2013. december 27. péntek

dec. 27
7:15
NBA: pattogós kosár döntött a második hosszabbításban (She)
A San Antonio Spurs a 21 pontot és 13 lepattanót jegyző Tim Duncan vezérletével diadalmaskodott karácsony másnapján Dallasban az NBA-ben. Az Atlanta kétszeri hosszabbítás után nyert Clevelandben, a meccset a 34 ponttal záró Jeff Teague döntötte el; győztes kosara úgy született, hogy ötször pattant meg a gyűrű peremén a labda, mielőtt a kosárba hullott.
dec. 27
7:33
NFL: sztárok idénye ért véget, Rodgers játszhat, Romo nem (She)
Hét mérkőzés kihagyása után visszatérhet a Green Bay Packersbe Aaron Rodgers irányító, aki kulcscsonttöréséből felgyógyulva játékengedélyt kapott, és pályára léphet a Chicago Bears elleni ki-ki meccsen vasárnap.
dec. 27
8:09
WBA: „Gera példás hozzáállása megfertőzi a társait is” (She)
Keith Downing, a West Bromwich Albion megbízott vezetőedzője Gera Zoltánról áradozott a Tottenham Hotspur otthonában elért 1–1-es döntetlent követően. A mérkőzésen csaknem egy év után először játszott kezdőként a magyar támadó, aki örült neki, hogy ismét számolnak vele.
dec. 27
8:45
Darts: folytatódik a vb, indul a nyolcaddöntő - program (She)
Három nap szünet után folytatódik a PDC darts-világbajnokság Londonban, ahol karácsony után felpörögnek az események: a pénteki játéknap elején még 17-en lesznek versenyben, szombat estére viszont két negyeddöntős meccs után már hatfősre olvad a mezőny.
dec. 27
9:03
Edzősors: Albert Flórián vágyik a magyar futball körforgásába (She)
Fél plusz egy évre szóló szerződést írt alá Albert Flórián az NB III Nyugati csoportjának hatodik helyén álló Budaörs labdarúgócsapatával, és a vezetőedző szerint nem elképzelhetetlen, hogy hosszabb távon is marad a másodosztályt megcélzó együttes élén. A legendás magyar aranylabdás fia azonban nem szakadt el nevelőegyesületétől: a játékosmegfigyelő-rendszer vezetőjeként segíti a…
dec. 27
9:21
Svédország: Vicc, hogy a női és a férfi focit összevetik - Ibra (She)
Zlatan Ibrahimovic szerint vicc, hogy Svédországban a női és a férfi labdarúgást egy lapon kezelik. A Paris SG csatára úgy véli, a férfiak nagyobb tiszteletet érdemelnek ebben a sportágban.
dec. 27
9:23
PAFC: a keret változhat, a szakmai stáb bővülhet (She)
Az élvonalbeli újonc Puskás Akadémia labdarúgócsapatának keretében nem tervez nagy változást Benczés Miklós vezetőedző, viszont a szakmai stáb erősödhet a télen.
dec. 27
9:39
Videoton: Álvarez januártól teljes intenzitással edzhet (She)
Százszázalékos erőbedobással végezheti a januári munkát a Videoton salvadori labdarúgója, Arturo Álvarez, aki decemberben sérvműtéten esett át.
dec. 27
9:57
Élő tv-sportközvetítések - Péntektől vasárnapig (Infostart)
A pénteki, szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
dec. 27
9:58
Darts-vb: Elérkeztünk a nyolcaddöntőkhöz (Agroinform)
Pénteken hat találkozóval folytatódik a 2014-es PDC darts világbajnokság.
dec. 27
10:00
Premier League: Gerát dicsérték, remek teljesítményt nyújtott (Agroinform)
A WBA 1-1-re zárt a Tottenham vendégeként az angol labdarúgó Premier League 18. fordulójának karácsonyi meccsén.
dec. 27
10:15
Ettől jöttek lázba a magyarok 2013-ban (Infostart)
A búcsúzó esztendő elsősorban a vizes sportokban hozott kiemelkedő magyar sikereket: kajak-kenuban négy, úszásban három, vízilabdában egy világbajnoki cím jutott a piros-fehér-zöld színek képviselőinek az olimpiai számokat tekintve.
