2013. október 22. kedd

okt. 22
0:03
Primera División: háromperces roham, három pont a Bilbaónak (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az Athletic Bilbao 2–0-s győzelemmel tartotta otthon a három pontot a Villarreal ellen.
okt. 22
0:09
Újpesten a kiesés nem opció - de már nem is fikció (Agroinform)
Egy pályaedző lemondása normális esetben mínuszos hírt sem érne. A Megyeri úton azonban nem normális a helyzet...
okt. 22
0:57
F1: 19 éves orosz lesz Vergne társa 2014-ben a Toro Rossónál (She)
A Formula–1-es Toro Rosso istálló hétfőn nyilvánosságra hozta, hogy a francia Jean-Eric Vergne mellett a 19 éves orosz Danil Kvjat lesz a másik pilótája a 2014-es szezontól.
okt. 22
7:15
Újpest: Marc Leliévre egyelőre marad a klubnál (She)
Bár az Újpest labdarúgócsapatának tulajdonosa, Roderick Duchatelet hétfőre ígért döntést a szakvezető személyének kérdésében, miután Marc Leliévre edző vasárnap lemondott, az új főnökre egyelőre várni kell, addig is a régi marad a klubnál. A kialakult helyzetről Duchatelet nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
okt. 22
7:33
NHL: két meccs, 125 perc, egy gól plusz szétlövés (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság alapszakaszának 20. játéknapján nem szórták meg magukat a csapatok, a Detroit Red Wings–San Jose Sharks mérkőzés egyáltalán nem hozott gólt, és csak a szétlövésben dőlt el, míg a Pittsburgh Penguins–Colorado Avalanche összecsapáson egyetlen árva találat döntött.
okt. 22
7:51
NFL: a Giants egy negyed után zúdult rá a Minnesotára (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 7. fordulójában a New York Giants pályaválasztóként magabiztos győzelmet aratott a Minnesota Vikings ellen. Az első játékrész még a vendégeké volt (7–3), ám a hazaiak két TD-vel fordítottak, majd a záró felvonásban két mezőnygóllal bebiztosították a sikerüket.
okt. 22
8:09
Női kézi: egynapos felmentést kaptak a győriek válogatottjai (She)
A hétfői válogatott edzés alól még felmentést kaptak a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, ám keddtől már ők is bekapcsolódnak a nemzeti együttes munkájába.
okt. 22
8:11
NB II: fizetéselmaradás miatt hiányoztak a ZTE légiósai (She)
Légiósainak zöme nélkül kapott ki a ZTE az NB II 10. fordulójában, Balmazújvárosban. A légiósok hiányzásának nem szakmai okai voltak.
okt. 22
8:13
BL: Milan-Barca, Schalke-Chelsea és Arsenal-Dortmund - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a keddi játéknap több izgalmas meccset kínál: a Barcelona a Milannál, a Dortmund az Arsenalnál vendégeskedik, míg a Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke a Chelsea-t fogadja.
okt. 22
8:27
Férfi kosár Ek: a Fehérvár Veszprémben fogadja a PAOK-ot (She)
Szerdán hazai közönsége előtt is bemutatkozhat az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata az Európa-kupában, más kérdés, hogy a magyar bajnok a Gáz utcai csarnok átépítése miatt Veszprémben, a férfi kézilabdacsapat szentélyében lép pályára, ahol a Bajnokok Ligája-meccseken ötezren szurkolnak Nagy Lászlóéknak…
okt. 22
8:29
Videó: jégbe döngölte a Fradi a fáradt miskolciakat (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Miskolc vasárnap háromgólos hátrányból nyert a brassói csapat ellen, ám a Ferencváros otthonában aligha az volt a taktika, hogy ismét háromgólos előnyt adjon az ellenfélnek. Pedig a Jegesmedvék Vaszjunyin Artyom, Jere Ölander és Mestyán István találata után tértek csak magukhoz Dubek Vladimir révén, ám az újabb bravúr nem jött össze, sőt az utolsó harmadban…
okt. 22
8:33
Fiatal orosz lesz Ricciardo utódja a Toro Rossónál (Agroinform)
Némi meglepetésre a 19 éves Danil Kvjatot szerződtették a Red Bullhoz távozó Daniel Ricciardo helyére.
