2013. október 26. szombat

okt. 26
0:09
Vége az ausztrálok olimpiai tivornyázásának (Agroinform)
Rio de Janeiróban már nem ihatnak alkoholt az ausztrál sportolók az olimpiai faluban.
okt. 26
0:39
Férfi kosár Euroliga: Fener-siker a Barca ellen - eredmények (She)
A Fenerbahce 75–70-re legyőzte a Barcelonát a férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének 2. fordulójában. A játéknap rangadóján kívül még több érdekes meccset is játszottak. Tekintse meg az eredményeket!
okt. 26
4:51
Nem látogathatják társai Adamset (Blikk)
Budapest – Megviselte az FTC futballcsapatának játékosait társuk, Akeem Adams (22) tragédiája. A trinidadi védő szeptember 25-én budapesti otthonában súlyos szívinfarktuson esett át, a Fradi azóta nem nyert meccset a bajnokságban.
okt. 26
6:57
NHL: remek hajrával fordított Pittsburghben az Islanders (She)
Szenzációs hajrával nyert Pittsburghben a New York Islanders, amely az utolsó tíz percben 1–2-ről, majd 2–3-ról fordított a Penguins ellen az NHL legutóbbi játéknapján. A Colorado nem botlott hazai pályán a Carolina ellen, 4–2-es sikere után tíz meccs után kilenc győzelemmel áll.
okt. 26
7:15
Tenisz: Fucsovics Márton is ütőt ragad az ATP-vb-n (She)
Miközben Roger Federer vagy Jo-Wilfried Tsonga még javában küzd a világbajnoki részvételért, Fucsovics Márton már biztosan pályára lép a londoni O2 Arenában. Tévedés ne essék, a magyar fiatalember továbbra is csak a top kétszáz kapuját ostromolja, de a „nagyok" edzőpartnereként a lehető legközelebbről kóstolhat bele az év legrangosabb versenyének hangulatába.
okt. 26
7:39
Neymar és Bale leteheti a névjegyét az El Clásicón (Agroinform)
A 225. El Clásico következik, a Barcelona a Real Madridot fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján.
okt. 26
7:51
Videó: Puskás visszatér - látványos kiállítás a legendáról (She)
Madridban megnyílt a Puskás Ferenc emléktárgyait bemutató kiállítás. A Nemzeti Sport exkluzív helyszíni riportjában egy rövid tárlatvezetés során bemutatja a legendás futballista legértékesebb ereklyéit.
okt. 26
8:09
FTC: nemrég újra megműtötték Akeem Adamset (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője szerint Akeem Adams olyan rossz állapotban van, hogy senki sem látogathatja. A Blikk közben arról írt, hogy a szívinfarktus után lábadozó játékost a napokban újra megműtötték.
okt. 26
8:15
Magyaros ritmusból kapná el újra a Szeged a szárnyaló Veszprémet (Agroinform)
Az egyik hibátlan a BL-ben, a másik lemaradt a legrangosabb sorozatról, de tanulhatja új játékát. Mire mennek egymással?
okt. 26
8:45
Ajánló: el Clásico, Ruhr-vidéki derbi, pályán az MU és az Arsenal - program (She)
Rangadókkal folytatódnak az európai topbajnokságok küzdelmei. Spanyolországban a listavezető Barcelona legnagyobb riválisával, a Real Madriddal találkozik, míg a német első osztályban a Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke 04 a bajnokaspiráns Borussia Dortmundot fogadja a Ruhr-vidéki derbi keretein belül. Az angol élvonalban – a vasárnapi Chelsea–Manchester City rangadó előtt – szombaton…
okt. 26
8:47
F1: a Red Bull a 40 perces szombati edzést is uralta (She)
Az indiai szmog a péntekinél is nagyobb problémát okozott a Formula–1-es mezőny számára, a rossz látási viszonyok miatt a mentőhelikopter nem kapott felszállási engedélyt, így a szabályok szerint az edzés sem kezdődhetett el időben, csak 20 perces késéssel, ezért 40 percre csonkult a tréning. Ezen nem változtak meg a korábban látott erőviszonyok, a két Red Bull volt a leggyorsabb, igaz,…
okt. 26
9:03
La Liga: Nem érdekel az el Clásico, vacsorázni fogok - Mourinho (She)
Három év után először rendeznek ma el Clásicót José Mourinho nélkül. A jelenleg a Chelsea menedzsereként dolgozó portugál szakember természetesen nem kerülhette el az erre vonatkozó kérdést, és rá jellemző választ adott.
