2013. november 30. szombat

nov. 30
0:27
Máris elbuktunk egy aranyesélyt a riói olimpián (Agroinform)
A férfi kardozók és a női tőrözők csapatversenye maradt ki a 2016-os riói olimpiai vívóversenyeinek programjából.
nov. 30
1:03
NHL: gálázott a Detroit; gólzáporos San Jose-siker (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a San Jose Sharks már a 12. percben 4–0-ra vezetett a sorozatban hatodik győzelmére készülő St. Louis Blues ellen, végül 6–3-as győzelmet aratott.
nov. 30
5:33
Minden rendben, le fognak csukni (Blikk)
Kaposvár – Nagy bajban van „Tipszmiksz Csabi"! Az egyik legismertebb hazai futballszurkoló, akinek az internet segítségével terjedő mondásait már szinte szállóigeként idézik szerte az országban, hamarosan a rácsok mögé kerülhet.
nov. 30
6:09
Rio 2016 - Nem lesz férfi kard és női tőr csapatverseny (Infostart)
Amint az várható volt, a férfi kardozók és a női tőrözők csapatversenye marad ki a 2016-as Rio de Janeiró-i olimpia vívóprogramjából.
nov. 30
7:03
Kecskemét: augusztus óta nincs pénz? - „No comment” (She)
A Honvéd otthonában a 95. percben két pontot veszítő KTE–Phoneix Mecano vezetőedzője, Bekő Balázs gyors értékelését már idéztük az 1–1-gyel záruló találkozót követően, de sokat sejtető a szakember sajtótájékoztatón elhangzott nyilatkozata. A kérdésekre adott válaszokból kiderül, a háttérben gondok vannak Kecskeméten.
nov. 30
7:39
NBA: megint nyert a Pacers és a Heat, hengerelt a Spurs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján 13 meccset rendeztek, az élcsapatok kivétel nélkül győzni tudtak. A ligaelső Indiana otthon verte meg a Washingtont, míg a címvédő, keleten második helyen álló Miami a Toronto ellen gyűjtötte be sorozatban kilencedik sikerét, ami jelenleg a leghosszabb győzelmi szériának számít. A nyugati éllovas San Antonio Orlandóban…
nov. 30
8:33
Győri ETO: Liptákék már vissza is kapták a slusszkulcsokat (She)
Négy nap után ismét használhatják az Auditól kapott autóikat a Győri ETO FC labdarúgói; ahogy a megvonást, úgy ezt a lépést sem kommentálták az érintettek – írja szombati számában a Kisalföld napilap.
nov. 30
9:09
Videó: a DVTK-macik - egyedülálló kezdeményezés (She)
A jégkorongmérkőzésekről már ismerhetjük a Dobj egy Macit! elnevezésű jótékonysági kezdeményezést. A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK lett az első futballcsapat, amely a jégről a gyepre vitte az akciót. Az NSO Tv riportja egy nemes célról, a felajánlott mezekről és a Gohér-mackóról.
nov. 30
9:09
Az utolsó pillanatban mentett pontot a Honvéd (Metropol)
A Budapest Honvéd a 95. percben szerezte meg az egyenlítő gólt.
nov. 30
9:27
Hosszabbításban győzött a Fehérvár (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 hosszabbításban győzte le a vendéglátó Innsbruckot az EBEL-ben.
nov. 30
9:27
Ancelotti cáfol, nincs balhé Ramos körül (Agroinform)
A Real Madrid a Real Valladolidot fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati meccsén.
nov. 30
9:29
Svindal ismét duplázásra készül Lake Louise-ban (Agroinform)
A férfi alpesi sízők a hétvégén lesiklásban és Super G-ben mérik össze tudásukat a kanadai Lake Louise-ban.
