2013. október 7. hétfő

okt. 7
0:33
Videó: csak két barátot kell hozni Fehérváron a teltházért (She)
A Videoton sima 3–0-s sikert aratott az Újpest felett az NB I 10. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után Kozma István, a lila-fehérek trénere elmondta, jól jön nekik a válogatott szünet, míg José Gomes szerint türelmetlenek voltak az első játékrészben, ezért nem tudtak betalálni.
okt. 7
0:51
Portugália: győzött a Porto, már 50 bajnoki óta veretlen (She)
Az FC Porto az Arouca otthonában aratott 3–1-es győzelemmel (Jackson Martínez duplázott, Juan Fernando Quintero Pintassilgo szépítő góljára válaszolva a 92. percben döntötte el a meccset) a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulóját is sikerrel vette, ezzel immár ötven meccse veretlen a ligában.
okt. 7
1:27
Videó: hatalmas baleset - Takuma Szato a korlátnak szállt (She)
Óriási baleset történt az IndyCar versenysorozat houstoni futamán. A korábbi F1-es pilóta, a japán Takuma Szato "megröptette" az autóját, ütközött versenytársával, Dario Franchittivel, majd a korlátnak perdült. Nem sok maradt az autójából.
okt. 7
1:45
Videó: hatalmas baleset, Franchitti autója félelmeteset repült (She)
Óriási baleset történt az IndyCar versenysorozat houstoni futamán. A japán Szato Takuma és Dario Franchitti kereke ért össze, utóbbi autója „piruettezve” felrepült a védőkorlátra. Franchittit hordágyon szállították el – a USA Today tájékoztatása szerint a pilótát bordasérülésekkel, bokatöréssel és agyrázkódással kezelik, de nem kell megműteni. Franchitti autójának levált darabjai a közönségbe…
okt. 7
2:03
NFL: 99 pontos thrillert nyert meg a Denver Dallasban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulójában a Denver Broncos egy utolsó másodperces mezőnygóllal 51–48-ra legyőzte idegenben a Dallas Cowboyst. A hazaiaknál Tony Romo zseniálisan játszott, 506 yardig és 5 TD-ig jutott, de az utolsó támadás során a saját célterülete előtt eladta a labdát, így a vendégeknek lehetőségük nyílt megszerezni a győztes pontokat, és ezzel éltek is…
okt. 7
5:57
Kamion Eb - Harmadszor nyert futamot a 17 éves magyar pilóta (Infostart)
Idei harmadik futamgyőzelmét aratta Major Benedek, az Oxxo Energy Truck Race Team 17 éves pilótája vasárnap a kamion Európa-bajnokság jaramai versenyhétvégéjén.
okt. 7
7:09
Női kézi: Semmi biztatót nem tudok mondani - Tomori (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros női kézilabdacsapata tegnap BL-mérkőzésen 32–23-ra kikapott a dán Midtjylland otthonában. A meccs után már idéztük Elek Gábor edző nyilatkozatát, aki szégyenteljes játékról beszélt. Az együttes két játékosa, Tomori Zsuzsanna és Vérten Orsolya sem tudott biztatót mondani.
okt. 7
7:09
Djokovics nyert, de Nadal a világelső (Behaviour)
Ismét feledhetetlen meccset vívott egymással a férfi tenisz jelenlegi két legjobbja. A pekingi torna döntőjében ezúttal Novak Djokovics viszonylag simán, két szettben, 6:3, 6:4-re legyőzte Rafael Nadalt. Ehhez persze az is kellett, hogy - miként néhány hete a US Open fináléjában tette azt a spanyol - a szerb világklasszis szinte hibátlanul játsszon. Zsinórban három elveszített kemény pályás…
okt. 7
7:11
Gyutai Adrián pontot szerzett az Eb-n (Behaviour)
Pontszerző helyen, 15-ként ért célba az Albacetében rendezett gyorsaságimotoros Európa-bajnokság egyetlen magyar indulója, Gyutai Adrián.
okt. 7
7:13
Az Atlético, a Barca és a Roma is hibátlan (Behaviour)
Divat volt a duplázás a nemzeti labdarúgó-bajnokságokban, Totti a Romát, Diego Costa az Atléticót repítette, Szalai a Schalkét segítette győzelemhez, a Manchester Unitedet pedig egy 18 éves ifjú mentette meg az újabb szégyentől.
okt. 7
7:27
NHL: Mike Santorelli lett a Calgary Flames végzete (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának hatodik játéknapján a Vancouver Canucks hosszabbításban Mike Santorelli góljával nyert Calgaryban a Flames ellen. A Carolina Hurricanes házigazdaként, míg az Anaheim Ducks vendégként aratott egygólos győzelmet.
