2013. november 22. péntek

nov. 22
3:45
Tenisz: Szeles Mónika korábbi edzőjével dolgozik Sarapova (She)
Sven Groenevelddel dolgozik tovább Marija Sarapova, aki három hónappal ezelőtt szakított korábbi edzőjével, Jimmy Connorsszal.
nov. 22
3:46
Götze korábbi klubja ellen is továbbírná a veretlenségi szériát (Agroinform)
Első Borussia Dortmund elleni mérkőzésére készül a Bayern Münchennel Mario Götze, a sárga-feketék korábbi sztárja.
nov. 22
3:49
Jégkorong EBEL: a Volán otthon is kikapott az utolsótól (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) csütörtöki játéknapján az Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán hosszabbításban 3–2-re kikapott a sereghajtó Olimpija Ljubljanától. A fehérváriak 0–2-ről még felálltak ugyan, de a végére elfáradtak. A szlovén csapat először szerzett idegenben pontot a szezonban.
nov. 22
3:50
Webber és Massa búcsúzik, Sutil boldog, Hülkenberg kevésbé (Agroinform)
A Ferraritól elköszönő Felipe Massa és az egész Forma-1-től búcsúzó Mark Webber lehetnek a hétvége sztárjai Brazíliában.
nov. 22
3:53
Vb 2014: 1 milliós büntetés Simunicnak a rigmusok miatt (She)
Josip Simunic 3200 eurós, közel egy millió forintos büntetést kapott a horvát ügyészségtől a Horvátország–Izland mérkőzést követő usztasa rigmusokért.
nov. 22
3:57
UEFA Futsal Cup: ötgólos Sporting-siker az ETO ellen (She)
A Rába ETO 6–1-re kikapott a házigazda Sportingtól az UEFA Futsal Cup lisszaboni csoportküzdelmeinek első fordulójában.
nov. 22
4:01
Férfi kosár Euroliga: Hangáék bravúrja; Bayern-vereség (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 6. fordulójában Hanga Ádám együttese, a spanyol Laboral Kutxa a magyar légióst nélkülözve idegenben 70–65-re legyőzte a találkozó előtt csoportelsőként álló izraeli Maccabi Electrát.
nov. 22
4:05
NS: statisztikák és statiszták; Massa: Elég a prostikból! - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
nov. 22
4:09
Videó: hullámvasút - felállt, majd mégis kikapott a Volán (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán szenvedett hosszabbításos vereséget a sereghajtó Olimpija Ljubljanától az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) csütörtöki játéknapján. Pedig a fehérváriak 2–0-s hátrányból még egyenlíteni tudtak, sőt, a hosszabbításban is tartani tudták az eredményt... egészen 25 másodperccel a vége előttig. A mérkőzést követően a csapatkapitány, Tokaji…
nov. 22
4:13
Tenisz: Nadal ellátogatott Nalbandian szülővárosába - fotó (She)
A dél-amerikai körúton lévő Rafael Nadal két teniszező elbúcsúztatásához is „asszisztál” a héten. A spanyol világelső megmérkőzik David Nalbandiannal is, akinek a szülővárosába is ellátogatott.
nov. 22
7:21
Formula-1: svéd újonc is bekerülhet a száguldó cirkuszba (She)
Sajtóértesülések szerint egy svéd pilótának, Marcus Ericssonnak is megvan az esélye arra, hogy jövőre a Formula–1-ben versenyezzen.
nov. 22
7:23
NBA: Durant sikerre vezette a Thundert, Bulls-vereség (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján két mérkőzést rendeztek. A hazai pályán játszó Oklahoma a 28 pontos Kevin Durant vezérletével 105–91-re győzött a Los Angeles Clippers ellen. A Denver ugyancsak otthon a Chicagót verte meg tíz ponttal.
nov. 22
7:39
NFL: Graham a kaput, a Saints a Falconst döntötte le (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában az NFC déli divíziójában a New Orleans Saints 17–13-ra legyőzte az Atlanta Falconst.
