2013. november 9. szombat

nov. 9
16:55
NB I: Jobban játszottunk, mint a DVSC - Benczés (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője szerint jobban játszottak a DVSC-nél az idegenben 2–1-re elveszített bajnokin.
nov. 9
17:09
Videó: Ribéry és Boateng is parádés gólt lőtt a Bayernben (She)
A német labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Bayern München 2–0-ra vezetett a szünetben az Augsburg ellen. Jérome Boateng és Franck Ribéry is szépen kilőtte a bal felső sarkot – utóbbi szabadrúgásból. A második félidőben Thomas Müller is betalált, így a bajorok 3–0-val sorozatban 37. hazai bajnokijukat nyerték meg. Ezzel Bundesligacsúcsot állítottak fel.
nov. 9
17:12
Mit hozhat van Persie és Giroud összecsapása a sportfogadóknak? (Agroinform)
A Premier League 11. fordulójának slágermeccsét sportfogadó szemmel vizsgáltuk.
nov. 9
18:03
Jégkorong: a lengyelek hárommal győzték le Ukrajnát (She)
A lengyel jégkorong-válogatott 2–1-es hátrányból fordítva három góllal (5–2) nyert Ukrajna ellen a Budapesten zajló MME Négy Nemzet Torna második fordulójában. A győztes így négy ponttal várja a záró fordulót, amelyben majd Romániával játszik, míg a házigazda magyarokkal záró ukránoknak maradt a három pontjuk. A pénteken kétpontos győzelmet arató mieink ma 18 órától Románia ellen lépnek…
nov. 9
18:05
NB I: Lipták-góllal győzött az ETO a Kaposvár ellen (She)
A labdarúgó NB I tizennegyedik fordulójában a címvédő Győri ETO Lipták Zoltán fejes góljával legyőzte a sereghajtó Kaposvári Rákóczit.
nov. 9
18:06
Gyenge játékkal brusztolta ki a Kaposvár elleni sikert a Győr (Agroinform)
Egy góllal győzte le az utolsó helyezett Kaposvárt a címvédő Győri ETO az OTP Bank Liga 14. fordulójában.
nov. 9
18:07
Primera División: a Real Madrid kitömte a Sociedadot (She)
A legutóbbi két bajnokiján tíz gólt szerző és mindkétszer győzelmet arató Real Madrid a már négy meccse veretlen Real Sociedadot fogadta a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójának első szombati mérkőzésén, és könnyed játékkal, 5–1-re nyert a baszk csapat ellen.
nov. 9
18:08
Sorozatban ötödször kapott ki a Paks (Agroinform)
Három bajnoki és egy kupában elszenvedett vereség után Pápán is kikapott a Paks az OTP Bank Liga 14. fordulójában.
nov. 9
18:09
NB II: most csak egy pontot ért a középpályás gólja (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában a Vasas hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Szigetszentmiklóssal. Az angyalföldiek az első játékrészben annak a Gál Mátyásnak a góljával szereztek vezetést, aki egy hete Kisvárdán a 92. percben győztes gólt lőtt, de a középpályás mostani találata csak egy ponthoz volt elegendő, mivel a második félidő elején Takács Tamás egyenlített.
nov. 9
18:10
Elgörcsölte utolsó hazai meccsét a Fradi, még meglehet a középdöntő (Agroinform)
Sokgólos sikerre készült, de kikapott Dabason a Ferencváros, amelynek pontot kell szereznie a Buducsnoszt vendégeként.
nov. 9
18:11
PL: a Chelsea ikszelt a WBA-val, nyert a Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában a Liverpool hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Fulhamet, a Chelsea pedig egy utolsó pillanatban értékesített büntetővel 2–2-re mentette a mérkőzést a West Bromwich Albionnal szemben.