okt. 7
7:45
FTC: a Diósgyőr ellen már Leonardóra is számíthat Moniz (She)
A tegnap a Honvéd elleni 2–1-es vereség alkalmával is érződött, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának nincs igazi karmestere a középpályán. Most úgy tűnik, három héten belül megváltozhat a helyzet...
okt. 7
8:03
Női röplabda vb-selejtező: újabb győzelem (Metropol)
A magyar női röplabda-válogatott vasárnap kétjátszmás hátrányból fordított, és 3-2-re győzött a házigazda Izrael ellen.
okt. 7
8:21
Tenisz: S. Williams előnye majd' ötezer pont - WTA-világranglista (She)
Az egy héttel ezelőtti WTA-világranglistán még 2780 pont különbség volt az első helyen álló amerikai Serena Williams és a második fehérorosz Viktorija Azarenka között, a legfrissebb ranglistán azonban már közel ötezer (4775) pont a listavezető előnye, aki a hétvégén megnyerte a pekingi tornát. Az ottani döntőben vereséget szenvedő szerb Jelena Jankovics számára némi vigaszt jelenthet, hogy ismét…
okt. 7
8:57
Hollandia: Johan Cruyff technikai és taktikai hibákat lát (She)
Éles kritikát fogalmazott meg a holland labdarúgócsapatok múlt heti nemzetközi kupaszereplését látva Johan Cruyff a The Telegraphban.
okt. 7
9:33
Újpest: Balajcza szerint nem volt előjele a nagy vereségnek (She)
Mint ismeretes, az Újpest labdarúgócsapata tegnap 3–0-s vereséget szenvedett a Videoton vendégeként. A vendégek kapusa, Balajcza Szabolcs szerint semmilyen előjele nem volt a nagy vereségnek.
okt. 7
9:51
Juventus: Nem lepődtem meg, hogy legyőztük a Milant - Conte (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Juventus hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a mérkőzést góllal kezdő, és góllal befejező Milan ellen. Antonio Conte, a „zebrák” vezetőedzője nem akármilyen tettet hajtott végre csapatával: majd' hetven év után először győztek zsinórban háromszor otthon a torinóiak.
okt. 7
9:53
Videoton: Éppen itt volt az ideje! - Kleinheisler (She)
A Videoton labdarúgócsapatának tehetségét, Kleinheisler Lászlót edzője, José Gomes is kiemelte a tegnapi, Újpest elleni 3–0-s sikert követően. A középpályás annak örült, hogy megszerezte második NB I-es gólját.
okt. 7
10:09
El Clásico: a ligaelnök szerint plusz 150 ezres nézettség a tét (She)
Pontos napja már van – október 26., szombat –, ám órája még nincs a soron következő el Clásicónak, de a profi liga elnöke, Javier Tebas tudja a jó megoldást. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a címvédő Barcelona fogadja a Real Madridot.
okt. 7
10:09
Mexés miatt áll a bál a Juve-Milan után (Agroinform)
Ütött a francia hátvéd vagy nem ütött? Ezen vitázik Torinó és Milánó a vasárnap esti rangadót követően.
okt. 7
10:11
Jön a hollandiai lehetetlen küldetés! (Agroinform)
A hét legfontosabb momentuma a magyar válogatott hollandiai vb-selejtezője lesz.
okt. 7
10:27
Videó: Koszta szerint 54 évesen illik már visszavonulni (She)
A Videoton 1985-ös UEFA-kupa-döntős csapatában is szereplő, háromszoros magyar válogatott kapus 54 évesen szögre akasztja a stoplist, többet nem lép pályára a megyei II. osztályban szereplő Taksonyban. Az NSO Tv-nak exkluzív interjút adó kapus szerint annak idején azt a három válogatottságot egyáltalán nem volt olyan könnyű összeszedni, mint manapság, „anno nem nyomtak be csak úgy valakit a…
okt. 7
10:27
NHL: hosszabbítás után nyert a Vancouver (Metropol)
A Vancouver Canucks 1-3-ról fordítva, hosszabbításban legyőzte a házigazda Calgary Flamest.
okt. 7
10:29
Milan: „Nem mennek jól a dolgok, ha csak 8 pontunk van” (She)
Massimiliano Allegri, a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője a Juventustól elszenvedett 3–2-es vereséget követően úgy vélekedett, „nem mennek jól a dolgok” a piros-feketéknél, hiszen hét meccs után csak nyolc pontot számlálnak. A szakember szerint egyébként Philippe Mexes kiállítása jogtalan volt.
