2013. december 28. szombat

dec. 28
0:03
NS: Nagy László gondjai; ki lesz Pintér Attila utódja?; Gera nevét skandálták - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
dec. 28
0:04
Magyar foci: A városvezetés meglepődött és válaszokat vár Matyi Dezsőtől (Agroinform)
A tulajdonos bejelentette, hogy január elsejétől távozik a PMFC-től, a pécsi önkormányzat értetlenül áll a döntés előtt.
dec. 28
6:57
NHL: öttel nyert a Boston és a Chicago is (She)
Tízmeccses játéknappal tért vissza az NHL a háromnapos karácsonyi szünet után, és a legutóbbi két idény bajnokának nagyon jót tett a pihenés: a Boston 5–0-val küldte haza az Ottawát, míg a Chicago 7–2-es csapást mért a Coloradóra. A Blackhawksnál a 32. születésnapját ünneplő Patrick Sharp volt a hős, mesterhármassal zárt.
dec. 28
7:15
NBA: a Thunder nyert, a Miami és a Lakers kikapott idegenben (She)
A Sacramento Kings hosszabbításban legyőzte a címvédő Miami Heatet az NBA legutóbbi játéknapján. Az Oklahoma City a térdműtéten átesett Russell Westbrook nélkül is nyert Charlotte-ban, míg a Los Angeles Lakers Derrick Favors hajrábeli zsákolásával kapott ki Salt Lake Cityben. Stephen Curry nem semmi tripladuplát ért el a Phoenixet könnyedén verő Golden State-ben: 14 pontja mellé 16 gólpasszt és 13…
dec. 28
7:33
Vb 2014: márciusban Bukarestben játszanak Messiék (She)
Argentína három felkészülési mérkőzést játszik a brazíliai világbajnokság előtt, és kettőn mindenképpen a Bosznia-Hercegovina elleni csoportmérkőzést tartja szem előtt, március 5-én ugyanis Bukarestbe jönnek Lionel Messiék, hogy Romániával találkozzanak, míg június 7-én Buenos Airesben Szlovénia lesz az ellenfelük.
dec. 28
8:09
Ajánló: nincs megállás Angliában, a darts-vb-n már az elődöntő a tét - program (She)
Oly rég volt már csütörtök, eljött az idő arra, hogy újabb fordulót tartsanak az angol labdarúgó élvonalban. A 19. forduló Gera Zoltánék londoni látogatásával veszi kezdetét, majd 16 órától többek között a két manchesteri csapat is pályára lép. A darts-vb-n este már a négy közé jutás lesz a tét, de előtte a tavalyi döntős Michael van Gerwennek meg kell mentenie a holland reményeket Raymond van…
dec. 28
9:03
Videó: fürthi magyarok - Stieber Zoltán alapember a Fürthben (She)
A Nemzeti Sport európai túrájának egyik állomása Fürth volt, hiszen két magyar válogatott labdarúgó, Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt is a város csapatában játszik, sőt a zöld-fehérek U23-as együttesét erősíti Szilvási Péter. A fürthi magyarokat bemutató sorozatunk első szereplője Stieber Zoltán.
dec. 28
9:05
ETO: hétfőn lehet vezetőedző, Horváth Ferenc is jelölt (She)
Úgy tűnik, már nem sokat kell várni arra, hogy a bajnok Győri ETO-nak legyen vezetőedzője. Információink szerint hétfőn kiderül, ki lesz Pintér Attila utódja. Jelenleg három jelölt van, az egyik közülük a Paksot irányító Horváth Ferenc.
dec. 28
9:07
NFL: kiadták a kereteket a forradalmi Pro Bowlra (She)
Az NFL pénteken közölte, mely játékosokat választották be a szurkolók, az edzők és a játékosok a liga év végi szokásos gálamérkőzésére, a január 26-i hawaii Pro Bowlra, amelyen 2014-ben először nem a két konferencia álomcsapata csap össze egymással. Két legenda, Jerry Rice és Deion Sanders választ a keretből magának csapatot.
dec. 28
9:21
Pápa: Talán hiba volt végleg eljönni a Fraditól - Tóth Bence (She)
Saját bevallása szerint is előrébb kellene tartania Tóth Bencének, aki 2009-ben már a Ferencváros első csapatában futballozott, jelenleg azonban nincs csapata, a Pakssal készül.
