2013. november 23. szombat

nov. 23
0:09
Videó: gólzápor helyett szenvedett a Fradi az Újpest ellen (She)
Sokan gólzáporos győzelmet vártak a FTC-ESMTK-tól az Újpest otthonában a jégkorong Mol Liga pénteki összecsapásán. Dobos Tamás fiai azonban váratlanul nehéz csatát kellett vívniuk Ancsin Jánosékkal. Az NSO Tv összefoglalója.
nov. 23
1:21
Labdarúgó NB I - Döntetlen a Puskás Akadémia és a Kecskemét meccsén (Infostart)
A Puskás Akadémia csapata hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Kecskemét együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
nov. 23
7:21
NHL: Kunitz-dupla, Sedin-tripla - Penguins-, Canucks-siker (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján sorozatban a harmadik győzelmét könyvelhette el a Pittsburgh: a Penguins a két gólt szerző Chris Kunitz vezérletével 4–3-ra nyert a New York Islanders ellen, és pontszámban beérte a Keleti főcsoportot vezető Bostont.
nov. 23
7:39
Ökölvívás: az orosz bunyós nem maradna életben gépek nélkül (She)
Mint ismeretes, a Mike Péreztől elszenvedett vereség után agyi érkatasztrófát, azaz stroke-ot szenvedő profi nehézsúlyú öklözőt, Magomed Abduszalamovot az elmúlt hetekben gépek tartották életben. Tegnap néhány órára lekapcsolták a készülékeket, de rövid időn belül vissza is kellett őket kapcsolni.
nov. 23
8:15
Labdarúgás: a Fradi-támadó szerint Brazíliában 50 Van Persie rohangál (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Rotterdamban bemutatták a Ferencváros támadójáról, a brazil Leonardóról szóló könyvet. A korábban a Feyenoordban és az Ajaxban is játszó futballistát a bemutató kapcsán azóta több holland forrás is idézte, véleményt mondott a vb-re készülő brazil és holland válogatottról, illetve korábbi csapattársáról Robin van Persie-ről is.
nov. 23
8:15
A Bayern a favorit a rangadón, de megéri-e fogadni? (Agroinform)
Következő cikkünkben a Borussia-Dortmund-Bayern München rangadót vizsgáljuk sportfogadó szemmel.
nov. 23
8:33
Labdarúgás: a Fradi-támadó szerint Brazíliában 50 Van Persie rohangál (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Rotterdamban bemutatták a Ferencváros támadójáról, a brazil Leonardóról szóló könyvet. A korábban a Feyenoordban és az Ajaxban is játszó futballistát az esemény kapcsán azóta több holland forrás is idézte, hiszen véleményt mondott a vb-re készülő brazil és holland válogatottról, illetve korábbi csapattársáról, Robin van Persie-ről is.
nov. 23
8:35
NBA: a Chicago kikapott, Rose térde ismét megsérült - videó (She)
A Chicago Bulls 98–95-re kikapott a Portland Trail Blazers otthonában az NBA legutóbbi játéknapján, még jobban aggaszthatja azonban a Bikák hívet, hogy irányítójuk, Derrick Rose térdsérülést szenvedett.
nov. 23
9:27
Ancelotti a spanyol szövetséget kritizálta (Agroinform)
A Real Madrid az Almería otthonában lép fel a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati meccsén.
nov. 23
9:29
Újraéledő sí-barátság, szigorodó doppingharc (Agroinform)
Minden korábbinál szigorúbb dopping ellenőrzést ígér a NOB a szocsi olimpia előtti időszakra.
nov. 23
9:45
NB II: visszatérhet a szolnoki védelembe a volt FTC-játékos (She)
Még a Sopron elleni, múlt hétvégi mérkőzésen sérült meg a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV középhátvédje, Grúz Tamás. A korábban a Ferencvárosban is megforduló játékos állapota szépen javul, így a vasárnapi, Balmazújváros elleni találkozón már minden bizonnyal pályára léphet.
nov. 23
9:45
Megőrizheti makulátlan mérlegét a Veszprém (Agroinform)
A mezőnyben egyedüliként 100 százalékos veszprémiek egy héten belül másodszor is legyőznék a szlovén Celje csapatát.
nov. 23
9:47
Selbynek gyerekjáték lehet Bingham legyőzése (Agroinform)
A Champion of Champions snooker torna ötödik játéknapján az elődöntők kerülnek megrendezésre.