okt. 7
10:29
Williams csaknem ötezer ponttal vezet (Metropol)
Az amerikai teniszező elképesztő, 4775 pontos előnnyel vezeti a női teniszezők legfrissebb világranglistáját.
okt. 7
10:31
Vitorlázás: csak magyarok a dobogón az Asso Eb-n (She)
A Detre Szabolcs vezette magyar egység nyerte meg a németországi Chiemseén rendezett vitorlázó Asso Európa-bajnokságot.
okt. 7
10:33
Tenisz: Nadal 40 ponttal a szerb előtt - ATP-világranglista (She)
Megtörtént a váltás a férfiteniszezők ATP-világranglistájának az élen, a legfrissebb rangsorban ugyanis már a spanyol Rafael Nadal áll az első helyen, míg a pekingi torna döntőjében őt legyőző szerb Novak Djokovics 40 pontos hátránnyal a második helyre szorult. A svájci Roger Federer az egy héttel ezelőttihez hasonlóan újabb egy helyezést veszített, így most a hetedik.
okt. 7
10:35
Mezőkövesd: „Érthetetlen, miért kapott büntetőt a DVTK” (She)
A Mezőkövesd labdarúgócsapatának kapusa, Horváth Tamás szerint nagyot hibázott Bognár Tamás játékvezető, amikor a Diósgyőr elleni hétvégi meccsükön kiállította őt, amivel döntően befolyásolta a találkozót.
okt. 7
10:37
NFL: a 49ers tönkreverte a Texanst; Rivers 411 yardja semmit sem ért (She)
A San Francisco 49ers 34–3-ra legyőzte a Houston Texanst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Az Oakland Raiders a San Diego Chargersnél bizonyult jobbnak.
okt. 7
10:45
PAFC: a 21 éves támadó átértékelte az életét (She)
A Puskás Akadémia támadó középpályása, Haraszti Zsolt a Ferencváros után a hétvégén a PMFC ellen is kezdő volt – több mint hét és fél hónap után. A legutóbbi három fordulóban négy gólpasszt (kettőt a Pécs ellen) jegyző futballista elmondta, a sérülése alatt átértékelte az életét.
okt. 7
10:47
MLS: vége a várakozásnak, meglett a gólcsúcs is (She)
Landon Donovan beállította az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) gólrekordját: a Los Angeles Galaxy csatára a Chivas elleni vasárnapi bajnokin (5–0) duplázott, így már 134 találatnál jár az MLS-ben, amivel beállította Jeff Cunningham csúcsát.
okt. 7
11:03
Tenisz: Fucsovics Bécsre készül, Rennes-t kihagyja (She)
Kisebb vállsérülése miatt kihagyja a rennes-i challengertornát Fucsovics Márton.
okt. 7
11:05
Holland-magyar: a Swansea játékosa kikerült a keretből (She)
Biztosan nem lép pályára a magyar válogatott elleni pénteki világbajnoki selejtezőn Jonathan de Guzmán: a holland középpályás ágyéksérüléssel bajlódik, így kikerült a keretből. A Swansea középpályása már a hétvégi, Southampton elleni idegenbeli bajnokin (2–0) sem játszott.
okt. 7
11:21
Golf: megint Tiger Woods szállította az amerikai diadalt (She)
Az Egyesült Államok golfválogatottja 18.5–15.5-re legyőzte az Európán kívüli golfozókból verbuvált nemzetközi csapatot a magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő hagyományos csapatviadal, a Presidents Cup keretében Ohióban, és sorozatban ötödször is elhódította a nagy presztízsű serleget.
okt. 7
11:39
MU: a belga csillagnál elkerülnék a Pogba-effektust (She)
Egybehangzó brit sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapata új szerződést kínál Adnan Januzajnak. A 18 éves belga középpályás állítólag heti 60 ezer fontot (21 millió forint) kereshet, ha elfogadja klubja kontraktustervezetét.
okt. 7
11:39
Ismét Nadal az élen (Metropol)
A 27 éves mallorcai teniszező pályafutása során harmadszor került az ATP-rangsor élére.
okt. 7
11:39
Mikor nyeri már meg a 23. Grand Slamjét Serena Williams? (Agroinform)
Közel ötezer pontos előnnyel vezeti a női világranglistát az amerikai, míg a férfiaknál mindössze 40 pont a különbség.