dec. 28
9:23
Hannover: drága Slomka-búcsú, Rangnick nem tér vissza (She)
A Hannover 1.5 millió eurós végkielégítést köteles fizetni a vezetőedzői posztról menesztett Mirko Slomkának, akinek szerződése 2016 nyaráig szólt a klubnál – írta a Bild.
dec. 28
9:39
Videó: fürthi magyarok - évtizedes barátság könnyíti Stieber dolgát Fürthben (She)
A Nemzeti Sport európai túrájának egyik állomása Fürth volt, hiszen két magyar válogatott labdarúgó, Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt is a város csapatában játszik, sőt a zöld-fehérek U23-as együttesét erősíti Szilvási Péter. A fürthi magyarokat bemutató sorozatunk első szereplője Stieber Zoltán.
dec. 28
9:39
Tenisz: Federer is visszanyúl a nyolcvanas évekbe (Agroinform)
A korábbi hatszoros Grand Slam-győztes Stefaan Edberggel erősítette meg edzői stábját Roger Federer.
dec. 28
9:57
Verona: a dél-amerikai légiós szerencsés balesetete - fotó (She)
Szerencséjére karcolás nélkül megúszta autóbalesetét Juan Iturbe, a Verona argentin kölcsönjátékosa, aki karácsonyra Dél-Amerikába utazott, és Paraguayban autózva csúnyán összetörte autóját.
dec. 28
10:15
Videó: trükkirály - Neymar gálameccsen bűvölte a labdát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona játékosa, Neymar még az ünnepek alatt sem tud elszakadni a futballtól. Egy gálamérkőzésen lépett pályára a brazil sztár és zseniális trükköket mutatott be. Íme!
dec. 28
10:15
Darts-vb: Izgalmas derbik terítéken szombaton (Agroinform)
Három nyolcaddöntős összecsapással indul a szombati program a PDC darts vb-n, majd két negyeddöntőre is sor kerül.
dec. 28
10:17
Hannover: Rutten is képbe került Husztiéknál - sajtóhír (She)
A holland Telegraaf szerint Fred Rutten is szóba került a Hannovernél mint Mirko Slomka lehetséges utódja. A holland szakember, aki a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára is esélyes volt, korábban már a Schalkénál is volt Slomka közvetlen utódja.
dec. 28
10:33
Jótékonyság: ma délután Fehér Miklós-emléktorna Győrben (She)
Szombat délután nemzetközi öregfiúk labdarúgótornát rendeznek a győri Magvassy Sportcsarnokban, ahol Fehér Miklós emlékére lépnek pályára a korábbi labdarúgók mellett más sportágak nagyjait is felvonultató csapatok.
dec. 28
11:10
Premier League: Nem kíméli az élcsapatokat a sorsolás (Agroinform)
A 19. fordulóban az Arsenalra, a Chelsea-re és a Liverpoolra is kemény meccs vár, utóbbi kettő egymással csatázik.
dec. 28
11:27
WBA: sikertelen tárgyalás, tovább tart az edzőkeresés (She)
Nem ért véget a West Bromwich Albion edzőkeresése, az eddigi első számú jelölt, Pepe Mel ugyanis nem tudott megegyezni a klub vezetőségével. Újabb jelöltek vannak: a szintén spanyol José Luis Mendilibar és a Cardiff Citytől menesztett Malky Mackay.
dec. 28
11:27
Premier League: Manchester mindkét felében győzelemmel tartanák formában magukat (Agroinform)
Fáradtak, hiszen két napja játszottak legutóbb, de nyernének a manchesteri csapatok a szombati játéknapon.
dec. 28
11:29
Videó: büntető miatt ütötte meg a játékvezetőt a biztonsági őr (She)
Az Egyesült Arab Emírségek élvonalbeli labdarúgó-bajnokságának 12. fordulójában az al-Ahli 2–1-re nyert az Ajman ellen. A találkozó 97. percében a játékvezető tizenegyest ítélt a vendégeknek, amit a hazaiak biztonsági őre meg is torolt, a mérkőzés után ugyanis nekiesett a bírónak. Íme!