nov. 23
10:03
Videó: gyerekes futballisták - verekedéssé fajult a gólöröm (She)
Nem várt kimenetel játszódott le az ecuadori labdarúgó-bajnokságban rendezett Manta FC–Universidad Católica (2–1) mérkőzésen. A 82. percben a vendégek Federico Laurito büntetőjével szépítettek, a csatár pedig gyorsan vissza akarta vinni a középkezdéshez a labdát. A hazaiak kapusa azonban ezt nem engedte, tőle végül a bíró elvette, majd érthetetlen módon eldobta a labdát. Az ezután látható…
nov. 23
10:03
Minden nagynak kötelező a győzelem, de például a Milannak összejön-e? (Agroinform)
A veronai városi derbi lehet a legkiélezettebb meccs4, így mondhatnánk, hogy a nagycsapatokra kötelező győzelmek várnak.
nov. 23
10:21
Videó: parádés alley-oop után parádés kosár a dudaszó előtt (She)
Magyar idő szerint péntekre virradóra tizenegy mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. A Philadelphia 76ers hosszabbítás után nyert hazai pályán a Milwaukee Bucks ellen, pedig 3.9 másodperccel a rendes játékidő vége előtt még vereségre állt. A hazai időkérés után Spencer Hawes kapta a sarokban a labdát és egy nehezen kivitelezett dobással betalált.
nov. 23
10:21
Sarapova rátalált az igazira - újabb Fucsovics bravúr (Agroinform)
Megtalálta új edzőjét Marija Sarapova, aki a jövőben a holland Sven Groeneveld irányításával készül.
nov. 23
10:23
Ajánló: liverpooli derbi; pályán a Real és a Barca; Dortmund-Bayern - program (She)
Olaszországban veronai, Angliában liverpooli és londoni, Spanyolországban pedig madridi derbi színesíti a szombati labdarúgóprogramot, míg Németországban a legutóbbi BL-döntő két résztvevője, a Dortmund és a Bayern München csap össze a nap rangadóján. Íme, a topligák mai programja.
nov. 23
10:25
Ajánló: bajnokok meccse Kövesden, Kispesten a Loki - hazai program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt meccset rendeznek. A második helyen álló Debrecen a Honvédnál vendégszerepel, a harmadik Haladás pedig otthon játszik a Péccsel. A bajnok Győr az előző szezonban az NB II Keleti csoportját megnyerő Mezőkövesdhez látogat, a 16. Kaposvár a 13. MTK-t fogadja, míg az Újpest a Lombard Pápát. A másodosztályban egy mérkőzés kivételével az összesre ma kerül sor. A férfimeccsek…
nov. 23
10:39
Újpest: Balajcza elfogadja, ha a teljesítménye miatt kell mennie (She)
Balajcza Szabolcsnak jövő nyáron lejár a szerződése az Újpest labdarúgócsapatánál, és jelen állás szerint van rá esély, hogy a kapus hét év után távozni kényszerül...
nov. 23
10:41
Férfi kézi: öt hónapra kidőlt a Vardar orosz kulcsembere (She)
Nagy veszteség érte a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatát, miután orosz válogatott átlövője, Alekszej Rasztvorcev öt hónapra kidőlt vállsérülés miatt.
nov. 23
10:57
NB II: a ZTE még mindig tartozik a menesztett edzőnek (She)
Továbbra sem kapta meg az elmaradt fizetését Simon Antal, az NB II-es Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatának szeptemberben „szóban" menesztett edzője – írásban még nem történt meg a szakítás –, aki az MLSZ-hez fordult segítségért.
nov. 23
11:15
Ligakupa: Felemelő érzés volt a Vidiben játszani - Orbán Gáspár (She)
Orbán Gáspár a Videoton szerdai, Dunaújváros elleni Ligakupa-mérkőzésén mutatkozott be a fehérváriak első csapatában. A 21 éves labdarúgó ezzel kapcsolatban nyilatkozott klubja honlapjának.
