2013. december 18. szerda

dec. 18
0:00
Király-kupa: tartalékosan is nyert a Barcelona - videó (She)
Tartalékos összeállításban pályára lépve is győzni tudott a Barcelona a Cartagena ellen a labdarúgó Király-kupában (3–0). A katalánok Pedro góljával szerezték meg a vezetést, majd Mariano Sánchez öngólja után Neymar állította be a végeredményt. A katalánok kettős győzelemmel jutottak a nyolcaddöntőbe.
dec. 18
0:00
Topligák: Kiesett a Chelsea, nem hibázott a Barca és a City (Agroinform)
A Sunderland 2-1-re verte a Chelsea-t az angol labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében.
dec. 18
0:18
Darts-vb: a legutóbbi döntős nem kegyelmezett ellenfelének (She)
Könnyed győzelemmel kezdett a darts-világbajnokságon Michael van Gerwen: a legutóbbi vb döntőse az első fordulóban szettet sem veszítve nyert az osztrák Zoran Lerchbacher ellen. A holland játékos a második körben az angol Kevin McDine-nel találkozik.
dec. 18
5:24
Tiger Woods keresett a legtöbbet az idén (Infostart)
A golfsztár Tiger Woods 78 millió dollárral (17 milliárd forint) gazdagodott idén, ezzel ő lett az év legjobban kereső sportolója.
dec. 18
6:54
Edzősors: Bölöni Katarban képzeli el a folytatást is (She)
Katarban, az al-Hor labdarúgócsapatánál képzeli el edzői pályafutásának folytatását Bölöni László, aki 2012 nyara óta dolgozik a klubnál, és szerződése jövő nyárig érvényes. A magyar szövetség által megkeresett, de a románnal is hírbe hozott 60 éves rutinos mester erről a dohastadiumplusqatar.com oldalnak nyilatkozott.
dec. 18
6:54
Női vízilabda világliga: vereség az olaszoktól (Metropol)
A magyar csapat két góllal kapott ki a házigazdák nemzeti együttesétől.
dec. 18
7:12
Kajak-kenu: Kovács Katalin babát vár, de még nem búcsúzik (She)
Kisbabát vár háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk, Kovács Katalin, ám a kiválóság nem beszél még a búcsú pillanatáról. Minden idők legsikeresebb kajakosáról tudtuk, hogy az augusztus végi duisburgi világbajnokság után visszavett a tempóból, töltődni szeretett volna fizikailag, lelkileg, érzelmileg, mert az elmúlt évek sokat adtak, de sokat ki is vettek belőle, és az újabb szezon előtt…
dec. 18
7:48
Abszurd célok (Metropol)
Sok bonyolult szabállyal kell megismerkedni a 2014-es turbókorszak kezdete előtt.
dec. 18
8:06
Bundabotrány - Gattuso reagál (Infostart)
A világbajnok és kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Gennaro Gattuso ellen is nyomoznak a hatóságok az olaszországi labdarúgó bundabotrányban - értesült kedden az olasz média.
dec. 18
8:06
Ajánló: kiderül, ki lesz a Bayern ellenfe; pályán a MU, a Real és a Juve - program (She)
Szerdán sem maradnak futball nélkül a sportág szerelmesei! A Marokkóban zajló klubvilágbajnokságon kiderül, melyik csapat lesz a Bayern München ellenfele a döntőben. Angliában a Ligakupában a Tottenham a West Hammel, a Manchester United a Stoke Cityvel csap össze. Spanyolországban az Atlético Madrid és a Real Madrid, míg az olaszoknál a Juventus is pályára lép.
dec. 18
8:06
2013 - Ez történt a sportban (Metropol)
A magyar sport pedig bizonyította, hogy a tavalyi londoni remeklés nem volt véletlen. Csak az amszterdami 1-8-at tudnánk feledni...
dec. 18
8:08
Légióssors: Nehéz bekerülni a válogatottba - Lovrencsics (She)
Legsikeresebb szezonját tudja maga mögött légiósként Lovrencsics Gergő, a lengyel Lech Poznan magyar labdarúgója. Pedig a 25 éves támadó számára döcögősen indult az idény, miután a nyáron három évre elkötelezte magát a klubhoz. A lendületes játékos a sport.fakt.pl oldalnak arról nyilatkozott, hogy miért is döntött a Poznan mellett, és a jó ősz miért nem jelent számára automatikus bizalmat a…
dec. 18
8:10
Női kézi-vb: a szállodával trükköző norvégok szabotázsra is felkészültek (She)
A norvég női kézilabda-válogatott játékosait felkészítették arra az esetre is, ha a nézőtérről lézerrel akarnák megzavarni őket a házigazda Szerbia elleni világbajnoki negyeddöntőjük alkalmával.
