2013. november 2. szombat

nov. 2
0:06
NS: Futball-láz Diósgyőrben; Kézcsók Détárinak; Császár és vendégei - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
nov. 2
0:10
Eurofutball: egy húszéves újonc megdelejezte a Sahtart (She)
Óriási meglepetés az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a tabella alsó fertályán mozgó Voliny hazai pályán 2–0-ra legyőzte a bajnok Sahtart a 15. forduló pénteki mérkőzésén.
nov. 2
0:24
EBEL: Raffl négyet, a Salzburg kilencet vágott a Villachnak (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) pénteki játéknapján a listavezető Salzburg a négy gólig jutó Thomas Raffl vezérletével 9–1-re kiütötte a Villach együttesét.
nov. 2
7:00
NBA: a Miami, a Lakers és az Oklahoma City is kikapott (She)
Mára virradóra 13 mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabdaligában, s szokás szerint egymás hegyén-hátán jöttek a meglepetések, főleg a keleti parton. A Brooklyn Nets „élesben” is legyőzte az előszezonban általa már kétszer is elvert Miami Heatet, a mindenki által leírt Philadelphia pedig Washingtont is bevette. Az Orlando kiütötte a New Orleanst, Eric Bledsoe fantasztikus győztes…
nov. 2
7:18
NHL: Ovecskin nélkül 7-0-ra győzött a Washington (She)
A Washington Capitals a sérült Alekszandr Ovecskin nélkül 7–0-ra nyert a Philadelphia Flyers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
nov. 2
7:36
Férfi kézilabda: az ifiválogatott legyőzte a spanyolokat (She)
Pénteken Debrecenben a magyar és a spanyol ifjúsági és felnőtt férfi kézilabda-válogatottak közötti zárt kapus mérkőzésekkel megkezdődtek a két ország párosmérkőzései, amelyek szombaton a Főnix-csarnokban telt ház, 6000 néző előtt érik el csúcspontjukat. A Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint az első napon a magyar ifjúsági válogatott két góllal legyőzte ellenfelét, míg a felnőtt…
nov. 2
7:54
WTCC: Michelisz a hetedik leggyorsabb volt az időmérőn (She)
Michelisz Norbert a hetedik legjobb időt érte el a túraautó-világbajnokság (WTCC) Kínai Nagydíjának időmérő edzésén Sanghajban.
nov. 2
8:30
Diósgyőr-FTC rangadó (Infostart)
A Ferencváros diósgyőri vendégjátéka a legnagyobb érdeklődésre számot tartó találkozó a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, 13. fordulójában.
nov. 2
8:48
Ajánló: Arsenal-Liverpool, Milan-Fiorentina, Rayo-Real - program (She)
Vitán felül az Arsenal–Liverpool találkozó számít a szombati nap mérkőzésének nemcsak az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League), hanem az egész kontinensen is – köszönhetően az elmúlt években halványabb két klub 2013–2014-es szezonbeli szárnyalásának. A játéknapot az olasz Milan–Fiorentina és a német Hertha–Schalke „kisrangadó” színesíti még.
nov. 2
8:48
Szivics biztos a sikerben, Moniz a helyes utat keresi (Agroinform)
Telt ház, csaknem 11 ezer néző előtt rendezik meg szombaton a Diósgyőri VTK-Ferencváros összecsapást.
nov. 2
9:24
Barcelona: Piqué ismét odaszúrt a Real Madridnak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 12. fordulójának nyitó mérkőzésén a Barcelona hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott az Espanyol ellen a városi rangadón. A találkozót követően az újságírók „szóvá tették” a gránátvörös-kékek védőjének, Gerard Piquének, hogy a csapat meglehetősen fásultan futballozott, a spanyol válogatott hátvéd azonban…
nov. 2
9:42
Videó: Matthäus szerint is lenne mit csiszolni a képzési rendszerünkön (She)
Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya Berlinben, a magyar nagykövetség rendezvényén elmondta, nem az a lényeg, hogy ki irányítja a jövőben a magyar válogatottat, sokkal inkább a képzési rendszerünket kellene átgondolnunk. Sok szövetség követte már a németek példáját, az exkapitány nem érti, a magyarok miért nem. Matthäus biztos benne, hogy a válogatottnak…
nov. 2
9:42
A Barcelona nyerte a katalán városi rangadót (Metropol)
A címvédő, listavezető FC Barcelona hazai környezetben egygólos győzelmet aratott a városi rivális Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
nov. 2
9:44
Ajánló: DVTK-FTC, Kaposvár-Videoton, Siófok-Nyíregyháza - program (She)
Szombaton a labdarúgó NB I legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését Diósgyőrben játsszák, ahol a Ferencváros vendégeskedik, míg a másodosztályban a listavezető Nyíregyháza a negyedik helyen álló Siófok otthonában lép pályára. Íme, a mai program.
