2013. november 26. kedd

nov. 26
0:09
BL: Nézzék meg a séróm, készen állok a háborúra! - Mourinho (She)
Keddi győzelmével az utolsó csoportmérkőzés eredményétől függetlenül az E-csoport első helyen végezhet a Bajnokok Ligájában a Chelsea, amely a svájci Basel vendégeként lép pályára a rangos sorozat ötödik fordulójában. José Mourinho, a londoniak szakvezetője szokásos lehengerlő stílusát hozta a meccs előtti nap hivatalos sajtótájékoztatóján, igaz megkopaszítva, de valósággal tobzódott a harc…
nov. 26
0:27
Primera División: a Bilbao a hajrában nyert Málagán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában az Athletic Bilbao egygólos győzelmet aratott Málagán.
nov. 26
7:21
NBA: James 35 pontja elég volt, Anthony 34-e nem (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő Miami Heat a 35 pontot jegyző LeBron James vezérletével hazai pályán 107–92-re nyert a Phoenix Suns ellen. A New York Knicksben Carmelo Anthony jutott 30 pont fölé (34 pont, 15 lepattanó), de az ő remeklése kevésnek bizonyult a 11 meccse veretlen Portland Trail Blazers otthonában. Ugyancsak 11 egymás után megnyert…
nov. 26
7:22
Újra Tora Berger napjai jöhetnek - szezonelőzetes (Agroinform)
A norvégok klasszisa legutóbb bucira verte a női biatlon mezőnyt - de vajon így lesz ez a szocsi olimpián is?
nov. 26
7:39
NHL: hosszabbításban nyert a Bruins a Penguins ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapjának rangadóján a keleti éllovas Boston Bruins hosszabbításban győzte le Torey Krug góljával 4–3-ra a Pittsburgh Penguinst. A Keleti főcsoportban 4. helyen álló Toronto Maple Leafs hazai pályán szenvedett meglepő különbségű, 6–0-s vereséget a Columbustól. A Tampa Bay Lightning otthon ütötte ki az 5–0-s vereséget szenvedő New York…
nov. 26
7:57
Ökölvívás: Minden idők egyik legjobbja voltam - Haye (She)
Két héttel ezelőtt komoly vállműtéten esett át a korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok David Haye. A hírek akkor arról szóltak, hogy nagy valószínűséggel a pályafutása a végéhez érkezett, a brit ökölvívó azonban úgy gondolja, van esély arra, hogy ne kelljen még szögre akasztania a kesztyűit.
nov. 26
7:59
MK: KTE-MTK és Honvéd-Pécs a nyolcaddöntőben - program (She)
Három mérkőzéssel folytatódik ma a Magyar Kupa. A sorozatban immár a nyolcaddöntők első meccseit rendezik – a pályán öt NB I-es és egy NB II-es csapattal. Tekintse meg a párosításokat, a mai és a holnapi programot!
nov. 26
8:15
NFL: RG III és a Redskins nem tudott mit kezdeni a 49ersszel (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában a San Francisco 49ers 27–6-ra nyert a Washington Redskins otthonában a hétfő esti rangadón.
nov. 26
8:15
Rezeg a léc a Dortmundnak, a döntetlen is elég a Napolinak (Agroinform)
A Borussia Dortmund a Napolit fogadja kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójában.
nov. 26
8:33
Videó: az NHL-játékos foga a kezében maradt az ütés után (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a Vancouver Canucks–Los Angeles Kings mérkőzésen Daniel Sedint bottal arcon ütötte az egyik vendégjátékos, ennek  következtében kihullott az egyik foga. Íme a jelenet!
nov. 26
8:33
Elkezdődött a felkészülés a női kézilabda vb-re (Metropol)
A 18 fős keretből egyedül Görbicz Anita sérült, de ő is ott volt az edzőtábor kezdetén.
nov. 26
8:35
Videó: Falcao vicces reakciója Ranieri cseréjére (She)
Mint arról beszámoltunk, egy vereség és egy döntetlen után újra győzött a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában a Monaco, amely a Ligue 1 14. fordulójában 1–0-ra diadalmaskodott a Nantes vendégeként. Claudio Ranieri vezetőedző már a 63. percben lecserélte Radamel Falcaót, amire a kolumbiai válogatott csatár vicces módon reagált. Íme!