nov. 9
18:13
NB I: Pécs-Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Diósgyőri VTK a Pécsi MFC vendégeként lép pályára. A 18 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
nov. 9
18:15
NB I: Orosz Márk góljával megverte a Pápa a Paksot (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a Lombard Pápa a Paksot fogadta. A gól nélküli, egy hazai kapufát hozó első félidőt követően a 63. percben Orosz Márk szerzett vezetést a Pápának, s bár a paksiak előtt is adódott egyenlítési lehetőség, a pápaiaknak is volt még egy kapufájuk.
nov. 9
18:17
Serie B: Laczkóék idegenben, Kovácsikék otthon kaptak ki (She)
A Laczkó Zsoltot végig, míg a sérüléséből visszatérő Feczesin Róbertet a 93. perctől soraiban tudó Padova, és a Kovácsik Ádámmal felálló Carpi is 2–1-es vereséget szenvedett az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 13. fordulójában. Előbbi idegenben a Regginától, utóbbi otthon a Crotonétól kapott ki.
nov. 9
18:21
Női kosár KEL: magabiztosan győzött a Sopron (She)
A Sopron húsz ponttal nyert a vendég Cegléd ellen szombaton, a női kosárlabda Közép-európai Ligában.
nov. 9
18:23
Championship: Bogdán csapata nyert, Vargáé ikszelt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 15. fordulójában a sérüléssel bajlódó Bogdán Ádámot nélkülöző Bolton hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a Millwall felett, míg a Varga Józsefet nem nevező Middlesbrough a 93. percben szerzett góllal mentett pontot a Watford ellen.
nov. 9
18:25
Tenisz-vb: a sírból hozta vissza a meccset Federer (She)
Roger Federer elődöntőbe jutott a Londonban zajló tenisz-világbajnokságon, miután a csoportkör harmadik fordulójának sorsdöntő mérkőzésén szetthátrányból legyőzte Juan Martín del Potrót. A svájci klasszis a fináléba jutásért Rafael Nadallal találkozik.
nov. 9
18:39
Női kézi BL: FTC-Midtjylland élőben az NSO-n! (She)
A kilencgólos idegenbeli vereség után Dabason visszavághat a Midtjyllandnak az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
nov. 9
18:41
Női kosár NB I: a ZTE Czukor és Varga vezérletével nyert (She)
A női kosárlabda NB I 7. fordulójában a ZTE 83–64-re győzött a Vasas ellen hazai környezetben. A hazaiaknál Czukor Tünde 20, Varga Zsófia 21 pontot dobott.
nov. 9
18:42
Rekordot döntött a Bayern (Metropol)
A Bundesligában éllovas bajor alakulat sorozatban 37. bajnoki mérkőzésén maradt veretlen.
nov. 9
18:42
Ribéry elszakadt, Ronaldo sehol nincs (Agroinform)
Már csak bő két hónap van hátra a 2013-as FIFA-Aranylabda átadójáig. Szerinted ki érdemelné meg a díjat?
nov. 9
18:44
Kiütéses Real Madrid-siker (Metropol)
A fővárosiak sztárjátékosa, Cristiano Ronaldo háromszor volt eredményes a Real Sociedad ellen.
nov. 9
18:46
Federer nagy csatában nyert Londonban (Metropol)
A svájci Roger Federer szetthátrányból fordított az argentin Juan Martin del Potro ellen.
nov. 9
18:57
Dortmund: szalagszakadás miatt kidőlhet Szubotics (She)
Német sajtóhírek szerint szalagszakadást szenvedett Neven Szubotics, a Borussia Dortmund szerb középhátvédje a Wolfsburg elleni bajnokin.
nov. 9
18:59
NB II: Bajzát kapásgólja döntötte el a megyei rangadót (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójának záró mérkőzését, a Nyíregyháza–Kisvárda keleti rangadót a Szpari nyerte meg Bajzát Péter 50. percben szerzett kapásgóljával, így a listavezető előnye továbbra is négy pont az üldözők előtt.
nov. 9
19:00
Blake Griffin és Dwight Howard ismét egymásnak feszül (Agroinform)
A hétvége legnagyobb rangadóján a Rockets állna bosszút a Clippersen.