nov. 22
8:33
NFL: Graham a kaput, a Saints a Falconst döntötte le - videó (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában az NFC déli divíziójában a New Orleans Saints 17–13-ra legyőzte az Atlanta Falconst.
nov. 22
8:33
Nem adom fel küzdelem nélkül - Iker Casillas (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok spanyol kapus azért küzd, hogy visszaszerezze helyét a Real Madrid kezdőcsapatában.
nov. 22
8:51
Videó: félpályás kosárral 20 ezer dollárt nyert egy szurkoló (She)
Félpályáról dobott kosárral 20 ezer dollárt nyert az Oklahoma City Thunder egyik szurkolója, aki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) mérkőzésnek szünetében ezzel a mozdulattal 4.5 millió forintnyi összeget tehetett zsebre.
nov. 22
8:53
NHL: a 41 éves Jágr a 690. góljával beérte Lemieux-t (She)
A tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján a Keleten listavezető Boston Bruins hazai pályán szétlövés után 3–2-re kikapott a St. Louis Bluestól. A cseh Jaromír Jágr hosszabbításban ütött góljával nyert a New Jersey Devils 2–1-re a 2012-es Stanley-kupa-győztes Los Angeles Kings otthonában.
nov. 22
8:55
Észtország: a kapitánnyal nem hosszabbítanak (She)
Az Észt Labdarúgó-szövetség nem hosszabbítja meg Tarmo Rüütli szövetségi kapitány szerződését, miután a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő válogatott csak Andorrát tudta megelőzni.
nov. 22
9:09
Premjer-liga: Dzsudzsák az egyik legjobban beadó középpályás (She)
Az orosz sport.ru az élvonalbeli bajnokság, a Premjer-liga hétvégi, 17. fordulója kapcsán megjegyzi, hogy a vasárnapi Lokomotiv Moszkva–Dinamo Moszkva fővárosi derbin a statisztikák szerint a szezon három legjobban beadó középpályása egyaránt pályára lép.
nov. 22
9:27
Videó: Madaras szerint nincs jó formában a Recco (She)
Az Eger legyőzősével kezdte meg szereplését az olasz Pro Recco a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtábláján. Az olaszoknál a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert és az ötkarikás ezüstérmes Alex Giorgetti is ott volt a medencében. Az NSO Tv riportjában mindketten úgy fogalmaztak, hogy a Recco a végső győzelemre is esélyes, még ha most nincsenek is olyan jó formában.
nov. 22
9:29
Újpest: Zsengellért szombaton helyezik végső nyughelyére (She)
Zsengellér Gyulának, az Újpest egykori legendás futballistájának földi maradványait november 23-án, szombaton 11 órakor helyezik végső nyughelyére Cegléden, az Öregtemetőben.
nov. 22
9:45
Arsenal: Theo Walcott két hónap után ismét a keretben (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Arsenal menedzsere megerősítette, hogy a hosszú ideje sérült Theo Walcott a hétvégén pályára léphet a Southampton elleni bajnokin.
nov. 22
9:45
Cristiano Ronaldo tökéletes csapattárs - Piqué (Agroinform)
Az utóbbi egy évben enyhült a feszültség a Barcelona és a Real Madrid között.
nov. 22
10:03
Légiósok: felépült az albánok ellen megsérülő Adorján (She)
Csütörtökön ismét teljes értékű munkát végzett Adorján Krisztián, a holland élvonalbeli Groningen magyar labdarúgója. Mint ismert, a támadó bokája az U21-es válogatott Albánia elleni Eb-selejtezője után bedagadt, így az Ausztria elleni összecsapást ki is hagyta.
nov. 22
10:21
Vidi: Gyepesnek nem jelentene gondot a szerda-szombat ritmus (She)
A Videoton NB I-es labdarúgócsapata a következő hetekben háromszor is megmérkőzik a Diósgyőri VTK-val. Kétszer a Magyar Kupában, egyszer pedig a bajnokságban. Gyepes Gábor szerint a Vidi képes lesz eredményesen zárni a nehéz sorozatot, s számára nem jelentene gondot, ha végig kellene játszania az ősz hátralévő részét.