dec. 27
10:15
Győri ETO: A szerződésem áldozata lettem - Kink (She)
Távozik a címvédő Győri ETO labdarúgócsapatának észt légiósa, Tarmo Kink. A támadó az ősszel kevés lehetőséget kapott, ami az érintett szerint nem véletlen, és még csak nem is szakmai okokra vezethető vissza.
dec. 27
10:33
Lazio: keresik a nyáron távozó edző utódját, Di Canio nem jön (She)
A Lazio máris megkezdte az edzőkeresést azt követően, hogy a svájci szövetség bejelentette, Vladimir Petkovic a nyári világbajnokság után a válogatott szövetségi kapitánya lesz. Az 50 éves Petkovic utódjaként elődjét, Edy Reját, Roberto Di Matteót, sőt Giovanni Trapattonit is emlegetik már a rómaiak kapcsán. Paolo Di Canio biztosan nem vállalja el.
dec. 27
10:35
Videó: Egy csapásra - A franciáknál hódít a fiatal magyar (She)
Mesébe illő történet Gőz Balázsé. A fiatal magyar jégkorongozó egy éve még csak „egy miskolci hokis” volt, majd egyik pillanatról a másikra a magyar válogatott meghatározó, stabil hátvédjévé lépett elő, ami meg is hozta a légiósélet lehetőségét: Franciaországba, a Morzine-Avoriaz csapatához szerződött. Azóta ott fejleszti tovább a képességeit, és ahogyan vezetőedzője az NSO Tv-nek elárulta,…
dec. 27
10:51
Premier League: A játékvezető? Borzalmas volt - Brendan Rodgers (Agroinform)
Nem volt elégedett a játékvezető tevékenységével az FC Liverpool menedzsere a Manchester City elleni meccset követően.
dec. 27
11:27
Tenisz: Bukarest elviszi a budapesti WTA-tornát - sajtóhír (She)
Román sajtóértesülések szerint már jövőre Bukarestbe költözhet a Római-parton féltve őrzött WTA-torna, Magyarország egyetlen magas szintű versenytenisz-eseménye.
dec. 27
11:29
Chelsea: kell az Inter bombázója, csatárt is adnának érte (She)
A Talksport és a Calciomercatonews információi szerint a Chelsea labdarúgócsapata kész felajánlani az Internazionalénak szenegáli csatárát, Demba Bát is Fredy Guarínért cserébe.
dec. 27
11:31
Videó: épphogy bepattogott a mindent eldöntő kosár (She)
Karácsony második napján sem volt hiány gyönyörű jelenetekből a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). James Johnson betöréseit kétszer is megették a houstoniak, ám mindent felülmúl Jeff Teague mindent eldöntő pontszerzése a második hosszabbítás utolsó másodpercében. A labda ugyanis elég sokáig dilemmázott, hogy a gyűrűn belül, vagy azon kívül hulljon-e alá.
dec. 27
11:45
Valencia: pénz áll a házhoz, Dzeko érkezhet a télen (She)
A szingapúri befektető, Peter Lim kész a millióit a spanyol élvonalbeli Valencia adósságainak eltüntetésére költeni, de a játékospiacon is körülnéz, ha átveszi a labdarúgóklubot: a Marca szerint első számú kiszemeltje a bosnyák válogatott és a Manchester City centere, Edin Dzeko.
dec. 27
11:47
Svédország: a női kapitány szerint sértő Ibra nyilatkozata (She)
Pia Sundhage, a svéd női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya felháborodva olvasta Zlatan Ibrahimovic nyilatkozatát arról, hogy szerinte vicces összehasonlítani a női és a férfi labdarúgást, és hogy Svédországban túl sokat képzelnek a játék női változatáról.
dec. 27
12:03
Gyász: végzetes baleset érte a moldovai rekordert (She)
Negyvenhetedik életévében autóbalesetben életét vesztette Serghei Stroenco 46-szoros moldovai válogatott labdarúgó. A négy éve visszavonult játékos még december 24-én szenvedett végzetes balesetet a Tiraspol–Odessza országúton.
