2013. november 9. szombat

nov. 9
0:03
NS: Garami kiakadt; másként a 8-1-ről; 1000 nap a riói olimpiáig - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
nov. 9
0:21
Primera División: marokkói mesterhármas a Málaga ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójának pénteki játéknapján Jusszef El Arabi mesterhármasának köszönhetően a Granada hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott az idegenben továbbra is nyeretlen Málaga ellen az (egyik) andalúz rangadón.
nov. 9
1:33
Ligue 2: Filkor csapata ismét vereséget szenvedett (She)
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 14. fordulójának pénteki játéknapján a sérüléssel bajlódó, de egyébként is eltiltott Filkor Attilát nélkülöző Chateauroux idegenben 2–0-s vereséget szenvedett a Nancytól, így a legutóbbi öt bajnokijából már a negyediket veszítette el.
nov. 9
7:15
NHL: tovább menetel az Anaheim, ötöt vágott a Winnipeg (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján négy mérkőzést rendeztek, és mindegyiken hazai siker született.
nov. 9
7:54
Juventus-Napoli segítheti újra nagyobb előnybe a Romát (Agroinform)
A 12. forduló következik, ahol a Roma a reflektorfény után egy kis csendben folytathatja a pontok gyűjtögetését.
nov. 9
8:45
NBA: megismételte története legjobb rajtját a Pacers (She)
A döntő fontosságú harmadik negyedben 17 pontot, összesen 23-at szerző Paul George vezetésével az Indiana Pacers hazai pályán 91–84-re legyőzte a Toronto Raptorst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombatra virradóra rendezett játéknapján, így hat mérkőzés után is őrzi veretlenségét – ezzel megismételte története eddigi legjobb idényrajtját.
nov. 9
9:06
A szurkolók egy része kifütyül engem - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid szombaton 16 órakor a Real Sociedadot fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 9
9:21
Ajánló: pályán az ETO és a DVSC is - hazai program (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulója ma öt mérkőzéssel folytatódik. A Debrecen az újonc Puskás Akadémiát, a bajnok Győr a sereghajtó Kaposvárt fogadja. A legutóbbi négy tétmeccsét elveszítő Paks Pápára látogat, a több mint egy hónapja veretlen Honvéd pedig az MTK-hoz, míg a DVTK Pécsen feledtetné a Fraditól elszenvedett múlt heti vereséget. Az NB II-ben hét meccset rendeznek – mai program.
nov. 9
9:39
Ajánló: Bayern, Real, Inter, Szalaiék - a topligák programja (She)
Szalai Ádám csapata, a Schalke a Werder Brement fogadja a német labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, míg Gera Zoltán együttese, a West Bromwich Albion a Chelsea vendége lesz az angol Premier League mai programja keretében.
nov. 9
9:57
Videó: hajszálon függhet a csapatok szezonja az NFL-ben (She)
A szöuli játékokon a kajaknégyessel aranyérmes Hódosi Sándor 18 éve él az Egyesült Államokban, rendszeres követője és szakértője az NFL-nek. Szerinte a Kansas City Chiefs remek rajtja nem garancia a végső sikerre, hiszen volt már sztárcsapat, amely belebukott a kiváló kezdésbe. Tekintse meg az olimpiai bajnok NSO Tv-nek adott helyzetértékelését!
nov. 9
10:18
Mourinho teniszt néz a MU-Arsenal rangadó helyett (Agroinform)
A Chelsea szombaton a West Bromwich Albiont fogadja az angol labdarúgó Premier League 11. fordulójának szombati meccsén.
nov. 9
10:33
Videó: Otigba higgadtan lőtt a léc alá a kifutó kapus mellett (She)
Amint arról már beszámoltunk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 13. fordulójában Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen hazai pályán 5–2-re kiütötte az RKC Waalwijket. A magyar U-válogatott védő végigjátszotta az összecsapást, amelyen ő szerezte az első találatot, ez már szezonbeli harmadik bajnoki gólja volt. Tekintse meg Otigba gólját!