nov. 26
8:51
NHL: Crosby 0.3 mp-cel a vége előtt egyenlített - hiába (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapjának rangadóján a keleti éllovas Boston Bruins hosszabbításban győzte le Torey Krug góljával 4–3-ra a Pittsburgh Penguinst. A Keleti főcsoportban 4. helyen álló Toronto Maple Leafs hazai pályán szenvedett meglepő különbségű, 6–0-s vereséget a Columbustól. A Tampa Bay Lightning otthon ütötte ki az 5–0-s vereséget szenvedő New York…
nov. 26
8:53
BL: Szalai visszatér Bukarestbe, kieshet a Dortmund - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójának keddi játéknapján a Szalai Ádámot is a keretben tudó Schalke 04 Bukarestbe látogat, ahol a Steaua ellen akár már a továbbjutás is meglehet a németeknek egy esetleges sikerrel, és egy Basel-vereséggel. Az előző kiírás döntőse, a Borussia Dortmund most már egyetlen pontot sem veszíthet, Jürgen Klopp együttesének mindenképpen nyernie kell a Napoli ellen, ha…
nov. 26
9:09
Videó: Webber az ünneplés hevében leesett a pódiumról (She)
A Brazil Nagydíj volt Mark Webber pályafutásának utolsó Formula–1-es versenye, amely igen vicces jelenettel zárult. A Red Bull pilótája másodikként végzett, és az eredményhirdetéskor az ünneplés hevében leesett a pódiumról. Tekintse meg a jelenetet!
nov. 26
9:09
NBA: tovább robog az Indiana (Metropol)
Az Indiana Pacers hazai környezetben 98-84-re legyőzte a Minnesota Timberwolves együttesét.
nov. 26
9:10
Mourinho megnyírta magát és továbbjutást vár (Agroinform)
A Basel a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának keddi játéknapján.
nov. 26
9:11
Barca: Messi sokat kérdezősködött a Cityről - Zabaleta (She)
Pablo Zabaleta, az angol élvonalbeli Manchester City argentin labdarúgója azt nyilatkozta, hogy amikor Angliába szerződött, jó barátja, Lionel Messi sokat kérdezősködött új klubja, a City felől.
nov. 26
9:27
Győzött a Boston (Metropol)
A Boston Bruins hazai környezetben hosszabbítás után 4-3-ra nyert a Pittsburgh Penguins ellen az NHL legutóbbi játéknapján.
nov. 26
9:28
Jubilál a Barca, bajba kerülhet a Milan (Agroinform)
Az utolsó előtti csoportkörben győzelmi kényszerben lép pályára a Milan, a Zenit, a Dortmund és az Ajax.
nov. 26
9:45
Karate: rajtakapta barátnőjét, lebénult a hatszoros bajnok (She)
Huszár Antal, hatszoros magyar bajnok karatemester lebénult nyaktól lefelé. A masters kategóriában Európa-bajnok harcművész elmondása szerint egy bezárt kapun próbált átugrani, miután rajtakapta barátnőjét és annak szeretőjét.
nov. 26
9:46
Nehéz feladat előtt állnak férfi kosárcsapataink (Agroinform)
Az Alba Fehérvár Görögországban, míg a Jászberény Oroszországban vizitál.
nov. 26
9:47
Videó: kibombázta a stadionból a labdát a Chelsea csatára (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Vitesse 3–0-ra nyert a Go Ahead Eagles otthonában. A találkozón a vendégek támadója, Gaël Kakuta – aki 2012-ben kölcsönbe érkezett a Chelsea-től – egyenesen kirúgta a stadionból a labdát. Íme!
nov. 26
10:03
Hannover: Huszti megérti, hogy bemutattak neki, de... (She)
A hétvégén a Hamburg ellen 3–1-es vereséget szenvedő Hannovert kikezdte saját közönsége. A Bild cikke szerint a találkozó után a közönséghez igyekvő Huszti Szabolcsnak is bemutattak a nézők.
nov. 26
10:04
Szakálynak az iksz se rossz, Bekő nem díjazza a butaságot (Agroinform)
Szakály szerint a Dunaújváros már-már NB I-esnek mondható, Bekő és Garami is csapatának adja a több esélyt.
nov. 26
10:22
Veretlen magyar férfiak - Fourcade black outja (Agroinform)
Még veretlen a magyar férfi curling válogatott a stavangeri Európa-bajnokságon - elérhető a feljutás az A-csoportba.