dec. 27
12:05
Schalke: másfél évre érkezik a Bayern védője - hivatalos (She)
A Schalke bejelentette, hogy másfél évre kölcsönvette Jan Kirchhoffot a Bayern Münchentől. A 23 éves belső védőre Marco Höger és Dennis Aogo keresztszalag-szakadása miatt van szükség.
dec. 27
12:07
Ökölvívás: a Klicskók és Tyson edzőjével készül David Price (She)
Alig két hónappal az után, hogy megkezdte a közös munkát a profi ökölvívó David Price és Adam Booth, máris külön váltak az útjaik. A szakítás ellenére Price nem maradt edző nélkül, hiszen a legendás Tommy Brooks vette szárnyai alá a liverpooli óriást.
dec. 27
12:21
Átigazolás: Courtois-val tárgyal a Barcelona (Agroinform)
A Marca értesülése szerint az Atlético Madridnál kölcsönben szereplő Thibaut Courtois tárgyalni fog az FC Barcelonával.
dec. 27
12:39
Női kézi: hazánkba készül Böhn kapitány, hogy elbúcsúzzon (She)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott gyógyíthatatlan leukémiával harcoló norvég szövetségi kapitánya karácsonykor családtagjaival, barátaival ünnepelt, s elhatározta, ha teheti, hazánkba is ellátogat, hogy elbúcsúzzon – írja a Blikk.
dec. 27
12:57
Tenisz: Murray túl a sérülésen, legyőzte Wawrinkát (She)
Andy Murray Stanislas Wawrinka ellen megszerezte az első győzelmét azóta, hogy szeptemberben megműttette a hátát. Wimbledon skót bajnoka az abu-dzabi gálatornán 6:3, 6:4-re múlta felül a svájcit, egy nappal azt követően, hogy kikapott a francia Jo-Wilfried Tsongától.
dec. 27
12:57
Kézilabda: Böhn Magyarországra jön, búcsúzni készül (Agroinform)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya gyógyíthatatlan leukémiával küzd.
dec. 27
12:59
Egy. Államok: olyan trófea lett LeBron Jamesé, ami még soha (She)
A férfiaknál a kosárlabdázó LeBron James, a nőknél a teniszező Serena Williams lett az Egyesült Államok legjobb sportolója 2013-ban az amerikai hírügynökség, az AP nagy presztízsű, először 1931-ben kiírt voksolásán.
dec. 27
13:15
WBA: a Betis korábbi edzője lehet Geráék új menedzsere (She)
Pepe Mel, a Real Betis korábbi edzője lehet a West Bromwich Albion labdarúgócsapatának új menedzsere – értesült a Daily Telegraph és a Sky Sports.
dec. 27
13:17
Napoli: Mascherano és Javi García Benítez kiszemeltje (She)
A Barcelona argentin labdarúgójának, Javier Mascheranónak a neve is ott szerepel Rafa Benítez Napoli-szakvezető téli erősítési listáján – méghozzá előkelő helyen –, ám a spanyol sajtó vajmi kevés esélyt lát a játékos megszerzésére.
dec. 27
13:19
Téli sportok: január 19-én Snow Day, immár ötödször (She)
A Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület január 19-én rendezi az eplényi Nordica Síarénában az elmúlt években igen népszerűvé vált havas eseményt, a Snow Dayt. Az ötödik alkalommal meghirdetett téli, magyarországi rendezvény 2014-ben ismét csatlakozik a nemzetközi World Snow Dayhez.
dec. 27
13:51
Premier League - A Manchester City jóvoltából élen az Arsenal (Infostart)
Az eddig harmadik Manchester City 2-1-re legyőzte az éllovas Liverpoolt az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, így ismét az Arsenal vezeti a tabellát.
dec. 27
13:51
Világfutball: 40 évesen váltott a Milan korábbi BL-győztese (She)
Dida, a Milan korábbi kapusa 40 évesen sem akasztja szögre a kesztyűjét: a 91-szeres brazil válogatott, világbajnok labdarúgó egy plusz egy évre a hazája bajnokságának élvonalában szereplő Internacionalba szerződött.
dec. 27
13:51
NBA: nyert az Atlanta (Metropol)
Az Atlanta Hawks kétszeri hosszabbítás után 127-125-re nyert a Cleveland Cavaliers vendégeként.
