2013. október 9. szerda

okt. 9
4:45
Megbocsátott a sofőrnek a győri kosaras (Blikk)
Győr – Legyőzve félelmeit, kételyeit, nagy lépésre szánta el magát Pénzes Kinga (30). Az UNI Győr kosárlabdázója kedden ugyanis a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban járt, s meglátogatta K. Mihályt (69), aki szeptember 7-én a 85-ös főúton, Kapuvár és Vitnyéd között Ladájával áttért a szemközti sávba, és összeütközött a csapatot szállító autóbusszal. A baleset során Tapodi Péter (†45)…
okt. 9
6:51
Kína: holtan találták meg a magyar extrémsportolót (She)
Holtan találták meg Kínában Kováts Viktor extrémsportolót, a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnokát, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant.
okt. 9
6:51
Eltűnt Kínában a szárnyasruhás ugrás magyar bajnoka (Metropol)
Kováts Viktor extrémsportoló kedden gyakorlatozás közben egy sziklás terepen a mélybe zuhant 700 méteres magasságból.
okt. 9
6:53
Megtalálták a magyar extrémsportoló holttestét (Metropol)
Kováts Viktor a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnoka kedden egy sikertelen próbaugrás következtében zuhant le a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében.
okt. 9
6:55
Holland-magyar: öt meccsen 26 kapott gól a hollandoktól (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott közel 29 éve, nyolc találkozó óta nyeretlen pénteki riválisával, a holland csapattal szemben.
okt. 9
7:09
Catania: Lanzafame nem akart a klub terhére lenni, távozott (She)
A korábban a Bp. Honvédban futballozó Davide Lanzafame felbontotta a szerződését a Cataniával, mivel nem akart a klub terhére lenni.
okt. 9
7:27
NHL: a Colorado nyerte a hibátlanok meccsét Torontóban (She)
Felemás napot zártak a New York-i csapatok az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Az Islanders 6–1-re nyert a Phoenix Coyotes ellen, a Rangers viszont 9–2-es pofonba szaladt bele a San Jose Sharks vendégeként. A két hibátlan csapat meccsén a Colorado Torontóban múlta felül a tartalékos Maple Leafst.
okt. 9
7:45
WNBA: egy győzelemre a bajnoki címtől a Minnesota Lynx (She)
A Minnesota Lynx hazai pályán 88–63-ra nyert az Atlanta Dream ellen az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) döntőjének második mérkőzésén, így egy győzelemre került a végső sikertől.
okt. 9
8:03
PMFC: hat hét kényszerpihenő vár a fiatal középpályásra (She)
Hat hét kényszerpihenő vár Beke Péterre, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC 18 éves középpályására, aki lábközépcsonttörést szenvedett.
okt. 9
8:03
Életünk játékát kell játszanunk, és az is kevés - Várhidi Péter (Agroinform)
Szinte lehetetlen küldetésre vállalkozik a válogatott. A hatharom.com-nak Várhidi Péter latolgatta az esélyeket.
okt. 9
8:39
Holland-magyar: telt ház Amszterdamban, minden jegy elkelt (She)
A holland labdarúgó-válogatott hivtaalos honlapjának jelentése szerint minden jegy elkelt a pénteki (20.30), amszterdami Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőre.
okt. 9
8:39
Megszilárdíthatja helyét a Veszprém (Metropol)
Első helyen áll BL-csoportjában a Veszprém, a holnapi meccsen is esélyes.
okt. 9
8:41
Videó: Szükség lesz egy gyengébb holland napra - Hajnal (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Hollandia ellen játszik világbajnoki selejtezőt. Bogdán Ádám és Hajnal Tamás sajtótájékoztatón beszélt az esélyekről és arról hol lehet megfogni a holland labdarúgó-válogatottat.
