2013. december 1. vasárnap

dec. 1
0:06
Primera División: 88. percben esett öngóllal nyert a Sociedad (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 15. fordulójában a Real Sociedad egygólos győzelmet aratott az Espanyol vendégeként. A vendégek a 69. percben egyenlítették ki a házigazdák 31. percben megszerzett vezetését, a három pontot pedig Cristian Stuani 88. percben esett öngóljának köszönhetik.
dec. 1
0:24
Videó: Fájdalom - Adams gyógyítható volt; Monizzal nem beszélnek az orvosok (She)
dec. 1
1:00
Videó: „Gyanús, hogy ennyit hibáznak a bírók a Fradi ellen” (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Pécs 2–1-re legyőzte a Ferencvárost a Puskás Ferenc Stadionban. A zöld-fehérek vezetőedzője szerint ebben a játékvezetők keze is benne volt. Rajta kívül Dibusz Dénes és Szatmári Lóránd értékelt az NSO Tv-nek!
dec. 1
2:30
Újabb műtéttől tart a győri gyúró (Blikk)
GYŐR – Jó esetben egy év múlva gyúrhatja újra a győri kosarasokat Burdi Szabolcs (25). A szakember az egyik legsúlyosabb sérültje volt a gárda szeptember 7-i tragikus buszbalesetének, melyben elhunyt a klubigazgató Tapodi Péter (†45) és a vezetőedző Fűzy Ákos (†49).
dec. 1
6:24
C. Ronaldo nélkül is szórja a gólokat a Real Madrid (Infostart)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Real Madrid 4-0-ra nyert otthon a Valladolid ellen.
dec. 1
7:18
Labdarúgó NB I - Ezért győzte le a Pécs az FTC-t (Infostart)
A vendég Pécs bár korán hátrányba került, végül egy-egy öngóllal és 11-essel 2-1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
dec. 1
7:18
NBA: a Spurs tomboló drukkerei előtt kapott ki a Rocketstől (She)
A Houston Rockets izgalmas mérkőzésen 112–106-ra győzött a San Antonio Spurs ellen idegenben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának szombat éjjeli mérkőzésén. A Spurs ezzel először szenvedett vereséget hazai pályán ebben az idényben. A 31 ponttal záró James Harden vezette vendégek 23 pontos előnyben is voltak, de a második félidő nagy csatát hozott a San Antonio tomboló…
dec. 1
7:36
Az új sakkvilágbajnok is labdába rúg a Real Madrid pályáján - videó (Infostart)
A friss sakkvilágbajnok Madridban ünnepelte születésnapját, egyebek mellett a Real Madrid legendás otthonába is ellátogatott, ahol ő végezhette el a kezdőrúgást.
dec. 1
7:36
Ökölvívás: Chisora simán nyert, jön a vetkőzés - majd Klicsko? (She)
A brit nehézsúlyú óriás, Dereck Chisora kevesebb mint két és fél perc alatt megnyerte a cseh Ondrej Pála elleni ökölvívó-mérkőzést Londonban, miután a mérkőzésvezető technikai K. O.-val leléptette ellenfelét. Chisora a meccs előtt azt ígérte, ha győz, meztelen végigfut a londoni Oxford Streeten.
dec. 1
7:54
NHL: Ovecskin nyerő 21-e - győztes gól New Yorkban (She)
A Washington Capitals 3–2-re győzött a New York Islanders ellen a hosszabbításban véget érő találkozón az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában. A fővárosiak győztes gólját az orosz Alekszandr Ovecskin szerezte a ráadásban, aki ezzel 21-edszer volt eredményes ebben az idényben.
dec. 1
8:12
Real: Bale nem hasonlítható Ronaldóhoz - Marcelo (She)
A Real Madrid a nyári szerzemény Gareth Bale mesterhármasával 4–0-ra győzött a Valladolid ellen szombat este. A madridi sajtó dicshimnuszokat zeng a walesi támadóról, de Marcelo szerint Cristiano Ronaldóval azért nem lehet összehasonlítani a triplázó játékost.