nov. 30
9:45
Ajánló: a Pécs a Fradit, a Paks az Újpestet előzheti - program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt mérkőzést rendeznek. A listavezető DVSC-Teva a sereghajtó Kaposvárhoz látogat, a Ferencváros a Pécset fogadja, a baranyaiak győzelmük esetén megelőzik a jelenleg 5. fővárosiakat a tabellán. A 14. helyen álló MTK is megelőzheti a 13. Mezőkövesdet, ha idegenben nyerni tud, míg a 12. Paks hazai sikerrel kerülhet a 11. Újpest elé, a Puskás Akadémia a Lombardot fogadja. Az NB…
nov. 30
10:21
Gyulay Zsolt: 2013 a magyar autósport éve (Infostart)
Nem csupán sportszakmai elismerés, hogy a jövő évtől ismét rendeznek német túraautó-bajnoki futamot Mogyoródon - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója az erről szóló szerződés aláírása után.
nov. 30
10:39
Videó: Ferrari beadta, csatártársa parádésan befejelte (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Rosario Central hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Racing Clubbal. A 6. percben a Rosario szerzett vezetés egy ritkán látható fejes góllal: Paulo Ferrari adott be a jobb oldalról, a középen érkező Gonzalo Castillejos pedig parádés mozdulattal bólintott a bal alsó sarokba.
nov. 30
10:39
Hol folytatja az Arsenal hibbant csatára? (Agroinform)
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy januárban klubot vált az Arsenal dán csatára, Nicklas Bendtner.
nov. 30
10:57
Vége a slusszkulcs-megvonásnak az ETO-nál (Infostart)
Négy nap után ismét használhatják az Auditól kapott autóikat a Győri ETO FC labdarúgói; ahogy a megvonást, úgy ezt a lépést sem kommentálták az érintettek - írja szombati számában a Kisalföld.
nov. 30
11:15
Videó: a Vasas veszte - emelés 25-ről és bombagól éles szögből (She)
Tovább remekel a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az NB II-ben. Az újvárosiak Jakab Dávid révén szerezték meg a vezetést, a középpályás a kipattanó labdát emelte 25 méterről az üres kapuba. A Vasas Tom Schulz szép fejesével a szünet előtt egyenlített, ám a folytatásban a vendégek veszélyeztettek többet. A próbálkozásoknak végül a 86. percben lett meg az eredménye, amikor Villám Balázs nyolc…
nov. 30
11:33
DVTK: „Sörözés, pasizás, csajozás - csak foci nincs” (She)
A DVTK labdarúgócsapatának szurkolói bojkottot hirdetnek a Győri ETO elleni, vasárnapi bajnokira. A diósgyőri drukkerek – több más magyarországi csoporthoz hasonlóan – már nem először tiltakoznak távolmaradással, elsősorban a szurkolói regisztráció miatt, illetve azért, mert úgy érzik, az MLSZ által elindított folyamat nem segíti elő a jó hangulatot a stadionokban. A Bajtársak szurkolói…
nov. 30
11:33
Fel kell szívnunk magunkat - Ricardo Moniz (Agroinform)
Nehéz utolsó hete lesz az őszi szezonban a Fradinak, amely szombaton a Pécset fogadja a Puskásban.
nov. 30
11:35
Szánkó: olimpiai bajnokunk Winterbergben tartott próbát (She)
Pulai Imre rajthoz állt a szánkózók winterbergi világkupájának Nemzetek Kupája-futamán, amelyen az ötvenedik helyet szerezte meg.
nov. 30
11:51
Kaposvár: „Tipszmiksz Csabi” drog miatt börtönbe kerülhet - sajtóhír (She)
Az ország egyik legismertebb, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi „Tipszmiksz Csabi” néven elhíresült szurkolója kábítószerrel való visszaélés miatt rács mögé kerülhet – lapértesülés szerint.
nov. 30
11:51
Hat vereség belefér, Mourinho a bajnoki címről beszélt (Agroinform)
Kiélezettebb a küzdelem a Premier League-ben, jóval nagyobb fegyvertény a bajnoki cím.