okt. 9
8:43
NFL: félelem Atlantában, Julio Jones idénye véget érhet (She)
Az ESPN úgy értesült, hogy annyira súlyos Julio Jones, az NFL-ben szereplő Atlanta Falcons sztárelkapója lábsérülése, hogy ebben a szezonban már nem is játszhat. A Falconsnál még bíznak benne, hogy kisebb a baj, de az első vizsgálatok nagy bajt sejtetnek a kedd hajnali New York Jets elleni mérkőzésen megsérülő játékosnál.
okt. 9
9:15
Videó: „szégyenteljes” akció a Levszki-szurkolóktól (She)
Nem mindennapi jelenetsor szakította meg a bolgár Levszki Szófia új edzőjének, Ivaylo Petevnek sajtónyilvános bemutatását. A fővárosi klub ultráinak egy csoportja szerint az új tréner az ősi rivális CSZKA szurkolója, ezért bevonultak a sajtótájékoztatóra és lerángatták a Levszki-címeres felsőt Petevről. Todor Batkov, a Levszki elnöke, szégyenteljesnek nevezte a drukkerek akcióját. Íme!
okt. 9
9:17
FTC: a trinidadiakat lesújtotta Adams amputációjának híre (She)
Akeem Adams hazájában, Trinidad és Tobagón is lesújtotta az embereket a hír, amely szerint amputálni kellett a Ferencváros labdarúgójának bal lábát.
okt. 9
9:19
Vb 2014: erőszakmentesítés és tüntetések Brazíliában (She)
Nagy erőkkel készülnek Brazíliában a jövőre esedékes labdarúgó-világbajnokságra és a 2016-os riói olimpiára: miközben jól halad a favelák erőszakmentesítése, közben újra tüntetők csaptak össze a rendőrséggel Rio de Janeiróban és Sao Paulóban – adott helyzetjelentést a brazíliai állapotokról a Népszabadság Online.
okt. 9
9:33
Videó: így nyert először Klagenfurtban az Alba Volán (She)
Mint beszámoltunk róla, a Sapa Fehérvár AV 19 lezárta rossz szériáját és legyőzte idegenben (3–2) a Klagenfurtot az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 10. fordulójában. A Volán 16 találkozó után először tudott nyerni a Klagenfurt vendégeként, s megtörte három meccs óta tartó nyeretlenségi szériáját az EBEL-ben. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 9
9:35
Videó: szemkinyomási kísérlet, 47 meccs az ámokfutó hokisnak (She)
A Brit Jégkorongszövetség 47 mérkőzésről eltiltotta a kanadai Derek Campbellt, aki olyan súlyosan bántalmazta ellenfelét, hogy másnap csapata, a Hull el is bocsátotta.
okt. 9
9:51
NB II: játékospetíció Sopronban Supka döntése után (She)
A Kisalföld értesülései szerint az NB II-ben szereplő SVSE-GYSEV labdarúgócsapatánál a játékosok hattagú küldöttsége petíciót közölt Csiszár Ákos ügyvezetővel. Az előzmény: Supka Attila szakmai igazgató kitette a keretből Bognár Zsoltot és Bali Pétert.
okt. 9
9:51
Klasszis kapusa nélkül kell továbbjutnia a Larviknak (Agroinform)
Több hónapos pihenő vár a norvég Larvik női kézilabdacsapatának kapusára, Cecilie Legangerre.
okt. 9
9:53
DVSC: a klubigazgató szerint a tévedéseket el kell fogadniuk (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva honlapjának szerkesztői arról kérdezték Róka Géza klubigazgatót, hogy mit tehet egy klub a játékvezetői tévedésekkel kapcsolatban.
okt. 9
9:55
Tenisz: Babos meggyógyult, Kanadában tér vissza (She)
Az október 21-én kezdődő kanadai tornán tér vissza a közelmúltban betegeskedő Babos Tímea, a női tenisz-világranglista 104. helyezettje.
okt. 9
9:57
Labdarúgás: Az angol válogatott az angoloké! - Wilshere (She)
Az Arsenal fiatal középpályása, Jack Wilshere szerint az angol válogatott az angoloké, szerinte ehhez nem elég, ha valaki öt éve az országban él.
