2013. november 10. vasárnap

nov. 10
0:03
Eurohoki: francia tornagyőzelem Ausztriában (She)
Két olimpiai résztvevőt, a házigazda osztrák, valamint a szlovén jégkorong-válogatottat maga mögé utasítva nyert felkészülési tornát Franciaország. A Német-kupában a záró forduló előtt a német, a Karjala-kupában szintén a házigazda, vagyis a finn válogatott áll az első helyen.
nov. 10
0:07
Primera División: újabb Celta-bukta Vigóban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójában  a Rayo Vallecano kétgólos győzelmet aratott Vigóban a Celta vendégeként.
nov. 10
0:21
NS: Gyurta szenzációs; Nehéz helyzetben a Fradi a BL-ben - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
nov. 10
0:25
Videó: Elképesztő játékvezetői dolgok voltak - Kemenes (She)
Felettébb indulatos Kemenes Szabolccsal találkozott az NSO Tv stábja az MTK–Budapest Honvéd (1–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. A vendégek kapusa keményen kritizálta a játékvezetést. Kemenes szerint rendben van, hogy valaki téved, de gólhelyzetben nem fújunk le egy mérkőzést. Kemenes hozzátette, ebből csak a rosszindulatúságot tudja feltételezni.
nov. 10
0:39
Videó: A játékvezető ne döntse el a meccset - Kemenes (She)
Felettébb indulatos Kemenes Szabolccsal találkozott az NSO Tv stábja az MTK–Budapest Honvéd (1–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. A vendégek kapusa keményen kritizálta a játékvezetést. Kemenes szerint rendben van, hogy valaki téved, de gólhelyzetben nem fújunk le egy mérkőzést. Kemenes hozzátette, ebből csak a rosszindulatúságot tudja feltételezni. Reakciók és mestermérlegek a 14. forduló…
nov. 10
0:42
Majdnem kiugrott Tarjei Bö szíve - vacogó síugró csajok (Agroinform)
Több havas sportág klasszisai már a felkészülés utolsó fázisában járnak - hamarosan beindul a téli Világkupa őrület.
nov. 10
1:33
Bepereli a debreceni pólóklubot Giorgetti (Blikk)
DEBRECEN – Fut a magyarországi pénze után Alex Giorgetti (25). A Pro Recco világbajnok olasz vízilabdázója, aki az elmúlt évadban még az élvonalbeli Debrecent erősítette, nemcsak nem kapta meg szerződésben foglalt járandóságait, hanem csalódott a klubvezetőkben is, ők ugyanis jóformán szóba sem állnak sem vele, sem az őt képviselő itáliai ügyvédi irodával.
nov. 10
6:57
Federer a legizgalmasabb meccsen harcolta ki a továbbjutást (Infostart)
Az évzáró világbajnokság csoportköreinek legizgalmasabb meccsén Roger Federer 4:6, 7:6, 7:5-re legyőzte Juan-Martin del Potrót, és ezzel tíz éve legrosszabb szezonjának végén is bejutott az elődöntőbe. Ott a világelső Nadal vár rá, a mérkőzés vasárnap délután lesz.
nov. 10
7:15
Dortmund: kettős szalagszakadás, vége a kulcsember szezonjának (She)
Beigazolódott az, amitől a Borussia Dortmund szakmai stábja már a Wolfsburg elleni, 2–1-es bajnoki vereség után tartott: két helyen is elszakadtak a középhátvéd Neven Szubotics térdszalagjai, így minden bizonnyal véget ért számára a 2013–2014-es szezon.
nov. 10
7:33
NASL: 31 év után, Eb-győztese góljával bajnok a Cosmos (She)
A New York Cosmos labdarúgócsapata nyerte meg az MLS utáni legmagasabb szintű profiligának számító NASL döntőjét, a Soccer Bowlt, miután Európa-bajnok spanyol középpályása, Marcos Senna góljával 1–0-ra legyőzte az Atlanta Silverbackst. Ez a legendás, a hetvenes évek amerikai futballjában meghatározó szerepet játszó és 2010-ben újjáalapított Cosmos első Soccer Bowl-sikere 1982 óta.
nov. 10
7:51
C. Ronaldo újabb mesterhármasával tarolt a Madrid - videó (Infostart)
A Real Madrid a négy mérkőzés óta veretlen Real Sociedadot fogadta a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának első szombati mérkőzésén. A Madrid 5-1-re nyert a tabella 7. helyét elfoglaló baszk csapat ellen.