dec. 27
14:09
Széles Sándor fogyókúrán (Blikk)
Budapest — Bár betegsége kicsit megviselte, azért az idei eredményekre sem panaszkodhat Széles Sándor (57), hiszen az elmúlt évhez hasonlóan 2013-ban is két úszója nyert világversenyt.
dec. 27
14:09
Vitorlázás: a csúcsbeállítás felé száguld a Wild Oats (She)
Féltávon túl a hetedik diadalára hajtó, címvédő Wild Oats XI vezet a 69. Sydney–Hobart vitorlásviadalon.
dec. 27
14:10
Sífutás: Legkov a favorit a Tour de Ski-n (Agroinform)
December 28-án, szombaton elkezdődik a Tour de Ski, amelynek apropóján górcső alá vettük a férfi mezőnyt.
dec. 27
14:12
Premier League: Mourinho megvédte a csatárait (Agroinform)
A Chelsea csütörtökön Eden Hazard góljával verte a Swansea-t az angol labdarúgó Premier League-ben.
dec. 27
14:27
Pécs: távozik a tulajdonos, az önkormányzat dönt a folytatásról (She)
Matyi Dezső pénteken Budapesten egy sebtiben összehívott sajtótájékoztatón jelentette be – 11-kor érkezett a meghívó a 14 órai eseményre –, hogy több mint hat év után, január elsejével távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC-től.
dec. 27
14:45
Matyi Dezső távozik a Pécsi MFC éléről (Infostart)
Távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécs éléről Matyi Dezső üzletember.
dec. 27
15:03
Primera División: Xabi Alonso a 73 potenciális távozó élén (She)
A madridi sportlap, a Marca összeállítást közölt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) ama játékosairól, akik januártól szabadon tárgyalhatnak az átigazolásukról. A 73-as lista élére Xabi Alonso (Real Madrid) neve kívánkozik.
dec. 27
15:03
Adria Liga: Mi lesz veled Szolnok? (Agroinform)
Ha nem győz szombaton a Szolnoki Olaj az Adria Ligában, komoly bajba kerülhet.
dec. 27
15:05
Magyar foci: Lelép a pécsiek tulajdonosa (Agroinform)
Matyi Dezső bejelentette, hogy január elsejétől távozik a PMFC csapatától.
dec. 27
15:21
Premier League - Újabb rangadó vár a Liverpoolra (Infostart)
A Manchester Citytől csütörtökön elszenvedett vereség után újabb rangadó vár a negyedik helyre visszacsúszott Liverpoolra, ugyanis az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a harmadik Chelsea vendége lesz.
dec. 27
15:21
Barca: a PSG 150-180 millió euróért vinné Messit - sajtóhír (She)
A Le Parisien francia lap szerint a PSG-nél komolyan fontolgatják, hogy kivásárolják a szerződéséből Lionel Messit. Az argentin labdarúgó szerződése 2018 nyaráig érvényes Barcelonában, a hivatalos kivásárlási ára 250 millió euró.
dec. 27
15:21
Premier League: A Cardiff menesztette Malky Mackay menedzsert (Agroinform)
Az angol Premier League 16. helyén álló Cardiff City vezetősége menesztette a csapat menedzserét, Malky Mackayt.
dec. 27
15:39
Szavazás: Ön melyik sportágat szereti legjobban? (She)
Melyik sportág küzdelmeit követi leginkább – melyiket szereti a legjobban?
dec. 27
15:41
Videó: „Hazudtak!” – Matyi Dezső távozik a PMFC-től (She)
Mátyi Dezső távozik a Pécsi MFC-nél betöltött pozíciójából, miután elmondása szerint a Matias Borászat és a Széchenyi Bank szerződését utóbbi cég ellehetetlenítette. A leköszönő tulajdonos úgy fogalmazott, hazudott neki a partner, és így nagyon nehéz, ámde felelősségteljes döntést kellett hoznia annak reményében, hogy a pécsi futball tovább élhessen. Bízik Pécs városának önkormányzatában, és…
dec. 27
15:43
Premier League: menesztették a Cardiff City menedzserét (She)
Menesztették Malky Mackay menedzsert az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cardiff City éléről, miután megromlott a viszonya Vincent Tan klubtulajdonossal.

Keresés