nov. 30
11:53
Videó: thriller II. - nem akárhogy vágtak vissza Duranték (She)
Tizenhárom mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Több izgalmas és szoros meccset is játszottak a csapatok, de az Oklahoma City Thunder és a Golden State Warriors összecsapása kiemelkedett a többi közül. A Thunder vezetett támadást nyolc és fél másodperccel a vége előtt, és már szinte veszni látszott a győzelem, amikor Thabo…
nov. 30
12:27
Hogy is van ez? (Metropol)
Az lesiklás során ugratnak is a profik, ezt pillanatot kapta el a fotós. Azonban a kép megtévesztő is lehet.
nov. 30
12:27
Hengerlő Manchester City és óriásölő Cardiff (Agroinform)
Következő cikkünkből megtudhatod, hogy mire számíthatsz a Premier League 13. fordulójában.
nov. 30
13:03
Videó: Dzsudzsák tökéletes beadása után vezet a Dinamo (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójának nyitó mérkőzésén a Dinamo Moszkva 3–0-ra legyőzte az Uralt, amelyben az Ural ellen, amelybe Koman Vladimir a 78. percben állt be csereként. A moszkvaiak vezető góljához nagyban hozzájárult Dzsudzsák Balázs, aki remekül tekerte szögletből középre a labdát, amelyet Vlagyimir Granat öt méterről a keresztléc alá lőtt. Nézze meg a…
nov. 30
13:03
Dzsudzsák gólpasszt adott, nyert a Dinamo Moszkva (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 3-0-ra verte otthon az Uralt az orosz labdarúgó Premjer Liga 18. fordulójának szombati meccsén.
nov. 30
13:05
Liverpool: az „átlagos” Gerrard visszavágott Fergusonnak (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya, Steven Gerrard nem érti, hogy miért akarta Sir Alex Ferguson kétszer is a Manchester Unitedbe csábítani, ha egyszer a skót mester nem tartja őt topjátékosnak.
nov. 30
13:07
Sífutás: Bauer és Kowalczyk nyert Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban a férfiak és a nők klasszikus stílusú 10, illetve 5 kilométeres versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet előbbieknél a cseh Lukás Bauer, utóbbiaknál a lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg.
nov. 30
13:09
Premjer-liga: Dzsudzsákék simán elintézték Komanékat (She)
A Dzsudzsák Balázst végig a soraiban tudó Dinamo Moszkva 3–0-ra nyert hazai pályán a Koman Vladimirt csereként bevető Ural ellen az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának nyitó mérkőzésén.
nov. 30
13:11
NB II: a Tatabánya a Csabát, a Szpari az Ajkát fogadja - élő (She)
A labdarúgó NB II-ben ma hat mérkőzést rendeznek. Kövesse nyomon a találkozók alakulását folyamatosan frissülő cikkünkben!
nov. 30
13:39
Videó: a másik öröm - Götze és Reus betartotta, de ki nem? (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hivatalos youtube-csatornája összegyűjtötte azt a tíz játékost, aki az elmúlt évtizedekben gólt szerzett volt csapata ellen a ligában. Íme, a lista Paul Breitnertől Marco Reuson át Mario Götzéig.
nov. 30
13:57
Videó: átesett a kapuson, elhagyta az ütőjét, mégis betalált a hokis (She)
A Detroit Red Wings jégkorongcsapata remek játékkal, 5–0-ra kiütötte idegenben a New York Islanderst. A Vörös Szárnyak egyik legszebb gólját Darren Helm ütötte emberelőnyben, három perccel a második harmad vége előtt. A kanadai center az előrevágott korongra startolt rá, megelőzte védőjét és a kapujából borzalmasan kimozduló Kevin Poulint, s bár átesett a kapuson, illetve az ütőjét is elhagyta,…
nov. 30
13:59
Cselgáncs: helyezetlenül zárt Ungvári a tokiói GS-versenyen (She)
A 81 kilogrammos Ungvári Attila helyezetlenül zárt a tokiói cselgáncs Grand Slam-viadalon.