okt. 26
9:09
A Bayern vagy a Chelsea 250 millióért viheti Messit (Agroinform)
A nyáron három, az Adidas által szponzorált klub szerette volna leigazolni a támadót. Jövőre újabb offenzíva indul.
okt. 26
9:39
Így világítják át a magyar futballt (Infostart)
Már zajlik a magyar utánpótlásképző műhelyek átvilágítása, amelynek tavaszra lehet meg az első eredménye - mondta a Magyar Labdarúgó Szövetség gazdasági igazgatója. Gudra Tamás kiemelte, hogy a vizsgálatokat egy nemzetközi hírű belga cég végzi, amely az angol és a német utánpótlást is ellenőrzi.
okt. 26
9:39
Videó: a dudaszó előtt szerzett, hihetetlen góllal nyert a Volán (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata elképesztő végjáték után 3–2-re legyőzte a cseh Znojmót az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 16. fordulójában. Hat másodperccel a mérkőzés vége előtt, 2–2-es állásnál Adam Naglich lövése után a korong megpattant a jégről feltápászkodó Richard Pavlikovsky fején, és tökéletes ívben szállt át a znojmói kapus fölött a kapuba.
okt. 26
9:41
Videoton: Egy gólt mindenképp lövünk a Honvédnak - Sándor Gy. (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása, Sándor György zártan védekező Budapest Honvédra számít a két együttes vasárnapi összecsapásán. A futballista hozzátette, hogy a Sóstói Stadionba érkező csapatok általában betömörülnek a saját kapujuk elé, így fontos, hogy türelmesen játszanak ilyen helyzetekben is.
okt. 26
9:43
NB I: eldőlt, hogy márciusban kezdődik a tavaszi szezon (She)
A labdarúgó NB I 2013–2014-es idényének versenykiírása a bajnokság időrendjét érintő pontban kimondja, hogy a tavaszi szezon kezdetének időpontja a magyar válogatott világbajnoki részvételétől függ. Mostanra eldőlt, hogy a válogatott nem vesz részt a 2014-es brazíliai világbajnokságon, ennek megfelelően az NB I tavaszi szezonja március első hétvégéjén (február 29.–március 2.) kezdődik, és 2014.…
okt. 26
9:45
Autósport: Kiss Pál Tamás megragadna az AutoGP-ben (She)
Hétfőn és kedden a spanyolországi Jerezben autóba ül Kiss Pál Tamás az AutoGP versenysorozat idei utolsó kollektív tesztjén. A magyar pilóta ezúttal a brit Virtuosi versenygépét vezeti abban a reményben, hogy szerződést kap a 2014-es idényre.
okt. 26
9:45
Vettelt a rövidített edzésen sem lehetett befogni (Agroinform)
A két Red Bull, Sebastian Vettel és Mark Webber volt a leggyorsabb az Indiai Nagydíj harmadik szabadedzésén.
okt. 26
9:57
Barca: Neymar felkészült Pepe várható provokációjából (She)
A kora esti el Clásico kapcsán barcelonai oldalon Neymar szavai keltettek visszhangot, a brazil csatár elmondta, felkészült Pepe várható provokációjából, hazája labdarúgó-szövetsége felhívta figyelmét a Real Madrid portugál hátvédjének gaztetteire a szeptember 11-i Brazília–Portugália (3–1) felkészülési mérkőzés előtt.
okt. 26
10:18
Vettel nyerte a harmadik szabadedzést is (Metropol)
A gyakorlást a sűrű szmog miatt az eredetileg tervezett 60 perc helyett 40 percesre rövidítették.