nov. 2
10:00
Mire megy egymással a szezon két meglepetéscsapata? (Agroinform)
A Premier League 10. fordulójának legnagyobb slágere az Arsenal és a Liverpool összecsapása lesz.
nov. 2
10:36
Argentína: Trezeguet megszerezte 300. és 301. gólját (She)
David Trezeguet csereként beállva pontot mentett a Newell’s Old Boysnak a Colón ellen (2–2) az argentin labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, duplájával mellesleg megszerezte profi pályafutása 300. és 301. gólját.
nov. 2
10:54
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően úgy tűnik, egyedül Romain Grosjean lehet veszélyes Sebastian Vettelre a hét végi futamon, de a Lotus francia pilótáját fékhiba hátráltatta a péntek esti tréningen, így nem derült ki, valójában mit tud az autójával. A Lotusnál Grosjean maradt az utóbbi versenyeken remek hosszú tengelytávú autónál, míg Kimi Räikkönen visszatért a rövidebbre,…
nov. 2
11:30
Videó: hatalmas bunyók az NHL kanadai derbijén (She)
A Calgary Flames a Toronto Maple Leafs csapatát fogadta az NHL szerdai játéknapján, a mérkőzést a torontóiak nyerték meg, 4–2-re. A találkozót „természetesen” bunyók is színesítették, Brian McGrattan Frazer McLarennel, Shane O’Brien pedig Carter Ashtonnal csapott össze. Utóbbiak konfliktusát a torontói Ashton sínylette meg jobban, neki vérző orral kellett végleg elhagynia a játékteret.
nov. 2
11:32
Asztalitenisz: egy hónapon belül harmadszor törtek be a BVSC csarnokába (She)
Egy hónapon belül harmadszor törtek be a BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztályának Szőnyi úti csarnokába.
nov. 2
11:48
Szombaton az Aston Villába fektetünk (Agroinform)
A Premier League 10. fordulójában az Aston Villa okozhat meglepetést.
nov. 2
12:06
Atlétika: Berlin rendezi a 2018-as Európa-bajnokságot (She)
Berlin adhat otthont a 2018-as szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságnak az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szombati döntése szerint.
nov. 2
12:06
A megtáltosodó Hamburgra fogadunk (Agroinform)
Az edzőváltás óta megtáltosodó Hamburg legyőzheti az idegenben gyengélkedő Mönchengladbachot.
nov. 2
12:08
Videó: Lucas Moura kapásgólt lőtt, Cavani duplázott, menetel a PSG (She)
Megőrizte veretlenségét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Paris Saint-Germain, amely péntek este 4–0-ra megverte a Lorient együttesét. Zlatan Ibrahimovic kihagyta a találkozót, de ez nem látszott meg Laurent Blanc csapatán: a címvédő Lucas Moura látványos kapásgóljával szerzett vezetést, aztán Ménez talált be, majd Cavani duplázott.
nov. 2
12:24
Videó: Lucas Moura kapásgólt lőtt, Cavani duplázott, menetel a PSG (She)
Megőrizte veretlenségét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Paris Saint-Germain, amely péntek este 4–0-ra megverte a Lorient együttesét. Zlatan Ibrahimovic kihagyta a találkozót, de ez nem látszott meg Laurent Blanc csapatán: a címvédő Lucas Moura látványos kapásgóljával szerzett vezetést, aztán Ménez talált be, majd Cavani duplázott.