nov. 30
14:15
NB I: Kaposvár-Debrecen mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a sereghajtó Kaposvár az éllovas Debrecent fogadja hazai pályán. Kövesse a mérkőzést élő tudósításunk segítségével!
nov. 30
14:15
Hatásos pletykák, fogadhatunk Messi klubváltására (Agroinform)
Habár Messi rendre elmondja, hogy kizárólag az FC Barcelonában képzeli el a jövőjét, folyamatosan a távozásáról írnak.
nov. 30
14:33
Női kézi BL: a budapesti négyes döntőről álmodik a Podgorica (She)
A májusi, budapesti Bajnokok Ligája négyes döntőbe jutásról álmodik a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának vezetőedzője, Dragan Adzsics.
nov. 30
14:33
Kihasználjuk Campbell rossz formáját (Agroinform)
A UK Championship szombati játéknapján a fiatal walesi, Michael White győzelmébe fektetünk.
nov. 30
14:35
Juventus: A többi klub ultráit is büntessék meg! - Conte (She)
Antonio Conte szerint nemcsak a Juventus ultráit kellene megbüntetnie az Olasz Labdarúgó-szövetségnek, hanem a többi csapat olyan szurkolóit is, akik sértő rigmusokat skandálnak.
nov. 30
14:37
Északiösszetett-vk: Frenzel volt a legjobb Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban megkezdődött az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata is. A szombati Gundersen-versenyt a német Eric Frenzel nyerte meg két norvég, Jörgen Graabak és Magnus Krog előtt.
nov. 30
14:51
Rio 2016: férfi kardcsapatok és női tőrcsapatok nélkül (She)
Hivatalossá vált, hogy a 2016-os olimpián a férfi kardozóknak és a női tőrözőknek nem rendeznek csapatversenyt.
nov. 30
15:09
Milan: mégsem távozik alelnöki posztjáról Galliani? (She)
Marad posztján Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgóklub alelnöke – jelentette be Silvio Berlusconi klubtulajdonos és -elnök szombaton.
nov. 30
15:11
NB II: Pákolicz döntött a Szpari javára, fontos ceglédi siker (She)
A labdarúgó NB II 16. (tavaszról előrehozott) fordulójának szombati első három mérkőzése nem a csatárok teljesítménye miatt marad emlékezetes, hiszen összesen két gól született ezeken a találkozókon. A Nyíregyháza Pákolicz Dávid találatával verte meg az Ajkát, a Cegléd fontos győzelmet aratott a Szigetszentmiklós ellen, míg a Tatabánya és a Békéscsaba megosztozott a pontokon.
nov. 30
15:27
Mégsem távozik posztjáról Galliani, az AC Milan alelnöke (Infostart)
Marad posztján Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgóklub alelnöke - jelentette be Silvio Berlusconi klubtulajdonos és -elnök szombaton.
nov. 30
15:27
Bundesliga 2.: Hajnalék hazai pályán szenvedtek vereséget (She)
Hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget az Ingolstadt a Sandhausentől a német másodosztály 16. fordulójában. Hajnal Tamás végig pályán volt a hazaiaknál, akik győzelmükkel a 11. helyre zárkózhattak volna fel, így viszont maradtak a 16. pozícióban.
nov. 30
15:45
Bundesliga: a Dortmund és a Bayern meccse az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában a Bayern München az Eintracht Braunschweiget fogadja, míg a Borussia Dortmund a Mainz otthonába látogat. Kövesse a találkozókat folyamatosan frissülő tudósításaink segítségével!
nov. 30
15:45
Mégsem távozik posztjáról Galliani (Metropol)
Marad posztján Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgóklub alelnöke.
nov. 30
16:03
NB I: a Kaposvár otthonában is győzött a Loki (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a listavezető Debrecen 2–1-es győzelmet aratott a Kaposvár ellen, így zsinórban negyedik győzelmét aratta a bajnokságban.
nov. 30
16:03
Luis Enrique cáfol, nem megy a Tottenhamhez (Agroinform)
Az angol csapatnál André Villas-Boas menedzser menesztéséről pletykálnak.

Keresés