okt. 26
10:33
F1: Indiai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Valósak a Red Bull gondjai a gumikkal, vagy csak a riválisok bíznak benne, hogy nem előre lefutott az Indiai Nagydíj? Tényleg megkockáztatja a világbajnok istálló, hogy a keményebb gumikeverékkel megy az időmérő utolsó szakaszában, vagy ez a pánik jele lenne, amit Mark Webber elutasított pénteken? Jogos-e megkérdőjelezni a Red Bull egyértelmű fölényét Indiában? Néhány kérdésre választ…
okt. 26
10:35
MotoGP: az időmérővel kezdtek, Lorenzo - két pole egy hét alatt (She)
Miután a köd pénteken lehetetlenné tette, hogy megtartsák az első két szabadedzést a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, a szombati harmadik tréninget is törölni kellett, így a pilóták az időmérő edzés alkalmával hajtottak először a pályára Motegiben. A királykategóriában Jorge Lorenzo egy hét alatt második pole pozícióját szerezte meg, mögüle pedig az a Marc Márquez indulhat, aki ha…
okt. 26
10:39
A szökőnapon kezdődik a tavaszi szezon az NB I-ben (Agroinform)
Mivel a magyar válogatott nem vesz részt a világbajnokságon, az NB I tavaszi szezonja március első hétvégéjén kezdődik.
okt. 26
11:15
Kvitová ismét vb-döntőt játszhat (Agroinform)
Szombaton az isztambuli női vb első elődöntőjében a cseh klasszis győzelmével növelnénk egyenlegünket.
okt. 26
11:17
Hasznot húz-e az Atlético az El clásicóból? (Agroinform)
A spanyol bajnokság 10. fordulójában a Nou Campban találkozik egymással a Barcelona és a Real Madrid.
okt. 26
11:33
Neymar videózással készült Pepéből (Agroinform)
A katalánok nyáron igazolt támadóját már a Brazília-Portugália felkészülési mérkőzés előtt felkészítették.
okt. 26
11:45
Vettel megállíthatatlan Indiában (Infostart)
A címvédő és világbajnoki éllovas Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az élről a Formula-1-es Indiai Nagydíjon vasárnap.
okt. 26
11:45
Videó: sosem látott, elképesztő Puskás-gól - szögletből külsővel (She)
A héten megkezdődtek a Puskás-hetek Madridban. A jeles alkalomra a legendás magyar labdarúgóról korábbi klubja, a Real Madrid kisfilmet készített, amelyben szebbnél szebb gólok láthatóak. Az egyik azonban kiemelkedik a sok közül.
okt. 26
11:47
F1: Vettelé a pole is Indiában, közel az újabb vb-cím (She)
Sebastian Vettel szerezte meg az első rajtkockát az Indiai Nagydíjon, megelőzve a két Mercedest. Vettel csapattársa, a szabadedzéseket a 2. helyen záró Mark Webber a közepesen kemény gumikon csak negyedik lett, de stratégiai előnybe kerülhet a futamon, akárcsak a kemény gumis rajtot választó, nyolcadik rajtpozíciót megszerző Fernando Alonso. Vettel ezzel újabb lépést tett negyedik vb-címe felé,…
okt. 26
11:51
Vettel a pole-ból lehet világbajnok (Agroinform)
Ahogy várni lehetett, Vettel tükörsimán nyerte az indiai időmérőt, vasárnap a pole-ból lehet világbajnok.
okt. 26
11:53
Az Arsenal simázhat, a Norwich tovább szenvedhet (Agroinform)
Szombaton már a kilencedik forduló kezdődik az angol Premier League-ben!
okt. 26
12:03
Női kézi: Tomori és Vérten nem játszik a brazilok ellen (She)
Tomori Zsuzsanna és Vérten Orsolya nélkül lép pályára a női kézilabda-válogatott Brazília ellen a Provident-kupa második napján. A norvégok ellen hét gólt szerző átlövő fertőzéssel bajlódik, míg a szintén ferencvárosi balszélső combhúzódás miatt kénytelen kihagyni a meccset.