dec. 1
8:15
Forró lehet a hangulat a diósgyőri télben (Agroinform)
Elek Ákos a bajnoki címről álmodozik, Pintér a szurkolókat engesztelné ki, a címvédő ETO Diósgyőrbe látogat.
dec. 1
9:06
Videó: Kovács Ákos - „Ez a gyerek ne sportoljon, Buddha!” (She)
Kovács Ákos, Kossuth-díjas zeneszerző mindig is nagy rajongója volt a vízilabdának, sőt egykor még a Honvédban is pólózott. A jövő évi budapesti Európa-bajnokságot népszerűsítő énekes koncertjein rendre feltűnnek válogatott pólósaink.
dec. 1
9:08
Ajánló: Tottenham-MU, pályán a Barca - a mai program (She)
Az év utolsó hónapjának első napján is folytatódnak a topligák küzdelmei. Angliában nem is akármilyen mérkőzéssel: a Tottenham a Manchester Unitedet fogadja, de pályára lép a Liverpool, a Chelsea és a Manchester City is. Olaszországban a Juventus, a Milan, a Roma és az Inter is játszik ma, míg Spanyolországban a Barcelona a Bilbao vendége lesz.
dec. 1
9:42
Ajánló: DVTK-Győri ETO, Haladás-Videoton - program (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának két, vasárnapra maradt mérkőzésén a DVTK a Győri ETO-t fogadja, míg a Haladás a Videotonnal találkozik. Tekintsék meg a hazai focikínálatot, benne az NB II és az NB III programjával!
dec. 1
9:45
Hazai pályán kapott ki az FTC (Metropol)
A vendég Pécs bár korán hátrányba került, végül 2-1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.
dec. 1
10:18
Videó: saját magát fejbe rúgva szerzett öngólt a román védő (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság a Viitorul Constanta 4–3-ra nyert az Otelul Galati ellen. A találkozón a hazaiak védője, Florin Bejan elképesztő öngólt szerzett. Tekintse meg, érdemes!
dec. 1
10:36
Haladás: A Vidi bombaerős, de Kokó szerepe a kulcs - Artner (She)
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője szerint a kisebb hullámvölgybe kerülő Videotonnak bombaerős a kerete, de Kovács István szerepe kulcsfontosságú, mert amikor nem játszott, nem volt olyan hatékony a fehérvári csapat.
dec. 1
10:39
Moniz a bíróra mutogat, a szurkolók róla vitáznak (Agroinform)
Utóbbi nyolc bajnokijából immár a hetediket nem tudta megnyerni szombaton a Ferencváros. A feszültség nő a csapat körül.
dec. 1
10:54
Gyász: halálos baleset, törölték Simoncelli emlékversenyét (She)
Törölték a mára meghirdetett Sic Supermoto Day elnevezésű motoros emlékversenyt, miután a szombati edzésen halálos balesetet szenvedett Doriano Romboni egykori versenyző.
dec. 1
11:12
Videó: bedarálva - a Benfica csak ráijesztett a Pick Szegedre (She)
Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda EHF-kupa 3. fordulójának hazai visszavágóján a Pick Szeged hat góllal nyert a portugál Benfica ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
dec. 1
11:14
DVTK: nem publikus okok miatt távozik a brazil középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK nem publikus okok miatt megválik brazil középpályástól, Thiago Bonfintól.
dec. 1
11:16
WBA: Gera visszatérésének örült legjobban a menedzser (She)
Steve Clarke, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion menedzsere külön kiemelte Gera Zoltán visszatérését a Newcastle ellen elveszített (2–1) bajnoki után.
dec. 1
11:33
Villas-Boasnak egy hónapja van, Capello jöhet a helyére (Agroinform)
Sajtóhírek szerint ultimátumot kapott a Tottenham menedzsere, André Villas-Boas a klub vezetőitől.