nov. 9
19:01
Ligue 1: Ibra mesterhármasa újabb PSG-sikert ért - videó (She)
Zlatan Ibrahimovic mesterhármasának köszönhetően a Paris Saint Germain 3–1-re legyőzte a Nice-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 9
19:15
Schalke: Szalai Ádámot a jövő héten megműtik (She)
A Bild értesülései szerint valószínűleg meg kell operálni a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke magyar válogatott támadójának, Szalai Ádámnak a kezét. A csatár a Nemzeti Sport érdeklődésére megerősítette a német lap információját, és elárulta, hogy kedden kerül sor a műtétre.
nov. 9
19:17
Férfi kosár Adria-liga: hazai Olaj-vereség a sereghajtótól (She)
A férfi kosárlabda Adria-ligában a Szolnoki Olaj hazai parketten 71–62-re kikapott az eddig mind a hat meccsét elvesztő Olimpija Ljubljanától.
nov. 9
19:18
Higuitától Chilaverten át Ceniig - kapusok a másik oldalon (Agroinform)
Összeszedtük minden idők tíz legkülöncebb, legemlékezetesebb gólvágó kapusát.
nov. 9
19:19
Videó: Ronaldo szabadrúgására mozdulni sem tudott a kapus (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Real Madrid 5–1-re győzött a Real Sociedad ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. Az utolsó gólt a három találatig jutó Cristiano Ronaldo szerezte, szabadrúgására mozdulni sem tudott a kapus. Összefoglaló.
nov. 9
19:21
FA-kupa: kiesett a legutóbbi Ligakupa-döntős (She)
Az FA-kupa főtáblájának első fordulójában a Ligakupa 2012–2013-as szezonjának döntőse, a Bradford City idegenben 3–0-s vereséget szenvedett a Rotherhamtől, így máris véget értek számára a küzdelmek. A játéknap legnagyobb különbségű győzelmét a Mansfield aratta, amely a 42. percben még egygólos hátrányban volt, de a mesternégyesig jutó Samuel Clucas vezérletével végül 8–1-re nyert a St. Albans…
nov. 9
19:23
Női kézi KEK: a Veszprém kétgólos veresége idegenben (She)
A női kézilabda KEK 3. fordulójának első mérkőzésén a Veszprém Barabás-Duna Takarék kétgólos vereséget szenvedett a fehérorosz Gorodnyicsanka vendégeként. A szünetben eggyel mentek a hazaiak.
nov. 9
19:33
Skócia: a holland középhátvéd vezette győzelemre a Celticet (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Celtic a Ross County vendégeként a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában szombaton. A zöld-fehérek győzelméhez két góllal járult hozzá a holland utánpótlás-válogatott középhátvéd, Virgil van Dijk, aki a kelták játékosaként első találatait szerezte, míg pályafutása során másodszor duplázott.
nov. 9
19:51
Videó: Lipták pontos fejesével győzött a Győri ETO (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Győri ETO 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt, míg a DVSC-Teva 2–1-re nyert a Puskás Akadémia ellen. Most nézze meg a két mérkőzés összefoglalóját!
nov. 9
19:53
Női kézi EHF-kupa: hétgólos előnyben a Vác (She)
Hétgólos előnyt szerzett az Ipress Center-Vác a női kézilabdacsapata az EHF-kupa 3. forduló első mérkőzésén a holland VOC Amsterdam ellen hazai környezetben. A félidőben még kilenc góllal vezető váciak a másodikban mindössze kilenc gólt dobtak, de azért így is szinte megnyugtató előny birtokában utazhatnak az egy hét múlva megrendezésre kerülő idegenbeli visszavágóra.
nov. 9
20:09
Serie A: nyolc hónap után talált be a BL-győztes csatár (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójának nyitó mérkőzésén a kieső helyen álló Catania hazai pályán 1–0-ra legyőzte az idegenben már az ötödik vereségét elszenvedő Udinesét. A szicíliai együttes győztes gólját a Barcelonával 2006-ban Bajnokok Ligáját nyerő Maxi López szerezte, aki ezt megelőzően március 10-én volt eredményes tétmérkőzésen.