okt. 26
12:06
Vettel nyerte az indiai időmérőt (Metropol)
A 26 éves német versenyző nagy fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt. Már vasárnap világbajnok lehet.
okt. 26
12:21
Videó: Görbiczéknek bejött a svéd figura, de ez is kevés volt (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 28–28-as döntetlent játszott a norvég ligaválogatottal a Szombathelyen zajló Provident-kupa nyitó mérkőzésén. A két együttes végig fej fej mellett haladt, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A magyar győzelem azonban elmaradt, ugyanis az utolsó pillanatban a norvégok egyenlítettek. A válogatott szombaton 13 órától Brazíliával játszik.
okt. 26
12:27
Tomori és Vérten nélkül a brazilok ellen (Agroinform)
A norvégok ellen hét gólt szerző átlövő fertőzéssel bajlódik, a balszélső combhúzódás miatt hagyja ki a meccset.
okt. 26
12:39
Inter: november közepéig eldönti Moratti, hogy marad-e (She)
Massimo Moratti, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale immáron csak kisebbségi tulajdonosa egy közgyűlésen elmondta, november közepéig eldönti, hogy marad-e a milánói együttes elnöke.
okt. 26
12:45
Miért fulladna gólzáporba a Southampton és a Fulham mérkőzése? (Agroinform)
A Premier League 9. fordulójának szombati játéknapján a Southampton-Fulham mérkőzésre fogadunk.
okt. 26
12:57
Debütálások az El Clásicón (Infostart)
A Barcelona és a Real Madrid kispadján is olyan edző ül, aki első El Clásicójára készül. Gerardo Martino és Carlo Ancelotti mellett Neymar és a világrekordért igazolt Gareth Bale is szombat este debütálhat a klasszikus rangadón.
okt. 26
12:57
Videó: Görbiczéknek bejött a svéd figura, de ez is kevés volt (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 28–28-as döntetlent játszott a norvég ligaválogatottal a Szombathelyen zajló Provident-kupa nyitó mérkőzésén. A két együttes végig fej fej mellett haladt, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. Hajdu János megbízott szövetségi kapitány az egyik időkérésnél egy jellegzetes figurát is kért, azonban a magyar győzelem elmaradt, ugyanis az utolsó pillanatban a…
okt. 26
13:03
Továbbmenetelnénk a Partizan Belgráddal (Agroinform)
A pénteki kiütéses győzelem után, vasárnap Szkopjéban brillírozhat a Partizan Belgrád.
okt. 26
13:05
Vettel szerint nem a gumistratégia dönti el a futamot (Agroinform)
Vettelnek óriási esélye van arra, hogy már vasárnap megnyerje a vb-t, ehhez ugyanis az első öt között kellene zárnia.
okt. 26
13:15
Női kézi: Magyarország-Brazília élőben az NSO-n (She)
A norvégokkal játszott döntetlen után Brazília ellen folytatja szereplését a világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott a szombathelyi Provident-kupán. Kövessék nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
okt. 26
13:33
Férfi vízi ob I: szoros OSC-siker, könnyed szegedi (She)
Az OSC-Újbuda legyőzte a KSI csapatát a férfi vízilabda ob I első szombati mérkőzésén.
okt. 26
13:39
Kilenc játékosa és edzője nélkül a mexikói listavezető (Agroinform)
Mexikó válogatottja a pótselejtezőre készül,így a Puebla elleni bajnokin a legjobb hazai játékosok nem lépnek pályára.
okt. 26
13:51
PL: Crystal Palace-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Arsenal az edzőváltáson átesett, utolsó előtti Crystal Palace-hoz látogat. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 26
13:53
Alpesi sí: Lara Gut nyerte az idénynyitó Vk-t Söldenben (She)
Az ausztriai Söldenben a nők óriás-műlesiklásával megkezdődött az alpesi sízők világkupa-idénye. A győzelmet a svájci Lara Gut szerezte meg az osztrák Kathrin Zettel és a német Viktoria Rebensburg előtt.

Keresés