okt. 22
8:45
Videó: Király pontosan érezte, hová érkezik a büntető (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a kiváló formát mutató Király Gábor többek között egy tizenegyes hárításával járult hozzá ahhoz, hogy csapata, az 1860 München gól nélküli döntetlent harcoljon ki a veretlen listavezető, az 1. FC Köln otthonában a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának hétfői játéknapján. Tekintse meg a magyar válogatott kapusának bravúrját!
okt. 22
8:47
Feyenoord: hosszabbítanának a Magyarországgal is hírbe hozott Koemannal (She)
Korábban a külföldi sajtóban Ronald Koeman neve is szóba került, mint lehetséges magyar kapitányjelölt, ám a szakember holland klubja, a Feyenoord jelezte, hosszabbítanának a mesterrel.
okt. 22
8:49
Labdarúgás: Egyeden és Újrónafőn néző bántalmazott játékost (She)
Két megyei bajnoki találkozó ért idő előtt véget hétvégén, ám ezúttal nem a labdarúgók, hanem szurkolói garázdaság miatt kellett a bíróknak félbeszakítaniuk a mérkőzést, számolt be róla a kisalfold.hu. A két eset egyébként kísértetiesen hasonló: Egyeden és Újrónafőn is néző szaladt be a játéktérre és bántalmazott játékost.
okt. 22
9:06
NHL: minimális különbségű vendéggyőzelmek (Metropol)
A Colorado Avalanche Pittsburghben nyert 1-0-ra, míg a listavezető San Jose Sharks büntetőkkel nyert, ugyancsak 1-0-ra Detroitban.
okt. 22
9:08
Szalai, Mourinho és Kassai Viktor (Metropol)
A magyar válogatott Szalai Ádám csapata, a Schalke 04 a csoport élén várja Mourinho brit gárdáját.
okt. 22
9:21
Labdarúgás: megyei bajnokin néző bántalmazott játékost (She)
Két megyei bajnoki találkozó ért idő előtt véget hétvégén, ám ezúttal nem a labdarúgók, hanem szurkolói garázdaság miatt kellett a bíróknak félbeszakítaniuk a mérkőzést. A két eset egyébként kísértetiesen hasonló: Egyeden és Újrónafőn is néző szaladt be a játéktérre és bántalmazott játékost.
okt. 22
9:23
MK: a Kecskemét győzni megy Székesfehérvárra (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának engedélyével egy héttel korábban, október 22-én rendezik a Puskás Akadémia–KTE-Phoenix Mecano Magyar Kupa-mérkőzést a nyolcaddöntőbe jutásért. A vendégcsapat fordult kérelemmel a szövetséghez, mivel az eredetileg október 30-ra kisorsolt összecsapás után két nappal, november 1-jén a KTE bajnokit játszik a Lombard Pápa ellen.
okt. 22
9:25
NB II: petíció, kérdőív - mélyül a szakadék Supka és csapata között (She)
Egyre mélyül a szakadék Supka Attila szakmai igazgató, illetve az SVSE-GYSEV labdarúgói között.
okt. 22
9:39
NB II: Balogh Balázs a Vasas helyett Vietnamot választotta (She)
Mégsem a másodosztályban szereplő Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Balogh Balázs, a 31 éves védő Vietnamban az élvonalbeli Vissai Ninh Binh légiósa lesz – adta hírül az angyalföldi klub honlapja.
okt. 22
9:57
Videó: a Giants megszerezte első idei győzelmét! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) hétfő esti meccsén a New York Giants megszerezte szezonbeli első győzelmét a szintén gyengélkedő Minnesota Vikings ellen. Pedig jobban kezdtek a vendégek, az első félidő végén 7–3-ra vezettek, ám ezen a ponton abba is hagyták a gyűjtögetést. Az „óriások” pedig beindultak, az utolsó két negyedben húsz pontot szerezve végül 23–7-re nyertek. Eli Manning…
okt. 22
9:59
Bundesliga: holland szakember ül le a Nürnberg kispadjára (She)
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Nürnberg együttesénél Gertjan Verbeek lett az új vezetőedző.