nov. 2
12:26
F1: Vettel és Webber az élen az időmérő főpróbáján (She)
Sebastian Vettel és Mark Webber az élen, a Mercedesek és a Lotusok előtt tartotta a Red Bullt Abu-Dzabiban, ahol forró edzésen készültek fel a csapatok a naplemente idején esedékes időmérőre, amelyet sokkal hűvösebb körülmények között tartanak meg – persze minden relatív, az edzés végén sem lesz hűvösebb 27 foknál… Az időmérő magyar idő szerint 14 órakor kezdődik.
nov. 2
12:42
A Red Bullok az élen a 3. szabadedzésen (Infostart)
A sorozatban negyedik világbajnoki címét múlt hétvégén Indiában bebiztosító Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája volt a leggyorsabb Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj harmadik szabadedzésén szombaton.
nov. 2
12:42
Autósport: svájci bajnokot avattak a GP2-es sorozatban (She)
A svájci Fabio Leimer lett a Formula–1 előszobájának számító GP2-es sorozat 2013-as bajnoka. A 24 éves pilóta az abu-dzabi idényzáró első versenyén negyedik lett, amivel a vasárnapi utolsó futam előtt bebiztosította összetettbeli elsőségét.
nov. 2
12:42
Ancelotti kiáll Ronaldo mellett a Blatter-ügyben (Agroinform)
A Real Madrid szombaton 20 órakor a Rayo Vallecano otthonában lép fel a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.
nov. 2
13:00
NB I: Elek a kispadon kezd a Fradi ellen - összeállítások (She)
Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője a magyar válogatott Elek Ákost csak a kispadra jelölte a labdarúgó NB I 13. fordulójában esedékes Ferencváros elleni rangadóra, míg Debreceni András először lép pályára diósgyőri színekben. A zöld-fehéreket irányító Ricardo Moniz különösebb meglepetést nem tartogatott, a Mezőkövesd ellen pontot mentő Ulysse Diallo ugyanakkor ezúttal sem tagja a…
nov. 2
13:00
A Red Bullok az élen a 3. szabadedzésen (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája volt a leggyorsabb Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj szombati, harmadik szabadedzésén.
nov. 2
13:00
Rengeteg kérdésre adhat választ az Arsenal-Liverpool (Agroinform)
A Premier League 10. fordulójának rangadóját ezúttal sportfogadó szemmel vizsgáltuk.
nov. 2
13:18
F1: Ha Hamilton nem változtat, még inkább lemarad - Prost (She)
Alain Prost, a Formula–1 négyszeres világbajnoka úgy véli, a 2014-es idényben Lewis Hamiltonnak annyi esélye sem lesz Sebastian Vettel legyőzésére, mint az elmúlt években, az új autók és szabályrendszer ugyanis nagyobb előnyt jelent az alaposabb pilótáknak azokkal szemben, akiket a puszta tehetségük emelt a világbajnokok közé.
nov. 2
13:20
Videó: két kiállítás, két büntető, parádés gól a mexikói bajnokin (She)
Látványos játékkal múlta felül a Tijuana az Atlantét a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában (4–1). A hazai együttes már a mérkőzés elején vezetést szerzett, amire még az első félidő hajrájában tizenegyessel válaszolt az akkor már emberfórban játszó ellenfél. Szintén büntetőből tett szert újra előnyre a házigazda, majd a vendégek is megfogyatkoztak, s ezt követően még kétszer…
nov. 2
13:36
NB II: vezet az Újváros, rangadó Siófokon - élő eredménykövető (She)
A labdarúgó NB II 12. fordulójának szombati játéknapján a listavezető, de a legutóbbi három bajnokijából csak egyet megnyerő Nyíregyháza a Siófok otthonába látogat, míg a harmadik helyezett Dunaújváros PASE a kiesés ellen harcoló Kozármisleny vendégeként lép pályára. Kövesse nyomon a mérkőzéseket élő eredménykövetőnk segítségével!
nov. 2
13:54
PL: Newcastle United-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának nyitó mérkőzésén a legutóbbi öt bajnokijából csak egyet megnyerő Newcastle United az ezt megelőző kilenc tétmérkőzéséből nyolcat győzelemmel abszolváló Chelsea-t fogadja. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 2
13:54
Diófát ültettek az MTK fennállásának 125. évfordulója alkalmából (Metropol)
A budapesti sportklub két hét múlva, november 16-án ünnepli megalapításának 125. évfordulóját.