nov. 26
10:39
Videó: Andy Reid fenékkel lökte el Philip Riverst (She)
Az amerikai futball leglátványosabb, legviccesebb jeleneteit felvonultató heti összeállításban (C'Mon Man!) többek között láthatják, ahogy a Kansas City Chiefs vezetőedzője, Andy Reid fenékkel arrébb tolja Philip Riverst. Íme!
nov. 26
10:57
Rutten, Di Matteo és Advocaat neve is felmerült a válogatottnál (Agroinform)
Három új névvel bővült az Unibeten azon edzők listája, akik esélyesek lehetnek a magyar válogatott kapitányi posztjára.
nov. 26
11:33
Bayern: Mandzukic nem játszik a CSZKA ellen (She)
Mario Mandzukic vádlisérülés miatt nem lesz ott a Bayern München keretében a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli mérkőzésen. A horvát válogatott csatár helyett a 18 éves Julian Green került be a címvédő keretébe.
nov. 26
11:51
Arsenal: Bendtner sajnálja, és megfizeti a szétrúgott ajtót (She)
Nicklas Bendtner, az Arsenal labdarúgója a hétvégén szétrúgta az otthonául szolgáló luxusapartman medencés edzőtermének ajtaját, aminek következtében a rendőrség hétfőn őrizetbe vette, majd szabadon engedte. A dán csatár az esetet követően bocsánatot kért.
nov. 26
11:53
Videó: balhé - majdnem leesett egy szurkoló a tribünről (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Saint-Étienne 1–0-ra nyert a Nice otthonában. A lelátón balhé alakult ki: a huligánok a rendőrök elől próbáltak menekülni, amikor az egyikük majdnem leesett a tribünről. Tekintse meg a jelenetet 1:25-től!
nov. 26
11:55
Arsenal: a brazil válogatott karmester örömmel jönne (She)
Angol sajtóhírek szerint a Wolfsburg brazil válogatott labdarúgója, Diego az Arsenalhoz vagy a Southamptonhoz szerződhet. A 28 éves irányító elmondta, igent mondana az Arsenal hívására.
nov. 26
11:57
Kajak-kenu: Kökény Roland a sportág Boeingje - Baráth Etele (She)
Ha Kökény Roland barátnője az olimpiai bajnok kajakos edzője szeretne lenni, ám legyen: ez egy szép út, ám az elején gyerekekkel érdemes kezdeni, megtanulni a tréneri szakmát, amelyhez négy-öt év szükségeltetik, csak utána dönthet a szövetség arról, jelöli-e a versenyző párját állami edzőnek - mondta el a Kökény-ügyről álláspontját a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Baráth Etele.
nov. 26
12:27
Arsenal: Azt tanácsolták, hazai pályán hagyjam ki Ramseyt - Wenger (She)
Arsene Wenger szerint Aaron Ramsey, az Arsenal 22 éves középpályása nem az idén bizonyította, hogy világklasszis középpályás válhat belőle, hanem az előző szezonban, amikor kényszerűségből nem a saját pozíciójában játszott, gyengébben ment neki, és a közönség kikezdte. Wenger szerint azzal bizonyította klasszisát, hogy ezen átlendült.
nov. 26
12:27
Vb-2022: Van Marwijk is kritizálta a FIFA-t (Metropol)
„A világbajnokságot olyan országban kell rendezni, amelyiknek van futball-kultúrája.”
nov. 26
12:28
Messi sokszor kérdezett a Manchester Cityről - Zabaleta (Agroinform)
Zabaleta és Messi három éven át rendszeresen találkoztak Barcelonában, hiszen mindketten a katalán városban laktak.
nov. 26
12:29
Videó: parádés passzal indított Bogdán brazil csapattársa (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 16. fordulójában a Bolton Wanderers 1–0-ra nyert a Watford otthonában. A találkozón André Moritz pazar passzal indította társát. A vendégek kapujában a sérüléssel bajlódó Bogdán Ádám helyett a rutinos Andrew Lonergan állt.