nov. 9
10:54
Lykovcán Ágota olimpiai kvótája - Pljuscsenko visszatért (Agroinform)
Líkovcán Ágota rögtön az első alkalommal megfutotta a szintet 500 méteren, ezzel olimpiai kvótát szerzett Szocsira.
nov. 9
11:09
Holland-magyar: Van Gaal nem tudja elképzelni a csalást (She)
Louis van Gaal, a vb-résztvevő holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya pénteki sajtótájékoztatóján ismét szembesült a 8–1-es hazai győzelemmel végződő Hollandia–Magyarország vb-selejtező körüli meccsmanipulációs gyanúval, és kijelentette: nem tudja elképzelni, hogy a magyarokat megvesztegették volna a nagy különbségű vereség érdekében, inkább az ellene tervezett…
nov. 9
11:30
Nem bajnokok szeretnénk lenni, hanem bajnokok leszünk! - José Gomes (Agroinform)
Hiába védekezett szervezetten a Videoton otthonában a Mezőkövesd, a fehérváriak egy megpattanó lövéssel győztek.
nov. 9
12:03
Videó: Komanék kapusa szöglet helyett a gólt „választotta” (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 16. fordulójának nyitó mérkőzésén az Ural hazai pályán 4–1-es vereséget szenvedett a Rosztovtól. Koman Vladimir a 34. perctől kapott lehetőséget, így a pályáról figyelhette kapusának szerencsétlenkedését. Tekintse meg a Kristoffer Nordfeldt peches megmozdulást.
nov. 9
12:06
Hatpontos rangadót vív a Manchester United (Agroinform)
A Premier League 11. fordulójának slágermeccsén a Manchester United az Arsenalt fogadja.
nov. 9
12:08
Vereséget érdemeltünk volna - Claudio Ranieri (Agroinform)
Sorrendben harmadik tétmérkőzésén nem tudott nyerni a Monaco, amely pénteken 1-1-re zárt az Eviannal.
nov. 9
12:21
Sakk: remivel kezdődött a Carlsen-Anand vb-döntő (She)
Döntetlennel fejeződött be az indiai Csennaiban zajló sakkvilágbajnoki döntő első partija a címvédő indiai Viswanathan Anand és a norvég kihívó, Magnus Carlsen között.
nov. 9
12:24
Debrecenben és Győrben is egyértelműek az esélyek? (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a bajnoki címre hajtó Debrecen és a Győri ETO is hazai környezetben lép pályára.
nov. 9
12:39
Gyurta Dániel egyszer, Hosszú Katinka kétszer nyert (Infostart)
Három magyar elsőséget hozott a nyitónap az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának tokiói állomásán: Gyurta Dániel 200 méter mellen, Hosszú Katinka pedig 200 m gyorson és 200 m vegyesen diadalmaskodott a 25 méteres medencébe kiírt viadalon.
nov. 9
12:39
Trinidad: szakításhoz vezetett az Adams-póló körüli balhé (She)
Trinidad és Tobago Labdarúgó-szövetsége a jövőben nem működik együtt a súlyosan beteg ferencvárosi játékos, Akeem Adams megsegítésére gyártott pólók előállítójával, ez a bevétel körüli viták egyik következménye.
nov. 9
12:42
Del Potro - Federer klasszikus a továbbjutásért (Agroinform)
Az ATP-világbajnokság hatodik játéknapján az argentinok csillagára, Del Potróra fogadunk.
nov. 9
12:57
Videó: így hangolódnak a kézilabda-vb-re Szerbiában (She)
December 6-án veszi kezdetét a női kézilabda-világbajnokság Szerbiában. A tornán öt helyszínen 24 csapat vesz részt. Az Eb-bronzérmesként induló Magyarország a D-csoport tagjaként Újvidéken vág neki a seregszemlének. A következő, hangulatcsináló kisfilmből is kiderül, Szerbia felkészült, hogy megrendezze a női vb-t.
nov. 9
12:59
Rp úszó vk: Gyurta Dániel és Hosszú Katinka nyert Tokióban (She)
Három magyar elsőséget hozott a nyitónap az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának tokiói állomásán: Gyurta Dániel 200 méter mellen, Hosszú Katinka pedig 200 m gyorson és 200 m vegyesen diadalmaskodott a 25 méteres medencébe kiírt viadalon.
