2013. december 11. szerda

dec. 11
0:18
NS: ...aztán beindult a gólhenger; isztambuli hó - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
dec. 11
1:12
BL: 13 helyett 14 órától játszik a Galata és a Juve (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a B-csoportban félbeszakadt a Galatasaray–Juventus mérkőzés, amelyet az UEFA hivatalos információja szerint szerdán délután kettő órától folytatnak a 31. perctől. Az UEFA első körben délután egy óráról tájékoztatott, ám biztonsági okokból végül további egy órával eltolták a találkozó újrakezdési idejét. Az összecsapást a Sport Tv élőben közvetíti.
dec. 11
5:42
Karácsonyi hokibuli a Városligetben (Infostart)
A Sapa Fehérvár AV19 hokicsapatának két osztrák bajnoki mérkőzése, valamint egy Mol-ligás rangadó lesz a három csúcseseménye a Városligeti Műjégpályán pénteken kezdődő Mol Karácsonyi Hoki Buli elnevezésű, háromnapos jégkorongfesztiválnak.
dec. 11
7:12
BL: jön a Chelsea, az Arsenal, a Barca és Szalai - program (She)
Ma estére – amennyiben az időjárás is úgy gondolja – minden hely elkel a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az E-, F-, G- és H-csoportban több izgalom maradt a hajrára, mint a keddi játéknap résztvevőinél. Ott a csoportkör utolsó, 6. fordulója előtt már csak három hely volt kiadó, míg itt csupán három dőlt el eddig (Chelsea, Atlético Madrid, Barcelona), és azok gazdái közül is csupán egy…
dec. 11
7:30
Fulham: a menedzser első számú célpontja Dzsudzsák (She)
Angol lapértesülések szerint nemcsak helytálló a Fulham labdarúgócsapatának intenzív érdeklődése Dzsudzsák Balázs iránt, hanem egyenesen Rene Meulensteen menedzser téli erősítési listájának első helyén szerepel a Dinamo Moszkva magyar légiósa.
dec. 11
7:48
ETO: kevesebb légiós, Dudás Debrecenben - sajtóhír (She)
A kisalfold.hu úgy tudja: légióskeretének csökkentését tervezi a bajnoki címvédő Győri ETO labdarúgócsapata a télen, míg a kevés játéklehetőséghez jutó, ősszel sérüléssel bajlódó, győri szerződésének a nyáron végére érő Dudás Ádám a DVSC-Tevához igazolhat.
dec. 11
8:06
NHL: Ovecskin négy gólja is kellett a szétlövéses sikerhez (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Washington Capitals a négy gólig jutó Alekszandr Ovecskin vezérletével szétlövés után 6–5-re nyert a Tampa Bay Lightning ellen.
dec. 11
8:06
Sztárvendégek a városligeti hokigálán (Metropol)
Péntektől vasárnapig a jégkorongozóké lesz a Városligeti Műjégpálya.
dec. 11
8:24
NBA: Kobe Bryant húsz pontja kevés volt a Suns ellen (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Los Angeles Lakers hazai parketten 114–108-ra kikapott a Phoenix Sunstól. A Lakersben Kobe Bryant ismét pályán volt, ezúttal húsz pontig jutott.
dec. 11
8:24
A nap mérkőzése: Matek óra Nápolyban, még az Arsenal is megbukhat (Agroinform)
A Napoli az Arsenalt fogadja szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának utolsó körében.
dec. 11
8:26
Női kézi-vb: a szerbek Dánia, a franciák Montenegró ellen - program (She)
A csoportkör negyedik fordulójával folytatódik ma a küzdelem a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon, legalábbis az A- és a B-csoportban, hiszen a D-ben szereplő, eddig hibátlan magyarok például szabadnaposak. Miként további tizenegy válogatott. Pályára lép azonban a házigazda szerb együttes, méghozzá a sportágban férfi és női vonalon is meghatározónak számító Dánia ellen. A belgrádi…
dec. 11
8:42
Videó: Szakály a legjobb, edzőcsere a Vidinél várható (She)
Szakály Péter a szezon legjobbja. A Videoton ilyen teljesítménnyel nem nyerhet bajnokságot, és náluk várható a leginkább, hogy edzőt váltanak. Az MTK-tól fontos játékosok távoztak, ezzel együtt a Garami-csapat alulteljesített az eddigi 17 forduló során. Vincze András, a Nemzeti Sport rovatvezetője és Bognár György korábbi válogatott labdarúgó beszélget az NB I eddigi történéseiről.