dec. 18
8:24
Női kézi-vb: Brazília ellen az elődöntőért 17.30-tól - program (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 17.30 órától már az elődöntőbe jutásért játszik ma a szerbiai világbajnokságon. Hajdu János megbízott szövetségi kapitány együttese a tornán először nem Újvidéken, hanem Belgrádban lép pályára, az ellenfél pedig a brazil együttes lesz. A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
dec. 18
8:26
NHL: a Wild megszakította Luongóék hétmeccses sorozatát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Minnesota Wild hazai pályán szétlövés után 3–2-re nyert a hétmeccses győzelmi szériában lévő Vancouver Canucks ellen.
dec. 18
8:42
NHL: a Wild megszakította Luongóék hétmeccses szériáját (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Minnesota Wild hazai pályán szétlövés után 3–2-re nyert a hétmeccses győzelmi szériában lévő Vancouver Canucks ellen.
dec. 18
8:44
Dinamo: a sportigazgató szerint Dzsudzsák a Poolban is helyt állna (She)
Guram Adzsojev az 1990-es években Diósgyőrben is futballozott, ma pedig a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva sportigazgatója. A sportvezető a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a szélsőről. Elmondta, nem tud arról, hogy érkezett volna konkrét ajánlat a magyar futballistáért, ugyanakkor véleménye szerint akár a Liverpoolban is megállná a helyét.
dec. 18
9:00
NBA: a Portland 0.4 mp-cel a vége előtti triplával nyert - videó (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján a Portland Trail Blazers Damian Lillard 0.4 másodperccel a vége előtt esett triplájával 119–116-ra nyert a Cleveland Cavaliers otthonában. Az Oklahoma City Thunder sorozatban hetedik győzelmét aratta.
dec. 18
9:01
Női kézilabda-vb: Akkor jöjjön az a bizonyos bosszú a brazilok ellen! (Agroinform)
Szerdán a negyeddöntőkkel, közük a magyar-brazil párharccal folytatódik Szerbiában a női kézilabda-világbajnokság.
dec. 18
9:03
Manchester City: Pellegrini óriási bajban, talán a Barca ellen visszatérhet Agüero (Agroinform)
A Manchester City menedzsere szerint a házi gólkirály Sergio Agüero akár két hónapig is hiányozhat sérülése miatt.
dec. 18
9:18
Videó: Németh András munkáját is őrzi a brazil kézicsapat (She)
Latinos mozgáskultúra, európai védekezéssel és játékmegoldásokkal – Hajdu János így jellemezte a brazil válogatottat, amellyel a magyar csapat az elődöntőért mérkőzik meg szerda este a szerbiai női világbajnokságon. A mester hozzátette, a brazilok játéka Németh András munkáját is őrzi, mivel sok játékos szerepel az általa korábban edzett osztrák Hypóban. Szucsánszki Zita elmondta, vissza…
dec. 18
9:20
Fogadási csalás: a magyarok nem félnek a lebukástól (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Hivatásos Labdarúgók Szervezete 2013. november hónapban a fogadási csalásokkal kapcsolatos kutatást végzett a magyar NB I, NB II és NB III bajnoki osztályokban szerződtetett 321 játékos részvételével. A felmérés ma megjelent része a bundázás megelőzését elősegítő és a bűnbeeséstől visszatartó motivációs tényezőkkel foglalkozik. Kiderült, a lebukás…
dec. 18
9:22
Női kézi-vb: A magyarok is a torna fontos tényezői lehetnek - Martín (She)
Honfitársait a négy közé várta a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon a Győri Audi ETO kézilabdacsapatának spanyol edzője, Ambros Martín, aki már a nyolcaddöntő előtt szomorú volt. Nem csoda, a spanyolok a magyarokkal kerültek össze. Utóbbiak 28–21-es győzelemmel jutottak tovább, és Martín szerint van bennük kellő potenciál ahhoz, hogy még a negyeddöntőnél is messzebbre jussanak, bár…
dec. 18
9:36
Barca: Martino a tervezettnél korábban küldi pihenőre Neymart (She)
Bár a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Barcelonának egy meccse még hátra van 2013-ból, az eltiltás miatt amúgy sem bevethető Neymart Gerardo Martino vezetőedző már a héten hazaküldi téli pihenőre.