nov. 9
13:00
Gyurta egyszer, Hosszú Katinka kétszer nyert (Metropol)
Három magyar elsőséget hozott a nyitónap az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának tokiói állomásán.
nov. 9
13:15
Karate: újabb két magyar érem a korosztályos vb-n (She)
Szegedi Döme bronzérme után Hárspataki Gábor és Nógrádi Nicol révén újabb két harmadik helyet szerzett a magyar válogatott a spanyolországi Guadalajarában zajló korosztályos karate-világbajnokságon.
nov. 9
13:33
Videó: Robinho pimasz esernyővel csapta be csapattársát (She)
Robinho pimasz esernyővel csapta be csapattársát, Valter Birsát az AC Milan hétközi tréningjén egy egymás közötti játékban. A látványos mozdulat a videóra kattintva tekinthető meg.
nov. 9
13:35
NB II: nyert a Csaba, fordított a Bányász és a Szolnok - élő eredménykövető (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában a Békéscsaba hazai pályán nehezen tudta legyőzni a kiesőjelölt Kozármislenyt. A Szolnok és a Tatabánya egyaránt hátrányból fordítva verte meg ellenfelét, míg a Dunaújváros a hetedik hazai mérkőzését is megnyerte a bajnokságban. A Vasas nem bírt a Szigetszentmiklóssal, míg a Nyíregyháza 17 órától a Kisvárdával játszik.
nov. 9
13:36
Szombaton a Chelsea-vel és az Interrel nyernénk (Agroinform)
Az angol és az olasz nagyágyú verhető ellenfeleket fogad a hétvégén.
nov. 9
13:38
Csak a döntőben lehet El Clásico (Agroinform)
A Barcelona és a Real Madrid is harmadosztályú ellenfelet kapott a Spanyol Király Kupában.
nov. 9
13:51
FIFA-Aranylabda: nagyobb izgalom, bővül a döntősök köre (She)
Az eddigi szokásokkal ellentétben nem három, hanem öt labdarúgó szerepel majd azon a listán, amelyről a FIFA-Aranylabda díjátadóján bejelentik: ki volt 2013 legjobb futballistája – jelentette be Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke pénteken Abu-Dzabiban.
nov. 9
14:09
NB I: DVSC-Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
DVSC-Teva–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
14:45
Videó: Juszef el-Arabi triplája végezte ki a Málagát (She)
A spanyol labdarúgó-élvonal 13. fordulójában Granada–Málaga andalúz derbit rendeztek. Az éjszakai meccsen a szünet után triplázó Juszef el-Arabi vezérelte Granada 3–1-re lelépte a múlt tavasszal még BL-negyeddöntőt játszó Málagát. A 26 éves marokkói válogatott csatár góljait a videóra kattintva nézheti meg.
nov. 9
15:03
Bundesliga 2.: öt nyeretlen meccs után örülhettek Királyék (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 14. fordulójában a Király Gáborral felálló 1860 München 1–0-ra nyerni tudott a Bielefeld otthonában. Az „oroszlánok" öt meccs után győztek újra, és feljöttek a 9. helyre a tabellán.
nov. 9
15:06
Dzsudzsák kezdett, hátrányból nyert a Dinamo (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 2-1-re nyert a Krilija Szovjetov otthonában az orosz Premjer Liga 16. fordulójának szombati meccsén.
nov. 9
15:21
Videó: férfi lehet a gólerős női focista? (She)
Érdekes támadások érnek egy koreai labdarúgót. A Szöul City Amazones játékosát, Pak Eun Szeont több klub is azzal vádolja a hazájában, hogy csalt a nemiségét illetően és valójában ő egy férfi. Az elmúlt szezonban 22 bajnoki mérkőzésen 19 gólt szerzett, korábban szerepelt már világbajnokságon, olimpián is, és soha nem volt ilyen jellegű problémája. Az persze tény, hogy a videó képei láttán nehéz…
nov. 9
15:23
Premjer-liga: Dzsudzsákék megállították a szamaraiakat (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva idegenben 2–1 győzött az előtte négy fordulón át veretlen Krilja Szovjetov ellen az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 16. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 9
15:24
Ronaldónak jót tesz a Messivel való rivalizálás - Piqué (Agroinform)
A Barcelona védje szerint klubja szegénynek számít, mégis felveszik a versenyt a leggazdagabb egyesületekkel.