nov. 2
13:54
A Red Bull tarolt a harmadik edzésen is (Agroinform)
Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság Abu-dzabi Nagydíjának szombati szabadedzésén.
nov. 2
14:12
Kizárták Tunéziát a Fed Kupából (Infostart)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) egy évre kizárta Tunéziát a Fed Kupából, mivel az egyik válogatott játékosnak megtiltották, hogy pályára lépjen izraeli riválisa ellen egy októberi Challenger-tornán.
nov. 2
14:12
F1: Abu-dzabi Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel eddig négyből három Abu-dzabi Nagydíjat az első rajtkockából várt, tavaly pedig azért került a mezőny végére, mert az időmérő után nem maradt elég üzemanyag az autójában az FIA-mintavételre, és megbüntették. A német bombaformában, immár négyszeres világbajnokként vág neki az újabb esti időmérőnek, amelyen riválisaihoz hasonlóan arra is figyelnie kell, hogy ne szélesítse ki a…
nov. 2
14:12
Ezúttal profittal térnénk haza Szlovéniából (Agroinform)
Az Adria Liga hétvégi fordulójának legegyértelműbb mérkőzésén a Krka magabiztos sikerébe fektetünk.
nov. 2
14:14
NB I: Diósgyőr–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 2
14:16
Bulgária: Matthäus utódjával a kudarc ellenére hosszabbítottak (She)
Meghosszabbították a szerződését szombaton Ljuboszlav Penevnek, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, aki így a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatának végéig irányíthatja a gárdát.
nov. 2
14:30
Davis-kupa: egy évre kizárták az „előítéletes” tunéziaiakat (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) egy évre kizárta Tunéziát a Davis-kupából, mivel az egyik válogatott játékosnak megtiltották, hogy pályára lépjen izraeli riválisa ellen egy októberi Challenger-tornán.
nov. 2
15:06
Premjer-liga: Dzsudzsákék komikus öngóllal nyertek - videó (She)
A Dinamo Moszkva Makszim Bardacsov öngóljával 1–0-ra nyert hazai pályán a Tomszk ellen az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
nov. 2
15:06
Penev maradt a bolgár szövetségi kapitány (Metropol)
A 47 éves szakember a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatának végéig irányíthatja a gárdát.
nov. 2
15:06
Dzsudzsák és Pintér csak csere volt (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 1-0-ra nyert otthon a Tom Tomszk ellen az orosz Premjer Liga 15. fordulójának szombati meccsén.
nov. 2
15:08
Bundesliga 2.: Stieber-gól, négy Füllkrug-találat a Fürth meccsén (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Aue otthonában kiütéses, 6–2-es győzelmet aratott a Korcsmár Zsoltot és Stieber Zoltánt végig bevető Greuther Fürth. Stieber tizenegyesből megszerezte szezonbeli negyedik gólját (összesen már négy gólnál és hat gólpassznál jár), Korcsmár egy sárga lappal „gazdagodott”. A mérkőzés hőse a Fürth csatára, Niclas Füllkrug volt, aki most…
nov. 2
15:08
Egy évre kizárták Tunéziát a Davis Kupából (Metropol)
A tunéziaiak egyik válogatott játékosnak megtiltották, hogy pályára lépjen izraeli riválisa ellen egy októberi Challenger-tornán.
nov. 2
15:08
Csoda a naplementében, Webber megverte Vettelt az időmérőn (Agroinform)
A Red Bull uralma nem, Vettelé viszont megtört Abu-Dzabiban, a németet Webber verte az első rajtkockáért. Rosberg a 3.
nov. 2
15:24
Abu-Dzabi Nagydíj: Webber - Vettel első sor (Infostart)
A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber nyerte az időmérőt a Formula 1-es Abu-Dzabi Nagydíjon. A második helyről csapattársa, a már négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel, a harmadikról pedig a mercedeses Nico Rosberg indulhat a holnapi futamon.

Keresés