17
11:32
Bayern: addig játékosbarát Guardiola, amíg elfogadják döntéseit (She)
A Bayern München labdarúgócsapatát nyár óta irányító Pep Guardiola először figyelmeztette nyíltan játékosait arra, hogy el kell fogadniuk a döntéseit, máskülönben kikerülhetnek a csapatból.
okt. 17
11:48
FIFA-világranglista - A magyar válogatott 13 helyet rontott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott a 30-ról a 43. helyre esett vissza a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet.
okt. 17
12:06
Videó: 25 métert repült a kerékpáros - csak harmadik lett (She)
Minden idők legnagyobb hátra szaltóját mutatta be Cameron Zink, amerikai extrémkerékpáros. Az utahi Virginben rendezett Red Bull Rampage-on sziklás hegyoldalon kellett lejönniük a versenyzőknek. Zink a trükkje közben 25 méter repült, ám ez sem volt elég a pontozásos versenyen, hiszen csak a harmadik lett.
okt. 17
12:06
Hajdu János keretet hirdetett (Agroinform)
Húszfős keretet nevezett meg a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a szombathelyi nemzetközi tornára.
okt. 17
12:24
Válogatott: Szalai ezt régóta mondja Egervárinak - Andrusch (She)
Szalai Ádám régóta hangoztatta véleményét a magyar futballvalóságról Egervári Sándor szövetségi kapitánynak, aki viszont megpróbálta ezt kiverni a fejekből, hogy megvalósítsa a csodát – mondta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában a magyar labdarúgó-válogatott kapusedzője. A 29 éve hollandverő Andrusch József szerint az ő csapatuk sem volt jobb, csak nekik volt egy kidolgozott…
okt. 17
12:26
Légiósok: Feczesin már edz, a visszatérés még odébb van (She)
Ismét edzésbe állt Feczesin Róbert, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova támadója. A térdsérülése után lábadozó magyar légiós a társaktól külön tréningezik, a jövő héten viszont már újra teljes értékű munkát végezhet.
okt. 17
12:28
NB II: hamarosan visszatérhet a nyíregyházi gólkirály (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza támadója, Bajzát Péter még a Cegléd elleni bajnokin kapott rúgást a vádlijára. A támadó nem léphetett pályára sem a Sopron, sem pedig a Balmazújváros elleni mérkőzésen, de kedden már társaival együtt tréningezhetett.
okt. 17
12:42
Anglia: Roy Hodgson elnézést kért a majmos vicc miatt (She)
„Etessétek a majmot” – így hangzott Roy Hodgson angol szövetségi kapitány egyik taktikai utasítása a Lengyelország elleni mérkőzés szünetében, amelyből két angol bulvárlap, a The Sun és a The Daily Mirror is botrányként számolt be a mérkőzést követően – miközben a válogatott játékosai és a stáb tagjai értetlenül állnak a mondvacsinált botrány előtt.
okt. 17
12:44
Videó: rosszkor rossz helyen - rögbis darálóban a bíró (She)
A rögbi legrangosabb európai kupasorozatának, a Bajnokok Ligájának megfelelő Heineken-kupában a csoportkör első fordulójában az Exeter Chiefs 44–29-re nyert a Cardiff Blues ellen. Az összecsapáson a bírót sem kímélték, simán leütközték, amit a fejéhez rögzített kamera fel is vett. Íme!
okt. 17
13:00
Légiósok: „Lovrencsics is hibás a gyenge szereplésért” (She)
Nem játszik gólgazdag meccseket a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Lech Poznan: Lovrencsics Gergő csapata 11 forduló alatt 11-szer talált az ellenfelek hálójába, ám így is ötödik a tabellán négy győzelemmel és ugyanennyi döntetlennel. Mariusz Rumak vezetőedző szerint a kevés találatról a gyengélkedő támadószekció tehet leginkább.
okt. 17
13:00
Háborognak a nagyok, mit keres Svájc és Kolumbia a kiemeltek között? (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség az októberi világranglista alapján készítette el a jövő évi vb kiemelését.
okt. 17
13:02
Wozniackitól sima, Raonictól szenvedős továbbjutást várunk (Agroinform)
Csütörtökön a luxemburgi női és a stockholmi férfi keménypályás tornákon bukkantunk értékkel kecsegtető tippekre.
okt. 17
13:04
Gálázhat a CSZKA és a Fener (Agroinform)
A CSZKA Moszkva Franciaországban, míg a Fenerbahce Ukrajnában arathat magabiztos sikert.
okt. 17
13:18
Kajak-kenu: „Látványsportként nem tudjuk magunkat eltartani” (She)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke szerint a kajak-kenu, mint versenysport nem tudja eltartani magát, újítani kell több dologban is. Baráth Etele vezetőként a tehetség felismerését tartja a legfontosabbnak, a politikában pedig minden oldalon vannak barátai. Mindezekről a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt.
okt. 17
13:36
Sportlétesítmény: légi felvételek a BS-ről és a loviról (She)
Látványos légi felvételek jelentek meg a Papp László Budapest Sportarénáról és a fővárosi Kincsem Parkról. Az ORFK légi fotósa, H. Szabó Sándor így látta szolgálati repülése során a létesítményeket a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Légirendészeti Parancsnoksága MI-2-es helikopterének fedélzetéről!
okt. 17
13:36
13 helyet rontott a magyar válogatott a FIFA ranglistáján (Metropol)
A világranglistát változatlanul a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezeti.
okt. 17
13:38
Férfi kézilabda: a PLER-hez került a Veszprém beállója (She)
Kölcsönben a PLER-nél folytatja pályafutását Alireza Muszavi, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának iráni játékosa – adta hírül a bajnokcsapat hivatalos honlapja.
okt. 17
13:40
Vb 2014: Hitzfeld a vb után nem edzősködik tovább (She)
Ottmar Hitzfeld, a 2014-es világbajnokságra kijutó svájciak szövetségi kapitánya abbahagyja az edzősködést a brazíliai torna után.

Keresés