2013. november 28. csütörtök

nov. 28
0:09
Férfi kézi: Puticsék kikaptak, Császár és Nagy csapata nyert (She)
Putics Barna három gólt szerzett szerda este a német férfi kézilabda-bajnokságban, csapata, a Gummersbach pedig hazai pályán 25–21-re kikapott a Hannovertől, amelyben nem lépett pályára a műtét után lábadozó Mocsai Tamás. A francia ligában Császár Gábor nem talált be, ám a PSG így is otthon tartotta a két pontot a Nimes ellenében, míg Nagy Kornél két góllal járult hozzá a Dunkerque sikeréhez.
nov. 28
0:13
BL: felmosták velünk a padlót az angolok - Völler (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Manchester United Wayne Rooney vezérletével öt nullára legyőzte idegenben a Bayer Leverkusent, így előbbi biztos továbbjutó, de a németek is reménykedhetnek még a második hely megszerzésében. Pocsék szerdai mutatványuk ellenére is...
nov. 28
1:21
Rekordközeli góltermés a szerdai játéknapon - videók (Agroinform)
Nyolc találkozón 36 gól született, ez volt a BL történetének második leggólgazdagabb játéknapja.
nov. 28
5:51
Örül a pihenőnek a friss sakkvilágbajnok (Infostart)
Elsősorban pihenni és kikapcsolódni szeretne a múlt héten megszerzett sakkvilágbajnoki cím birtokában Magnus Carlsen, aki az indiai Viswanathan Anandtól hódította el a sportág trónját.
nov. 28
7:21
Videó: nem lehet gólképtelen 180 percig a zöld-lila négyes (She)
Nebojsa Vignjevics számára elképzelhetetlen, hogy Böde Dániel, Ulysse Diallo, Kabát Péter, Simon Krisztián közül senki se rúgjon gólt 180 percig, így élvezetesebb visszavágóra lehet számítani az FTC és az Újpest nyolcaddöntőjében a Magyar Kupában. A lilák szerb szakvezetője nem elégedetlen a 0–0-s döntetlennel, mert a Fradinak több helyzete volt. Ricardo Moniz ideges játékosokat és egy…
nov. 28
7:23
NHL: kiütéses Detroit-siker; 1-4-ről állt fel a Pittsburgh (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a címvédő Chicago Blackhawks kétgólos hátrányból fordította meg a hajrában a Calgary Flames elleni idegenbeli mérkőzést, a duplázó Jevgenyij Malkin vezette Pittsburgh Penguinst az sem gátolta meg a Toronto Maple Leafs legyőzésében, hogy a második harmad első percében 1–4-es hátrányban is volt, míg a Detroit Red Wings fölényes…
nov. 28
7:25
Férfi kézi Eb: a svéd klasszis kihagyja a dániai tornát (She)
Sérülés miatt kénytelen kihagyni a 2014 januárjában megrendezendő férfi kézilabda Európa-bajnokságot a svéd válogatott egyik legjobbja, Kim Andersson.
nov. 28
7:39
NBA: a Spurs és a Trail Blazers tizenegy meccs után kapott ki (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján megszakadt a San Antonio és a Portland tizenegy meccses győzelmi szériája. A Spurs az Oklahoma City Thunder otthonában szenvedett hatpontos vereséget, míg a Trail Blazers – amely a második negyedben már 16 ponttal is vezetett – a Phoenix vendégeként botlott. A Miami Heat hozta a kötelezőt Clevelandben, a vendégek…
nov. 28
7:57
El: Kötelesék a Kijev ellen küzdenek a továbbjutásért - program (She)
A csoportkör ötödik fordulójával folytatódik a labdarúgó Európa-liga, a Köteles Lászlót foglalkoztató, amúgy a G-csoportban élen álló belga Genk hazai környezetben az ukrán Dinamo Kijev ellen szerezheti meg a továbbjutását biztossá tevő pontjait. Gulácsi Péter együttesének a továbbjutás már zsebben, a Salzburg a csoportelsőségre hajt. A kiadó 24 helyből egyelőre nyolc kelt el.
nov. 28
8:33
PSG: Ibra úgy véli, az Aranylabda elnyerése nélkül is ő a legjobb (She)
Azután, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az Olympiakosz felett, és így biztossá tette csoportelsőségét a Bajnokok Ligája C jelű kvartettjében, Zlatan Ibrahimovic, a párizsiak svéd klasszisa kijelentette, az Aranylabda elnyerése nélkül is ő a legjobb.
nov. 28
8:33
Megfázhat a Tottenham, megéghet a Valencia (Agroinform)
Három együttes még mindig hibátlan, de akad olyan gárda is, amely még gólt sem szerzett.