dec. 18
9:36
Kovács Katalin gyereket vár (Metropol)
Az augusztusi, duisburgi vb után négy héttel derült ki, hogy várandós.
dec. 18
9:38
DVTK: a korábbi kedvenc, a trükkmester üdvözletét küldi (She)
Az 1990-es évek elején nagy kedvenc volt a hazai szurkolók körében a két szezont Diósgyőrben töltő Guram Adzsojev, aki a Nemzeti Sportnak immár a Dinamo Moszkva sportigazgatójaként adott interjút, amelyben felidézte korábbi magyarországi időszakát.
dec. 18
9:54
Kaposvár: újra edzésben a nyáron műtött középpályás (She)
A Kaposvár labdarúgócsapatánál újra edzésbe állt Horváth Tamás, akinek a nyáron a bal térdét keresztszalag-szakadás miatt műtötték.
dec. 18
9:54
Kosárlabda: Az Alba esélytelen, de Győrben és Sopronban bíznak a csodában (Agroinform)
Az Alba lehetetlen küldetésre indul Törökországba, de női csapatainknak van némi keresnivalójuk.
dec. 18
9:56
PSG: a Hazard, Pogba, Varane trió lesz a fő célpont nyáron (She)
Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germainnek a jövő nyáron három fő célpontja lesz az átigazolási piacon. Eden Hazard mellett Paul Pogba és Raphaël Varane is kiszemelt lehet.
dec. 18
9:56
Karrier: A Liverpool új szerződést és több pénzt kínál Suáreznek (Agroinform)
Néhány napja még arról szóltak a hírek, hogy januárban az Arsenal ismét bejelentkezhet Luis Suárezért.
dec. 18
9:58
Videó: énekkel és tánccal készül a kiscsapat a Real Madrid ellen (She)
Don't Worry, Be Happy! – idézi Bobby McFerrin legendás számát az Olímpic de Xativa labdarúgócsapata, amely a Real Madrid elleni visszavágóra készül a spanyol Király-kupában. A szerda esti találkozó előtt remek a hangulat a harmadosztályú együttesnél, ez kiderül az alábbi videóból. Az első mérkőzés Xativában 0–0-val ért véget.
dec. 18
10:12
Erdélyi Zsófia november európai atlétája (Infostart)
A nőknél Erdélyi Zsófia lett november hónap európai atlétája a kontinentális szövetség értékelése és a közönségszavazatok alapján.
dec. 18
10:12
Női kézi-vb: 12 euróért még van jegy a magyar-brazilra (She)
A szerbiai női kézilabda-vb mai, 17.30 órakor kezdődő belgrádi, Magyarország–Brazília negyeddöntőjére a helyszínen még tudnak jegyet váltani a szurkolók.
dec. 18
10:14
Újpest: „Besic valóban a legjobb, idő kérdése, hogy nagyobb klubhoz kerül” (She)
Asmir Suljic, az NB I-ben szereplő Újpest bosnyák légiósa téli pihenője alatt hazájában adott interjút, melyben kitér az Újpest szereplésére és honfitársa, a ferencvárosi Muhamed Besicre is.
dec. 18
10:30
Újpest: „Besic a legjobb, idő kérdése, hogy nagyobb klubhoz kerül” (She)
Asmir Suljic, az NB I-ben szereplő Újpest bosnyák légiósa téli pihenője alatt hazájában adott interjút, amelyben kitér az Újpest szereplésére és honfitársára, a ferencvárosi Muhamed Besicre is.
dec. 18
10:32
Videó: döbbenet - leszakadt a lelátó a freestyle-bemutatón (She)
Váratlan esemény szakította meg az indiai Bekalba tervezett futballtorna egyik bemutatóját még vasárnap. A felvezetés részét képező freestyle-előadás közben összeomlott a lelátó egy része. A híradások szerint körülbelül százan sérültek meg, de halálos áldozatról egyelőre nem érkezett jelentés.
