2013. november 29. péntek

nov. 29
0:09
NS: változások előtt az Újpest; Németh Márió elnézést kért; vadiúj vadnyugat - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
nov. 29
2:15
NFL: a Dallas 7-21-ről is magabiztosan nyert (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) második hálaadásnapi mérkőzésén a Dallas Cowboys hazai pályán 31–24-re legyőzte a találkozón már 21–7-re is vezető, majd az utolsó másodpercekben szépítő Oakland Raiderst.
nov. 29
4:57
Rédli András: Mindenem a Fradi (Blikk)
Budapest — Még a fal is zöld Rédli András (30) lakásában! Az idei, hazai rendezésű világbajnokságon a párbajtőrcsapat tagjaként, Imre Gézával (38), Boczkó Gáborral (36) és Szényi Péterrel (26) együtt aranyérmet szerző vívó hatalmas Fradi-drukker. Otthonát végignézve ezt le sem tagadhatná, hiszen szinte minden tárgy a kedvenc klubjára emlékezteti.
nov. 29
5:51
NFL: drámai hajrában a Ravens nyerte a derbit (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) harmadik hálaadásnapi mérkőzésén a címvédő Baltimore Ravens hazai pályán 22–20-ra legyőzte a Pittsburgh Steelerst.
nov. 29
7:21
NHL: nagy napjuk volt a 33 éves hokisoknak (She)
Daniel Sedin megszerezte pályafutása 300. alapszakaszbeli gólját az NHL-ben, többek között ez a találat is kellett ahhoz, hogy a Vancouver Canucks idegenben 5–2-re legyőzze az Ottawa Senatorst az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján.
nov. 29
7:39
Női vb-selejtező: irgalmatlan kiütés a magyar csoportban (She)
Franciaország női labdarúgó-válogatottja 14–0-ra legyőzte Bulgáriát a két csapat csütörtök késő esti Le Mans-i vb-selejtezőjén az európai hetedik csoportban, ott, ahol a magyar együttes is harcol.
nov. 29
8:15
MTK: „Rögvest leesett, mekkora bolond voltam" (She)
Eppel Márton, az MTK labdarúgója bocsánatot kért, amiért a Kaposvár elleni múlt hét végi NB I-es bajnokin (2–2) dühében akkorát vágott a kispad plexiüvegére, hogy az betört. A játékos egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
nov. 29
8:17
Haladás: a fiatal tehetség belátta, színészkedett (She)
Németh Márió elismerte, hogy színészkedett a PMFC elleni NB I-es bajnokin, így jogosan kapta meg a második sárgáját a mérkőzésen, amivel bajba sodorta csapatát, a Haladást.
nov. 29
8:51
Világfutball: véget ért a fura fogság, hazamenekült a focista (She)
Tizenhét hónapnyi „fogság" után csütörtökön elhagyhatta Katart és hazatérhetett Franciaországba a francia-algériai futballista, Zahir Belounis, aki egy pénzügyi vita elmérgesedése következtében ragadt az arab államban.
nov. 29
8:51
Két meccsre kidőlt a Bayern csapatkapitánya (Agroinform)
Philipp Lahm csatlakozott a sérültek növekvő táborához a Bayern Münchennél.
nov. 29
8:53
NBA: pénzbüntetés a „vízöntős” jelenetért Kiddnek (She)
Ötvenezer dolláros (mintegy 11 millió forintos) büntetést kapott Jason Kidd, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets vezetőedzője, mert „taktikai okokból" szándékosan vizet öntött a pályára.
nov. 29
8:55
Curling Eb: nem juthat fel a magyar férficsapat (She)
A magyar férfi curlingválogatott 7–6-ra kikapott az olasz csapattól a norvégiai Stavangerben zajló Európa-bajnokság csütörtöki elődöntőjében, így a B-osztály bronzérméért játszhat, azaz nem juthat fel az elitnek számító A-csoportba.