dec. 28
11:31
Kosárlabda: Moszkvába igazolt a PINKK centere (She)
A Szpartak Moszkvához szerződött Tijana Ajdukovics, a PINKK Pécs szerb centere, akivel a sérült Ashja Jonest pótolja az orosz csapat.
dec. 28
11:45
MTK: Kanta szerint egy-két rutinos játékos érkezhet (She)
Kanta József szerint az MTK vezetői azon dolgoznak, hogy a téli szünetben egy-két rutinosabb játékossal megerősítsék a jelenleg a 15., kieső helyen álló csapatot.
dec. 28
12:03
Real Madrid: Xabi Alonso meggondolta magát, hosszabbít (She)
Amikor már talán mindenki lemondott róla a Real Madridnál, meggondolta magát Xabi Alonso, és elhatározta, mégis meghosszabbítja a szezon végén lejáró szerződését. A világ- és Európa-bajnok középpályást sokáig hiába győzködték a madridi klubvezetők, és amikor már a Marca is Alonso képével hozta le azok listáját, akik a nyáron szabadon igazolhatóvá válnak, jött a fordulat.
dec. 28
12:05
Újpest: a tulajdonos apja megveszi a Charlton Athleticet (She)
Az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet édesapja, Roland Duchatelet folytatta terjeszkedését az európai labdarúgásban: a Daily Mail beszámolója szerint Londonban megegyezett arról, hogy 14 millió fontért megvásárolja az angol másodosztályban szereplő Charlton Athleticet.
dec. 28
12:07
Lombard: Csákvárról érkezhet védő a pápaiakhoz (She)
Belső védőt keres a Lombard Pápa. A Nemzeti Sport Online információi szerint Racskó Roland érkezhet Csákvárról.
dec. 28
12:21
Kézilabda: Mocsai Tamás fél évre Veszprémbe szerződött (She)
Mocsai Tamás fél évre az MKB-MVM Veszprémhez igazolt – jelentette be a férfi kézilabdabajnok a honlapján. A válogatott átlövő szerződtetésére Nagy László térdsérülése miatt van szükség.
dec. 28
12:21
Átigazolás: Nem kell Courtois, Ter Stegennel már megállapodott a Barcelona? (Agroinform)
A katalán klubhoz közel álló Sport információi szerint a Mönchengladbachtól érkezik Victor Valdés utódja a Barcelonához.
dec. 28
12:39
Mocsai Tamás Veszprémbe szerződött (Infostart)
Mocsai Tamás június 30-ig szerződött Veszprémbe - adja hírül a klub honlapja.
dec. 28
12:39
Tottenham: az Inter és az Atlético vinné a 30 millió fontos argentint (She)
Angol sajtóhírek szerint Erik Lamela, a Tottenham nyáron igazolt játékosa a több játéklehetőség miatt szeretne kölcsönbe más csapathoz kerülni.
dec. 28
12:39
Nem jött rendbe Nagy László sérülése (Metropol)
Kétségessé vált a magyar válogatott átlövőjének részvétele a január 12-én kezdődő dániai kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 28
12:41
Videó: egy reklám miatt változtatták meg CR nevét (She)
Új reklámban szerepel Cristiano Ronaldo. A Real Madrid portugál sztárja egy mexikói pékség kampányában tűnik fel, sőt a cég egyik alkalmazottjának tanácsára még nevet is változtatott. Íme!
dec. 28
12:43
F1: Lenyűgöző, amit Vettel tesz, megérdemli a sikereit - Massa (She)
Felipe Massa a Ferrari versenyzőjeként nemigen magasztalhatta a fő rivális Red Bullt és annak pilótáját, de most, hogy a brazil a Williamshez szerződött, szabadon elmondhatta a véleményét Sebastian Vettelről, akit nagyra tart.
dec. 28
12:57
Milan: Berlusconinak elege van Balotelliből, januárban eladja (She)
A Secolo XIX olasz lap szerint a téli átigazolási szezonban a Milan mindenképp szeretne megválni Mario Balotellitől.