dec. 18
10:48
Női kézi-vb: Siti Bea szerint közel százszázalékos teljesítmény kell (She)
Ma délután Brazília ellen 17.30 órakor lép pályára a szerbiai női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében a magyar válogatott. (A mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!) Siti Bea edző szerint csaknem  százszázalékos teljesítményre van szükség a győzelemhez és a továbbjutáshoz, és mindenkinek becsülettel ki kell vennie a részét a közösből, bármennyi időt tölt a pályán.
dec. 18
10:48
Férfi kézilabda: Fél évre kidőlt a macedónok ásza (Agroinform)
Súlyosan megsérült a Metalurg Szkopje és a macedón válogatott irányítója, Naumce Mojsovski.
dec. 18
11:06
Hosszú eltiltást kaptak a bundázó dunaszerdahelyi labdarúgók (Infostart)
A Dunaszerdahely labdarúgócsapatának összesen hat korábbi és jelenlegi labdarúgója kapott hosszú eltiltást mérkőzések manipulálása miatt.
dec. 18
11:06
Fogadási csalás: 25 éves eltiltás a dunaszerdahelyi főszervezőknek (She)
A Dunaszerdahely labdarúgócsapatának összesen hat korábbi és jelenlegi labdarúgója kapott hosszú eltiltást mérkőzések manipulálása miatt. A futballisták a hírek szerint 60 ezer eurót kaptak azért, hogy az ázsiai maffia megrendelésének megfelelő eredmények megszületését elősegítsék.
dec. 18
11:07
Vízilabda: Mi lesz veled Eger? (Agroinform)
Az egri pólócsapat a BL-győzelemre esélyes Jug Dubrovnikhoz látogat szerdán.
dec. 18
11:24
Atlétika: Erdélyi Zsófia november európai atlétája (She)
A nőknél Erdélyi Zsófia lett november hónap európai atlétája a kontinentális szövetség értékelése és a közönségszavazatok alapján.
dec. 18
11:42
Fogadási csalás: K. Zoltán és L. Mátyás előzetesben marad (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség arról adott tájékoztatást, hogy indítványozták a fogadási csalási ügyben gyanúsított K. Zoltán és L. Mátyás előzetes letartóztatásának meghosszabbítását, ami december 28-án járna le.
dec. 18
11:44
DVTK: lemondott posztjáról Kovac Zoltán, távozhat - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint lemondott posztjáról Kovac Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK utánpótláscsapatait üzemeltető sportszervezet elnöke. Az előző szezonban az élvonalbeli futballcsapatnál vezetőedzőként is dolgozó szakember el is hagyhatja a klubot.
dec. 18
12:00
Tenisz: Boris Becker Novak Djokovics edzője lesz januártól (She)
A 2014-es esztendőtől Boris Becker lesz a férfi tenisz-világranglistán második Novak Djokovics edzője. A német kiválóság Marian Vadja helyét veszi át, aki ennek ellenére marad a Djokovicsot felkészítő szakmai stábban.
dec. 18
12:18
NB II: főiskolai elfoglaltság miatt távozik a csabai középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint főiskolai elfoglaltsága miatt távozik Békéscsabáról a 22 esztendős középpályás, Mészáros László.
dec. 18
12:18
Tenisz: Boris Becker lett Djokovics edzője (Agroinform)
A szerbek világklasszis teniszezője a következő idényben a németek korszakos legendájával készül.
dec. 18
12:20
Női kézi-vb: szerb bírók fújják a sípot a magyar-brazilon (She)
Szerb játékvezetői kettős, az Ivan Mosorinszki, Alekszandar Pandzsics páros fújja ma a sípot a 17.30 órakor kezdődő magyar–brazil női vb-negyeddöntőben.
dec. 18
12:22
Videó: „baseballos” hokigól, egykezes találat büntetőből (She)
Két látványos jelenet az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapjáról: az elsőben Matt Ellis a levegőben repülő korongot üti meg úgy, hogy az a kapuban landol, a másodikban Nyikita Kucserov bebizonyítja, hogy egyetlen kéz is elég a gólhoz.
dec. 18
12:36
Watford: marad az olasz vonal, Sannino lett Zola utódja (She)
Megvan az angol másodosztályban szereplő Watford új menedzsere. A nemrég lemondását benyújtó Gianfranco Zola helyét a szintén olasz Giuseppe Sannino vette át.

Keresés