nov. 28
8:35
Videó: hullámvölgy - Fehérváron elúszóban az áhított playoff (She)
Harmadszor is kikapott a Sapa Fehérvár AV 19 a sereghajtó Olimpija Ljubljanától az EBEL alapszakaszában. A fehérváriak kifejezetten jól kezdték az idei szezont, az utóbbi időben azonban hullámvölgybe kerültek, így elúszni látszik az áhított playoff.
nov. 28
8:51
Fogadási csalás: volt PL-játékos is a hat őrizetbe vett között Angliában (She)
Hat személyt, közöttük legalább három labdarúgót, ráadásul Delroy Facey személyében egykori Premier League-játékost vettek őrizetbe – legutóbb a 2011–2012-es szezonben a Hereford színeiben játszott a negyedosztályban –, akiket fogadási csalásban való részvétellel gyanúsítanak.
nov. 28
8:51
Modern király a sakktrónon (Metropol)
Szombaton lesz 23 éves a norvég Carlsen: egy hete hódította el a világbajnoki címet, és óriási médiafigyelmet hozott a sakknak.
nov. 28
9:09
Mégsem bokszol Erdei Zsolt (Metropol)
Visszautasította az amerikai megkeresést, így mégsem bokszol január 31-én a koszovói származású Elvir Muriqivel.
nov. 28
9:45
Videó: C. Ronaldo hálás integetése a 45 ezer CR7-maszkért (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának 5. fordulójában a Real Madrid hazai pályán nyert, így már biztosan csoportelső. A találkozón Cristiano Ronaldo sérülés miatt nem játszott, a lelátóról figyelte az eseményeket. A királyiak szurkolói 45 ezer Ronaldo-maszkkal készültek a találkozóra, bizonyítva, hogy támogatják kedvencüket az Aranylabdáért vívott harcban. A…
nov. 28
9:45
Slusszkulcs-megvonás az ETO-nál (Metropol)
A Mezőkövesdtől szombaton elszenvedett 3-0-s vereség miatt le kellett adniuk a győri Audi-gyártól kapott autók kulcsait az ETO futballistáinak.
nov. 28
9:47
Győr: slusszkulcsleadás a mezőkövesdi vereség után (She)
A Mezőkövesdtől szombaton elszenvedett 3–0-s vereség miatt le kellett adniuk a győri Audi-gyártól kapott autók kulcsait az ETO futballistáinak – írja csütörtöki számában a Kisalföld megyei napilap.
nov. 28
10:03
Vb 2014: „Ha nincs ebédidő, még több halott lett volna” (She)
A gyász miatt három napig nem dolgoznak a munkások a Sao Pauló-i Itaquerao Stadionban, amelyben – mint beszámoltunk róla – a tetőszerkezet egy darabja leesett, és a balesetben két kollégájuk életét vesztette. Egy kőműves elmondta: a katasztrófa még több halálos áldozatot követelt volna, ha nem az ebédidőben történik.
nov. 28
10:05
Videó: tömegverekedésbe fulladt a fiatalok focimeccse (She)
Nagy tömegverekedésbe fulladt a Kazma–al-Arabi kuvaiti U20-as labdarúgó-mérkőzés. A verekedés okát nem lehet tudni, az viszont a felvételekről is jól látszik, hogy nem kímélték egymást a fiatal labdarúgók. Íme!
nov. 28
10:39
Ibrahimovic a legjobb, a United lesz jobb, a Galatának jobbnak kell lennie (Agroinform)
Fölényes idegenbeli sikerrel jutott tovább a Manchester United, egyetlen győzelem elég lehet a Juventusnak.
nov. 28
10:57
F1: a Mercedes bejelentette, Ross Brawn távozik az istállótól (She)
Hivatalossá vált, amiről angol sajtóhírre hivatkozva korábban már beszámoltunk: Ross Brawn csapatfőnök az év végén távozik a Mercedes Formula–1-es csapatától – jelentette be az istálló hivatalos honlapján.