nov. 29
8:57
Videó: ordító ziccert hibázott az MU játékosa (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában a Pacos Ferreira 0–0-s döntetlent játszott a Fiorentinával, amely már korábban bebiztosította a továbbjutását. A házigazda portugálok a találkozó 20. percében megszerezhették volna a vezetést, azonban az ordító ziccert a Manchester Unitedtől kölcsönvett támadó, Bébé a kapu helyett a kapusba rúgta. Íme!
nov. 29
9:09
NB II: kétséges a korábbi válogatott visszatérése (She)
Csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy vállalja-e a pénteki, Vasas elleni bajnokin a játékot a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE 35 esztendős középpályása, Böőr Zoltán.
nov. 29
9:09
Elnyűhetetlen futball-legenda (Metropol)
Ma ünnepli 40. születésnapját Ryan Giggs.
nov. 29
9:27
Curling Eb - Nem juthat fel az A csoportba a magyar férfi válogatott (Infostart)
A magyar férfi curling-válogatott 7-6-ra kikapott az olasz csapattól a norvégiai Stavangerben zajló Európa-bajnokság csütörtöki elődöntőjében, így a B osztály bronzérméért játszhat, azaz nem juthat fel az elitnek számító A csoportba.
nov. 29
9:27
Három hókirálynő uralkodása - szezonelőzetes (Agroinform)
November utolsó hétvégéjén a sífutó hölgyek is megkezdik szereplésüket a Világkupa sorozatban.
nov. 29
10:03
Anglia: a Vasas után a rendőrségnél jelentkezett a ghánai (She)
Több mint egy év kihagyás után ismét játékra jelentkezhet Bradley Hudson-Odoi: a legutóbb a Vasast erősítő ghánai születésű csatár az angol hetedosztályú Metro Police-hoz igazolt.
nov. 29
10:05
Videó: hátraszaltót vetett a hokis az óriási erejű ütközéstől (She)
Óriási hátraszaltót vetett Karl Stollery, miután Darren Archibalddal hatalmas erővel ütközött egy amerikai AHL-mérkőzésen. A hokis nem tétovázott sokáig, azonnal felkelt a „karambol" után. Íme!
nov. 29
10:07
Női kézi-vb: Zácsik betegsége miatt jövő héten lesz keret (She)
Zácsik Szandra betegsége miatt csak a jövő hét elején hirdeti ki a női kézilabda-válogatott keretét az egy hét múlva kezdődő szerbiai világbajnokságra Hajdu János szövetségi kapitány.
nov. 29
10:21
Mezőkövesd: újabb állami támogatás a stadion felújítására (She)
A szerdai kormányülésen hozott döntés értelmében két újabb NB I-es labdarúgóklub stadionjának rekonstrukciója kap támogatást a jövő évi állami költségvetésből.
nov. 29
10:23
Videó: óriási szimulálás Ibrahimovic csapattársától - hiába (She)
Mint beszámoltunk róla, a PSG 2–1-re nyert hazai pályán az Olympiakosz ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának 5. fordulójában, így csoportelsőként továbbjutott. A találkozón Marco Verratti, a párizsiak fiatal középpályása egy kezezést akart megúszni, de nem jött össze neki, villant a sárga. Íme!
nov. 29
10:39
Videó: óriási szimulálás Ibra csapattársától - hiába (She)
Mint beszámoltunk róla, a PSG 2–1-re nyert hazai pályán az Olympiakosz ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának 5. fordulójában, így csoportelsőként továbbjutott. A találkozón Marco Verratti, a párizsiak fiatal középpályása egy kezezést akart megúszni, de nem jött össze neki, villant a sárga. Íme!
nov. 29
10:39
15 dolog, ami fiatalabb Ryan Giggsnél (Agroinform)
Nehéz elhinni, de számos találmány, politikai esemény, legendás film vagy zene fiatalabb a Vörös Ördögök ikonjánál.