nov. 22
10:21
Simunicot megbüntették az usztasa-köszöntésért (Metropol)
Huszonötezer kuna (mintegy 950 ezer forint) bírságot kapott Josip Simunic, a világbajnokságra kijutott horvát labdarúgó-válogatott hátvédje, mert az izlandiak elleni keddi, sikeresen megvívott pótselejtezőt követően a nácibarát usztasák egyik jelmondatával köszönte meg a szurkolóknak a biztatást.
nov. 22
10:21
Izgalom helyett hattyúdal - beharangozó (Agroinform)
A mezőny többsége motiválatlanul lézeng a pályán, mégis muszáj megrendezni a Brazil Nagydíjat. Ha eső lesz, izgalom is.
nov. 22
10:39
Liverpool: kirúgták az akadémia igazgatóját és koordinátorát is (She)
A BBC beszámolója szerint az angol élvonalbeli Liverpool menesztette Frank McParlandot és Rodolfo Borrellt. Előbbi az akadémia igazgatója volt, míg Borrell utánpótlás-koordinátorként dolgozott.
nov. 22
10:57
Vízilabda: a szerb válogatott segédedzője a román kapitány (She)
A szerb Dejan Sztanojevicset nevezték ki a román férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának. A 41 éves szakember az elmúlt időszakban a szerb nemzeti csapat segédedzője volt.
nov. 22
10:57
Nők teperték földre a lebukott gépkocsifeltörőt (Behaviour)
Fényes nappal tört fel egy hajléktalan férfi egy parkoló személygépkocsit, majd elvágta az autórádió vezetékeit, és megpróbálta megszerezni a benne lévő memóriakártyát.
nov. 22
10:57
Egy vagyont nyert a lovin a svédek kiválósága (Agroinform)
Forintra átszámolva közel 200 milliót nyert novemberben Jonas Sjöstrand, a THW Kiel olimpiai ezüstérmes kapusa.
nov. 22
11:15
Légiósok: Király hosszabbít? „Még néhány évig védenék” (She)
Király Gáborra számít a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München, amely szerződést hosszabbítana rutinos légiósával. A magyar kapus nyitott a tárgyalásokra, és saját bevallása szerint néhány évig még szívesen védene.
nov. 22
11:33
Kosár: a Pécs és az Alba korábbi kiválósága Körmenden (She)
Tíznapos próbajátékra érkezett Muhammad El-Amin a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Körmendhez – adta hírül a nyugat.hu.
nov. 22
11:33
Tovább tapadna az élmezőnyre a Mönchengladbach (Agroinform)
A VfB Stuttgart a Mönchengladbachot fogadja a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának pénteki nyitómeccsén.
nov. 22
11:51
FTC: Nem a kórházban fekvésről álmodtam - Leonardo (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros légiósa, Leonardo arról álmodott, hogy nagy futballista legyen – árulta el a brazil középpályás a róla szóló könyv bemutatóján Rotterdamban.
nov. 22
11:53
Románia: a szövetség örökre eltiltotta Mutut a válogatottól (She)
Sokba került Adrian Mutunak a Victor Piturcát gúnyoló montázsa, amelyet megosztott a világhálón. A Román Labdarúgó-szövetség örökre eltiltotta a csatárt a válogatottól.
nov. 22
11:55
Manchester United: Carrick hosszabbított a bajnokcsapattal (She)
A Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Michael Carrickkel. Az új megállapodás értelmében a középpályás 2015-ig marad a „vörös ördögöknél".
nov. 22
12:09
Ecclestone szerint Horner lenne az ideális utódja (Infostart)
Christian Hornert, a Red Bull csapatfőnökét nevezte meg első számú utódjelöltjeként Bernie Ecclestone, a Forma-1 irányítója.