nov. 9
15:39
NB II: nehezen nyert a Csaba, dunaújvárosi hetes (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában a Békéscsaba hazai pályán csak nagy nehézségek árán tudta legyőzni a kiesőjelölt Kozármislenyt. A Szolnok és a Tatabánya egyaránt hátrányból fordítva verte meg ellenfelét, míg a Dunaújváros a hetedik hazai mérkőzését is megnyerte a bajnokságban.
nov. 9
15:41
Bundesliga: Bayern-Augsburg és Wolfsburg-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A tavaszi BL-döntősök közül a Bayern München hazai pályán, a Borussia Dortmund idegenben lép pályára a Bundesliga 12. fordulójában. Mindkét topcsapat mérkőzését figyelemmel követheti percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével.
nov. 9
15:57
NB II: nem bírt egymással a Sopron és a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában a Soproni VSE-GYSEV hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Gyirmót FC-Győrrel, miután Szabó László 33. percben szerzett góljára a második félidő elején Papp Kristóf válaszolt.
nov. 9
15:59
NB I: a Loki emberelőnyben is megizzadt a PAFC ellen (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a második Debrecen, a tizennegyedik Puskás Akadémiát fogadta. A hazaiak már a 10. percben vezetéshez jutottak Szakály Péter találatával, de ezt még Tischler Patrik negyedórával később kiegyenlítette. Újabb egy perccel később azonban a játékvezető kiállította a vendégek kapusát, Lubos Hajdúchot és büntetőt ítélt, amelyet Dalibor Volas értékesített. A második…
nov. 9
16:00
Guggolj a metrójegyért - új trend a közlekedésben? (Agroinform)
Igencsak különleges módját választották a moszkvai metróban a szocsi olimpia népszerűsítésének.
nov. 9
16:02
A Puskás Akadémia ellen nem tudta elszórakozni a győzelmet a Loki (Agroinform)
Több mint hatvan percen át emberelőnyben játszva nehézkes győzelmet aratott a Debrecen a Puskás Akadémia ellen.
nov. 9
16:15
NB I: Lombard-Paks élőben az NSO-n! (She)
Lombard–MVM Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
16:33
Otthon tartotta a három pontot a Debrecen (Infostart)
A Debrecen hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott a 25. perctől emberhátrányban játszó Puskás Akadémia ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, így egy pont hátránnyal követi az éllovas Videotont.
nov. 9
16:36
Reina pórul járt, Valdés nem lépett le időben (Agroinform)
Pepe Reina édesapja szerint fia már mindenben megállapodott a nyáron a Barcelonával.
nov. 9
16:51
Ázsiai BL: Lippi csapata először a kontinens trónján (She)
A labdarúgó ázsiai Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóján a Marcelo Lippi irányította Kuangcsou Evergrande hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett az FC Szöullal, s miután az első mérkőzésen idegenben 2–2-t harcolt ki, így 3–3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal története során először ült fel a kontinens trónjára, és kvalifikálta magát a decemberi klubvilágbajnokságra.
nov. 9
16:53
NB III: nem sikerült Détáriék útja; Lisztes döntött; nagy ETO-zűr (She)
A nyugati listavezető Győri ETO II öt gólt kapott Dorogon, a keleti első Létavértes hármat Nyírbátorban, így egyik sem szerzett pontot a labdarúgó NB III 13. fordulójának szombati játéknapján. A Détári Lajos irányította Felsőtárkány kikapott Cigándon, és elszenvedte első vereségét a teljes NB III-as mezőnyben a veretlenségét legtovább megőrző Csepel.

Keresés