nov. 29
10:57
Videó: élete gólját vette el a bíró a Lyon-játékostól az El-ben (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában a Lyon is biztosította a helyét a következő körbe, miután 1–0-ra nyert a Betis ellen. A mérkőzés 77. percében kettőre növelhette volna góljai számát a francia csapat, de Yoann Gourcuff pazar félpályás találatát nem adta meg a játékvezető, aki pillanatokkal hamarabb fújt le egy szabálytalanságot. Íme!
nov. 29
11:15
Világfutball: a bíró elismerte, kamuzott Zidane kiállításakor (She)
Horacio Elizondo, a 2006-os labdarúgó-világbajnokság berlini döntőjén dolgozó argentin játékvezető a negyedévente megjelenő Blizzard nemzetközi futballmagazin téli számában felfedi: sem ő, sem az asszisztensei nem látták, amint Zinedine Zidane mellbe fejeli Marco Materazzit – a piros lapot a negyedik játékvezető üzenetére mutatta fel, némi színészi mesterkedést követően.
nov. 29
11:15
Zácsik betegsége miatt kivár a kapitány (Agroinform)
A Fradi átlövőjénél hastáji gyulladást találtak, emiatt csak a jövő hét elején hirdeti ki keretét Hajdu János.
nov. 29
11:33
Real Madrid: S. Ramost 65 millióért akár a Barca is viheti (She)
A spanyol As sportnapilap értesülései szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez egy legalább 65 millió eurós ajánlat esetén megválna a klub spanyol válogatott hátvédjétől, Sergio Ramostól.
nov. 29
11:51
Bundesliga: tovább nőttek a mezreklámbevételek (She)
Tovább nőttek a mezreklámokból származó bevételek a német Bundesligában szereplő labdarúgókluboknál.
nov. 29
11:51
Lindsey Vonn távollétében Lara Gut a favorit Beaver Creeken (Agroinform)
A coloradói Beaver Creek lejtőjén rendeznek világkupa-versenyeket a hölgyek számára péntek és vasárnap között.
nov. 29
11:53
NB II: hosszabbított vezetőedzőjével a Szolnok (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint 2015. június 30-ig meghosszabbította Kis Károly vezetőedző jövő nyáron lejáró szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV.
nov. 29
12:09
MU: Giggs olyan kör tagja lett, melyben Dombi is szerepel (She)
Pénteken betöltötte 40. életévét Ryan Giggs, az angol bajnok Manchester United walesi középpályása. A klubikonnak számító futballista születésnapja alkalmából az európai szövetség (UEFA) összeszedte a kontinens élvonalbeli bajnokságaiban játszó olyan labdarúgókat, akik már túl vannak a negyedik ikszen.
nov. 29
12:10
Gólokért megyünk Törökországba (Agroinform)
A török SüperLig 13. fordulójának pénteki meccsén a 4. helyen álló Sivasspor a 12. helyen tanyázó Antalyasport fogadja.
nov. 29
12:11
Videó: Dzsudzsákék mosolyt csaltak a beteg gyerekek arcára (She)
Mint beszámoltunk róla, kedd délután jótékony látogatást tett a Dinamo Moszkva kerete és edzői stábja az egyik moszkvai gyermekkórházban: Dzsudzsák Balázs társaival egy, az izombetegségek gyógyítására specializálódó osztályt látogatott meg. Tekintse meg a Dinamo Moszkva felvételét a látogatásról!
nov. 29
12:27
Egyiptom: a korábbi másodedző váltja az amerikai kapitányt (She)
Savki Garib lett a jövő évi brazíliai világbajnokságról lemaradt egyiptomi labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
nov. 29
12:45
Jégkorong: a hazatérő Hetényi Fehérváron folytatja (She)
Hetényi Zoltán válogatott kapus visszatér a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatához, a szezon végéig szóló szerződést kötött az osztrák ligában (EBEL) érdekelt klubbal.
nov. 29
12:45
Engem jobban szeretnek Ronaldónál - Ribéry (Agroinform)
A Bayern München és a francia válogatott kiválósága foggal-körömmel ragaszkodik az Aranylabdáthoz.