nov. 28
10:59
Röplabda: a Vasasnak svájci, a Gödöllőnek izraeli ellenfele lesz (She)
Szerdán mindhárom magyar kupacsapatunk pályára lépett a Challenge-kupa selejtezőjében, s két női gárdánk sikerrel is vette az akadályt. A Vasas Óbuda a finn Kangasala otthonában lépett pályára, míg a Teva-Gödöllő az osztrák Hartberget fogadta, s mindkét csapat kettős győzelemmel jutott a következő körbe. Nem így a férfiaknál a Fino-Kaposvár, amely az osztrák Holding Graztól kapott ki. További…
nov. 28
11:01
Videó: üss meg! - kilökte edzője kezéből az italt - hiába (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers 99–94-re nyert a Brooklyn Nets vendégeként. A Lakers 96–94-re vezetett, amikor 8.3 másodperc volt hátra a találkozóból, és a Brooklynnak már nem volt időkérése, így edzője, Jason Kidd „kilökette” kezéből az italát a játékosával, hogy a törléssel időt nyerjen maguknak. A gyors megbeszélés azonban nem…
nov. 28
11:03
NB I: hét klub játékosai az ősz legjobb csapatában (She)
A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a 2013–2014-as élvonalbeli labdarúgószezon összesített játékosrangsorát az őszi idény során munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A bajnokságban 386 labdarúgó lépett pályára, de a listára csak az a 184 futballista kerülhetett fel, aki legalább nyolc mérkőzésen értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető…
nov. 28
11:15
Távozik a Forma-1-es Mercedes csapat főnöke (Infostart)
Távozik a Forma-1-es Mercedes istállótól Ross Brawn csapatfőnök-résztulajdonos.
nov. 28
11:15
Újpest: lila ezüstcipősökkel alakul újjá a Baráti Kör (She)
2013. november 28. fontos dátum lesz az Újpesti Torna Egylet életében: hivatalosan ezen a napon alakul újjá az UTE Baráti Kör. Az alakuló ülésre hazahívták a Belgiumban élő Fazekas Lászlót (1980 európai ezüstcipőse), s mivel rajta kívül jelen lesz Dunai II Antal (1967) és Fekete László (1979) is, együtt lesz a klub három ezüstcipős labdarúgója. Az eseményen tiszteletét teszi Fenyő Miklós,…
nov. 28
11:15
Vereség miatt slusszkulcs-megvonás az ETO-nál (Agroinform)
A Mezőkövesdtől elszenvedett vereség miatt le kellett adniuk a győri Audi-gyártól kapott autók kulcsait a játékosoknak.
nov. 28
11:17
BL: német és klubrekord a Leverkusen brutális veresége (She)
A Bayer Leverkusen Manchester United elleni hazai katasztrofális veresége (0–5) rekordbeállítás a német futballban: ez az ország európai kupacsapatainak legnagyobb különbségű hazai kudarca.
nov. 28
11:33
Honvéd: Holender már edzett, pénteken játszhat (She)
Belekönyököltek Holender Filip mellkasába a Pécsi MFC elleni Magyar Kupa-mérkőzésen, a labdarúgót a 22. percben lecserélték, de a Bp. Honvéd játékosa szerdán már edzett.
nov. 28
11:33
A bajnoki ezüst után Ross Brawn otthagyja a Mercedest (Agroinform)
Távozik a Forma-1-es Mercedes csapat vezetője, Ross Brawn - jelentette be hivatalos közleményben az istálló.
nov. 28
11:35
U19, U17: sorsoltak a 2015-ös Európa-bajnoki selejtezőkre (She)
A svájci Nyonban elkészítették az U17-es bulgáriai, valamint az U19-es görögországi Európa-bajnokság első selejtezőkörének csoportbeosztását. Előbbi korosztályban a magyar válogatott a horvátokkal, a kazahokkal és az izraeliekkel került egy csoportba, míg utóbbiban a mieink útja a szlovákokon, az örményeken és az azerieken át vezethet az elitkörbe.
nov. 28
11:35
Fourcade tripla vagy trónfosztás - szezonelőzetes (Agroinform)
Újra Martin Fourcade a Világkupa legnagyobb esélyese. Ettől még van olyan eset, amikor nem rá tennénk a pénzünket.
nov. 28
11:37
Videó: kapufán csattant a DVTK-bomba Fehérváron (She)
Mint beszámoltunk róla, nem született hazai győzelem a szerda kora esti labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzéseken: a Videoton–DVTK találkozó 0–0-ra végződött. Tekintse meg a vidi.hu összefoglalóját!
nov. 28
11:39
Lazio: Bázelből érkezik majd az új vezetőedző - sajtóhír (She)
A Sky Italia információja szerint a következő idénytől Murat Yakin, a Bajnokok Ligájában szereplő FC Basel labdarúgócsapatának vezetőedzője irányítja a Laziót.
nov. 28
11:41
FIFA-világranglista: Brazília a top 10-ben, visszacsúsztunk 44.-nek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a magyar labdarúgó-válogatott októberi helyezéséhez képest egy helyet rontott, és a 44. helyet foglalja el. A világbajnoki pótselejtezőt sikerrel megvívó portugálok kilenc helyet javítva az ötödik helyre jöttek fel, míg Brazília visszakerült a top 10-be.