okt. 7
11:57
Vb 2014: a románok megúszták pénzbírsággal (She)
Pénzbírsággal sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága a Román Labdarúgó-szövetséget (FRF) a szeptember 6-án Magyarország ellen, illetve szeptember 10-én Törökország ellen Bukarestben lejátszott világbajnoki selejtezőkkel kapcsolatban – közölte hétfőn a FRF.
okt. 7
11:57
A kapitányváltás már régóta indokolt - Ferenczi Attila (Agroinform)
Minimális az esélyünk Amszterdamban, a csapat nem létező stílusa miatt Egervárinak mennie kell Ferenczi Attila szerint.
okt. 7
11:59
Vác: Mózner János is jelen volt az érte rendezett gálameccsen (She)
A Puskás Akadémia segítségével a Vác FC és a Vác VLSE szervezte azt a gálamérkőzést, amelyet a korábbi váci és felcsúti edző, a leukémiával küzdő Mózner János gyógykezelésének megsegítésére rendeztek vasárnap Vácott. Ezen a magyar öregfiúk-válogatott 3–2-re legyőzte a Mózner János és barátai elnevezésű váci öregfiúk-alakulatot; az eseményen a betegséggel küzdő Mózner János is részt vehetett.
okt. 7
12:01
Floorball: rangadót nyert a Komárom, élen az újonc (She)
A hazai floorballbajnokság 3. fordulójában a férfiaknál rangadót nyert az SZPK, míg az élen az újonc Kinizsi áll.
okt. 7
12:03
Vb 2014: Kink tagja az észt keretnek, Ahjupera kimaradt (She)
Tarmo Rüütli, a mieinkkel azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő észt labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a Törökország és Románia elleni mérkőzésekre. A Győri ETO támadója, Tarmo Kink ezúttal is meghívót kapott a szakembertől, az Újpest légiósa, Jarmo Ahjupera ellenben sérülés miatt kihagyni kényszerül a hátralévő selejtezőket.
okt. 7
12:33
Román-magyar - Pénzbírsággal sújtotta a FIFA a román szövetséget (Infostart)
Pénzbírsággal sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága a Román Labdarúgó Szövetséget (FRF) a szeptember 6-án Magyarország ellen, illetve szeptember 10-én Törökország ellen Bukarestben lejátszott világbajnoki selejtezőkkel kapcsolatban - közölte hétfőn a FRF.
okt. 7
12:33
Dinamo: Dzsudzsák megcélozta a dobogót a bajnokverés után (She)
Azok után, hogy az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Dzsudzsák Balázst végig a soraiban tudó Dinamo Moszkva kétgólos győzelmet aratott a címvédő CSZKA Moszkva otthonában, a magyar válogatott szélső az egyik közösségi portálon fejezte ki örömét a siker után.
okt. 7
12:33
Bale-nek tizenkét napja van arra, hogy utolérje magát (Agroinform)
A királyi gárda walesi szélsőjére a válogatott mérkőzések alatti szünetben gyorsított alapozás vár Valdebebasban.
okt. 7
12:35
Akár azt is mondhatnánk, így kell felállni a padlóról (Agroinform)
Pocsékul indult a hét, de szerencsére sikerült magunkat összekapni és kozmetikázni az eredményt.
okt. 7
12:51
Légiósok: Bajner 839 perc után szerzett gólt a bajnokságban (She)
Első bajnoki gólját szerezte a szezonban a német Dortmund magyar labdarúgója, Bajner Bálint, aki a klub második csapatával a harmadosztályban szerepel.
okt. 7
12:51
Román-magyar - Pénzbírsággal sújtotta a FIFA a román szövetséget (Behaviour)
Pénzbírsággal sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága a Román Labdarúgó Szövetséget (FRF) a szeptember 6-án Magyarország ellen, illetve szeptember 10-én Törökország ellen Bukarestben lejátszott világbajnoki selejtezőkkel kapcsolatban - közölte hétfőn a FRF.
okt. 7
12:51
Újra csak pénzbüntetést kapott a román szövetség (Agroinform)
Pénzbírsággal sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága a Román Labdarúgó Szövetséget (FRF).
okt. 7
13:09
NB II: Supka úgy tudja, marad, de kedden összeülnek Sopronban (She)
Sorozatban az ötödik vereségét szenvedte el a hétvégén a labdarúgó NB II-ben a Soproni VSE-GYSEV, és megindultak a pletykák, hogy Supka Attila vezetőedzőt leváltják a klub irányítói. A Nemzeti Sport Online megtudta, egyelőre továbbra is Supka vezeti az edzéseket, de kedden a tulajdonosi kör a jövőről tanácskozik...

Keresés