nov. 29
12:47
Milan: Galliani távozik, az Ajax-meccset talán még megvárja (She)
Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának alelnöke távozik a posztjáról, amire legkésőbb a piros-feketék Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzése után kerülhet sor.
nov. 29
13:03
Videó: hatalmas potya gólt lőtt Eden Hazard öccse (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában a Zulte Waregem 2–1-re nyert a Wigan Athletic otthonában. A találkozón óriási potya góllal ajándékozta meg a chelsea-s Eden Hazard öccsét, Thorgan Hazard-t Lee Nicholls kapus.
nov. 29
13:03
Hetényi Zoltán Fehérváron folytatja (Metropol)
Hetényi 2011-ig játszott a Volánban, majd Finnországba szerződött, később pedig a tengerentúlon szerepelt.
nov. 29
13:21
Fogadási csalás: világbajnoki selejtezőket is megbundáztak (She)
Az Angliában fogadási csalás gyanújával a héten előállított személyek egyik tagja a brit titkosszolgálat által rögzített felvételeken azt állította, szigetországi mérkőzések mellett vb-selejtezőket is befolyásoltak.
nov. 29
13:23
Barcelona: a Liverpool lecsapna a mellőzött hátvédre (She)
A Liverpool felvette a kapcsolatot a Barcelonával Martín Montoya átigazolásával kapcsolatban. Az ESPN úgy tudja, Brendan Rodgers szeretné megerősíteni a védelmét, és az első számú kiszemelt a katalánok korábbi U21-es válogatott labdarúgója.
nov. 29
13:39
Vívás: Kamuti Jenő örökös tiszteletbeli tag lett (She)
Kamuti Jenő örökös tiszteletbeli tag lett a Nemzetközi Vívószövetségben (FIE), amelynek százéves jubileumi kongresszusát jelenleg Párizsban tartják.
nov. 29
13:39
Kamuti Jenő örökös tiszteletbeli tag lett (Metropol)
A Nemzetközi Vívószövetség százéves jubileumi kongresszusát jelenleg Párizsban tartják.
nov. 29
13:39
Galliani megelégelte a kritikákat, 27 év után távozik a Milantól (Agroinform)
A 69 éves sportvezető az Ajax elleni, december 11-i Bajnokok Ligája-mérkőzés után áll fel.
nov. 29
13:41
Videó: kis különbség - életbe vágó győri kérdés Diósgyőrben (She)
A hétvégén a 16. fordulót rendezik a labdarúgó NB I-ben. A Nulladik Félidőben Lipcsei Betta elemezte az első „tavaszi" kör érdekes kérdéseit. Továbbá megtudhattuk, hogy a vasárnapi Harmadik Félidőben mi várja a nézőket.
nov. 29
13:41
Távozik az AC Milan alelnöke (Metropol)
A Milan katasztrofális szezont produkál eddig: 13 forduló után csak 13. a Serie A-ban.
nov. 29
13:43
DVTK: Tisza távozhat - „Túl nagy az egója” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK pénteki sajtótájékoztatóján szóba került Tisza Tibor jövője is. A boon.hu beszámolója szerint elképzelhető, hogy a 29 éves csatár távozik a diósgyőriektől. A rutinos támadó szerződése a szezon végén lejár.
nov. 29
13:45
Vb 2014: fejenként 300 ezer euró a német aranyéremért (She)
Fejenként 300 ezer euró (90 millió forint) üti a markát a német labdarúgó-válogatott tagjainak, ha megnyerik a jövő évi brazíliai világbajnokságot.
nov. 29
13:57
Világfutball: Cristiano Ronaldo ismertebb, mint Lionel Messi (She)
A hírességeket marketingértékük szerint rangsoroló piackutató cég, a Repucom szerint pillanatnyilag a portugál Cristiano Ronaldo a világ legpiacképesebb labdarúgója, utána pedig az argentin Lionel Messi következik a sorban.

Keresés