okt. 9
10:09
Minden jegy elkelt a holland-magyarra (Infostart)
Minden jegy elkelt a holland és a magyar labdarúgó-válogatott péntek esti világbajnoki selejtezőjére, amelyre Amszterdamban kerül sor.
okt. 9
10:09
Videó: Agger eltalálta a szurkolót, nekiadta a mezét (She)
Dánia már lázasan készül az Olaszország elleni, pénteki vb-selejtezőre. A keddi edzésen Daniel Aggerék a szabadrúgásokat is gyakorolták, és közben a Liverpool hátvédje eltalálta az egyik szurkolót, majd odasietett a fiúhoz, bocsánatot kért tőle, és odaadta a mezét. Íme!
okt. 9
10:11
Arsenal: ez lesz Sagna utolsó szezonja a csapatnál - sajtóhír (She)
Angol lapértesülés szerint az Arsenalra nagy csata vár, ha meg akarja tartani francia válogatott védőjét, Bacary Sagnát a szezont követően.
okt. 9
10:27
Bayern: Alaba évi hatmilliót kaszálhat, ha 2019-ig hosszabbít (She)
A német bajnok, kupagyőztes és BL-győztes Bayern München labdarúgócsapata javított feltételekkel új szerződést kínál osztrák válogatott játékosának, David Alabának – írja osztrák forrásokra hivatkozva a müncheni Tz.
okt. 9
10:27
Elhunyt az ausztrálok legidősebb olimpikonja (Metropol)
Az 1936-os játékokon szerepelt Basil Dickinsont 98 éves korában érte a halál.
okt. 9
10:27
A Milan bánhatja először Gomez visszatérését (Agroinform)
Olaszországi jelentések szerint jól halad a Fiorentinában szereplő Mario Gomez felépülése, november 2-án térhet vissza.
okt. 9
10:29
Paks: Lehet, hogy állva marad a kapus a büntetőnél - Simon (She)
Simon Attila 11 találattal a labdarúgó NB I góllövőlistájának élén áll. Az MVM Paks csatára szerint sok minden előfordulhat a szezon során, jöhet formahanyatlás, de még ennél is jobban beindulhat.
okt. 9
10:31
F1: Vettel népszerűbb a hazájában, mint Schumacher (She)
A Bild által közölt közvélemény-kutatási eredmények szerint Sebastian Vettel az ötödik legnépszerűbb sportoló Németországban, ahol már Michael Schumachernél is jobban elismerik a negyedik Formula–1-es világbajnoki címe felé száguldó Red Bull-pilótát.
okt. 9
10:33
Férfi kézilabda BL: a Zaporizzsja az új trónkövetelő - Ortega (She)
Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint az ukrán Motor Zaporizzsja az új trónkövetelő a férfi Bajnokok Ligája A-csoportjának első helyére.
okt. 9
10:45
A németek jobban szeretik Vettelt, mint Schumachert (Infostart)
Egy friss felmérés szerint a háromszoros Forma-1-es világbajnok német Sebastian Vettelt jobban szeretik honfitársai, mint nagy elődjét, az autósport elitkategóriájában hétszer is diadalmaskodott, s ezzel rekorder Michael Schumachert.
okt. 9
10:45
Videó: C. Ronaldo, a szupersztár - filmet forgattak a karrierjéről (She)
Az ITV brit tv-csatorna 45 perces dokumentumfilmet készített Cristiano Ronaldóról. A „Cristiano Ronaldo – a szupersztár futballista” című alkotás a kezdetektől mutatja be a portugál csillag karrierjét. A filmben többek között Phil Neville, Rio Ferdinand, Arséne Wenger és André Villas-Boas is beszél Ronaldóról. Íme, a teljes film!
okt. 9
10:45
A németek jobban szeretik Vettelt, mint Schumachert (Metropol)
Vettelnél csak négy sportolót szeretnek jobban Németországban.