nov. 10
7:54
Torinóban sokkolna a Napoli (Agroinform)
Ezúttal a vasárnapi játéknap legnagyobb olasz rangadóját, a Juventus-Napoli találkozót vizsgáltuk sportfogadó szemmel.
nov. 10
8:27
NHL: klubrekordot állított be a Blues; Luongót megsorozták (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 40. játéknapján az Ottawa Senators elrontotta a Florida Panthers új edzőjének, Peter Horacheknek a debütálását – a floridaiak sorozatban nyolcadszor maradtak alul. A Tampa Bay Lightning hosszabbításban győzte le a „hazai pálya hátrányával” küszködő Detroitot, a patinás Boston–Toronto párosítást most a Bruins nyerte meg. A Coyotes véget vetett a…
nov. 10
8:30
Az Arsenal két számjegyű különbségre hajt az Old Traffordon (Agroinform)
Ha az Ágyúsok nyerni tudnak az Old Traffordon, akkor 11 pontra növelik előnyüket a Manchester Uniteddel szemben.
nov. 10
9:03
Ajánló: szuperrangadó a Serie A-ban és Angliában - program (She)
Igen jónak ígérkezik a vasárnapi futballprogram, melynek „ékköve” a Premier League 11. fordulójának szuperrangadója, a Manchester United–Arsenal összecsapás. Győzelmével az Arsenal ismét öt pontra ellépne a Liverpooltól. David Moyes menedzser alighanem igencsak megkönnyebbülne egy MU-siker esetén, a szezonrajtnál beragadó manchesteriek akár az 5. helyre is feljöhetnek, még inkább…
nov. 10
9:05
Ajánló: FTC-Haladás, KTE-Újpest - a hazai program (She)
Két mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó NB I 14. fordulójából: a Ferencváros a Haladást fogadja, a Kecskemét az Újpesttel csap össze. Az NB II-ben nem maradt találkozó mára a szombati meccsdömping után, míg az NB III-ban három összecsapást rendeznek ma.
nov. 10
9:21
Videó: Már nem kerülget a sírás, ha a londoni olimpiára gondolok - Vass Dóra (She)
Vass Dórának, az első számú magyar ritmikus gimnasztikázónak másfél év kellett, hogy megeméssze az elmaradt londoni kvalifikációt és az elmúlt évek viszonylagos sikertelenségét. Rg-sünk úgy gondolja, teljesítmény szempontjából jót tenne neki, ha több riválisa lenne Magyarországon, de biztosnak érzi a helyét, és már a riói olimpia lebeg a szeme előtt. Az elmúlt évekről és a jövőbeli terveiről,…
nov. 10
9:23
Profi boksz: García kiütötte Martínezt, ismét világbajnok (She)
Begyűjtötte második világbajnoki címét Mikey García, miután a 8. menetben kiütötte Román „Rocky” Martínezt. García júniusban veszítette el a pehelysúlyú világbajnoki címét, miután képtelen volt az előírt súlyhatáron belül mérlegelni, ezért úgy döntött, hogy egy súlycsoporttal feljebb, nagypehelysúlyban próbál szerencsét.
nov. 10
9:24
Ronaldo megelőzte Messit, Ancelotti kalapot emelt (Agroinform)
Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett, immár több triplát számlál Spanyolországban, mint Lionel Messi.
nov. 10
9:57
Videó: Lovrencsics gólja repítette győzelemig a Lecht (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában Lech Poznan–Ruch Chorzów találkozót rendeztek. Lovrencsics Gergő továbbra is kirobbanó formában futballozik, a magyar válogatott szélső a 84. percben gólt szerzett. A mérkőzés összefoglalója és Lovrencsics találata a videóra kattintva tekinthető meg.
nov. 10
10:00
Djokovic veretlenül az elődöntőben (Metropol)
A vasárnapi mérkőzésen az egy nappal többet pihenő svájci Stanislas Wawrinka vár rá.
nov. 10
10:15
Honvéd: Rossi játékosa segítségével szerezte meg Ranieri debütánsát (She)
Ayub Daud, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szomáliai támadója az egyik olasz portálnak adott hosszabb interjút, amelyben sérülésektől sújtott karrierjéről, a Juventusról, és arról beszélt, hogy ki ajánlotta be őt a kispestiekhez.
nov. 10
10:36
Az éllovas a sereghajtó ellen, mire megy Sevillában a Barca? (Agroinform)
Az FC Barcelona a Betis otthonában lép fel vasárnap este a spanyol labdarúgó bajnokság 13. fordulójában.