dec. 1
12:06
Videó: Giroud megállt ziccerben, mert azt hitte, lesen van (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Arsenal Aaron Ramsey két góljával és Mathieu Flamini találatával 3–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt. A találkozó 15. percében Olivier Giroud azt hitte, hogy lesen van, így megállt ziccerben, majd miután rájött, hogy nincs sípszó, nagyot bikázott a labdába, amely az egyik védőről levágódott. A visszajátszásból…
dec. 1
12:24
NB II: a Vasas német tulajdonosa eladja a futballklubot (She)
Michael Budzinski, a Vasas Futball Kft. jelenlegi többségi tulajdonosa úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kívánja működtetni a felnőtt labdarúgócsapatot, ezzel párhuzamosan pedig kizárólagos vételi opciót biztosít a Vasas SC-nek – olvasható a klub közleményében.
dec. 1
12:42
Serie A: Catania-Milan élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 14. fordulójában a sereghajtó Catania hazai pályán fogadja a jelenleg a tabella 13. helyén álló Milant. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 1
13:00
Videó: a kapu torkából hagyta ki a korábbi Juve-játékos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Aston Villa 0–0-s döntetlent játszott a vendég Sunderlanddel. A találkozó 44. percében a vendégek olasz szélsője, Emanuele Giaccherini, aki korábban a Juventusban játszott, három méterről kapu fölé vágta a labdát. Íme!
dec. 1
13:02
Premier League: Tottenham-MU élőben az NSO-n! (She)
Az év utolsó hónapjának első napján is folytatódnak a Premier League küzdelmei, ráadásul nem is akármilyen mérkőzéssel: a Tottenham a Manchester Unitedet fogadja. Kövesse a találkozót élő, online közvetítésünk segítségével!
dec. 1
13:18
Milan: Galliani és Barbara Berlusconi együtt irányítanak (She)
Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke bejelentette, két általános menedzsere lesz a klubnak a jövőben Adriano Galliani és Barbara Berlusconi személyében.
dec. 1
13:20
Sífutás: norvég dupla a kuusamói háromnaposon (She)
A finnországi Kuusamóban a férfiak és a nők szabad stílusú 15, illetve 10 km-es viadalával folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet előbbieknél a norvég Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Marit Björgen szerezte meg. A két számot hendikepes indítással rendezték, azaz az előző két nap eredményeit összeadva, azok időkülönbségével rajtoltak a versenyzők.
dec. 1
13:21
Ramos a mezével kért bocsánatot az elnöktől, Bale beszoktatása véget ért (Agroinform)
A Real Madrid szombaton 4-0-ra legyőzte a Valladolidot, ráadásul a rekordösszegért igazolt Gareth Bale mesterhármasával.
dec. 1
13:22
Női vízilabda Euroliga: nem jutott tovább az Eger (She)
A ZF-Eger elveszítette a továbbjutásról döntő harmadik mérkőzését a női vízilabda Euroliga selejtezőjének Egerben zajló D-csoportjában a végig vezető görög Olympiakosz ellen, így nem tudott továbblépni a kvartettből.
dec. 1
13:36
Női vízilabda Euroliga - Nem jutott tovább az Eger (Infostart)
A ZF Eger elveszítette a továbbjutásról döntő harmadik mérkőzését a női vízilabda Euroliga selejtezőjének Egerben zajló D csoportjában a végig vezető görög Olimpiakosz ellen, így nem tudott továbblépni a csoportból.
dec. 1
13:54
Átigazolás: Gyepes a maláj élvonal újoncánál folytathatja (She)
Sajtóhírek szerint Gyepes Gábor a maláj élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocsnál folytathatja a pályafutását.
dec. 1
14:12
Primera División - A 91. percben lopott pontot a Vallecano (Infostart)
Az utolsó előtti helyen álló Rayo Vallecano a 91. percben szerzett góllal mentette döntetlenre a sereghajtó Real Betis otthonában vívott mérkőzést a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 1
14:12
Primera División: duplázott Sevillában a korábbi Real-csatár (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 15. fordulójában az immár nyolc bajnoki óta nyeretlen Betis hazai pályán 2–2-re végzett a szezonbeli első döntetlenjét elkönyvelő Rayo Vallecanóval. A madridi együttes mindkét találatát – a másodikat a 91. percben – a Real Madrid korábbi csatára, Alberto Bueno szerezte.