dec. 11
8:42
Ma délután folytatják a Galatasaray-Juventus meccset (Metropol)
Kedden este a havazás és a jeges eső miatt a 32. percben a játékvezető beszüntette a találkozót.
dec. 11
9:00
NBA: Kobe Bryant húsz pontja kevés volt; kikapott a Heat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Los Angeles Lakers hazai parketten 114–108-ra kikapott a Phoenix Sunstól. A Lakersben Kobe Bryant ismét pályán volt, ezúttal húsz pontig jutott.
dec. 11
9:18
Férfi kézi Eb: öt hazai meccsel hangol a Mocsai-csapat (She)
Öt felkészülési mérkőzést játszik a januári dániai Európa-bajnokság előtt a Mocsai Lajos szövetségi kapitány által irányított magyar férfi kézilabda-válogatott. Ráadásul mind az ötször hazai környezetben lép pályára.
dec. 11
9:20
BL: Ancelotti szerint a City a legveszélyesebb csoportmásodik (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője összességében elégedett volt csapata Bajnokok Ligája-szereplésével, ami a csoportkört illeti. Véleménye szerint a Manchester City lesz a legveszélyesebb csoportmásodik.
dec. 11
9:36
Téli universiade: Berecz Anna viszi a zászlót a megnyitón (She)
Folyamatosan érkeznek a magyar versenyzők a holnap kezdődő téli universiadéra Olaszországba. Már a helyszínen tartózkodik Berecz Anna síelő, a mai napon pedig a gyorskorcsolyázók, valamint a jégtáncosok foglalják el a szállásukat. A csapatvezetés egyöntetű döntése alapján a szerda esti megnyitóünnepségen Berecz Anna lesz a magyar zászlóvivő.
dec. 11
9:54
BL: Blanc reméli, a döntő miatt még vissza kell térnie Lisszabonba (She)
Hiába győzte le a csoportkör során remeklő PSG-t a portugál Benfica a Bajnokok Ligája C-csoportjának utolsó fordulójában, így sem jutott be a legjobb tizenhat közé, mert a görög Olympiakosz nyerni tudott az Anderlecht ellen. Jorge Jesus, a Benfica vezetőedzője szerint csapatának kellett volna továbbjutnia a PSG mellett. Laurent Blanc, a párizsiak trénere pedig reméli, a BL-döntő miatt még…
dec. 11
10:12
Haladás: a szombathelyiek ősszel nem kaptak prémiumot (She)
A többségi tulajdonos városi önkormányzat csaknem egy hónapja jelentős többlettámogatást ígért a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapatának. A pénz, úgy tudni, januárban érkezik meg az együttes számlájára. Szó sincs azonban arról, hogy a klubkassza addig kong az ürességtől, viszont jól jön a segítség, amelynek döntően már most megvan a helye...
dec. 11
10:12
Jégkorong: A Klagenfurt most sebezhetőbbnek tűnik - Kangyal Balázs (Agroinform)
A hétvégi Winter Classicon két EBEL meccs vár a fehérvári hokisokra - Kangyal Balázst az esélyekről kérdeztük.
dec. 11
10:14
BL: korábban már kétszer is kellett halasztani Galata-Juvét (She)
Ma, közép-európai idő szerint 14 órakor folytatódik a kedd este a rossz időjárás miatt félbeszakadt Galatasaray-Juventus mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában. A két csapat isztambuli meccseinek történetében nem a keddi volt az első, amelyet halasztani kellett.
dec. 11
10:14
Bajnokok Ligája: Moyes rámegy a BL-trófeára, Guardiola szerint néha ki kell kapniuk (Agroinform)
Három nyolcaddöntős hely volt kiadó a Bajnokok Ligája-csoportkör záró fordulójának keddi játéknapján.
dec. 11
10:30
Vasas: az FTC korábbi kapusát ma megműtik (She)
Az NB II-ben szereplő Vasas kapusa, Hermány Bence a hétfői levezető edzésen térdsérülést szenvedett.
dec. 11
10:32
BL: Szalai jó játékos, de nem annyira… - Hitzfeld (She)
Szalai Ádám hétfőn ünnepelte a 26. születésnapját, szerdán pedig egész Gelsenkirchent megajándékozhatja, ha társaival győzelemre vezeti a Schalkét a Basel elleni mérkőzésen. A továbbjutás szempontjából más választásuk ugyanis nincs a királykékeknek, csak a három pont megszerzésével lehetnek ott az egyenes kieséses szakaszban, Európa legjobb tizenhat klubcsapata között.