dec. 28
13:15
Férfi kézilabda Eb - Nem jött rendbe Nagy László sérülése (Infostart)
Nem jött rendbe Nagy László térdsérülése, így kétségessé vált a magyar válogatott jobbátlövőjének részvétele a január 12-én kezdődő dániai kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 28
13:15
Premier League: a WBA nem nevezte Gerát a West Ham ellen (She)
Gera Zoltánt nem nevezte Keith Downing megbízott menedzser a West Bromwich Albion West Ham United elleni szombati bajnokijára.
dec. 28
13:15
Mocsai Tamás a Veszprémhez szerződött (Metropol)
Az eddig a német Hannovert erősítő átlövő június 30-ig írt alá, s leigazolása Nagy László sérülése miatt vált szükségessé.
dec. 28
13:33
Alpesi vk - Törölték a zágrábi versenyt (Infostart)
Az enyhe időjárás miatt törölték az január elejére tervezett zágrábi műlesiklóversenyeket az alpesi sízők világkupa-sorozatában.
dec. 28
13:51
Tenisz: korai Fucsovics-búcsú, Babos már tudja, kikkel kezd (She)
Nem sikerült Fucsovics Márton idényrajtja, a magyar teniszező az indiai Csennaiban esedékes ATP-torna selejtezőjének első fordulójában 6:3, 6:2-re kikapott a dán Frederik Nielsentől.
dec. 28
13:51
Kézilabda: Magyar válogatott átlövőt igazolt a Veszprém, Nagy kihagyhatja az Eb-t (Agroinform)
A szezon végéig szóló megállapodást kötött Nagy László sérülése miatt az MKB-MVM Veszprém együttese Mocsai Tamással.
dec. 28
13:53
Alpesi sí: a meleg miatt törölték a zágrábi versenyt (She)
Az enyhe időjárás miatt törölték a január elejére tervezett zágrábi műlesiklóversenyeket az alpesi sízők világkupa-sorozatában.
dec. 28
13:53
Premier League: Mourinho sérülést kíván Suáreznek (Agroinform)
Mourinho ismét egy kevésbé szimpatikus nyilatkozattal hívta fel magára a figyelmet, ezúttal a Chelsea-Liverpool kapcsán.
dec. 28
13:55
FTC: Besicért német és holland ajánlat érkezik hamarosan (She)
A Ferencváros futballistája, Muhamed Besic elmondta, hogy hamarosan holland és német kluboktól érkezik ajánlat érte.
dec. 28
14:09
Légiósok: Vargát méltatja a feljavuló Boro spanyol edzője (She)
Nagyon elégedett Varga József játékával Aitor Karanka, a Middlesbrough spanyol menedzsere, aki szerint a magyar légiósnak és az argentin Emmanuel Ledesmának nagy szerepe van abban, hogy a klub ebben a szezonban először két meccset nyert egymás után.
dec. 28
14:27
Németország: Bajner meggyőző fölénnyel lett a forduló legjobbja (She)
A német harmadosztályú bajnokság legutóbbi fordulójában két gólt szerző Bajner Bálintot (Borussia Dortmund II) a szurkolók meggyőző fölénnyel választották meg a 21. kör legjobbjának.
dec. 28
14:27
Babos ukrán ellenféllel kezd Sencsenben (Metropol)
A világranglista 88. helyén álló magyar játékos párosban a horvát Petra Martic oldalán szerepel a kínai versenyen.
dec. 28
14:27
Síugrás: Hosszú idő után nyerhet nem osztrák a Négysáncon (Agroinform)
A hétvégén elkezdőik a 62. Négysáncverseny, amelynek apropóján górcső alá vettük a mezőnyt.
dec. 28
14:29
Vitorlázás: rekordot állított be a címvédő a Sydney-Hobarton (She)
A címvédő Wild Oats XI hetedszer nyerte meg a hagyományos Sydney–Hobart vitorlás viadalt, ezzel csúcsot állított be.
dec. 28
14:31
Videó: onnan nehezebb volt kihagyni - fél méterről fölé (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Genclerbirligi 1–0-ra nyert a Besiktas ellen. A találkozó 47. percében elképesztően nagy helyzetet hagyott ki a hazaiak román támadója, Bogdan Stancu. Íme!

Keresés