okt. 22
10:15
Tömegsport: maratoni közben kötött 3.6 m-es sálat a futó (She)
Futás közben 3.6 méter hosszú sálat kötött a Kansas City maratoni futóverseny egyik versenyzője, amivel bekerült a Guinness-rekordok könyvébe – írta az amerikai Kansas City Star című napilap kedden.
okt. 22
10:21
Az edző és az új stadion naggyá tette a nizzaiakat (Agroinform)
A Nice meglepetésre a negyedik helyen végzett a Ligue 1 előző szezonjában, de úgy tűnik, ez nem egyszeri kiugrás volt.
okt. 22
11:15
A Diósgyőr cáfolja a kormányzati befolyást (Agroinform)
A DVTK visszautasította, hogy a miniszterelnök sugallatára esett volna Sisa Tiborra a választás, amikor edzőt kerestek.
okt. 22
11:27
Kerékpár: LeMond börtönbe küldené Armstrongot (She)
A háromszoros Tour de France-győztes Greg LeMond szerint börtönben volna a helye Lance Armstrongnak, aki éveken keresztül doppingszerekkel érte el sikereit.
okt. 22
11:29
Vb 2014: távozik az örmény szövetségi kapitány (She)
A világbajnoki selejtezők befejezése után lemondott az örmény labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vardan Minaszjan.
okt. 22
11:30
Börtönbe küldené LeMond Armstrongot (Metropol)
A háromszoros Tour de France-győztes Greg LeMond szerint börtönben volna a helye Lance Armstrongnak.
okt. 22
11:33
A Haladás kiáll Devecseri és Guzmics mellett (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás ügyvezetője értetlenül áll a nevetséges összeesküvés elméletek előtt.
okt. 22
11:45
Férfi kézi EHF-kupa: Benfica-Szeged, Besiktas-Csurgó a 3. körben (She)
A Pick Szeged és a Csurgói KK is viszonylag jól járt a férfi kézilabda EHF-kupa 3. fordulójának sorsolásán: a Tisza-partiak a portugál Benficával, míg a somogyiak a török Besiktassal kerültek egy párba, és küzdhetnek meg a csoportkörbe jutásért. Mindkét magyar csapat idegenben kezdi meg a párharcot.
okt. 22
11:47
El: rasszista szurkolói miatt bűnhődik az APOEL és a Rijeka (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága zárt kapus büntetéssel sújtotta az APOEL Nicosiát, mivel szurkolói többek között rasszista rigmusokkal zavarták meg az Eintracht Frankfurt elleni Európa-liga-mérkőzést.
okt. 22
11:49
Fulham: Kasami Van Bastennél is szebb gólt lőtt - Jol (She)
Martin Jol, a Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatának menedzsere szerint Pajtim Kasami Crystal Palace-nak lőtt gólja még felülmúlja Marco van Basten 1988-as Eb-döntőben elért találatát is.
okt. 22
12:03
Ökölvívás: a meccs előtti napon lépett le Shane Mosley (She)
Szerdán Sydneyben, az ausztrálok hőse, Anthony Mundine ellen lépett volna ringbe a veterán ökölvívó legenda Shane Mosley, aki azonban váratlanul lelépett. A korábbi könnyű-, váltó-, és nagyváltósúlyú világelsőnek a mérkőzésszervezők egymillió dollárt garantáltak a mérkőzésért úgy, hogy a szerződése szerint a meccs előtt megkapta volna ennek az összegnek a hetven százalékát.
okt. 22
12:05
Videó: Nem az indiai volt jó, én voltam rossz – Varga (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az almati ökölvívó-világbajnokság 60 kilogrammos nyolcaddöntőjében kikapott Varga Miklós. Európa-bajnoki bronzérmes ökölvívónk nem tudott mit kezdeni az Indiai Olimpiai Bizottság felfüggesztése miatt az AIBA színeiben versenyző Vikash Malik ellen: a meccs nagy részét a sarokba szorítva töltő magyar saját elmondása szerint is gyenge teljesítményt nyújtott. Tekintse…
okt. 22
12:06
Könnyű ellenfelek a 32 között (Metropol)
A Bajnokok Ligája selejtezőjéből tovább nem jutó Pick Szeged a portugál Benficával, a Csurgó pedig a török Besiktassal került össze.