nov. 10
10:54
Allegri utolsó esélyéből húznánk hasznot (Agroinform)
Ha nem nyer a Milan a tökutolsó Chievo otthonában, akkor Allegrit elküldik a piros-feketék kispadjáról.
nov. 10
11:45
Válogatott: Köteles nem sír, reméli, hogy az új kapitány meghívja (She)
Köteles László, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk magyar kapusa csapata mai, Anderlecht elleni rangadója kapcsán nyilatkozott, és a jó formában lévő játékos a magyar válogatottról is beszélt.
nov. 10
11:47
Videó: látványos góllal nyerte a Szpari a szabolcsi rangadót (She)
A labdarúgó NB II-ben a nyíregyházi Városi Stadionban Nyíregyháza–Kisvárda megyei rangadót rendeztek. Az összecsapást mindkét oldalon nagy várakozás előzte meg, a két csapat legutóbb 35 évvel ezelőtt találkozott egymással bajnokin. A mérkőzést a listavezető Nyíregyháza nyerte meg 1–0-ra, Bajzát Péter remek gólja a videóra kattintva tekinthető meg.
nov. 10
12:03
Moto3: Vinalesé a futam- és a világbajnoki győzelem is! (She)
Maverick Vinales óriási izgalmak közepette megnyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíját a Moto3 kategóriában, és ezzel az övé lett a világbajnoki cím is az idény utolsó futamán.
nov. 10
12:06
Ajándék büntető ide vagy oda, Mourinho a bíróra panaszkodott (Agroinform)
A Chelsea egy kései büntetővel mentett pontot otthon a WBA ellen.
nov. 10
12:24
A Zvezdára fogadunk az Adria Liga rangadóján (Agroinform)
A Crvena zvezda együttese magabiztos győzelmet arathat a Cedevita Zágráb ellen.
nov. 10
12:39
Vb 2014: horvát gond, kidőlt a Dortmunddal végző Olic (She)
A Wolfsburg–Borussia Dortmund (2–1) német élvonalbeli bajnokin még győztes gólt szerzett Ivica Olic, ám a 80. percben sérülten el kellett hagynia a pályát. Úgy tűnik, hogy a 87-szeres válogatott horvát futballista sérülése miatt lemarad a válogatott Izland elleni világbajnoki pótselejtezőiről.
nov. 10
12:42
Álomelődöntők a londoni világbajnokságon (Agroinform)
Az ATP-vb vasárnapi játéknapján Nadal–Federer és Djokovics–Wawrinka párharcok kerülnek terítékre.
nov. 10
12:57
Videó: a zseniális triplák mesterei - Ibrahimovic vs. C. Ronaldo (She)
Igazi játékmestere csapatának Cristiano Ronaldo és Zlatan Ibrahimovic. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 13 fordulót követően Ronaldo 16 góllal vezeti a spanyol labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját, és remekel a svéd zseni is, hiszen Ibra a francia bajnokságban 8 találattal az élmezőnyben található a legeredményesebb gólszerzők között. A hétvégén mindketten triplával szórakoztatták csapatuk…
nov. 10
13:00
Három Hosszú-arany jutott vasárnapra (Metropol)
Három aranyéremmel gazdagodott Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának tokiói állomásán vasárnap.
nov. 10
13:00
A Rosenborg nyomást helyezne Kovács Péterékre (Agroinform)
A második helyen álló Rosenborgnak mindenképpen nyernie kell, ha nem akarja "ingyen" odaadni a bajnoki címet.
nov. 10
13:15
Rövid pályás úszó vk: újabb három arany Hosszú zsákjában (She)
Három aranyéremmel – s ezzel háromszor 1500 dollárral is – gazdagodott Hosszú Katinka vasárnap, az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának tokiói állomásán.
nov. 10
13:18
Felálltunk egy nagy pofon után - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
A Pécs 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Diósgyőrrel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.
nov. 10
13:33
Premjer-liga: Szpartak-verte Zenit, az Anzsi nyeretlen és tökutolsó (She)
Az orosz labdarúgó Premjer-liga 16. fordulójának nagy rangadóján a Szpartak Moszkva 4–2-re legyőzte a listavezető Zenitet. A Zenit 36 ponttal maradt az élen, a Lokomotiv Moszkva és a Szpartak Moszkva 33 ponttal követi. Ismét kikapott, így 16 forduló után is nyeretlenül utolsó az előbb hatalmas pénzügyi hátterét, majd kulcsjátékosait elveszítő Anzsi Mahacskala.