nov. 22
12:09
Női kézi BL: magyar ötlet volt a női Final Four (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos közleményben tudatta, hogy 2014 májusában Budapest adhat otthont a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének. Vetési Iván, a hazai szövetség elnöke az NSO Tv-nek úgy nyilatkozott, a magyar női klubkézilabda eredményessége és az eddig megrendezett világversenyek adták meg azt a biztosítékot, hogy Budapest jó…
nov. 22
12:27
Szombattól magyar földben nyugszik Zsengellér Gyula (Agroinform)
Az Újpest és a magyar válogatott egykori legendás labdarúgójának földi maradványait októberben hozták haza Ciprusról.
nov. 22
12:45
Formula-1: Ecclestone szerint Horner lenne az ideális utódja (She)
Christian Hornert, a Red Bull csapatfőnökét nevezte meg első számú utódjelöltjeként Bernie Ecclestone, a Formula–1 irányítója.
nov. 22
12:45
Trefilov leárulózta az oroszok legjobbját (Agroinform)
Finoman szólva sem ért egyet Timur Dibirov döntésével az egyik legelismertebb orosz szakember, Jevgenyij Trefilov.
nov. 22
13:03
NB II: Ivancsics továbbra is Siófokon készül a visszatérésre (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a legutóbb Pápán, előtte pedig a Honvédban szereplő Ivancsics Gellért Siófokon készül. A Lombarddal a héten szerződést bontó futballista megerősítette értesülésünket, miszerint télen aláírhat az NB II-es gárdához.
nov. 22
13:03
Tíz érdekesség, amit tudnod kell a selejtezőkről (Agroinform)
Az Uruguay-Jordánia találkozóval véget ért a 2014-es labdarúgó világbajnokság selejtező sorozata.
nov. 22
13:05
F1: Brazil Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Esik az eső Interlagosban, az idényzáró F1-es Brazil Nagydíj helyszínén, így az első másfél órás szabadedzésen nemigen számíthatunk arra, hogy slick gumis autókat látunk az aszfalton. Az időjósok szerint szombaton és vasárnap is lehet számítani csapadékra, azaz nem érdemes végigücsörögni a tréninget, amely jó felkészülés lehet a folytatásra.
nov. 22
13:21
Videó: Ronaldinho újra varázsolt az edzésen (She)
A szeptember végén megsérült Ronaldinho újra edzésre jelentkezett, és 2005 aranylabdása láthatóan nem felejtett el futballozni: első tréningjei egyikén a bal felsőbe varázsolta a labdát. A brazil Atlético Mineiro csillaga várhatóan decemberre lesz újra bevethető.
nov. 22
13:21
Cristiano Ronaldo boldog és a Real Madridból vonulna vissza (Agroinform)
A portugál klasszis pazar formában teljesít, a Real Madridban valamennyi sorozatot számítva 24 gólnál jár.
nov. 22
13:23
Videó: a kapus letaglózta az öngólt szerző védőjét (She)
A holland másodosztályú Helmond–Willem II bajnokin Jordens Peters, a vendégek játékosa hihetetlen öngólt fejelt, majd brutálisan ütközött saját kapusával. Az öngól tulajdonképpen nem számított, mert a látogató tilburgiak így is nyertek 4–1-re.
nov. 22
13:25
Schalke: Szalai keze sínben, de nem foglalkozik vele (She)
Kicsivel több mint egy héttel a kézműtéte után már pályára lépne Szalai Ádám, a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Schalke 04 magyar labdarúgója. A válogatott csatárt nem zavarja a kezén lévő rögzítő sem, játszana az Eintracht Frankfurt elleni szombati idegenbeli bajnokin.
nov. 22
13:39
Tenisz: Serena Williams ötödször lett az év legjobbja (She)
Az amerikai Serena Williams ötödször lett a női tornákat szervező WTA-nál az év teniszezője.

Keresés