dec. 11
10:34
Videó: negatív szögből ütöttek gólt, a kapus ledöbbent (She)
Két gyönyörű találat az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapjáról: az elsőnél a finn Aleksander Barkov látványos mozdulatokkal csapja be a kapust a szétlövés során, míg a másodiknál Alexander Steen a kapu mögül üt érdekes gólt.
dec. 11
10:48
Kosárlabda: Győzelemmel búcsúzna az Alba és a Sopron is (Agroinform)
Az Alba Fehérvár a Buducsnosztot, míg a soproni hölgyek a Montpelliert látják vendégül.
dec. 11
11:06
Jégkorong: ütközés miatt kapott eltiltást a DAB kulcsembere (She)
A Mol Liga fegyelmi bizottsága egymeccses eltiltást rótt ki Azari Zsoltra, a címvédő Dab.Docler játékosára, miután a rutinos válogatott a Miskolci Jegesmedvék elleni december 6-ai bajnokin egy ütközésnél könyökhasználattal veszélyeztette ellenfele (Miskolczi Márk) testi épségét.
dec. 11
11:08
Videó: zsákolás helyett váratlanul nagy sapkát kapott (She)
Az NBA legutóbbi játéknapjának egyik leglátványosabb megmozdulását hajtotta végre Kentavious Caldwell-Pope a Minnesota Timberwolves elleni mérkőzésen. A Detroit Pistons kosárlabdázója a második negyed vége felé hatalmasat blokkolva akadályozta meg Kevin Love-ot a pontszerzésben. Ezt és a forduló legszebb jeleneteit is megtekintheti az alábbi videóban.
dec. 11
11:24
Brazília: a rivális hibája mentheti meg a kieséstől a Fluminensét (She)
A rivális Portuguesa hibája miatt megmenekülhet a kieséstől a brazil labdarúgó-bajnokság 2013-as szezonjában címvédő létére csúnyán elbukó Fluminense. A Portuguesa a Gremio elleni mérkőzésén nem mindennapi hibát követett el a záró fordulóban, ugyanis pályára küldte Hevertont is, aki kétmeccses büntetéséből még csak egyet töltött le. A klub alelnöke kedden elismerte, hogy a klub jogásza…
dec. 11
11:24
Bulvár: Vettel heteken belül apa lesz (Agroinform)
A német megállíthatatlan volt a szezon második felében, most kiderült, az is doppingolta, hogy barátnője babát vár.
dec. 11
11:26
DVTK: január 15-én kezdenek, Szivics bízik a játékosok profizmusában (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK is befejezte az edzéseit a 2013-as évre. Tomiszlav Szivics együttese Budapesten egy fizikai felmérővel zárta az esztendőt. A diósgyőriek január 15-én állnak ismét munkába, addig a játékosok egyénre szabott edzésterv alapján tartják majd magukat formában.
dec. 11
11:28
BL: Az Ajax ellen nem játszhatunk ikszre otthon - Allegri (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Milan az Ajaxot fogadja a továbbjutásról döntő csatán. Massimiliano Allegri szerint együttesének sokkal többet kell futni, mint a hétvégi, Livorno elleni meccsen.
dec. 11
12:00
BL: Megyeri Balázs a kispadon is tudott örülni (She)
Megyeri Balázs, az Olympiakosz Pireusz magyar kapusa Twitter-üzenetben fejezte ki az örömét, hogy csapata az Anderlecht keddi legyőzésével bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.
dec. 11
12:02
Utánpótlás: több mint 700 csapat a középiskolások bajnokságában (She)
Több mint hétszáz csapattal indul idén a Coca-Cola Cup, a középiskolások számára kiírt amatőr labdarúgó-bajnokság.
dec. 11
12:04
Sportcsillagok Gálaestje: Michelisz közönségdíjas (She)
Először lesz külföldi díjazott a Sportcsillagok Gálaestjén, melynek közönségszavazásán - akárcsak az elmúlt két évben - ismét Michelisz Norbert bizonyult a legnépszerűbbnek. A jövő csütörtökön 56. alkalommal sorra kerülő ünnepség szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy idén csaknem 300 sportújságíró szavazata alapján hirdetnek győztest az öt kategóriában, így a férfiaknál, a nőknél, a…
dec. 11
12:06
Videó: majdnem eltűnt a tojáslabda az óriási hóban - NFL (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi játéknapjának leglátványosabb jeleneteit felvonultató összeállítás egyik gyöngyszeme a Philadelphia Eagles–Detroit Lions mérkőzés. Az erős hózáporban megrendezett találkozón olykor a labda is eltűnt, nem volt könnyű követni az eseményeket.