nov. 23
11:17
Videó: drámai góllal dőlt el az Anaheim-Tampa hokimeccs (She)
Nem akármilyen góllal nyert az Anaheim Ducks a Tampa Bay Lightning ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Már csak 12 másodperc volt hátra a hosszabbításból, amikor a Kacsák játékosa, Ryan Getzlaf megindult a kapu felé. Első lövését még védte Ben Bishop, ám a következő kísérletnek mellényúlt. A korong majdnem átvánszorgott a gólvonalon, amikor…
nov. 23
11:33
Városi rangadókat és kiélezett meccseket hoz a 12. forduló (Agroinform)
Városi derbik és kiélezett összecsapások fémjelzik a Premier League 12. fordulóját.
nov. 23
11:35
Ovecskin és Crosby helyett egy melós a hős (Agroinform)
A liga arcai is hozzák magukat, de feltűnt egy váratlan hős az észak-amerikai profi jégkorong-ligában.
nov. 23
12:09
Videó: Blatter saját mezzel és vb-labdával lepte meg a pápát (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke a Vatikánban látogatta meg Ferenc pápát. A labdarúgásért rajongó argentin egyházfőt két, nevével ellátott mezzel, a 2014-es brazíliai világbajnokság hivatalos labdájával és kabalafigurájával, illetve egy FIFA-zászlóval ajándékozta meg. Ferenc pápa emlékérméket készíttetett a jeles alkalomra.
nov. 23
12:27
Premjer-liga: Pintér a hajrában állt be, csapata kikapott (She)
A Tom Tomszk hazai pályán 1–0-ra kikapott a Rubin Kazanytól az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A vendégek a 80. percben szerezték a mérkőzés egyetlen találatát, míg a hazaiakhoz a 88. percben állt be csereként Pintér Ádám.
nov. 23
12:27
Városi derbin alázhat a PAOK (Agroinform)
A görög bajnokság 12. fordulójában a PAOK együttesébe fektetünk.
nov. 23
13:03
Bayern München: Ribéry már 10 nap múlva játszani szeretne (She)
Franck Ribéry bordasérülése miatt szombat este nem állhat a Bayern labdarúgócsapatának rendelkezésére a müncheniek Dortmund elleni bajnoki rangadóján, reményei szerint azonban akár már 10 nap múlva ismét játékra jelentkezhet.
nov. 23
13:03
Ferenc pápa legújabb kabalája (Metropol)
Az argentin pápa Joseph Blatter jóvoltából már most megismerhette Fulecót, a brízíliai vb kabalafiguráját.
nov. 23
13:05
Videó: nemes cél - Böde, Kanta, Vajda és Walcott egy csapatban (She)
Lehet pödört, ritka vagy kackiás, a jelszó idén novemberben is „Movember”, azaz bajusszal a prosztatarák ellen. Az NSO Tv riportjából kiderül, honnan ered a mozgalom, Magyarországon mely sportolók álltak a kezdeményezés mellé, milyen érzés egy hónapig bajusszal edzeni és a hónap végén mely intézet kapja az adományokból befolyt összeget.
nov. 23
13:21
NB II: nyert a Szpari és a Gyirmót, csabai pofon - a 15. forduló eredménykövetése (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Nyíregyháza nyerő embere ismét Bajzát Péter volt, aki két gólt szerzett a sereghajtó Kozármisleny felülmúlása során. A Békéscsaba nagy pofont kapott hazai pályán a Dunaújvárostól, míg a Gyirmót FC-Győr Tatabányán győzött minimális különbséggel. A Cegléd Kiss László vezetésével az első sikerét könyvelhette el. Háromtól pályán a ZTE, míg négytől a Vasas.
nov. 23
13:39
Férfi kosár: sérüléssel bajlódik a Falco légiósa (She)
A szombathelyi Falco-Trend Optika KC férfi kosárlabdacsapatának irányítója, Justin Robinson megsérült.
nov. 23
13:39
NBA: Menetel a Spurs (Metropol)
A Memphis ellen sorozatban kilencedik győzelmét aratta a San Antonio Spurs együttese az észak-amerikai kosárlabdaligában.
nov. 23
13:39
A Manchester City fújhatja a bajnoki címet (Agroinform)
A Manchester City a Tottenhamet fogadja az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 23
13:57
Premier League: Everton-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Mersey-parti derbin a tabella hatodik helyén álló Everton a második Liverpoolt fogadja. Kövesse a találkozó élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 23
13:57
Győzelemmel búcsúztatná az őszt az Újpest (Agroinform)
Vermes, Suljic és akár Antón is visszatérhet a csapatba, a lila-fehérek a Pápa ellen második hazai sikerükre törnek.