okt. 22
12:07
Real: Xabi Alonso apjának elege lett az El Clásicókból (She)
A Real Madrid középpályásának, Xabi Alonsónak az édesapja, Periko Alonso játékosként a Barcelonát erősítette három évig. Egy exkluzív interjúban elárulta a Sport TV riporterének, Farkas Norbertnek, hogy ő kinek és miért szurkol az El Clásicón.
okt. 22
12:21
Ökölvívó-vb: Harcsa kikapott az Európa-bajnoktól - videó (She)
A 81 kilogrammosok között induló Harcsa Norbert vereséget szenvedett a kazahsztáni Almatiban zajló ökölvívó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 22
12:27
Kasami nagyobb gólt lőtt van Bastennél? (Agroinform)
A Fulham svájci középpályása egyenlített a Crystal Palace otthonában, nem mellesleg élete gólját rúgta.
okt. 22
12:29
Fogadunk a női vb-re és a bázeli viadalra is (Agroinform)
Kedden értékkel kecsegtető tippre leltünk a női világbajnokságon és a bázeli ATP500-as férfi keménypályás tornán is.
okt. 22
12:57
Autósport: jövőre is csak Michelisz lesz a Zengőnél (She)
A Zengő Motorsport saját hivatalos honlapján jelentette, be hogy jövőre is csak Michelisz Norbert lesz az egyetlen pilótájuk.
okt. 22
13:15
Videó: török kudarc emléke Csurgón; a Pick gyorsan döntene (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Pick Szeged és a Csurgói KK is viszonylag jól járt a férfi kézilabda EHF-kupa 3. fordulójának sorsolásán: a Tisza-partiak a portugál Benficával, míg a somogyiak a török Besiktassal kerültek egy párba, és küzdhetnek meg a csoportkörbe jutásért. Imre Vilmos, a csurgóiak vezetőedzője az NSO Tv-nek elmondta, nem akar előre inni a medve bőrére, hiszen őt még…
okt. 22
13:18
Újabb edzőcsere Vanczákéknál (Metropol)
Vanczákék az utolsó előtti helyen állnak a tízcsapatos svájci bajnokságban.
okt. 22
13:21
Messi a San Siróban, Klopp a lelátón (Agroinform)
Három hét szünet után kedden folytatódnak a küzdelmek a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
okt. 22
13:33
Ökölvívó-vb: Bernáthra rá is számoltak, ő is elbúcsúzott (She)
Bernáth István egyhangú pontozással 3:0-ra (30:27, 30:27, 30:26) kikapott a kazah Ivan Dicskótól az almati ökölvívó-világbajnokság +91 kilós nyolcaddöntőjében.
okt. 22
13:39
Háromszor is aláírhattam volna az Arsenalhoz - Sahin (Agroinform)
A Dortmund középpályása, Nuri Sahin elmondta, többször is volt rá lehetősége, hogy az Arsenalhoz igazoljon.
okt. 22
13:51
Bajnokok Ligája: a Portónál nem készülnek külön Hulkból (She)
Paulo Fonseca, a Porto labdarúgócsapatának vezetőedzője elismeréssel beszélt a Zenit korábbi portói játékosáról, Hulkról, de nem készülnek külön ellene.
okt. 22
13:54
Puskás-hetek a Real Madridnál (Metropol)
Kiállítás nyílik a Santiago Bernabeu Stadionban, illetve felavatják az Aranycsapat kapitányának bronzból készült mellszobrát.
okt. 22
14:12
Görbicz szerdától ismét edzhet (Metropol)
A korábban operált kezéből egy csavart távolítottak el, de szerdán ismét edzhet a győri csapat irányítója.
okt. 22
14:15
Görbicz szerdától ismét edzhet (Agroinform)
A korábban operált kezéből egy csavart távolítottak el, de szerdán ismét edzhet a női kézilabda-válogatott irányítója.

Keresés