nov. 26
12:31
Fogadási csalás: Júlio Baptista gyanús kijelentése - videó (She)
Gyanússá vált egy brazil élvonalbeli bajnoki! A szombati Vasco da Gama–Cruzeiro mérkőzésen a kiesőjelölt hazaiak 2–1-re nyertek a bajnoki címet nemrég bebiztosító Cruzeiro ellen. A találkozón Júlio Baptistának, a vendégek játékosának egyik kijelentése került a figyelem középpontjába.
nov. 26
12:45
MK: egyik hazai csapat sem tudott nyerni - mai eredmények (She)
Három mérkőzéssel folytatódtak ma a Magyar Kupa küzdelmei, érdekesség, hogy egyik házigazda sem tudott nyerni, lépéselőnyben a Honvéd és a Dunaújváros otthonában ikszelő Pécsi MFC és a DVSC-Teva, az MTK pedig fél lábbal már a nyolc között háromgólos kecskeméti sikerével.
nov. 26
13:03
Man. City: Iker Casillas oldhatja meg a kapusgondokat (She)
Manuel Pellegrini Iker Casillas szerződtetésével oldaná meg a Manchester City kapusgondjait – véli a madridi As sportnapilap.
nov. 26
13:21
Vb 2022: a holland exkapitány szerint hiba a katari rendezés (She)
Keményen kritizálta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA) Bert van Marwijk, a holland válogatott korábbi szövetségi kapitánya, amiért Katarnak ítélte oda a 2022-es világbajnokság rendezési jogát.
nov. 26
13:39
NB II: a tizedik játékos dőlt ki a sorból a Vasasnál (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapja számolt be arról, hogy már-már hosszabb a sérüléssel bajlódók névsora a csapatban, mint az egészségeseké, miután a csapatkapitány, Gál Mátyás is kidőlt a sorból.
nov. 26
13:40
Iker Casillasszal erősítene a Manchester City (Agroinform)
Az AS értesülése szerint a Manchester City jövő nyáron a Real Madridnál mellőzött Iker Casillast vinné.
nov. 26
13:41
Videó: Timo Glock újra dobogóra állna a Hungaroringen (She)
Három plusz két évre szóló szerződést írt alá vasárnap a Hungaroring Sport Zrt. a német túraautó-bajnokság szervezőivel, így a sorozat 26 év után visszatér a mogyoródi pályára. Az eseményen Timo Glock, a DTM-ben szereplő BMW pilótája is tiszteletét tette.
nov. 26
13:43
Real Madrid: CR és Varane kihagyja a Galata elleni meccset (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Cristiano Ronaldo szerdán biztosan nem játszik a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, s Raphaël Varane-ra is többhetes kényszerpihenő vár.
nov. 26
14:15
NB II: szerződést hosszabbított a várdai házi gólkirály (She)
A csapat egyik legértékesebb játékosának, a brazil Myke Bouard Ramosnak jövő nyáron lejáró szerződését már most meghosszabbította a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda. A megállapodás értelmében a nyolc gólnál tartó brazil csatár 2016. június 30-ig lesz a szabolcsiak labdarúgója.
nov. 26
14:17
Játékossors: Rósa Dénes a BLSZ II-ben folytatja (She)
A legutóbb az NB I-ben a Ferencvárosban szereplő, 36 esztendős Rósa Dénes a Budapest-bajnokság II. osztályában 3. helyen álló ASR Gázgyárban folytatja a jövőben – a középpályás a Digi Sport Reggeli start című műsorában beszélt erről.
nov. 26
14:19
F1: hiába „nyert” a Marussia, a Caterham több pénzt kap (She)
Nagy volt az öröm a Formula–1-es Brazil Nagydíj után a Marussia-istállónál, hiszen az orosz licenccel induló csapat legyőzte a Caterhamet, ami először sikerült neki azóta, hogy a két csapat 2010-ben (még Virginként és Lotusként) csatlakozott a mezőnyhöz. Ám ahhoz, hogy igazán magas jutalmat kapjon, jövőre is meg kell szereznie a konstruktőr-vb 10. helyezését.
nov. 26
14:33
MK: a DVSC döntetlent ért el az NB II-es Dunaújváros ellen (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a DVSC-Teva 1–1-es döntetlent ért el a másodosztályú Dunaújváros otthonában.
nov. 26
14:33
A Juve gyerekekkel tölti meg lezáratott lelátóját (Metropol)
Büntetés miatt kellett lezárni a lelátót, de az olasz szövetség megengedte, hogy a klub ingyen meghívjon gyerekeket.

Keresés