okt. 9
11:03
F1: a Lotus szerint Hülkenberg nem túlsúlyos, jöhet (She)
A Lotus-istálló nem tett le arról, hogy szerződtesse Nico Hülkenberget, még annak ellenére sem, hogy 74 kilogrammos testtömege miatt jövőre hátrányba kerül a könnyebb pilótákkal szemben.
okt. 9
11:03
A Kiel könnyed győzelmébe fektetünk (Agroinform)
A címvédő THW Kiel a kilencedik helyen álló Magdeburg otthonába látogat.
okt. 9
11:05
Női kézi NB I: Hornyák Dóra oldalsó térdszalagja beszakadt (She)
Az újabb műtéten átesett Triscsuk Krisztina mellett a vendégeket erősítő Hornyák Dóra sem léphet pályára az Érd–Győr mérkőzésen, a női kézilabda NB I szerdai játéknapján.
okt. 9
11:21
Ligakupa: 13 mérkőzés, két NB I-es rangadó - a program (She)
Szerdán 13 mérkőzéssel folytatódik a Ligakupa küzdelemsorozata. Két „NB I-es meccs” is lesz, a Honvéd a Puskás Akadémiát, a Pécs a Kaposvárt fogadja.
okt. 9
11:21
Vb-2014: tiltakozás a FIFA-főtitkár látogatása közben (Metropol)
A mintegy félszáz tüntető a vb-vel kapcsolatos kiadások megkurtítását követelte.
okt. 9
11:21
Minden jegyet eladtak a hollandok a mieink elleni selejtezőre (Agroinform)
Minden jegy elkelt a holland és a magyar válogatott pénteki világbajnoki selejtezőjére, amelyre Amszterdamban kerül sor.
okt. 9
11:23
FTC: licit dedikált pólókra, támogatói jegyek Adamsék megsegítésére (She)
Jótékonysági akciót indított a Ferencváros két hete szívinfarktust kapott labdarúgójának, a lábamputáción átesett Akeem Adamsnek és családjának megsegítésére.
okt. 9
11:23
Jótékonysági akció Akeem Adams megsegítéséért (Metropol)
Exkluzív, dedikált pólókra lehet licitálni, és támogatói jegyekkel is lehet adakozni a Városmajori Szívklinikán ápolt trinidadi játékos javára.
okt. 9
11:25
Sunderland: „Ne hasonlítsanak Di Canióhoz" (She)
Gustavo Poyet, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) élvonalában maradásért harcoló Sunderland kedden kinevezett új menedzsere kijelentette: nem szeretné, ha elődjéhez, Paolo Di Canióhoz hasonlítanák.
okt. 9
11:25
Már nincs jegy a holland-magyar meccsre (Metropol)
A pénteken este 20.30 órakor kezdődő összecsapáson mintegy 900-950 magyar drukker buzdíthatja Egervári Sándor csapatát.
okt. 9
11:27
Spanyolország: Del Bosquéval két évvel hosszabbítanának (She)
Az AS értesülése szerint a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque kétéves szerződéshosszabbítási ajánlatot kap a helyi labdarúgó-szövetségtől (RFEF).
okt. 9
11:39
Sakk: Rapport világklasszisok ellen Wijk aan Zee-ben (She)
Hivatalossá vált, amit egy ideje sejteni lehetett: Rapport Richárd meghívást kapott a januári Wijk aan Zee-i szupertorna A-csoportjába, vagyis a főversenyre. A magyar nagymester olyan világklasszisok ellen ülhet asztalhoz, mint az örmény Levon Aronjan, az amerikai Hikaru Nakamura vagy az olasz Fabiano Caruana.
okt. 9
11:41
Videó: kis híján áthajtottak a motoroson a Nürburgringen (She)
Majdnem tragédiába torkollott a legutóbbi hétvége szabad körözgetése a legendás Nürburgring Nordschleife versenypályán. Íme!
okt. 9
11:43
Juventus: a nyáron Vidiccsel erősíthetik meg a keretet? (She)
Olasz lapértesülés szerint a Juventus a jövő nyáron Nemanja Vidiccsel erősítené meg a védelmét.

Keresés