nov. 23
14:15
F1: Brazil Nagydíj, a 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Nem nagyon változott meg az időjárás péntek óta, ugyanúgy esik az eső Interlagosban, mint a Brazil Nagydíj első napján. Ezek után akár száraz is lehetne a vasárnapi futam, hiszen nehéz a felkészülés, a sok bizonytalansági tényező pedig talán felkavarhatja a mezőnyt, és nem lenne egyértelmű, hogy megint Sebastian Vettel nyer. Nico Rosberg úgy érzi, esőben mindenképpen verhető a világbajnok,…
nov. 23
14:33
Férfi kézi BL: döcögős kezdés után simán nyert a Barcelona (She)
A Barcelona hazai pályán 35–25-re nyert a Dinamo Minszk ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 6. fordulójában.
nov. 23
14:35
Premier League: Pulis lett a Palace új menedzsere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) sereghajtója, a Crystal Palace Tony Pulist nevezte ki új menedzserének.
nov. 23
14:51
Dinamo Zagreb: Magath túl drága, Bölöni neve is felvetődött (She)
Horvát lapértesülések szerint nem Felix Magath lesz a Dinamo Zagreb vezetőedzője, mivel a német szakember túl drága lett volna a horvát klubnak.
nov. 23
14:51
Tony Pulis a Crystal Palace vezetőedzője (Metropol)
Pulisnak az lesz a legfőbb feladata, hogy elmozdítsa a Palace-t az utolsó helyről.
nov. 23
15:09
Amerikai futball: augusztusban mutatkozik be a magyar válogatott (She)
A hazai amerikaifutball-élet fontos mérföldkőhöz érkezett a múlt hét végén, ugyanis péntek este tartották meg a válogató első edzését. A nagy létszámú tömeg már a bemelegítés során az egész futballpályát elárasztotta, ami egyedülálló és különleges látvány volt. Ezt tetézte, hogy az ország különböző pontjairól érkező játékosok egytől egyig saját klubcsapatuk mezében edzették végig a válogatót.
nov. 23
15:09
A Benfica otthonában a Pick Szeged (Agroinform)
Szombat este a magyar bajnoki ezüstérmes Lisszabonban lép pályára az EHF Kupa csoportkörének utolsó selejtezőjében.
nov. 23
15:11
NB II: nagy pofont kapott a Csaba, Bajzát repítette az éllovast (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Nyíregyháza nyerő embere ismét Bajzát Péter volt, aki két gólt szerzett a sereghajtó Kozármisleny felülmúlása során. A Békéscsaba nagy pofont kapott hazai pályán a Dunaújvárostól, míg a Gyirmót FC-Győr Tatabányán győzött minimális különbséggel. A Cegléd Kiss László vezetésével az első sikerét könyvelhette el.
nov. 23
15:27
F1: Webber az élen zárta utolsó szabadedzését (She)
Nem nagyon változott meg az időjárás péntek óta, ugyanúgy esik az eső Interlagosban, mint a Brazil Nagydíj első napján. A harmadik szabadedzésen sem volt nagy a mozgás, az utolsó 20 perc előtt alig-alig ment ki valaki a pályára. A csapadék csillapodásakor a mezőnyből elsőként extrém esősről intermediate gumikra váltó Mark Webber volt a leggyorsabb a két Lotus előtt, Sebastian Vettel a hajrában nem…
nov. 23
15:28
Pulis feladata lesz a Crystal Palace feltámasztása (Agroinform)
A legutóbb a Stoke-nál dolgozó 55 éves szakember kétéves szerződést kötött a Premier League újoncával.
nov. 23
15:29
Bundesliga 2.: Hajnal csapata Kölnben nyert (She)
Hajnal Tamás végig a kispadon ült az Ingolstadtban, csapata pedig az FC Köln otthonában 1–0-ra nyert a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 15. fordulójában.
nov. 23
15:31
Vízi Eb: fiaink 20.30-tól, lányaink 18 órától játszanak (She)
Elkészült a 2014-es budapesti vízilabda Európa-bajnokság LEN által jóváhagyott programtervezete. Véglegessé vált, hogy férfi- és női válogatottunk mindig azonos időben játssza majd a mérkőzéseit.

Keresés