dec. 11
12:18
BL: Wengernek csak bónusz lenne a csoportelsőség (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger számára az a legfontosabb a Napoli elleni BL-mérkőzés előtt, hogy együttese bekerüljön a legjobb 16 közé – a csoportelsőség már csak plusz lenne.
dec. 11
12:18
Bajnokok Ligája: Még öt hely kiadó a BL-ben (Agroinform)
A Chelsea és a Barca odahaza biztosíthatja be a csoportgyőzelmet, a Basel meglepné Szalaiékat.
dec. 11
12:20
Férfi kézilabda Eb: Öt felkészülési meccsel hangol a Mocsai-csapat az Eb-re (Agroinform)
A karácsonyi ünnepek után megkezdi a felkészülést a magyar férfi kézilabda-válogatott a januári Európa-bajnokságra.
dec. 11
12:22
Tipp: Megtréfálja-e az Ajax a Milant? (Agroinform)
A szerdai játéknap legnagyobb rangadóján, avagy a Milan-Ajaxon a gólok játszhatják a főszerepet.
dec. 11
12:36
BL: Ez az utolsó esélyünk, mindent megteszünk - Benítez (She)
A Napolit irányító Rafa Benítez szerint együttese mindent meg fog tenni az Arsenal ellen a BL-továbbjutás érdekében.
dec. 11
12:54
BL: Az ilyen kiélezett meccsektől fejlődnek a fiatalok - De Boer (She)
Az Ajax jó formában várja a Milan elleni idegenbeli BL-mérkőzést, a legutóbbi hat meccsét megnyerte az együttes, közte a Barcelona ellenit is. A hollandok ugyanakkor csak győzelemmel biztosíthatják a helyüket a 16 között. Frank de Boer szerint az ilyen kiélezett találkozók bár nagy feszültséggel járnak, de pont ezektől fejlődnek a fiatalok.
dec. 11
12:54
Kosárlabda: Már nem Ascserics az Olaj vezetőedzője (Agroinform)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Szolnoki Olaj férfi kosárlabda csapata és Nedeljko Ascserics vezetőedző.
dec. 11
12:56
Németország: Doll a Fradiról beszélt és verseng az állásért (She)
Thomas Doll, az új vezetőedzőt kereső Ferencváros egyik kiszemeltje egy német labdarúgóblogon beszélt a Ferencvárosról – tudomásunk szerint ez a szakvezető első nyilvános megszólalása a magyar csapatról.
dec. 11
12:58
Légiósok: Laczkó egyre elégedettebb a Padovánál (She)
Négy nyeretlen meccs után legutóbb a Cesena vendégeként 1–0-ra győzött a Padova labdarúgócsapata az olasz másodosztályban, ám a Laczkó Zsoltot és Feczesin Róbertet foglalkoztató együttes a vereség ellenére továbbra is a kiesést jelentő helyek egyikén áll. A szintén a hátsó régiókba tartozó Ternana elleni meccs előtt Laczkó Zsolt nyilatkozott a padovagoal.it-nek.
dec. 11
13:12
Hét számban indul Hosszú Katinka az úszó Európa-bajnokságon (Infostart)
Minden rendben a magyar csapat háza táján, valamennyi versenyző épen, egészségesen, jó formában várja a csütörtöki rajtot a Herningben vasárnapig tartó rövidpályás úszó Európa-bajnokságon - adott helyzetjelentést a dániai helyszínről Kiss László szerdán az MTI-nek.
dec. 11
13:12
Edzőképzés: 11 volt és jelenlegi válogatott tett vizsgát (She)
Tizenegy volt és jelenlegi válogatott labdarúgó zárta le több mint egy éve tartó edzői tanulmányait a hét első napjaiban – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
dec. 11
13:12
A kötelezőkön túl, most jön a neheze (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott megnyerte első három csoportmérkőzését a szerbiai világbajnokságon. A fontosabb összecsapások azonban csak most következnek.
dec. 11
13:13
Manchester United: Rooney óhajait talán ő maga sem bírja követni (Agroinform)
Wayne Rooney egyelőre nem hajlandó tárgyalni a szerződéshosszabbításról a Manchester Uniteddel.
dec. 11
13:14
Videó: Böde-parádé, Diallo-ollózás - a Fradi 51 őszi gólja (She)
A FradiMedia összegyűjtötte a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának 51 találatát az őszi szezonban. Böde Dániel eddig kilenc góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját, de Ulysse Diallo is szépen termelt.

Keresés