dec. 1
14:14
Serie A: Cassano a 100. gólja után orrát törte, megműtötték (She)
Antonio Cassano a 100. gólját szerezte meg az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a Parma szombati, Bolognával játszott 1–1-es döntetlenje alkalmával. A támadó öröme azonban nem csak az eredmény miatt nem lehetett felhőtlen, ugyanis megsérült egy csapattársával való ütközés során.
dec. 1
14:16
Sílövészet: elfújta a szél a vasárnapi versenyeket (She)
Vasárnap a női 10 km-es és a férfi 12.5 km-es üldözéses versennyel folytatódott volna a sílövők világkupa-sorozata a svédországi Östersundban. A hölgyek meg is kezdték a küzdelmeket, ám a viharos szél miatt a harmadik lövészet után félbeszakították a viadalt, a férfiakéhoz pedig már neki sem fogtak.
dec. 1
14:30
Serie A: három gólt szerezve nyert a Milan a Catania ellen (She)
A Serie A 14. fordulójában a Milan 3–1-re felülmúlta vendégként a Cataniát, így lezárta ötmérkőzéses nyeretlenségi szériáját, ráadásul megszerezte az első idegenbeli győzelmét a bajnokságban. A milánóiak góljait Montolivo, Balotelli és Kaká szerezte, a Catania pedig tíz emberrel fejezte be a meccset Tahcidisz kiállítása miatt.
dec. 1
14:48
Serie A - Idegenben győzött a Milan (Infostart)
Az AC Milan 3-1-re nyert az utolsó 25 percben emberhátrányban futballozó Catania vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 1
15:06
Premier League - Nem bírt a Tottenham a Manchester Uniteddel (Infostart)
A Manchester United egy szerencsés gólnak és egy vitatható tizenegyesnek köszönhetően 2-2-es döntetlent játszott a Tottenham Hotspur otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnap kora délutáni rangadóján.
dec. 1
15:06
PL: Rooney duplázott, az MU ikszelt a Tottenhammel (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League)  13. fordulójának rangadóján a Tottenham Hotspur hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel.
dec. 1
15:08
Videó: Balotelli 18-ról, Kaká 3 méterről bombázott a kapuba (She)
Mint beszámoltunk róla, a Serie A 14. fordulójában a Milan 3–1-re felülmúlta vendégként a Cataniát, így lezárta ötmérkőzéses nyeretlenségi szériáját, ráadásul megszerezte az első idegenbeli győzelmét a bajnokságban. A milánóiak góljait Montolivo, Balotelli és Kaká lőtte, a Catania pedig tíz emberrel fejezte be a meccset Tahcidisz kiállítása miatt. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
dec. 1
15:09
A Tottenham elővette a jó fociját, de a United volt szerencsésebb (Agroinform)
Az utóbbi idők gyenge játéka után jó teljesítményt nyújtott a Tottenham a Manchester United ellen, de nyerni nem tudott.
dec. 1
15:10
Serie A: Atalanta-Roma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában az első tíz bajnokiját megnyerő, majd a legutóbbi három meccsén döntetlent játszó Roma a hazai pályán négy meccs óta veretlen Atalantához látogat. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 1
15:12
Liverpool: Sturridge hat-nyolc hétre kidőlt a sorból (She)
A vártnál súlyosabb Daniel Sturridge bokasérülése, így a Liverpool angol válogatott támadója hozzávetőlegesen hat-nyolc hétig nem léphet pályára – jelentette be Brendan Rodgers, a „vörösök” menedzsere.
dec. 1
15:14
NB II: fordulatos meccsen ikszelt a Balmaz és a Siófok (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén fordulatos meccsen a Balmazújváros hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Siófokkal.
dec. 1
15:16
Tenisz: Ferrer megsérült, Monfils helyettesíti Budapesten (She)
Edzés közben megsérült David Ferrer, akit emiatt a francia Gaël Monfils helyettesít majd a Papp László Budapest Sportarénában jövő kedden sorra kerülő VI. Tennis Classics gálán.
dec. 1
15:27
Nem bírt a Tottenham a Manchester Uniteddel (Metropol)
A MU egy szerencsés gólnak és egy vitatható tizenegyesnek köszönheti a döntetlent. A tabellán előrelépett a Chelsea is.

Keresés