nov. 10
13:51
Moto2: a világbajnok 0, a második 1 pontot szerzett (She)
Túlzás lenne állítani, hogy a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának élmenőiről szólt az idényzáró Valenciai Nagydíj, az elsőségét már korábban bebiztosító Pol Espargaró több mint másfél perces hátránnyal csak a 29., a másodikként záró, sérült csuklóval versenyző Scott Redding pedig a 15., még éppen pontot érő helyen futott be.
nov. 10
14:09
La Liga: a Sevilla villámrajt után nyert Barcelonában (She)
A Sevilla 3–1-re győzött az Espanyol ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 10
14:12
Csúcseső Calgaryban, népszavazás Münchenben (Agroinform)
A Calgaryban lévő gyorskorcsolya pálya igazolta hírnevét, ahol magyar csúcsok mellett már a világrekordok is hullottak.
nov. 10
14:14
Negredo távozásra ösztönzi Messit (Agroinform)
Habár Messi már sokszor elmondta, hogy esze ágában sincs elhagyni az FC Barcelonát, néhányan a váltásra ösztönzik.
nov. 10
14:27
Magyar csúcsok és olimpiai szintidő a kanadai gyorskorcsolya vk-n (Infostart)
Három magyar csúcsot és olimpiai szintidőt futott Nagy Konrád és Tóth-Lykovcán Ágota a kanadai Calgaryban zajló gyorskorcsolya világkupán.
nov. 10
14:27
Videó: két sarkazás előzte meg a szemtelen gólt (She)
A csehországi labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában Mladá Boleslav–Viktoria Plzen találkozót rendeztek. A hét közben a Bayern ellen Bajnokok Ligája-mérkőzést játszó Plzen szemtelen gólt kapott a 4. percben, s bár  később fordítani tudott, Martin Nespor sarokkal szerzett gólját alighanem sokáig nem feledik a Viktoria labdarúgói. Érdemes megtekinteni a látványos találatot.
nov. 10
14:27
Pokoli meccs vár a Fradira a BL-ben (Blikk)
Budapest - Nagyon nehéz helyzetbe került a Ferencváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában. A zöld-fehérek az első csoportkör ötödik fordulójában másodszor is kikaptak dán riválisuktól, a Midtjylland a hazai siker után Dabason is nyert 26-25-re.
nov. 10
14:29
Primera División - Barcelonában nyert a Sevilla (Infostart)
A Sevilla kétgólos győzelmet aratott az utolsó öt percben emberhátrányban futballozó Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 10
14:45
Serie A: ismét nullára nyert a megtáltosodott Genoa (She)
A Genoa labdarúgócsapata 2–0-s győzelmet aratott a Hellas Verona ellen az olasz Serie A 12. fordulójában Daniele Portanova és Juraj Kucka góljával. A Genoa sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg nullára (a Parma és a Lazio volt az előző két „áldozat”), a Verona az előző hat bajnokin aratott öt győzelmet követően rontott a mérlegén. Tőzsér Dániel nem volt benne a Genoa meccskeretében.
nov. 10
14:48
Vége Räikkönen szezonjának (Agroinform)
Hátproblémája miatt meg kell operálni a Lotus pilótáját, nem indul az idény utolsó két futamán.
nov. 10
15:03
MotoGP: Lorenzóé a futam, de Márquez nyerte meg a vb-t (She)
Marc Márquez nyerte meg a gyorsasági-motoros világbajnokságot a királykategóriában, miután a harmadik helyen ért a célba a Valenciai Nagydíjon. A 20 éves motoros ezzel minden idők legfiatalabb világbajnoka a MotoGP történetében.
nov. 10
15:05
Serie A: Roma-Sassuolo és Chievo-Milan élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Serie A) 12. fordulójának vasárnapi játéknapján a veretlenül listavezető, hibátlan mérlegét a múlt héten elveszítő Roma az újonc Sassuolo ellen készül kötelező győzelemre, az elmúlt húsz év legpocsékabb szezonkezdetét produkáló, idegenben eddig nyeretlen Milan pedig a sereghajtó Chievo otthonában szerezné meg sorozatban 14. győzelmét a veronai együttes…
nov. 10
15:07
Premier League: a Tottenhamet is legyőzte a Newcastle (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Newcastle United Loic Rémy góljával 1–0-ra nyert a Tottenham vendégeként.

Keresés