nov. 28
11:51
Elvették a slusszkulcsot a győri focistáktól (Infostart)
A Mezőkövesdtől szombaton elszenvedett 3-0-s vereség miatt le kellett adniuk a győri Audi-gyártól kapott autók kulcsait az ETO futballistáinak - írja csütörtöki számában a Kisalföld megyei napilap.
nov. 28
11:51
A FIFA ranglista 44. helyén a magyarok (Metropol)
Válogatottunk egy helyet rontott, a listát változatlanul a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezeti.
nov. 28
11:51
A magyarok a 44. helyen, élen a spanyolok (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott egy pozíciót rontva a 44. helyen áll a nemzetközi szövetség legfrissebb világranglistáján.
nov. 28
12:09
Ligue 1: nem utazhatnak idegenbe a zöld-fehér drukkerek (She)
Eltiltották az idegenbeli mérkőzések látogatásától a Saint-Etienne-szurkolókat Franciaországban az év végéig, miután a vasárnapi, Nice elleni bajnokin kilenc ember is megsérült a rendbontások során.
nov. 28
12:11
Válogatott: Fred Rutten Erwin Koemannak köszönheti, ha... (She)
Fred Rutten csütörtökre vár választ a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) a szövetségi kapitányi kérdésben. A Telegraaf beszámolója szerint a holland szakember az egyike a három jelöltnek a magyar válogatott kispadjára.
nov. 28
12:27
Videó: tizenegyespárbaj - Nadal elpáholta Djokovicsot (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az All Boys 2–0-ra nyert a Boca Juniors otthonában. A mérkőzés szünetében két világklasszis teniszező, Rafael Nadal és Novak Djokovics tizenegyespárbaját tekinthették meg a szurkolók, amelyet a spanyol teniszező nyert meg 3–1-re. Nadal és Djokovics egy teniszgálára utazott el Dél-Amerikába, amelyen Nicolas Massuval és David…
nov. 28
12:45
Íme a FIFA legfrissebb világranglistája (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott egy pozíciót rontva a 44. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet.
nov. 28
12:45
Újpest: korábbi Ajax-kapusnak tettek ajánlatot - későn (She)
Belgiumból próbált kapust igazolni a nyáron a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest: a lila-fehér klub ajánlatot tett Bram Verbistnek, a Cercle Bruges harmadik számú kapuvédőjének, ám a 30 éves futballista elutasította azt.
nov. 28
13:03
Ökölvívás: Jó ellenfelet hoztak Pacquiaónak - Márquez (She)
Múlt héten szombaton – az amerikai Brandon Rios felett aratott győzelemmel – csaknem egy év szünet után tért vissza a szorítóba a Juan Manuel Márqueztől elszenvedett K. O.-vereség után Manny Pacquiao. Nagy ellenlábasa szerint utóbbinak jól sikerült ellenfelet választani.
nov. 28
13:04
Touré szándékos sárga lap miatt plusz büntetésre számíthat? (Agroinform)
Valószínűleg szándékosan tiltatta el magát a City középpályása, és korábban adtak már ilyenért külön büntetést.
nov. 28
13:05
Atlétika: a világbajnok hármasugró sípcsonttörést szenvedett (She)
Sípcsonttörést szenvedett Teddy Tamgho, a franciák világbajnok hármasugrója, így kihagyja a fedett pályás szezont. A versenyző szerdán, edzés közben sérült meg, és a röntgen törést mutatott ki, ezért meg kell műteni.
nov. 28
13:06
Kőkemény mérkőzés vár a Barcelonára és Hangáékra (Agroinform)
A Barcelona a Fenerbahcét, míg a Laboral a Panathinaikoszt fogadja az Euroligában.
nov. 28
13:07
Arsenal: rákot diagnosztizáltak Wenger korábbi segítőjénél (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal hivatalos közleményben tudatta, hogy rákos daganatot diagnosztizáltak az együttest játékosként tizennégy, míg másodedzőként tizenhat évig szolgáló Pat Rice-nál, akit már kórházban ápolnak.
nov. 28
13:21
Férfi vízi: FTC-Honvéd a Komjádi-kupa negyeddöntőjében (She)
A férfi vízilabdázóknál kisorsolták a Komjádi-kupa negyeddöntőjének párosítását, a hat versenyben lévő fővárosi együttes közül a BVSC a Vasassal, míg az FTC a Honvéddal mérkőzik meg.

Keresés