nov. 9
20:11
NB I: a DVTK a PMFC ellen sem tudta begyűjteni a három pontot (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a vezetést már a 3. percben megszerző Pécsi MFC hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a DVTK-val.
nov. 9
20:12
Sorozatban harmadszor vesztett pontokat a Diósgyőr (Agroinform)
Korábbi sikerszériája óta egymás után harmadszor, ezúttal Pécsen nem tudott nyerni a Diósgyőr az OTP Bank Ligában.
nov. 9
20:13
Férfi kézi NB I: 9 góllal nyert a Szeged és a Veszprém (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 11. fordulójában az MKB-MVM Veszprém otthon, míg a Pick Szeged idegenben nyert kilenc góllal a Grundfos-Tatabánya, illetve a Mezőkövesd ellen. A PLER pontot szerzett Orosházán.
nov. 9
20:15
Jégkorong: ötgólos magyar siker Románia ellen (She)
A Budapesten zajló MME Négy Nemzet Torna második fordulójában Magyarország öt góllal nyert Románia ellen, és pontelőnnyel áll az első helyen a vasárnapi záró fordulót követően.
nov. 9
20:17
NB I: MTK-Budapest Honvéd élőben az NSO-n! (She)
MTK Budapest–Budapest Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 9
20:19
Női kézi BL: az FTC kikapott a Midtjyllandtól (She)
Az idegenbeli vereség után a dabasi találkozón is kikapott az FTC-Rail Cargo Hungaria a dán Midtjyllandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így Elek Gábor együttesének minimális esélye maradt a továbbjutásra: nem szabad kikapnia a montenegrói Buducsnoszt otthonában. Jó kezdés után a dánok ragadták magukhoz a kezdeményezést, és az első félidő végén megléptek.…
nov. 9
20:27
Rali ob: Turán nyert, Kazár megvédte bajnoki címét (She)
A Turán Frigyes, Csökő Zoltán kettős nyerte meg a Pécsen és környékén rendezett Mecsek-ralit, amelyen a negyedikként záró Kazár Miklós megvédte bajnoki címét.
nov. 9
20:30
A pályán kapjuk meg a választ az Aranylabdára - Ronaldo (Agroinform)
A királyi gárda portugál támadója elmondta, egyszer és mindenkorra elege van a Sepp Blatter megjegyzése miatti balhéból.
nov. 9
20:45
Rövid pályás gyorskorcsolya: Heidum 7., Knoch 9. 1500-on (She)
Heidum Bernadett hetedikként, Knoch Viktor pedig kilencedikként végzett 1500 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Torinóban zajló olimpiai kvalifikációs világkupájának szombati napján.
nov. 9
20:47
Eurofutball: ötödször bajnok a Vasas korábbi ellenfele (She)
Története során ötödször nyerte meg a lett labdarúgó-bajnokságot az FK Ventsplis, amely a 27., utolsó fordulóban 1–0-ra nyert a Daugava Riga vendégeként, így öt ponttal végzett a Skonto Riga előtt, amely az utolsó fordulóban szenvedte egyetlen vereségét az élvonalban.
nov. 9
20:48
Hokisaink a románok elleni sima győzelemmel folytatták (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott 5-0-ra nyert román csapat ellen a káposztásmegyeri Négy Nemzet Torna második fordulójában.
nov. 9
20:49
Premier League: a Norwich a második félidőben támadt fel (She)
A Norwich 3–1-re legyőzte a West Ham Unitedet a Premier League 11. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
nov. 9
20:51
Bundesliga: a Gladbach ráhozta a frászt szurkolóira (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójában a hazai pályán továbbra is hibátlan Mönchengladbach az utolsó húsz perc kezdetén még egygólos hátrányban volt a sereghajtó és nyeretlen Nürnberg ellen, ám negyedóra alatt három gólt rámolt be a vendégek kapujába – abból az egyik öngól volt –, így visszavette a negyedik helyet a táblázaton a Borussia Dortmundot 2–1-re…

Keresés